![]() |
|
|
#20896 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
Balotelli: Ja sam milanista, što niste znali?
Mario Balotelli, 19-godišnji nogometaš talijanskog prvaka Intera i mlade talijanske reprezentacije, vrlo često je u posljednje vrijeme uspio šokirati mnoge oko sebe... Najčešće je zbog njegovog nonšalantnog ponašanja "šokiran" ostajao trener Intera Jose Mourinho, pa su vrlo često upadali u opasne svađe, a kako je Mourinhova posljednja u Interu Balotelli je nerijetko završavao na klupi za pričuve, na tribinama... Za novi "čudan potez" Balotelli se odlučio u utorak kada je bio u posjeti Institutu Don Gnocchi. Dok je potpisivao autograme okupljenoj djeci, dobio je i jedno pitanje od malog obožavatelja. Za koga navijate, gospodine Balotelli? - Pa, za Milan, što nisi znao. Nakon toga su začuđena djeca počela trčati i uzvikivati "Balotelli je milanista, Balotelli je milanista...", a uslijedilo je i novo pitanje od jednog djeteta. Pa ako navijate za Milan, zašto igrate za Inter? - Tako je ove sezone, naredne je pitanje što će biti. |
|
|
|
|
|
#20897 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Asamoah: Ako Milan pokuca na moja vrata, otvorit ću
Kwadwo Asamoah, 21-godišnji lijevi vezni igrač Udinesea i ganske nogometne reprezentacije, spominjao se u posljednje vrijeme kao moguće pojačanje Milana... Igrač koji je prošlog vikenda postigao premijerni reprezentativni pogodak u karijeri (protiv Malija 2-2 u utakmici posljednjeg kola kvalifikacija za SP, gdje se njegova Gana još ranije plasirala), mami svojim igrama u klubu s Friulija. - Uvijek ću biti zahvalan klubu iz Udina i ponosno nosim dres tog kluba, no ako Milan pokuca na moja vrata otvorit ću im. Igranje za tako veliki klub bilo bi ostvarenje sna - rekao je Asamoah za jednu radijsku postaju u Gani. Od 2008. godine je Asamoah u Udinama, te je u 28 dosadašnjih utakmica Serije A postigao dva pogotka.
FORZA AC MILAN FORZA B H FSilvio Berlusconi kralj Last edited by uvijek_rossoner; 18-11-2009 at 11:43. |
|
|
|
|
|
#20898 |
|
Registered User
![]() |
Asamoah: Ako Milan pokuca na moja vrata, otvorit ću
Kwadwo Asamoah, 21-godišnji lijevi vezni igrač Udinesea i ganske nogometne reprezentacije, spominjao se u posljednje vrijeme kao moguće pojačanje Milana... Igrač koji je prošlog vikenda postigao premijerni reprezentativni pogodak u karijeri (protiv Malija 2-2 u utakmici posljednjeg kola kvalifikacija za SP, gdje se njegova Gana još ranije plasirala), mami svojim igrama u klubu s Friulija. - Uvijek ću biti zahvalan klubu iz Udina i ponosno nosim dres tog kluba, no ako Milan pokuca na moja vrata otvorit ću im. Igranje za tako veliki klub bilo bi ostvarenje sna - rekao je Asamoah za jednu radijsku postaju u Gani. Od 2008. godine je Asamoah u Udinama, te je u 28 dosadašnjih utakmica Serije A postigao dva pogotka. |
|
|
|
|
|
#20899 |
|
Registered User
![]() |
Agent: Gattuso sigurno ne odlazi u Manchester City
Moćni vlasnici engleskog premierligaša Manchester Cityja imali su mnogo želja iz talijanske Serije A, no izgleda da su naučeni na odbijenice... Željeli su Kaku, ali nisu došli do njega. Potom su spremali vrtoglavu cifru za Gigija Buffona iz Juventusa, najboljeg vratara na svijetu, ali niti u tom pokušaju nisu izašli kao pobjednici. Sve ponavljaju sa neumornim veznim igračem Milana i talijanske nogometne reprezentacije Gennarom Gattusom. Daily Mirror je naveo da Manchester City sprema ponudu za Gattusa, ali je igračev agent Andrea D'Amico odbio takvu pomisao: - Gattuso se potpuno oporavlja od ozljede i misli samo na Milan. Nikakav City ili neki drugi klub nisu niti u našim primislima - rekao je D'Amico. Spomenimo da je Gattuso dosta utakmica na početku ove sezone propustio zbog ozljede koljena, ali je ipak tijekom ljeta govorio kako bi volio opet dotaknuti tlo Otoka, gdje je igrao u sezoni 1997/98, u dresu škotskog Rangersa |
|
|
|
|
|
#20900 |
|
Registered User
![]() |
Džeko: Želim u Milan u ljetnom prijelaznom roku
