AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 26-10-2009, 08:23   #20506

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
Lijepo, svaka cast momci. 3 boda iz chieva, nisam ni sumnjao.
Igra:
Kontrolisali smo igru vecinom utakmice. Cak i u prvom poluvremenu. Sredina je nasa. Nazalost, Seedorf je malo kocio, al nema veze. Imali smo sansi, cak i Seedorf poslije silnih nabijanja lopte na tribine, dobije 200% sansu sa 7 metara i sutne u golmana i na odbijenju loptu ne reaguje kako treba. Nemoj vise nabijat, dobro te je. Nesta je odlican. On igra offside zamku i jucer je 3 puta uzeo napadace chieva na isti fazon, svi se pomaknu naprijed a on ceka zadnji trenutak za korak naprijed. Sam prodor napadaca Chieva, gdje bi svako povukao ovoga, i dobio cisti crveni, Ale to majstorski radi, prati ga, malo ga cupka za dres i u sesnestercu mu izbije loptu. Svaka cast. A kruna na sve to su 2 gola, gdje se vidila SILA i VOLJA kojom je htio tu pobijedu. Prvi mi je bio najdrazi, kad je sebi udario nos samo da lopta udje hehe Bravo majstore, za sinoc je dobio cistu 10 od mene. Trenutno najbolji odbrambeni igrac Serie A i evrope (kakav Vidic, covjek opet ocuvao tradiciju da dobije 3 crveni karton za redom protiv Liverpoola cccccc). Dinho, dribla dribla, i imao je lijepi pasova. Seedorf kao i obicno los, nista mi se nije svidio. Pirlo, je fantastican, poslije Neste drugi najzasluzniji covjek Milana. Svaka mu cast, zajebi sve driblinge Dinha i pasove Seedorfa, kad ovaj na odbijenu loptu VOLEOM nabacuje u sredinu: Bravo majstore. Huntelaar je .... slab. Procitao sam ga. Hunte je brzi napadac kao Pato, a to Milanu ne treba. Njima treba jedan teski napadac pored Pata, a dva brza nista ne sluze. Znaci: Boriello-Pato a zamjena Hunte. Antonini fin, dobro je igrao, sjajno odradio lijevu stranu, Oddo dobar, krenuo je da igra kako treba, Flamini odradio svoj posao. A sad Leonardo. Pa ja da sam Dinho, pokupio bi se sinoc i otisao u diskoteku i pio. Ma jebe mi se vise za igru. JEBO MU SEEDORF SVE U USTA. Vjeruj mi da mi je pun ..... Leonarda i njegovog Seedorfa. Pa isti konj ala Ancelotti. Pa zar se nije mogao izvadit Seedorf, i vratit Dinha iza napadaca. Kakva 4-3-3 formacija, to je bio uzas zadnji 15 minuta. Sve funkcionise nazad, a onda OGROMAN prostor izmedju Seedorfa i 3 napadaca. A ovaj naravno idiot pa ne zna sta radit s loptom. Pirlo je tako kreativno i umjetnicki davao lopte, ne znam majke mi zasto mi cuvamo Seedorfa. Protiv Leonarda sam. Ne svidja mi se ono. Sve je fino, napokon igramo napadacki, cijeli 90 minuta smo stvarali igru i sanse, al Seedorf nema mijesta u onoj ekipi. Kao Pippo, moze samo 45 minuta, i kraj. Al onaj "kopia-Carletto" ga gura svaku jebenu tekmu. Poludio sam kad sam vidio da vadi Dinha da bi stavio napadaca. Pored onako loseg Seedorfa, koji AMA BAS NISTA nije napravio, a Dinho dribla dvoicu u petercu. Ma jebi se Leonardo.
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 26-10-2009, 08:41   #20507

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
http://www.youtube.com/watch?v=K3Lwrsb_Zjs

Simone Verdi (7), Leonardov klinac, tj. on ga nasao, i neda ga nikom. Sjajno pojacanje uz Zigonia.
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 26-10-2009, 09:11   #20508

mugello

Registered User

mugello is on a distinguished road
Galiani je imao opširniji intervju za gazzetu i naglasio da u zimskom prelaznom roku niko neće otić a jedino će beckham doći,dakle ništa od zimskog prelaznog roka za kupovinu igrača,čekamo ljeto,a još je naglasio nekog malog verdija kaže da je fantastičan i da je leonardovo otkriće,a gledao sam malo na ovim snimkama ne izgleda mi loše
mugello is offline   Reply With Quote
Old 26-10-2009, 09:13   #20509

