![]() |
|
|
#20731 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Prvih 15 min previse im dajemo prostora....
|
|
|
#20732 |
|
Registered User
![]() |
Ne izgleda nimalo dobro dosad
|
|
|
|
|
|
#20733 |
|
Registered User
![]() |
0-1,a bilo je i vrijeme,dobro smo se držali dosad da nismo primili 3-4,kukavička igra a kući igramo,katastrofa
|
|
|
|
|
|
#20734 |
|
Registered User
![]() |
Koliko ovaj jurcevic sere protiv milana, ja ne vjerujem
|
|
|
|
|
|
#20735 |
|
Registered User
![]() |
tek smo sad počeli igrat,meni se čini da mi uvjek moramo prvi primit gol pa da počnemo igrat kao i dosta utakmica dosad
|
|
|
|
|
|
#20736 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
pa zasto ponisti gol patu??????
ambrosini maestralan danas.....
|
|
|
#20737 |
|
Registered User
![]() |
ambrosini je stvarno dobar, vrlo dobar danas, ali ne i odlican, imao je 2-3 slijepa starta, gdje je potpuno nepotrebno ispadao iz igre, ali je u vecini situacija stvarno bio neprelazan, i fizicki nadmocniji od realovih napadaca, pogotovo kake, hehe...
kaka je isto maestralan danas, a pato definitivno najbolji na terenu ! ima brzinu, ima akceleraciju, ima šut, ima smirenost, preciznost..... ne znam šta je nesti, jer je bome imao 2-3 situacije u kojima nije baš bio na razini... zambrotta je danas bolji nego inace ![]() |
|
|
|
|
|
#20738 |
|
Registered User
Fave Players: franco,ricky,paolo,marco...weah
![]() |
sudac katastrofa.....ponistio cisti gol...upce ne sudi prekrsaje...pato je 5 puta srusen a ovaj nista...ali dobro, oddo je srusio kaku divljacki i nista nije sudio, trebalo bi to iskoristit...malo ih povlaciti posto ovaj ne sudi nista...podsjeca me malo na Pro evolution soccer kad iskljucis faulove pa smo deri, klizi, lomi![]() |
|
|
|
|
|
#20739 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Ko dade onom IDIOTU pistaljku medju zube?
Koji konj, idiot, moron. Pa covjece, pomocni sudija, koji je na 6 metara od desavanja, nista ne pokazuje, vec ovaj kretencina na 30 metara razdaljine iz okreta vidi da je tamo nesto bilo. Pa dva puta ruse Pata i Boriella u kontri, a ovaj ne vidi jer se okrece. Ma daj nek zamjene sudiju, pa upropasti tekmu. Ne znam za penal, i jest i nije. Al gol je bio cist. Seedorf previse grijesi, i spor je. Gol je poceo od njega, izgubi pri prijemu, ovi razmjene par pasova, i on kraj Kake lezerno dize nogu i zastaje, ko necu ga ganjat. Los los los. Obavezno napolje, AL KO UNUTRA??? Ko kad niko ne moze pokrit njegovu poziciju. Mozda Pirlo, a Flamini mjesto njega. Ambro dobar, ubija Kaku i ostale, cim dobije zuti, vadi ga napolje. Svaka cast Capitano. Odbrana necu da spominjem, jedino je Zambro slab u napadu, al nazad... hahahaha pa Real ne moze da nam prismrdi sesnestercu. Pa samo su dva puta usli u sesnesterac, i to oba puta sa Kakom. Gol ne brojim. Dobro je do sad. Idemo dalje. Zao mi je patkice, joj kako se radovao, pa srce mu je htijelo iskocit. Bravo Pato, samo igraj |
|
|
|
|
|
#20740 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Niko ne spominje Ronaldinha, covjek se definitivno vraća
)) Nadam se da me nece demantirati u drugom poluvremenu )))
|
|
|
#20741 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
problem je ocit.mi u fazi napada nemamo toliko mocne igrace kao real,oddo pogotovo,ni zambrota nije nesta igrao prema naprijed osim onoga penala.real bolji,konkretniji,al sve su to sutevi iz daljine.al treba priznat bili su bolji 1 dio.nama cist gol ponisten,nevjerovatno,bas me zanima sta je sudac tu vidio.sve cisto kao suza.digli smo se pred kraj poluvremena,al mislim da moramo puno bolje od ovoga.real vise zeli pobjedu nego mi,nazalost.valjda nam se to nece osvetiti.da,ambrosini jako dobar,kaka na drugoj strani najbolji,a pato,nemam rijeci.premocan igrac.kako je se samo nazad vratio i oteo loptu,strasno.idemo sad po pobjedu!!!
