AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 27-11-2009, 19:42   #21016

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Sace nam skripat na toj poziciji desnog beka....Nema ni Odda a ni na lijevoj strani Jankulovskog...Zambrota nemoze zbog kartona igrati u Cirihu,tako da nemamo ni jednog beka...Sranje...
Mozda Antonini i Flamini mogu pokriti te pozicije....
Old 27-11-2009, 19:55   #21017

Rosson3r

Registered User

Rosson3r's Avatar

Fave Players: Thiago Silva,Pato,Nesta,
Rosson3r is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by MIRZA View Post
I Foggia nije više Milanov, koliko se sjećam on je bio uključen u prelasku Odda u Milan...a meni i nije nešto posebno, prosječan igrač
prva polovica Fogginog ugovora im je data kad se Roki bio povrijedio u prijateljskoj utakmici protiv nas, pa su nasi dali(prodali) pola Fogginog ugovora, a drugu polovicu su dali za odda uz nesto para.
Rosson3r is offline   Reply With Quote
Old 27-11-2009, 21:17   #21018

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Ma dajte... kakav Foggia i kakav Abate i ostali nabrojani... Ta nije Milan Fiorentina da se zadovoljava tim igračima. Sjebo vas je Berlusconi pa ste se počeli zadovoljavt prosječnim igračima.

Fabregas, Džeko, Aguero i slični me zanimaju ( mislim na kvalitetu, ne poziciju ) a ne ovi ovamo. Al eto kad se već priča okrenula ja ću čitat a vi pišite... Koje god ime spomenete moram na Wikipediju da vidim bilo kakve podatke o tim igračima.
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 28-11-2009, 07:13   #21019

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Slažem se! Kakav Di Gennaro, Foggia, Abate, ODDO itd. I Boriello isto tako nije igrač koji bi trebao biti Milanov br.9!!

Berlusconieva kcerka opet nesto izmišlja i priča o nedostatku morala u nogometu itd. Halo, morala?? hahaha

Fabregas na mjestu Seedorfa, Aguero desno, Pato naprijed. Ili Dzeko naprijed a PAto desno itd. Bekovi kao sto su Clichy, Sagna, Criscito... Nasmijavaju me ovi igrači o kojima se priča u zadnje vrijeme!!

A ako prodaju Gattuao onda su stvarno poludjeli do kraja. Naše riješenje je Gattuso-Flamini-Pirlo u sredini, i da smo tako malo samo zatvorenije odigrali sad bi bili prvi u grupi, ovako cemo biti drugi i ciao LP 2009/2010!

4-2-4? Pa nismo mi Atletico Mardid!! A glupi Galliani odmah krene hvaliti nesto sto ije za pohvalu. Leo isto, ne mijenja vec 5,6 utakmica??? NE razumijem...
Old 28-11-2009, 07:21   #21020

ludiot

Registered User

ludiot's Avatar

Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
ludiot is on a distinguished road
Chelsea sprema novu bogatu ponudu za Pata

Talijanski dnevnik Il Riformista piše da iz londonskog nogometnog velikana Chelseaja spremaju novu bogatu ponudu tešku čak 58 milijuna eura za brazilskog napadača Milana Alexandrea Pata (20)...

Tako se Pato ponovo našao u kontekstu transfera u Chelsea, kao što je već bio slučaj ovog ljeta, ali si tada uprava Milana nije mogla priuštiti još jedan odlazak zvučnog imena, nakon transfera Kake u redove Real Madrida.

Navodno je Pato u konstantnom kontaktu s bivšime trenerom “rossonera” Carlom Ancelottijem, koji bi na Stamford Bridge želio dovesti i minutažom nezadovoljnog Gennara Gattusa (32).

Chelsea bi svoju ponudu mogao lansirati već u siječanjskom prijelaznom roku, a zasad su ovakva medijska nagađanja prošla bez komentara iz oba kluba.
ludiot is offline   Reply With Quote
Old 28-11-2009, 07:53   #21021

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Mi smo sad u poziciji da imamo napadače koje stalno natežemo, te dobar je danas bio, pa nekad zabije i pokoji gol, naravno uvijek se ti golovi mogu na prste nabrojati, pa opet natežeš, krenut će ga samo da ga pusti da igra.

Kad je Sheva igro toliko je golova davo da je to bilo jako teško pratit, al si bez problema mogo nać kvote na kladionici od nekih 1.05 da će Sheva iduću utakmicu zabit gol. Dok Boriello proigra taman sezona završi.
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 28-11-2009, 08:02   #21022

DUCO

Registered User

DUCO's Avatar

Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
DUCO is on a distinguished road
Cao Milanezi kak ste evo da dam post vrlo sam iznenaden od to da cemo mozda prodamo Rino gatuso nek prodaju Pirla i Seedorfa ali nek ne diraju Rina.

GAME OVER
DUCO is offline   Reply With Quote
Old 28-11-2009, 12:53   #21023

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
kalla1899 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by mrki View Post
Slažem se! Kakav Di Gennaro, Foggia, Abate, ODDO itd. I Boriello isto tako nije igrač koji bi trebao biti Milanov br.9!!

Berlusconieva kcerka opet nesto izmišlja i priča o nedostatku morala u nogometu itd. Halo, morala?? hahaha

Fabregas na mjestu Seedorfa, Aguero desno, Pato naprijed. Ili Dzeko naprijed a PAto desno itd. Bekovi kao sto su Clichy, Sagna, Criscito... Nasmijavaju me ovi igrači o kojima se priča u zadnje vrijeme!!