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
kalla1899 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by ensar7 View Post
Lijepo, svaka cast momci. 3 boda iz chieva, nisam ni sumnjao.
Igra:
Kontrolisali smo igru vecinom utakmice. Cak i u prvom poluvremenu. Sredina je nasa. Nazalost, Seedorf je malo kocio, al nema veze. Imali smo sansi, cak i Seedorf poslije silnih nabijanja lopte na tribine, dobije 200% sansu sa 7 metara i sutne u golmana i na odbijenju loptu ne reaguje kako treba. Nemoj vise nabijat, dobro te je. Nesta je odlican. On igra offside zamku i jucer je 3 puta uzeo napadace chieva na isti fazon, svi se pomaknu naprijed a on ceka zadnji trenutak za korak naprijed. Sam prodor napadaca Chieva, gdje bi svako povukao ovoga, i dobio cisti crveni, Ale to majstorski radi, prati ga, malo ga cupka za dres i u sesnestercu mu izbije loptu. Svaka cast. A kruna na sve to su 2 gola, gdje se vidila SILA i VOLJA kojom je htio tu pobijedu. Prvi mi je bio najdrazi, kad je sebi udario nos samo da lopta udje hehe Bravo majstore, za sinoc je dobio cistu 10 od mene. Trenutno najbolji odbrambeni igrac Serie A i evrope (kakav Vidic, covjek opet ocuvao tradiciju da dobije 3 crveni karton za redom protiv Liverpoola cccccc). Dinho, dribla dribla, i imao je lijepi pasova. Seedorf kao i obicno los, nista mi se nije svidio. Pirlo, je fantastican, poslije Neste drugi najzasluzniji covjek Milana. Svaka mu cast, zajebi sve driblinge Dinha i pasove Seedorfa, kad ovaj na odbijenu loptu VOLEOM nabacuje u sredinu: Bravo majstore. Huntelaar je .... slab. Procitao sam ga. Hunte je brzi napadac kao Pato, a to Milanu ne treba. Njima treba jedan teski napadac pored Pata, a dva brza nista ne sluze. Znaci: Boriello-Pato a zamjena Hunte. Antonini fin, dobro je igrao, sjajno odradio lijevu stranu, Oddo dobar, krenuo je da igra kako treba, Flamini odradio svoj posao. A sad Leonardo. Pa ja da sam Dinho, pokupio bi se sinoc i otisao u diskoteku i pio. Ma jebe mi se vise za igru. JEBO MU SEEDORF SVE U USTA. Vjeruj mi da mi je pun ..... Leonarda i njegovog Seedorfa. Pa isti konj ala Ancelotti. Pa zar se nije mogao izvadit Seedorf, i vratit Dinha iza napadaca. Kakva 4-3-3 formacija, to je bio uzas zadnji 15 minuta. Sve funkcionise nazad, a onda OGROMAN prostor izmedju Seedorfa i 3 napadaca. A ovaj naravno idiot pa ne zna sta radit s loptom. Pirlo je tako kreativno i umjetnicki davao lopte, ne znam majke mi zasto mi cuvamo Seedorfa. Protiv Leonarda sam. Ne svidja mi se ono. Sve je fino, napokon igramo napadacki, cijeli 90 minuta smo stvarali igru i sanse, al Seedorf nema mijesta u onoj ekipi. Kao Pippo, moze samo 45 minuta, i kraj. Al onaj "kopia-Carletto" ga gura svaku jebenu tekmu. Poludio sam kad sam vidio da vadi Dinha da bi stavio napadaca. Pored onako loseg Seedorfa, koji AMA BAS NISTA nije napravio, a Dinho dribla dvoicu u petercu. Ma jebi se Leonardo.
ova recenica je vrijedjanje prosjecne ljudske inteligencije......huntelaar napadac tipa pato????

ajme majko....
kalla1899 is offline   Reply With Quote
Old 26-10-2009, 10:05   #20510

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
meni se cini da je huntelar veci promasaj i od rubena oliveire.zalosno je to za rec,al izgleda da je tako.mi smo poznati po takvim promasajima.oliveira,vikash dorasho,onda tomason,iako je dao onaj bitan gol u polufinalu lige prvaka,.pa sad huntelar,pa cak i onda jebeni rivaldo.a bilo ih je jos,al ne mogu se sjetiti.al opet smo unatoc tome sve osvojili.heh.
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 26-10-2009, 10:22   #20511

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by ensar7 View Post
http://www.youtube.com/watch?v=K3Lwrsb_Zjs

