![]() |
|
|
#20671 |
|
Registered User
![]() |
momci pozz iz Crne Gore...nzm ima li jos mojih zemljaka ovdje....
veceras odlicna igra...nedostajao je nesta,ali kaladze je solidno odigrao...a sto se tice seedorfa,posto vidim da ga dosta vas ne gotivi,on je izuzetno koristan igrac...iako se cini da je nezainteresovan,veoma je koristan....kako je samo odigrao protiv reala...i one navijace koji mu zvizde ne shvatam...ali glavno je da crno-crvena masina pocinje da gazi!!! ![]() |
|
|
|
|
|
#20672 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
ja bi svoj glas ipak dao abiatiju,samo ako se vrati u onu svoju formu.dida je sad ok,al i dalje je on sklon onim svojim kiksevima.stoga,abiati 1,dida 2,storari 3.
|
|
|
|
|
|
#20673 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
cestito pobeda momci idemo puni samopouzdanje dolazi nam KAKA i galasaksi da gi posereme pak
najvise sam srekan za Marko Borielo ej pa toj e nas igrac our academi hahahah kepp goin BORIGOLLLlllll haha |
|
|
|
|
|
#20674 | |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Quote:
Ipak je u pitanju borba za ligu Uefa :Pp |
|
|
|
|
|
|
#20675 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
ja sam pogodio sada rezultat 2-0
|
|
|
|
|
|
#20676 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Roni se vraća jebote... On i Pato konačno igraju na svojim prirodnim pozicijama... Forza Leo!
|
|
|
|
|
|
#20677 |
|
Registered User
![]() |
to je to, napokon, forza leo!!!
2:0 protiv parme, 2 gola boriella (drugi je strašan) i 2 asistencije dinha ![]() http://www.youtube.com/watch?v=enCi7SwhUPU dinho napokon odigrao pravu tekmu, bio je rastrčan i imao volje i želje, borriello napokon otvorio špinu... inače, nedosuđen čisti penal na patu... dida opet impresivan, a thiago silva diktira obranom kad nema neste... to je ta momčad koja može daleko, još je juve nakon 2:0 spušija od napolija 2:3 ![]() još san i rezultat 2:0 pogodija ![]()
Last edited by senna_cro; 31-10-2009 at 21:07. |
|
|
|
|
|
#20678 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Eh, kao i poslije svake tekme, ceka se moj opsirni komentar
tj. mirne glave hehePa da krenemo: igra: vidi se da je Leo zelio taktiku 4-1-2-2-1 ili ti 4-2-1-2-1 i tako su momci bili ustimani, ali grijesio je vezni red. NAjvise Seedorf. Sada ne uzimam ranije mrznje prema njemu, vec gledam samo ovo veceras. Puno vremena provodio van pozcije koja mu je data, lopte nisu slate po naredbi, tako da je on UVELIKO upropasti sredinu veceras. Pirlo je dobio zadatak zadnjeg, tj. srednjeg, al se vidilo da je on htio da preuzme mjesto Seedorfa, sto je zadnji 10 minuta dobio i pokazao koliko bolje sve funkcionise kad nema IDIOTA na terenu. Odbranu necu da komentarisem, jer u zadnji par tekmi to vise se nema sta reci. Oddo kao i uvijek spor, slab, mozda koju tekmu dobije woooooow al to je to. Al je u fazi odbrane uvijek na mjestu. Tako da od mene dobija prolazno. Tiago i Kala ok, nisu pruzili nijednu priliku napadacima, veoma dobro. Steta sto Tiago ne pogodi. Antonini, ne znam sta imate protiv njega, al momak trci. Non stop je u pokretu, a pogledajte tekmu Juve-Napoli. Napoli je igrao ala Englezi, sve brzo, tako da ove merde im nisu mogli nista. E pa, vidis koliko vazi brzina u fudbalu, kad mozes stic protivnika i nedat mu mogucnost. Dobar momcic, Zambro (kao sto jedan rece) jednostavno vise nije to. Nije njemu vise do fudbala (a do nedavno smo ga hvalili). Vezni red: Rino sjajan do svoji mogucnosti, onda kad nema snage van. OK. Al jos mu fali ono njegovo "ludilo". Pirlo je Pirlo. Njega prestajem komentirat, jer on nosi ovu ekipu. Da nema njega mi bismo ga lijepo i slatko p*sili. Seedorf je kloc, to sam vec rekao, i bilo je sjajno kad njega nije bilo a Pirlo preuzeo njegovu poziciju. Dinho napokon igra ono sto je naucio. I vidimo koliko je on jednostran igrac. Znaci, moras po njemu stavit taktiku da bi on briljirao. Veceras je radio sta je htio. Ma nije njemu niko mogao pera odbit. Ima prostor, ima tehniku, fali malo brzine, al sjajno cista 8. Pato ko Pato, trudi se, ljuti se, trci. Bravo decko, veceras si vukao igrace sa sobom. 