AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 01-11-2009, 05:14   #1936

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Fave Players: SFRJ Reprezentativci
pece4ever is on a distinguished road
Стварно изигравме стабилно, дадовме гол и цело време го контролиравме и резултатот и играта, тоа беше добро да се види, не им се даде игра на Парма, која ме изненади со добриот фудбал и одличниот тим кој го има, Палоски е цврст, силен, но ќе му терба уште една ваква сезона, ако го вратиме следната година ќе го заебеме само и ќе биде резерва, доколку остане уште една сезоан у тим кој игра у серие а и изигра цела сезоана, за две години ќе бидеме најдобриот тандем Пато и Палоски.
Дуцо и ја го чакам Кака сеа назад, ама искрено да ти кажам ич не ми е гајле каков ќе биде резулататот на крај, кејфот си го направив у Мадрид и со подобрувањето на нашата игра.
А за Кака ќе кажам само едно, испадна дека Берлускони е многу добар тактичар и човек кој знае што прави, го донесе Роналдињо и знаеше дека ќе му тргне и го даде Кака кој имаше 3 операции и никад нема да биде оној кој играше у Милан.

Даре, за што е со Гуле, зашто ќе го нема месец дена на форум.

FOREVER
pece4ever is offline   Reply With Quote
Old 03-11-2009, 06:04   #1937

dim4e91

Registered User

dim4e91's Avatar

Fave Players: kaka pirlo nesta maldini gatusso
dim4e91 is on a distinguished road
ќе збудалам до вечер аааааааааааааа немсеме да изгубиме!
Old 03-11-2009, 08:33   #1938

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Ти ќе збудалиш, а да ти кажам ја како се чуствувам пошто нема да ја глеам вечер, имам работа, ќе бидам на семинар до полноќ. Ја ќе пукнам Дим4е, ја осеќам пак утакмицава, само што оваа ќе ја добиеме со 1-0, кротко и сигурно.

FOREVER
Old 03-11-2009, 12:59   #1939

dare_roma4ever

Registered User

Fave Players: Totti,Menez,Vucinic,De Rossi....
dare_roma4ever is on a distinguished road
eve vi poraka od gule:zdravo momci,ja ne smeam da se priblizan do kompjuter i tv imam problem so ocite ne smeam da gledav vo ekran.super pobeda vikendov,vecer mora da gi dobieme real.pozz dare ke vi pisuva za mene
dare_roma4ever is offline   Reply With Quote
Old 03-11-2009, 17:02   #1940

dim4e91

Registered User

dim4e91's Avatar

Не е лошо изигравме супер Пато и Роналдињо беа доволно дарежливи и на крај им дадоа 2цата по една копачка тамам ќе си спојат Рамос/Арбелоа еден пар Резултатот 1-1 немам што да кажам идеме следно коло во Рим по 3 бода
Old 05-11-2009, 18:29   #1941

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Даре, ја свртевте со Фулам, аии, а ќе го јадевте за малце. Ајде се викендов да му земете бодови на Интер мислам дека е време за Рома, ќе ја бракам или Х или 2 да знаеш, имам осеќај дека ќе ја зимате.

FOREVER
Old 06-11-2009, 06:14   #1942

dare_roma4ever

Registered User

Fave Players: Totti,Menez,Vucinic,De Rossi....
dare_roma4ever is on a distinguished road
da da spasivme gz!Mora da gi peglame inter u nedela ja ja igram 2jka normalno. u napad menez,vucinic,baptista auu ke go jadat
dare_roma4ever is offline   Reply With Quote
Old 06-11-2009, 14:06   #1943

dim4e91

Registered User

dim4e91's Avatar

Пеце џабе ако им земат они бодови на Интер ние ќе ги оправаме Лацио ...Така е според моите претпоставки у последни 3 години цело време ги гаѓам утакмициве со Лацио ... Мислам нема што да ти објаснувам знаеш какви се итајаниве услуга за услуга со Лацио и Лотито имаме добри односи нив во моментов им е потребно за размрдување на играта за подигање морал форма.... А и исто ти текнува лани со Реџина кога им пуштивме бод ни го збрца Ди Џенаро 1-1 не водеа до крај ... и скандалот беше од тие клубови Милан Јуве Реџина Фиорентина Лацио...

Едно прашање имаш ти нешто против местењето и пријателските односи во Италија?
Old 06-11-2009, 14:46   #1944

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Какви бе добри односи, они се поблиску со Интер него со нас, нема врска, ептен сме загазиле у говна сезонава за да даваме некому бодови, они се толку многу слаби без Ледезма и без Пандев, да ќе го јадат 100%, ја сум сигурен дека гол нема да примиме, а колку ќе им дадеме незнам, ама без три у нивна мрежа не станувам од пред ТВ.

