AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 24-10-2009, 12:20   #1906

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Fave Players: SFRJ Reprezentativci
pece4ever is on a distinguished road
Ден Хаг губи 0-1 ахаххахха, тоа дека ја пишав ахахахахах, да не ја ставив више ќе водеа 2-0

FOREVER
pece4ever is offline   Reply With Quote
Old 24-10-2009, 12:33   #1907

dim4e91

Registered User

dim4e91's Avatar

Fave Players: kaka pirlo nesta maldini gatusso
dim4e91 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by pece4ever View Post
Ден Хаг губи 0-1 ахаххахха, тоа дека ја пишав ахахахахах, да не ја ставив више ќе водеа 2-0
Ти се верува не ја стигнав
Ама па за тоа Лион ме усреќи
Old 24-10-2009, 12:38   #1908

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Еве ги Ден Хаг се враќаат 1-1, ја сум уште у игра, ми останаа Гемс Бершот 1 и Реал 2 ама за 1200 добивка, играв Њукасл 1, Хофенхајм 1, Мајнц 1, Сампдорија 1 и Атлетико Мадрид 1.

FOREVER
Old 24-10-2009, 12:45   #1909

dim4e91

Registered User

dim4e91's Avatar

Quote:
Како да ти објаснам а да не биде смешно, имам другар кој има другар што има братучед кој живее во Германија и работи дали во некоја тамошна кладилница или така нешто, и чат пат му јавува на братучед му овој на тој тој на оној оној на мене, ама ја многу многу не им верувам, знаеш ако знаат они тогаш и пола европа знае, ме разбираш, обичен смртник чим знае сите знаат, али пак се погодлило многу од тие и да излезат, како Ѓургарден денес, и пошто ставив 300 на Ден Хаг се надевам и они.
Секоја недела имам вакви утакмици, ако си некој страствен играч можам да ти ги пуштам, а добијам ќе ги постирам тука.
Хаха јас имав еден кај што плаќавме и глеј што се деси првите 2 пати ни кажа утакмица и испадна ама мене ми стана сумјиво и двата пати типот беше 1 и двата пати коефициентот беше 2 значи човекот ги бирал ... и јас му пишувам од мојот меил демек за да почнеме соработка да ми пише еден тип и кога гледам тој тип се разликува од тој што ни го пишува ама за среќа го здогледувам касно и не ја уплаќам а до тогаш на тие две фаќања имав уплата од 3000 и на второто од 5000 денари ! И сега мене ми станува сумјиво разбираш јас веќе бев во ќар 150 евра и викам ова коло не ја играм ...и пацеров утиња чак после пишува меил да платите месечна претплата од 200 евра демек од германија бил влегол во некои кругови тие му кажувале типови и сл... имаше јака приказна ама јас му ја разбив и јас се откажав а овие другариве (дека плаќавме 5 души за 35 евра да не ги даваш сам) продолжуваат и покрај што им кажав дека утнал и кај мене и кога почна во серија да ги дупи ама ете претчувство не играв и си останав на 150 евра ќар
Old 24-10-2009, 12:46   #1910

dim4e91

Registered User

dim4e91's Avatar

Quote:
Еве ги Ден Хаг се враќаат 1-1, ја сум уште у игра, ми останаа Гемс Бершот 1 и Реал 2 ама за 1200 добивка, играв Њукасл 1, Хофенхајм 1, Мајнц 1, Сампдорија 1 и Атлетико Мадрид 1.
Мене ме скинаа тие Тотенхем маме им ебам
Old 24-10-2009, 12:52   #1911

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Quote:
Originally Posted by dim4e91 View Post
Хаха јас имав еден кај што плаќавме и глеј што се деси првите 2 пати ни кажа утакмица и испадна ама мене ми стана сумјиво и двата пати типот беше 1 и двата пати коефициентот беше 2 значи човекот ги бирал ... и јас му пишувам од мојот меил демек за да почнеме соработка да ми пише еден тип и кога гледам тој тип се разликува од тој што ни го пишува ама за среќа го здогледувам касно и не ја уплаќам а до тогаш на тие две фаќања имав уплата од 3000 и на второто од 5000 денари ! И сега мене ми станува сумјиво разбираш јас веќе бев во ќар 150 евра и викам ова коло не ја играм ...и пацеров утиња чак после пишува меил да платите месечна претплата од 200 евра демек од германија бил влегол во некои кругови тие му кажувале типови и сл... имаше јака приказна ама јас му ја разбив и јас се откажав а овие другариве (дека плаќавме 5 души за 35 евра да не ги даваш сам) продолжуваат и покрај што им кажав дека утнал и кај мене и кога почна во серија да ги дупи ама ете претчувство не играв и си останав на 150 евра ќар
Да ама овде нема врска со пари ништо, не плаќаат, братучед му му се јавува и му вика играј ги тие две и толку, знам за тие заебанции, имаш такви блогери колку ти душа сака.
Овој глеа што е блокирано у Германија и му јавува, мислам дека работи у некоја кладилница, а тие германците се најспремни кога е во питање местенка, и одма реагираат.
Него ја несум некој коцкар, играм за 50 денари ливче, едино ептен кога ми лежи некоја и одма да ставам 200, 300 или 500, многу ретко ставам повеќе, ставив у прво коло 1000 на Милан со сиена и уште една не ми текнува. Играм од забава, затоа не се палам многу на вакви дојави, еве ја пишав Ден Хаг 2-2 на полувреме, ама онака затоа што не ја врзав Ѓургарден во ливче.