Pozivajući se na La Gazzettu dello Sport nogometni portal Goal.com donosi izjavu Edina Džeke, napadača BiH reprezentacije i njemačkih nogometnih prvaka Wolfsburga, kojom se prošle sezone drugi strijelac Bundeslige ponovno nudi Milanu... U ljetnom prijelaznom roku talijanski gigant i Wolfsburgov napadač javno su koketirali i činilo se da će do transfera i doći, ali je Wolfsburg previše odugovlačio i na kraju stopirao posao. Džeko se novim kontaktima nada i ovoga ljeta kada se ponovno otvara ljetni prijelazni rok za nogometaše, te izjavljuje: - Priča s Milanom nije gotova. Već sam rekao Wolfsburgovim direktorima da želim otići u Milan. Oduvijek sam Milanov navijač i želim postati “rossonero” već u lipnju. Prema informacijama iz Engleske za Džeku je zainteresiran i mančesterski dvojac, United i City. Njegova se vrijednost procjenjuje na 30-ak milijuna eura, a ugovor mu s njemačkim prvacima prestaje biti važeći 30. lipnja 2013. godine. |
|
|
|
|
|
#20901 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Jebem ti francuzeeeeeeeeeee!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
#20902 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Rosetti najveca svetska pizda, kao sto sam danas navijao za Bosnu, mislim da tako nikad nisam za Makedoniju, Roseti me je napizdio do koske. Ali to je, imate strasnui generaciju, cekajte sledeci ciklus, vise sreke drugi put.
|
|
|
|
#20903 |
|
Registered User
![]() |
I ja sam danas navijao za bosnu zajedno s mrkijem, ali treba biti objektivan i rec da nisu zaslzili prolaz jel danas nisu stvorili ama bas niti jednu sansu, i tu rossetti nema nikakvu ulogu...
Ali onaj smrad henry i ti francuzi, to je vec druga prica...Onaka kradja spada u rang chelsea-barca od prosle sezone...slucajnosti, henry je bio u obje...odvratno nesto sto je to govno od henrya ucinilo, a jos je gori sudacki namjerni previd |
|
|
|
|
|
#20904 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Bosna nije mogla vise bez Misketa,Rahimica i Spahica....Jos je i Pjanic bio pod temperaturom...Jebi ga...
|
|
|
#20905 |
|
Registered User
Fave Players: Weah,Barbarez, Maldini, in future Pato and Dzeko
![]() |
Hvala momcima koji podrzavaju nasu voljenu BIH, nadamo se boljem u slijedecim kvali. za Evropsko.
HVALA SVIMA JOS JEDNOM !!! ZIVIJELI NASI ZMAJEVI I NASA DRAGA B I H !!!!
|
|
|
#20906 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Portugal bolja ekipa,bez obzira na izostanke BiH repke ,puno su bolji,Rosseti dobar.Blatter,FIFA,Platini,UEFA = RIGA MI SE OD VAS GAMAD JEDNA LOPOVSKA...MAFIOSI!!!
|
|
|
|
|
|
#20907 |
|
Registered User
![]() |
Bosna i Hercegovina NIJE mogla bez 4 igraca koji su gotovo nezamjenjivi i jos stim imas na drugoj strani Portugal i Blatera mislim i previse ali naredni ciklus je nas definitivno
![]() Čestitam i Slovencima na izbacicanju Rusije a o Francuskoj necu trositi rijeci oni su MORALI proci i to je to... Kakvo je svjecko prvenstvo bez Portugala i Francuske ![]()
|
|
|
#20908 |
|
Registered User
![]() |
Kakav je onda i smisao kvalifikacija? najbolje da fifa odluci ko ce ici svake godine pa da se francuzi nemoraju sramotiti protiv farskih otoka kojem ne mogu uvaliti tri gola
Isto kao i Barcelona prosle sezone u ligi prvaka...ti su patuljci jednostavno morali osvojiti natjecanje jel su navodono igrali najbolji nogomet pa su imali pravo i na koju losu utakmicu jel eto oni igraju tako krasan nogomet da bi bila steta da chelsea ode u finale |
|
|
|
|
|
#20909 |
|
Registered User
![]() |
Geoff nisi me razumio, bukvalno sam citirao Blatera samo umjesto Argentine stavio sam Francusku.,.. bilo je ironično ali nema veze nismo se razumjeli
![]()
|
|
|
#20910 |
|
Registered User
![]() |
Ma razumio sam te ja brate, ali sam se samo eto javno upitao o smislu kvalifikacija kada je jasno da blatter i platini diktiraju i kvalifikacije i knock-out fazu?
Samo ih je slovenija sjebala, izgleda da rusi nisu uplatili dovoljno ![]() |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|