Simone Verdi (7), Leonardov klinac, tj. on ga nasao, i neda ga nikom. Sjajno pojacanje uz Zigonia.
Nadam se da ce konacno neko iz Primavere zaigrati kad kod Carla nije bar da Leo dadne malo vecu sansu nekom...Samo da ne bude kao sve dosad dobar dobar a kada treba pravi fudbal igrat nista...Mislim da pravog napadaca imamo za buducnost Paloschi mali igra ozbiljan fudbal vec drugu sezonu a 1990 god je...opet je juce zabio za sad je na 3 gola...nevjerovatno kolko slici Pippo i po zabijanju i radovanju vidi se da mu je idol...
Takodjer iz Primavere jos je zanimljiv vrlo Michelangelo Albertazzi 91 god 185 cm visok sjajno igra odbranu i vec je glavni stoper U-20 Italije...nadam se da njega necemo izgubiti kao Darmiana koji je dugo vremena najavljivan kao rjesenje na beku ali izgleda od tog zasad nis

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 26-10-2009, 10:46   #20512

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Ja ne mogu da vjerujem kako se lako otpisuje Huntelar... Pa decko je tu jedva dva mjeseca jebote... Nije Koperfild pustite momka proradit ce samo mu treba malo srece... Necu nabrajat kojim se sve pijedincima davala i vise nego sto su zasluzili a ovaj gore post kajo su promasaji Milana nimalo se neslazem sa njim tek u sitnicama ali otom potom...
Old 26-10-2009, 11:05   #20513

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
meskalin is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by uvijek_rossoner View Post
Ja ne mogu da vjerujem kako se lako otpisuje Huntelar... Pa decko je tu jedva dva mjeseca jebote... Nije Koperfild pustite momka proradit ce samo mu treba malo srece... Necu nabrajat kojim se sve pijedincima davala i vise nego sto su zasluzili a ovaj gore post kajo su promasaji Milana nimalo se neslazem sa njim tek u sitnicama ali otom potom...
alaa pa sjetite se Oliveire novi Seva hahahhah po meni je lovac dobar igrac samo treba dobijati vise sansi!!!
meskalin is offline   Reply With Quote
Old 26-10-2009, 11:12   #20514

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Milanovi navijači protestirali protiv cijena ulaznica

Navijači Milana održali su u ponedjeljak protest ispred San Sira, a sve u namjeri da smanje cijene ulaznica koje su po njihovom mišljenju preskupe...

- Sramotna je cijena od 28 eura za mjesto u kutu - skandirao je dio navijača želeći se na visinu cijene za pozicije s kojih se baš i najbolje ne vidi tijek zbivanja na terenu.

Navijači su tijekom protestiranja zahtijevali sastanak s klupskim dopredsjednikom Adrianom Gallianijem.

Posjet San Siru posljednjih je godina u padu, a isti negativni trend bilježe i ostali talijanski klubovi.
Old 26-10-2009, 11:14   #20515

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Galliani: Sve je dogovoreno, Beckham dolazi

David Beckham će i ove sezone nositi dres Milana, potvrdio je dopredsjednik tog talijanskog nogometnog kluba, Adriano Galliani...

Beckham je, podsjetimo, drugi dio prošle sezone odradio u Milanu kao igrač na posudbi iz Los Angeles Galaxyja, a svojim je profesionalnim pristupom, angažmanom i igrama “kupio” čelne ljude kluba. Isto će se dogoditi i ove sezone nakon završetka natjecanja u MLS-u (američka profesionalna liga) u kojem Beckham trenutačno nastupa.

Dobre su to vijesti i za klub i za engleskog reprezentativca koji bi u slučaju drugačijeg scenarija izgubio mjesto u izabranoj vrsti “tri lava” i propustio odlazak na Svjetsko nogometno prvenstvo kojem je sljedeće godine domaćin Južnoafrička Republika.

- Sto posto dolazi. Sve je dogovoreno, nedostaje još samo potpis - kazao je Galliani, a piše La Gazzetta dello Sport.
Old 26-10-2009, 12:17   #20516

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Jel vi tu koji tako lako otpisujete huntelaara shvacate da je njegova losa igra samo rezultat formacije koju milan forsira a njemu ne odgovara i nikada nece?

Netko je gore napisao da je on brz poput Pata, sto je netocno. Koliko ja znam, on je sidras koji treba igrat u formaciji recimo 4-3-3 ali sa dva brza krila koji ce mu upucivati mnogo sjajnih centarsuteva...On ej igrac koji ne moze sam kreirati sansu poput sheve ili pata nego zavisi od kvalitetnih lopti koje u ovom milanu nece dobiti. Da huntelaar proradi, potrebni su sjajni bekovi i krila sto mi nemamo, tj. ne temeljimo igru preko bokova kao englezi recimo.