|
|
|
|
|
|
#20742 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
x na kraju ali imao sam dojam da je usao flamini da bi ih zgazili.....real od 60. minute nije mogao vise trcati.....seedorf je odigrao u obrani fenomenalno za njegov nivo ali u napadu ocajan.....didaaaaaaa majstor.....od one greske na bernabeuu covjek u formi zivota...massimo ambrosini danas fenomenalan.....kaka je 10 puta pao a sudac kaze...dizi se sinko....i isao odsimulirat penal protiv kluba kojeg "voli"???? ma mrs jebi si mater.....
sve u svemu zadovoljan sam....
http://www.youtube.com/watch?v=pZJCI...eature=related Last edited by kalla1899; 03-11-2009 at 16:44. |
|
|
|
|
|
#20743 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
jebo te koji sam ja papak...ljudi bogami sinoc sam sanjo ovaj rezultat...cak sam vidio da roni zabija iz penala vjerovali ili ne...jebo te sto nisam picka i odigro to na kladari...a mislim ako se na varam da sam opet majstorski pogodio veceras sve
sve u svemu...vinci per noiLast edited by DavieBoy; 03-11-2009 at 16:51. |
|
|
|
|
|
#20744 |
|
Registered User
Fave Players: Thiago Silva,Pato,Nesta,
![]() |
e ovako, odusevljen sam sa Ambrom veceras, nisam odavno vidio ovakvu igru stavio je i Kaku i cijeli napad Reala u dep i po meni je definitivno igrac utakmice, DIda takode veoma dobar, kao i Pato i Dinho, Oddo je bio dobar u defanzivi ali ofanzivno je los, igrac koji je kriv za gol Sedorf definitivno nije vise za prvih 11, prvo je izgubio loptu, a onda se steko pored Kake umjesto da uleti, i hiljadu nam je akcija prekinuo dok se on okrene i pokrene te lopti napamet, tako da me je i Leonardo iznerviro sto ga nije izbacio, o odbrani takode netraba trosit rijeci Nesta i Silva bolji iz utakmice u utakmicu, a sad sto se penala tice, CIST KO SUZA, IMAO JE DOSTA VREMENA DA SKLONI RUKU ALI NIJE, I RUKA NIJE BILA U PRIRODNOM POLOZAJU TAKO DA NEMA DILEME, A I PATOV GOL CIST TAKODE, a o sudenju netreba trosit rijeci sami ste sve vidjeli.
|
|
|
|
|
|
#20745 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Dobrto je ba..sada sa obje pobjede,bez obzira sta uradi real mi smo prvi...
Cist go Pata,sudija lud... Od svih igraca na terenu jedino je sedorf srao pomalo,dok je Ambro ponovo igrao kapitenski... Pato odlican,kao i Borielo...Bili su se sa igracima Reala pravo,cak mislim da sudija nije sudio nekoliko grubih startova nad njima... Roni se dize...Hvala Bogu....Pirlo takodje.... Dida svaka cast,iako je imao par istrcavanja sa manje sigurnosti... Nesta i Silva strah i trepet.... Zambrota odavno nije odigrao ovako dobro,cak ni Oddo nije bio los,odlicno je rjesavao zadatke u odbrani... Pipo kralj promasaja..Joj da ga zabi,nebi ga uhvatili do Torina.... Sve u svemu nije lose,imam utisak da mozemo zabit kad hocemo,mislim kad bas gori...
|
| Tags |
| balkan |
|
|