FOREVER
Old 24-10-2009, 13:06   #1912

dim4e91

Registered User

dim4e91's Avatar

Quote:
Да ама овде нема врска со пари ништо, не плаќаат, братучед му му се јавува и му вика играј ги тие две и толку, знам за тие заебанции, имаш такви блогери колку ти душа сака.
Овој глеа што е блокирано у Германија и му јавува, мислам дека работи у некоја кладилница, а тие германците се најспремни кога е во питање местенка, и одма реагираат.
Него ја несум некој коцкар, играм за 50 денари ливче, едино ептен кога ми лежи некоја и одма да ставам 200, 300 или 500, многу ретко ставам повеќе, ставив у прво коло 1000 на Милан со сиена и уште една не ми текнува. Играм од забава, затоа не се палам многу на вакви дојави, еве ја пишав Ден Хаг 2-2 на полувреме, ама онака затоа што не ја врзав Ѓургарден во ливче.
Кога ќе имаш нешто вакво пиши Знаеш како е да си тинејџер .. зависиш од кладилница (единствен извор на средства )

Ај нека тепа ден хаг ќе бидеш 300 у ќар така?

Мене ме утепаа прееска тотенхем имав едно ливче за 150 денари отиде у була ... Тоа е лошо ни играме 2-3 ливчиња на ден за по 50-100-150 денари наместо да ги собереш сите и да си играш на 2 утакмици кои што се за играње! Во секој случај вишак кеш не е на одмет за тоа пишувај а и верувам дека овие Ден Хаг ќе тепааат
Old 24-10-2009, 14:39   #1913

Gule-Pirlo

Registered User

Gule-Pirlo's Avatar

Fave Players: Pirlo,Bierhoff,Maldini,Nesta,Kaka..
Gule-Pirlo is on a distinguished road
Quote:
Хахаха барем си признаваш дека си мувлар заради тебе паднале сите хахха 2-3 поздрав.
Ајде утре Милан 2 , 2 коефициент ќе се товара на сите ливчиња.И мене ме бутна Тотнхем мамицата.

Gule-Pirlo is offline   Reply With Quote
Old 24-10-2009, 17:23   #1914

DUCO

Registered User

DUCO's Avatar

Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
DUCO is on a distinguished road
eeee milanezi so praveme utre jas imam nekoe mnogu jako precustvo deka ke tepame i sakam da igram singl na 2000 ili 3000 a mos i poveke ili dja ili buuu so bide bide ili ke klosaram ili ke pijam cela nedela so karot od MILAN.Neznam imam jako precustvo deka ke gi zgazeme Kievo ocekuvam da PATO show prodolzi.

Ajde dajte mi svoe mislenje ne gi poznavam Kievo kao ekipa samo Pelisier so go znam onia site mi se nepoznati ajde postujte za utre,mislam deka Seedorf ke odmara utre ke videme a se soglasuvam da Huntelar izigra konecno 90 min. pa da videme koj e koj.

a toj zigoni stvarno e masina sekoja utaknica gol pa gol i za reprezentacija pod 20 e postignal gol na svoeto debi,da ve potsetam go plativme nekade 2,5 mil evra za 18 godisen znaci e potencijal so PATO I PALOSHI nasta nadez
Forza Milan

GAME OVER
DUCO is offline   Reply With Quote
Old 24-10-2009, 18:29   #1915

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

И не само Пато шоу, утре плус ќе видиме и Хунтелар шоу.

FOREVER
Old 25-10-2009, 05:48   #1916

dim4e91

Registered User

dim4e91's Avatar

Пеце уште ли се надеваш во него?
Old 25-10-2009, 07:11   #1917

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Не се надевам Дим4е, него знам дека ќе експлодира, ако сме влезени у ритам, и ја да влезам у игра ќе давам голови, а не Хунтелар.
Ќе биде интересно вечер, едвај чекам, сеа нема да глеам фудбал со доза страв и нервоза, вечер ќе уживам исто како и со Реал.

FOREVER
Old 25-10-2009, 07:21   #1918

dare_roma4ever

Registered User

Fave Players: Totti,Menez,Vucinic,De Rossi....
dare_roma4ever is on a distinguished road
so vi e na vas be ubao rece perica HUNTELAR posle torres e najdobar napagac u svet momentalno!!!!!!!!
napred milan igraj ti za nas,srcevo moe ti go davam jas,napred nasi crno-crveni za vas peat milanisti(makedonija)
ps. so sreka vecer
dare_roma4ever is offline   Reply With Quote
Old 25-10-2009, 10:56   #1919

Gule-Pirlo

Registered User

Gule-Pirlo's Avatar

Fave Players: Pirlo,Bierhoff,Maldini,Nesta,Kaka..
Gule-Pirlo is on a distinguished road
Ете Даре ни дава подршка затоа што неговиот тим изгуби од Ливорно (без еден играч).
Ни денес ништо не искочи ко вчера.Многу тапа викенд срамота.
Пеце среќен роденден па и Милан да ти врати вечер со победа.И да не викнеш со Даре на свадба хахахахха.

Gule-Pirlo is offline   Reply With Quote
Old 25-10-2009, 11:36   #1920

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Хахахахаха, чекај има уште два дена до мојот роденден, хахахахах, ако земе титула Милан годинава одма правам свадба, еве давам збор.

FOREVER

Posting Rules