Stoga, ja se slazem da ce na kraju huntelaar ispasti kao promasaj jel se u ovoj taktici nece nazabijati golova, ali to ce biti iz sasvim drugih razloga od onih koje sugeriraju oni koji su protiv njega. A da je los igrac, niposto.
geoff is offline   Reply With Quote
Old 26-10-2009, 12:35   #20517

vladomilan

Registered User

vladomilan is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by geoff View Post
Jel vi tu koji tako lako otpisujete huntelaara shvacate da je njegova losa igra samo rezultat formacije koju milan forsira a njemu ne odgovara i nikada nece?

Netko je gore napisao da je on brz poput Pata, sto je netocno. Koliko ja znam, on je sidras koji treba igrat u formaciji recimo 4-3-3 ali sa dva brza krila koji ce mu upucivati mnogo sjajnih centarsuteva...On ej igrac koji ne moze sam kreirati sansu poput sheve ili pata nego zavisi od kvalitetnih lopti koje u ovom milanu nece dobiti. Da huntelaar proradi, potrebni su sjajni bekovi i krila sto mi nemamo, tj. ne temeljimo igru preko bokova kao englezi recimo.

Stoga, ja se slazem da ce na kraju huntelaar ispasti kao promasaj jel se u ovoj taktici nece nazabijati golova, ali to ce biti iz sasvim drugih razloga od onih koje sugeriraju oni koji su protiv njega. A da je los igrac, niposto.
Potpuno se slazem...on je zaista nalik gillardinu, koji takodje nije mogao da procvjeta u milanu..bilo je tu sezona da je davao po 12-5 golova, mada to nikada nije bilo to...
Ne moze huntelaar bez nekoga tipa robben itd...Vidjecemo kad bekam dodje ako bude igrao desnog srednjaka mozda proradi...
vladomilan is offline   Reply With Quote
Old 26-10-2009, 12:43   #20518

mugello

Registered User

mugello is on a distinguished road
Junak nedjeljne gostujuće pobjede Milana nad Chievom (2-1) u 9. kolu talijanskog nogometnog prvenstva, Alessandro Nesta (33), podvrgnut je operaciji nosa...

Potvrdili su to iz uprave kluba San Sira priopćenjem.

“AC Milan ovim putem potvrđuje da je Alessandro Nesta zbog mikrofrakture nosne kosti zadobivene u utakmici s Chievom podvrgnut operativnom zahvatu koji je obavio dr. Paolo Marconi. Igrač će se unatoč operaciji već u utorak vratiti u momčad, te će kandidirati za utakmicu s Napolijem”, stoji u Milanovom priopćenju.

Podsjetimo, Nesta je protiv Chieva zabio golove u 81. i drugoj minuti sudačke nadoknade donijevši tako Milanu pobjedu, a bilo je to prvi put u karijeri da je ovaj talijanski branič u jednoj utakmici zabio dva gola.

Sljedeću utakmicu Milan igra već u srijedu kada u sklopu 10. kola Serie A gostuje kod Napolija.
mugello is offline   Reply With Quote
Old 26-10-2009, 14:01   #20519

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Galliani: Obećao sam Berlusconiju da je dosta patnje

Nakon tri uzastopne pobjede nogometaša Milana i kod čelnika kluba se odmah pojavio optimizam...

Poslije slabog uvoda u sezonu, "rossoneri" su u posljednjih deset dana pobijedili Romu, Real Madrid i Chievo, a to je bila i tema razgovora između predsjednika i dopredsjednika kluba, Silvija Berlusconija i Adriana Gallianija.

- Razgovarao sam s Berlusconijem nakon utakmice u Chievu i rekao sam mu da smo previše patili. Obećao sam mu da je tome sada došao kraj - rekao je Galliani u razgovoru za IGN.

Prokomentirao je drugi čovjek kluba i sve veći broj mišljenja kako je Milan sada ponovno u igri za "scudetto", budući da za vodećim Interom zaostaje sedam bodova.

- To je tako u nogometu: kad pobjeđujete, onda ste genijalci, a kad gubite, onda ste idioti.
Old 26-10-2009, 14:05   #20520

Fret

Registered User

Fret's Avatar

Fave Players: Zidane
Fret is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by uvijek_rossoner View Post
Galliani:
- To je tako u nogometu: kad pobjeđujete, onda ste genijalci, a kad gubite, onda ste idioti.
Joooooj, taj Galliani

Tags
balkan

Posting Rules