![]() |
|
|
#20746 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
ponos njemacke ispada iz lige prvaka........jos kad bi inter sutra izgubio.....
|
|
|
#20747 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Jebg opet dobra tekma i opet los sudac....previse gresaka za najveci derbi u CL....konto sam samo da je onaj ocajan prosli ali i ovaj danas...Real do 60 min vrlo dobar dobro trce poslje nista opali su zao mi je sto to nismo iskoristili a trebali smo...Seddorf odlican u odbrani trci svaka mu cast ali problem je sto sad protiv Lazia vec nece trcat jer to nisu "utakmice" za njega...Ronaldinoh dobar vraca se polako ali sigurno...Borrilleo odradio onaj dio posla sto se ne vidi bas puno u napadu pretrcao cak je kod penala sjajno iz prve uposlio Zambrottu...(penal je bio podignuta ruka to je penal jedino ako ga prije toga nije pogodila lopta u neki drugi dio tijela pa tek onda u ruku ali koliko sam ja vidio nije)Nesta nesto cudan vidi se da ga ona povreda izgleda jos muci puno puta bio je nesiguran...Silva odlican cvrst jak kao planina dosta pravovremenih intervencija i jedno otresanje od zemlju Higuaina
...Oddo solidan dosta bolji u odbrani i Zambrotta isto...Dida fkt od one greske u Madridu brani kao ludjak neka svaka mu cast...Pato zmaj kako ga se boje vec sad svi a tek mu je 20 svaka mu cast steta sto mu majmun ponisti gol bez razloga zasluzio ga je veceras....Pippi ludjak odmah u sansi ali iznenadi ga lopta, nazalost...eh sad za kraj gospodin i apsolutni igrac utakmice za mene MASSIMO AMBROSINI sta je pretrcao borio se uzeo milion lopti pogotovo Kaki(daleko najbolji igrac Reala) svaka mu cast onako igra pravi kapiten u velikim utakmicama kapa do poda ....
|
|
|
#20748 |
|
Registered User
![]() |
kaze moj brat....drugo poluvrijeme ko da 2 amatera igraju pes.......
|
|
|
#20749 | |
|
Registered User
Fave Players: Thiago Silva,Pato,Nesta,
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#20750 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
drugo poluvrijeme smo mi bili bolji,steta sto im nismo zabili drugi gol.a svi govore protiv seedorfa,je mozda kod gola se setao,al dajte ljudi,covjek je stijena.za mene je on odigrao dobro.bilo ga je i nazad i naprijed.itekako prolazna ocjena.i cvrsto tvrdim,da imamo jednog clichyja na lijevom boku,i jednog desnog bocnog kao sto je cafu bio,ne znam ko danas dobar postoji kao on,mi bi bili najjaca ekipa na svijetu.kako nama fale ti bokovi prema naprijed.igrac utakmice ambrosini i pato,pa pirlo pa svi ostali.pokazali smo da smo fizicki jaca ekipa od reala,al tehnicki nismo.da je real nastavio igru iz prvog dijela,mi bi izgubili.i da,mozda je trebao uvesti flaminija da ih pojede,al izvest boriela a dinha naprijed gurnuti skroz.sve u svemu,dobar bod,ispred reala smo ak budemo imali isto bodova,medjusobni odlucuje.prvi smo u skupini ako dobijemo marseille.posao u prvom dijelu lige prvaka odradjen kako treba.dolazimo najmanje do 1\4 finala.svaka cast decki.idemo dalje.
|
|
|
|
|
|
#20751 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]() ![]()
|
|
|
|
#20752 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Ne bi se slozio da smo mi fizicki jaci bili, igraci reala su daleko vise pretrcali od nasih, samo sto to nasi malo školovanije rade na terenu
))) a i sedorf osim greske kod gola bio je na visini... mislim svi su bili na visini ali treba priznat da nama sudija malo progledao u par navrata jer su i nasi lomili njihove ( hvala Bogu) ali sve u svemu dobro je... Marsej se ispucao veceras tako da protiv nas nemaju sta traziti .))))
|
|
|
#20753 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Ne znam care fkt ni meni nije jasno...Pa nije Milan neki seoski klub da mu u dvije utakmice protiv Reala poniste dva gola koja ne mogu biti cistija...Fkt bio je i penal na Benzemi u Madridu i veceras sta ne svira faul od Odda na Kaki presmjesno...Nema kompenzacije su najgore na svijetu za jednog sudiju to im je nocna mora a u ove dvije tekme bilo ih je previse
|
|
|
#20754 |
|
Registered User
Fave Players: Thiago Silva,Pato,Nesta,
![]() |
http://www.goal.com/en/news/1716/cha...-1-real-madrid
e stvarno su ovi na goal,comu pravi strucnjaci xD za plakat :S |
|
|
|
|
|
#20755 |
|
Registered User
Fave Players: Pato
![]() |
Borielo slab totalno.Sidorf je mogao jos bolje odigrat.Gubio je lopte bash chesto..Pato idealan..Samo mi nije jasno zashto je ponishten onaj drugi go Patu?Josh mi jasno nije..Al ipak dobro je..Real je ekipa u koju je ubrizgano oko 300 m.A u milan nije ni 30.
|
|
|
|
|
|
#20756 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Zajeban je ovo rezultat, ako kiskamo protiv Marseja mozemo se pozdravit sa LP. Al valjda ce bit sve ok.
|
|
|
|
|
|
#20757 |
|
Registered User
![]() |
ako izgubimo doma od marseillea onda stvarno ne zasluzujemo drugi krug
|
|
|
#20758 |
|
Registered User
![]() |
na kraju ok, dobra tekma i rezultat, točno onoliko koliko nam treba...
da, bit će zeznuto sa marseilleom... razbili su zurich... eh kad bi ponovili onu tekmu sa velodroma... 1:1 je večeras bio baš realan rezultat...
|
|
|
#20759 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#20760 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Setaju dva starca parkom, i kaze jedan drugom: Gledaj me, ko Seedorf na San Siru
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|