![]() |
|
|
#20881 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
Ronaldinho: Sva sreća što je Ancelotti otišao odavde
Ronaldinho, 29-godišnji brazilski nogometaš i član Milana, nakon dužeg vremena je podsjetio na svoje sjajne nogometne dane, kada je briljirao u dresu Barcelone i Brazila... Za službeni klupski magazin Forza Milan Ronaldinho je objasnio u čemu je razlika od prošle godine, kada su se svi pitali u čemu je njegov problem. Ronaldinho je sve pojednostavnio: - Razlika? Pa sada napokon igram, prošle godine me nije bilo u sastavu. Sva sreća što je Ancelotti otišao, jer sada opet nogometno živim - rekao je Ronaldinho i nastavio: - Lijepo je raditi sa sadašnjim trenerom Leonardom. To je čovjek prepun entuzijazma i energije. Prenosi je na nas i na pravi način smo počeli reagirati u utakmicama. Stimulira me rad s njim, a moram i priznati da sam se s njim vrlo brzo našao na istoj valnoj duljini, kliknulo je među nama - zaključio je Ronaldinho. |
|
|
|
|
|
#20882 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Ovo za Dzeku je istina. Vjerovatno bi tako i trebalo biti na ljeto, zamjenit ce Hunte + pare, za Dzeku.
Al eto, vidjet cemo jos. Daleko je ljeto ![]() |
|
|
|
|
|
#20883 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Ma šta će mi na ljeto, treba nam na zimu!
|
|
|
|
|
|
#20884 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Na zimu nemoze,jer smo popunili kvotu stranaca....A juce sam pricao sa Dzekom i kaze da ga je menager zvao i rekao za tu opciju zamjene na ljeto,sto je on naravno docekao sa odusevljenjem..Jos sam mu i rekao ako nepredje u Milan da cu se ubit.... heh h ee
|
|
|
#20885 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Quote:
Da se izjasnim, ja navijam samo za Hrvatsku, ali jeste vi ljudi vidjeli izjavu Blattera o tome kako on ne bi htio da CR7 propusti svjetsko?? Pretjerali su!
|
|
|
|
|
#20886 |
|
Registered User
![]() |
Imas pm covjece
|
|
|
|
|
|
#20887 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
BIH - Portugal 3 - 0 2x Dzeko, 1x Misimovic
Pozdrav iz Makedonije
|
|
|
|
#20888 |
|
Registered User
![]() |
Menadžer: Džeko u siječnju ne ide u Milan
I dok je napadač njemačkog prvaka Wolfsburga i nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine ponovno zavapio za odlaskom u Milan, i to u sljedećem ljetnom prijelaznom roku, njegov menadžer tvrdi da Edin Džeko u siječnju sigurno neće mijenjati sredinu... U minulom ljetnom prijelaznom roku talijanski gigant i Wolfsburgov napadač javno su koketirali i činilo se da će do transfera i doći, ali je Wolfsburg previše odugovlačio i na kraju stopirao posao, te sa Džekom još i produžio ugovor. Džeko se novim kontaktima nada i sljedećeg ljeta u prijelaznom roku, te izjavljuje: - Priča s Milanom nije gotova. Već sam rekao Wolfsburgovim direktorima da želim otići u Milan. Oduvijek sam Milanov navijač i želim postati “rossonero” već u lipnju. Džekin menadžer Irfan Redžepagić u izjavi koju prenosi Goal.com, pozivajući se na Calciomercato.it., poručio je tek da bosanski napadač ove zime sigurno neće prijeći na San Siro. - Kontakti s Milanom i Wolfsburgom vuku se još od ljeta. Prema tome, trenutno nije realno govoriti o tom transferu, budući da ne postoje uvjeti za njega. Džeko ima ugovor s Wolfsburgom. Kako trenutno stvari stoje, možemo isključiti mogućnost da će se preseliti u Milan u siječnju - kaže menadžer. A što će se događati sljedećeg ljeta, tek ćemo vidjeti... |
|
|
|
|
|
#20889 |
|
Registered User
Fave Players: Weah,Barbarez, Maldini, in future Pato and Dzeko
![]() |
Ovo je moja maica za sutrasnju utakmicu
http://img34.imageshack.us/i/dsc01349cg.jpg/ __________________
|
|
|
#20890 |
|
Registered User
![]() |
Inzaghi: Želim okončati karijeru u Milanu