Нормално дека имам против местењето, за пријателските односи не, добро е да имаш клуб во кој ќе ги премовираш талентите, ама за местење сум против 100%. Па знесш што се праве Јувентус изминатите години, па тоа беше страшно, мене лично не ми беше јасно како ние се најдовме у скандалот и сеуште не ми е јасно, сите големи клубови ги казнија а Интер остана неказнет дури и награден, што многу боде у очи, дали е Интер чист клуб? не би рекол, па момците пред 5 или 6 сезони имаа низа од 19 нерешени резултати, а тоа на никому не му беше сумњиво, незнам што да ти кажам.
Мислам дека последниве години у Италија многу малце се мести, премногу се големи контролите и во италија и во европа, на пример Лига Шампиони, се проверуваат секакви ситници, мислам дека 90% се намалени местенките.
А со Лацио ја добиваме 100%, одавна не сум бил вака сигурен за нешто, и тоа ќе пукам 1000 пошто коеф е 2.30. Уште утре ќе ја ставам да не падне случајно. Ќе ја има у недела у 3 пренос на Телма.

Знаеш што приметив, од кога почнаа да ги даваат на преноси ние победуваме, не не дадоа со Наполи и изгубивме 2 бода, чим не има на Тв, нема местење, сигурна победа.

FOREVER
Old 06-11-2009, 15:02   #1945

dim4e91

Registered User

dim4e91's Avatar

Што знам јас немам против местенки .... Ако можеш зашто да не ем местиш ем пари добиваш ем засилувања ем титули.... Баш заради тоа ги сакам италјаните
btw Пеце ама кажи Амброзини што прави а?
Old 06-11-2009, 16:18   #1946

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

ДА бе стварно, ај го мрзам неможам да го смислам, ама мислам дека ја смени играта, неќам да кажам ама морам, игра дечково. Подобар е од Гатусо, добро ај Гатусо е повреден башка и повреден играше, за среќа овој ми е одлична замена иако го неќам, морам да го пофалам.
Btw, Дим4е ама кажи Роналдињо што прави а?

FOREVER
Old 06-11-2009, 17:45   #1947

dim4e91

Registered User

dim4e91's Avatar

Quote:
Originally Posted by pece4ever View Post
ДА бе стварно, ај го мрзам неможам да го смислам, ама мислам дека ја смени играта, неќам да кажам ама морам, игра дечково. Подобар е од Гатусо, добро ај Гатусо е повреден башка и повреден играше, за среќа овој ми е одлична замена иако го неќам, морам да го пофалам.
Btw, Дим4е ама кажи Роналдињо што прави а?
Акробации ....уште ми го нема сменето цело мислење уште не го сакам уште не се труди доволно ...колку е добар ќе видиме од јануари кога треба да му дојде Бекс кој треба да растерети игра со што нема да бидеме опасни само од лево туку и од десно значи нема да има по 2-3 играчи на Роналдињо и ќе може да ора таму лево ама ќе видиме колку ќе го прави тоа и колку останало од неговата добра игра еден на еден ... Едноставно не сум задоволен само со асистенциите нема пробиви лесно е читлив што ќе направи ...Пато 90% од дриблинзите му поминуваат а на Роналдињо ни 30% ... Пак ќе повторам не ми се доволни асистенциите дечкото сепак го најавуваа како предводник на новиот Милан!
Old 07-11-2009, 06:48   #1948

DUCO

Registered User

DUCO's Avatar

Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
DUCO is on a distinguished road
e dimce kakv ibodovi davanje na Lacio tolku se bosi da ne sa svesni ke gi gazeme redovni musterii ni sa vo poslednite 3 4 godini.
ocekuvam da Huntelar da zapocne,leo znae kako da menacira za Borielo kaza deka ke se vrati i ke pogoduva i za Huntelar spomna deka ima vreme deka treba da se adaptira mislam deka pomina dovolno vreme za negovata adaptacija.
edno samo ne mi se sviga kaj Leo zs ne go igra pocesto Flamini moora da igra pocesto.Pirlo ponapred,sedorf na klupata i etego flamini vo startnite 11
sme go kompletirale transfero na deckoto od Gana,se ubavo ali ni go zema poslednoto non eu mesto sega nema mesto za igraci kako Hernanes koj ke donesese svezina vo timot ili Rafinja koj nie potreben za tia bekovski pozicii so ni sa katastrofa godinava.

GAME OVER
DUCO is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2009, 17:02   #1949

dim4e91

Registered User

dim4e91's Avatar

Што се напна бе Дуцо си кажав што мислев...
Old 07-11-2009, 19:36   #1950

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Ако утре стартуваме со Хунтечар и он даде гол, пуууууу кја ќе ни биде крајот, утре победа па две недели пауза тамам да се припремиме ќе имаме потешки кола.

FOREVER

Posting Rules