7,5. Boriello napokon Boriello. Napadac koji nam treba, koji je tu da ceka svoju loptu, a kad je dobije - zabije. Tako mora bit. A ne da Pippo profula 3 zicera i 4 zabije. (nemam nista protiv legende, al je usao u godine). Veceras je uradio sta je morao, dalje nije islo jer vezni red nije uradio svoj posao kako treba, zato 8 sa tendecijom na 8,5. Mogucnosti: Mozemo do 4. sigurno. Imamo volju, pamet, iskustvo, al nemamo snagu. Nazalost, poslije silni ovih utakmica, doce do toga da u januaru nasi nece ni kupit beka, vec samo dovest beckhama. Oddo, Antonini su dobri, al ne znam do kad. Jer kad tad ce ih protivnik prokuzit. Napad je ok, samo jos da Hunte proradi. Sredina je katastrofalna sa IDIOTOM. Obavezno dovuc jednog mladog koji je spreman da uci od Rina, Pirla i Dinha. Real: Real ce u utorak uci ozbiljnije na teren. Mi imamo nas teren, i mi postavljamo taktiku. Kao i danas, dozvolit Dinhu lijevu stranu, naravno bit ce zatvoren, al zato zadnji red mu obijezbedit trkace i ljude koji znaju s loptom: Pirlo, Rino, Flamini. Pato i Boriello su zasluzili da opet igraju. Sjajan posao danas, a obojica privlace odbrambene. Zadnji red bi dobro dosao Nesta, al desno bi ja zadrzao Odda, jer PUNO je PAMETNIJI od Abatea, a lijevo Antonini ili Zambro. Golman: Dida je sjajan, al ja jos nisam vidio da mu salju brz sut po zemlji, jer tu je slab. Storari je veoma dobar, al povrijedjen, tako da je sigurno da ce Dida branit protiv vise GALA nego TI KO ZNA. Leonardo: Bravo. 8 od mene. Mijenja taktike, i sprovodi ih sasvim ok. Govori igracima sta trebaju radit, i oni to cine. Veoma lijepo izveden sistem. Nazalost, fali mu jos ono mijenjanje u toku utakmice, da spozna greske protivnika. Al bit ce to s vremenom. Ne shavatam zasto cuva IDIOTA do 81' kada svi vide da ne valja, a Dinha je znao vadit vec u 70'? Dobar je Leo, samo treba prestat vjerovat TATINIM (Berlusconijevim) sinovima i gurat one koji znaju sta radit s loptom. |
|
|
|
|
|
#20679 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Quote:
Bio sam i ja pogodio točan rezultat protiv Chieva i protiv Napolia, i još strijelaca i tipova sam pogodio. |
|
|
|
|
|
|
#20680 |
|
Registered User
![]() |
Evo čitam na milanovoj stranici galiani izjavio da su sve dogovorili sa adyahom,taj neki ganac nemam pojma ni ko je ni šta je,zna li iko kakav je taj ganac,kažu bio najbolji igrač svjetskog do 20god.Jeli istina da je tako dobar,kaže da treba proć liječnički i dobit dozvolu i u zimskom je naš,a spomenuo je beckhama kao završeno
|
|
|
|
|
|
#20681 |
|
Registered User
![]() |
Evo što samo znam o ovome novom čađi
http://www.youtube.com/watch?v=Ga0QQN2mPQ8 |
|
|
|
|
|
#20682 |
|
Registered User
![]() |
hmmm, izgleda samo da neće imati EU državljanstvo pošto igra u Norveškoj :/
mlad je i vjerojatno ima potencijala, ali nama su trenutno bekovi potrebniji ![]()
|
|
|
#20683 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Roni se vraca ljudi,ako bude ovako igrao to je najveci moguci dobitak za Milan....
Sto je najvaznije atmosfera je odlicna,u pojedinim trenutcima mi je dolazilo da zaplacem kada sam vidio zagrljene igrace.... Kako je Pirlo presjekao loptu kod prvog gola...Strasno... I nebi se slozio za Sedorfa,trudio se dosta ,i dao je svoj doprinos....
|
|
|
#20684 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
I ja kazem sa Seedorfa da bas nije bio toliko ocajan koliko ensar tvrdi,nekoliko puta je odlicno zatvarao stative na korneru te ubace..ulazio u kombinatoriku ukratko receno kako on zna ocajan biti ovo sinoc je bilo za pohvale,nema tu puno logike to svatko zna ko prati Milana tj Seedorfove parije.
Leo je jako inteligentat trener i mislim da u Tasottiu ima strasu podosku tipa poznavanja igraca i ekipe Leonardo je tu da trazi solucija kako i sta. Sad nebih bas rekao da mjesa formacije toliko koliko daje prilike najspremnijim igracima i kako mixa pozicije. U ekipi je zalaganje na maximalnom nivou uz dodatak srece jer nisam ni u snu sanjao da ce Nesta biti na onakvom nivao kao i Dida kao back UP golman da ce uskociti i donjet nam ogromnu prevagu u nekim tekmama,kako se vidi niti jedan igrac koji je igrao nije davao svoj maximum. Kod Dinha se ne moze isto reci sobzirom da je on vecinu utakmica stvarno dobro markiran i cuvan. Vidjecemo,ovo meni sada puno sve skupa bolje izgleda..
|
|
|
#20685 |
|
Registered User
![]() |
Nema priče za seedorfa za sinošnji nastup,gromoglasni pljesak navijača prilikom njegovog izlaska iz igre sve govori,a znamo svi kako su mu navijači na nekim utakmicama prije zviždali
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|