Napadač Milana Filippo Inzaghi (36) sudjelovao je u ponedjeljak u šou tv postaje Italia 1 pod imenom “Chiambretti Night” i ondje je navijestio kako želi okončati svoju bogatu karijeru u dresu “rossonera”... - Pun sam vjere što se tiče moje budućnosti jer me Adriano Galliani (dopredsjednik Milana) uvjerava da ćemo nastaviti pregovore u siječnju. Ako direktori kluba to žele, ostat ću u Milanu i nadam se da ću ovdje i završiti karijeru. Ako to neće biti slučaj morat ću otići negdje drugdje, ali bilo bi mi žao jer se nisam nigdje osjećao tako dobro kao ovdje u posljednjih nekoliko godina – rekao je Inzaghi, trenutno uz Raula Gonzaleza najbolji napadač u povijesti europskih klupskih natjecanja sa 68 postignutih golova. Inzaghi je stigao u Milan 2001. iz Juventusa, a aktualni mu ugovor istječe u lipnju sljedeće godine. Unatoč činjenici da mu je već 36 godina na leđima, mirovina mu još nije u planovima par sezona. - Mislim da mi je prerano razmišljati o kraju. Još nije došlo vrijeme. Inzaghi je upitan i vidi li se u sastavu talijanske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici. - Mislim da je pošteno da ondje nastupe igrači koji su izgurali kvalifikacije. Mislim da mogu već rezervirati svoje ljetovanje za lipanj – dodao je član reprezentacije koja je 2006. godine osvojila naslov svjetskih prvaka. Inzaghi je za talijansku reprezentaciju nastupio 56 puta i pritom je zabio 24 gola. |
|
|
|
|
|
#20891 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Inter Star Mario Balotelli: I’m An AC Milan Fan
‘SuperMario’ has sensationally confessed that his heart beats for the Nerazzurri’s bitter city rivals… Inter striker Mario Balotelli is well known for his propensity to flirt with controversy, but he has now decided to embrace it head on by confessing that he supports AC Milan. The 19-year-old made the shocking revelation yesterday afternoon while visiting the Istituto Don Gnocchi. Il Giornale newspaper reports that Balotelli initially pleaded with his audience not to ask any questions, but while he was happily signing autographs, someone blurted out, “Which team do you support?” Mario replied, “I am a Milanista. Didn’t you know that?” The small crowd went wild and an enthusiastic Diavoli supporter walked up to a smiling Balotelli and screamed, “You are a Milanista! You are a Milanista!” Another boy swiftly asked, “If you are a Milanista, why do you play for Inter?” The teenage striker said, “Well, I’m playing for Inter this year…” Balotelli’s loyalties in the city have been questioned since he was spotted in front of a Milan store last May. Vince Masiello, Goal.com ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#20892 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]() http://www.imagesforme.com/upload/dce52c89.jpg
|
|
|
|
#20893 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
AC Milan igra dobro ali Maldini ipak skeptičan
Nakon katastrofalnog početka sezone, Milan je napravio nekoliko zaista dobrih rezultata i došao na treće mjesto Serije A. Ipak, klubska legenda, Paolo Maldini, skeptičan je po tom pitanju. AC Milan sedam je bodova iz vodećeg Intera, iako je ta prednost bila znatno veća prije nekoliko kola. Dobre igre i pobjede u zadnjih par kola donijele su Rossonerima 'povratak iz mrtvih', a treba istaknuti i četiri boda u dva susreta Lige prvaka sa madridskim Realom. Ali, i pored tih rezultata, bivši kapiten kluba, Paolo Maldini, nije baš najoptimističniji. "Neće puno napraviti u ligi, jer nisu regularna momčad. Mogu pobijediti svakog, ali i izgubiti od svakoga. U Ligi prvaka ćemo, pak, vidjeti...", kazao je Maldini za Marcu, te dodao: "Klub mora napraviti neke promjene, a za to im treba dosta novca". Potom je Maldini udijelio nekoliko komplimenata Barceloninoj zvijezdi, Lionel Messiju, kojeg poredi sa drugim legendarnim Argentincem. "Ponekad me podsjeća na Diego Maradonu i on je sigurno jedan od najboljih igrača koje sam ikada vidio", zaključio je Maldini.
|
|
|
#20894 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Quote:
Rekao je ako Wolfsburg ispadne u grupnoj fazi L.P.volio bo odma u Milan,ali sam mu objasnio da je Milan vec doveo decka iz Gane i popunio mjesto van E.U... Onda je on u sali rekao pa uzecu Njemacko drzavljanstvo... Ali ljudi Edin je veliki navijac Milana,ako ne veci od nas onda sigurno ne manji... Ja vjerujem da ce vec na ljeto biti nas....
|
|
|
|
#20895 |
|
Registered User
![]() |
Gotovo sigurno će napustit Wolfsburg,oglasili su se i iz kluba da će ga pustit ako dođe prava ponuda,e sad hoće li završit u nas pitanje je cifre jer ima puno bogatijih klubova koji ga žele,a mi se trenutno nemožemo nosit ni približno s njima.Zato opet kažem da sam skeptičan u vezi toga i u toj priči novac će igrat glavnu ulogu,to znači da nemamo puno šanse ako ostali zagrizu za njega kao što se priča dosad
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|