![]() |
|
|
#20806 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Milan je doveo, od ljeta, 5,6 dobrih mlkadih igrača: Barretta, Zigoni, Hottor, Adiyiah, Verdi(!) itd. Čini se da smo ovo malo love sto imamo uložili u klince koje je Leo birao. Steta sto nisu platili Cissokha jer covjek UBIJA i savršen je bek za Milan!!
![]() Ali bez obzira na to Milan mora biti klub koji ce uloziti u par svjetskih igrača. barem 1,2 po ljetu! A ovo za Seedorfa i Leovu ženu - hahahahaha!! Inače što se tiče te pozicije Pirlo to za Azzure igra bolesno dobro, a onaj Hernanes iz Sao Paula je savršen igrač za ovo što sada See igra. Leo ga je htio ali ga nisu htjeli plaiti.
|
|
|
|
#20807 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
Ronaldinho: Želim ući u Milanovu povijest
U razgovoru za Gazzettu dello Sport, brazilski nogometni as u redovima Milana Ronaldinho (29) otkrio je svoje zadovoljstvo vlastitim i igrama svojih suigrača u posljednje vrijeme... Nakon sporog starta u sezonu, Milan je zaredao s uspjesima kako u talijanskom prvenstvu tako i u Ligi prvaka, a velike zasluge u njegovoj renesansi imao je i Ronaldinho koji na trenutke podsjeća na izdanja iz Barcelone kada je osvajao nagrade za najboljeg nogometaša svijeta. - Puno toga se dogodilo u posljednje tri godine, ali ja se nisam puno promijenio. Samo sam sada iskusniji. Jedina razlika je što sada konstantno igram i sretan sam jer igram za pobjedničku momčad. Bilo mi je teško sjediti na klupi. Sretan sam samo kada mogu raditi ono što volim najviše, a to je igrati nogomet – rekao je Ronaldinho, te je otišao i korak dalje. - Volim ovaj Milan. Sposobni smo igrati napadački nogomet s igračima koje imamo. A povrh svega smo svi prijatelji. Svi igrači Milana su jedna velika obitelj i ovdje se osjećam kao doma. Želim biti kao Paolo Maldini i igrati do 40. godine, a možda i dulje. Na pitanje misli li do kraja karijere igrati za Milan, Ronaldinho je odgovorio protupitanjem. - Zašto ne? Igramo dobro i imamo samopouzdanja. - Možemo li izazvati Inter u borbi za naslov? Teško, ali sve je moguće. A, a ako dobro odigramo ove sezone, ova Milanova momčad može kreireti stranice klupske povijesti - rekao je veznjak trenutno četvrtoplasirane momčadi Serie A. |
|
|
|
|
|
#20808 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
Klaas-Jan Huntelaar neozlijeđen u prometnoj nesreći
Od kada je prošloga ljeta iz Real Madrida stigao u Milan nizozemski napadač Klaas-Jan Huntelaar još uvijek nije u zabljesnuo. Moral mu sigurno neće podići niti događaji izvan travnjaka... Prema pisanju Sportmediaseta, Huntellar je sudjelovao u prometnoj nesreći na ulicama Milana, a premda je njegov automobil pretrpio veliku štetu, Nizozemac je, srećom, prošao bez ozljeda. Huntelaar još uvijek čeka na prvijenac u službenoj utakmici za “rossonere”, a nagađa se da bi ga klub mogao prodati već u siječanjskom prijelaznom roku. |
|
|
|
|
|
#20809 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Dominic Adiyiah Welcome to AC Milan!!
http://www.youtube.com/watch?v=U9Zc1GqSGHM Nije puno prikazano ali je jeben klip! Zlatna kopacka U20 nikad nije zakazala Messi,KUn Aguero i vjerujem da je Adiyiah sljedeci. Dosta sam googlao o decku cini se da je neumorno brz i tehnicki potkova,slicnih karakteristika Patu. Udarac sa obje noge najubojiti kada ide direktno prema golu,voli dosta sutirati iz vana..
|
|
|
#20810 |
|
Registered User
Fave Players: Pippo, Maldini, Nesta
![]() |
Saviola je takodje bio najbolji strelac na U20
|
|
|
|
|
|
#20811 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Aguero i Messi su takodjer proglasavani za najbolje igrace U-20 pa cemo vidit sta ce od ovog malog biti...mrki je gore naveo neka mlada imena koje je Leo birao konacno nesto novo u Milanu samo se jos nadam da ce konacno dobiti sasnu u buducnosti i da nece Leo zaboravit Paloschija....
Takodjer ono sto je puno vaznije je da Milos Krasic zeli preci u Milan...Elvir Rahimic je izjavio za jedan sportski magazin u BiH da ce Milos vjerovatno vec u jan preci u Milan...Ja sam gledo momka strasno igra trci bori se npr Srbija-Ruminija 5:0 daleko najjaci igrac Srbije i momak je mlad 1984 god...pa valja nam cekati i ja se bar nadam njegovom dolasku ![]()
|
|
|
#20812 | |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#20813 |
|
Registered User
Fave Players: Pippo, Maldini, Nesta
![]() |
Krasic je odlican, samo nam ne moze nikako doci u januaru, jer dominic uzima to jedno preostalo mesto za stranca.Bilo bi lepo kad bi dosao na leto zajedno sa Džekom
|
|
|
|
|
|
#20814 | |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Quote:
![]() ![]()
|
|
|
|
#20815 | |
|
Registered User
Fave Players: Zidane
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
#20816 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
|
|
|
#20817 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Quote:
![]() on je idol. Strasan je hehe, pa on bi dobio Infarkt, kada bi igrali u Finalu Ch. Lige sa Interom, gubimo 0:2, i u 88' 1:2; u 90' 2:2 i u 93' 3:2pa dobro, iskreno receno, i meni bi srce stalo. Zakocenio bi se od ludila! |
|
|
|
|
|
|
#20818 | |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
Quote:
![]() ![]()
|
|
|
|
#20819 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
e ovako se komentarise utakmica hahahaha Forza Tiziano!!! najaci mi je bio protiv intera kad bio preokret sa 0-2 na 3-2 e onde sam konto da ce riknut hahahhahaha
|
|
|
|
#20820 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Lazio - Milan 1:3
Pato, Pato, Pirlo |
|