A ako prodaju Gattuao onda su stvarno poludjeli do kraja. Naše riješenje je Gattuso-Flamini-Pirlo u sredini, i da smo tako malo samo zatvorenije odigrali sad bi bili prvi u grupi, ovako cemo biti drugi i ciao LP 2009/2010!

4-2-4? Pa nismo mi Atletico Mardid!! A glupi Galliani odmah krene hvaliti nesto sto ije za pohvalu. Leo isto, ne mijenja vec 5,6 utakmica??? NE razumijem...
sta ti mislis da mi ne zelimo takve igrace u milanu???

vidis i sam po situaciji da smo osudjeni pricati o polovnim igracima i zato je realnije o njima pricati....za nas je fabregas space shuttle....aguera da dovedemo trebamo prodati pata,a to nikad ne bi napravio.....nasmijavaju te igraci o kojima se prica????

mene nasmijavas ti sa nerealnim zeljama.....pokrij se koliko je deka siroka a ne traziti nemoguce(aguero,cesc)
kalla1899 is offline   Reply With Quote
Old 28-11-2009, 13:49   #21024

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Fave Players: SFRJ Reprezentativci
pece4ever is on a distinguished road
Mrki ti si prvi pljuvao Ancelotija i njegovu usranu taktiku, i sada kad smo poceli da igramo ofanzivnije, sa samo jednog destruktivca, ti trazis Ancelotijevu taktiku sa dvoje destruktivca.
Sta ce nam takvi igraci, ili nek ide Rino, ili Ambro ili Flamini, jedan mora da ode, posto je napokon neko nesto uradio dobro u Milanu i sada igramo fudbal.
Ali slazem se stobom da bas takvih igraca koji si ti nabrojao treba Milan dovesti, Fabregasa, Aguera, Jovetica, Dzeka, a ne da se zadovoljavamo sa Abatea, Antoninija koji ni su ni klasa koja bi trebala igrati za Milan.

FOREVER
pece4ever is offline   Reply With Quote
Old 28-11-2009, 13:54   #21025

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
Catania-Milan 0:3
Pato, Ronaldinho, Ambrosini
K.P.

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 28-11-2009, 14:05   #21026

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Samo malo: Ne kazem da vi zelite takve igrače, naravno da ih ne zelite. Kazem da je to smiješno da se Milan mora zadovoljavati rješenjima kao što su Abate, Oddo itd. Stoga sam i spomenuo klase s kojima bi Milan trebao nadopuniti momčad, a ne sa ovakvim igračima za Parmu. To nije realno mozda, ali to nije ni bitno. Kao što i Milanista mostar kaze, to je jadno da mi moramo pričati o ovim kantama od igrača o kojima pričamo. Nema veze s vama na forumu. Pokrit cu se dekom evo sad kad budem gledao Genova - Sampdoria samo da tebi udoviljim...

Dalje, nisam protiv 4-3-3, nego protiv toga da zbog Seedorfa igramo 4-2-4. A JESAM PROTIV 4-2-4!

I gdje sam ja to rekao da bih htio igrati onu staru formaciju koju je Carlo igrao? nigdje. Tražio sam Pirla kao isturenog na mjestu Seedorfa u utakmicama kao sto je sada bio Marseille, to je to. Treba biti objektivan, ovo koliko Seedorf ostavlja prostora je previse. Branimo se sa 5 i pol igrača.
Old 28-11-2009, 14:05   #21027

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Quote:
Originally Posted by pece4ever View Post
Mrki ti si prvi pljuvao Ancelotija i njegovu usranu taktiku, i sada kad smo poceli da igramo ofanzivnije, sa samo jednog destruktivca, ti trazis Ancelotijevu taktiku sa dvoje destruktivca.
Sta ce nam takvi igraci, ili nek ide Rino, ili Ambro ili Flamini, jedan mora da ode, posto je napokon neko nesto uradio dobro u Milanu i sada igramo fudbal.
Ali slazem se stobom da bas takvih igraca koji si ti nabrojao treba Milan dovesti, Fabregasa, Aguera, Jovetica, Dzeka, a ne da se zadovoljavamo sa Abatea, Antoninija koji ni su ni klasa koja bi trebala igrati za Milan.
svi se mi s tim slazemo....ali koliko je to realno?

zato nema smisla diskutirati o nemogucem.....
Old 28-11-2009, 14:13   #21028

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Quote:
Originally Posted by mrki View Post
Samo malo: Ne kazem da vi zelite takve igrače, naravno da ih ne zelite. Kazem da je to smiješno da se Milan mora zadovoljavati rješenjima kao što su Abate, Oddo itd. Stoga sam i spomenuo klase s kojima bi Milan trebao nadopuniti momčad, a ne sa ovakvim igračima za Parmu. To nije realno mozda, ali to nije ni bitno. Kao što i Milanista mostar kaze, to je jadno da mi moramo pričati o ovim kantama od igrača o kojima pričamo. Nema veze s vama na forumu. Pokrit cu se dekom evo sad kad budem gledao Genova - Sampdoria samo da tebi udoviljim...

Dalje, nisam protiv 4-3-3, nego protiv toga da zbog Seedorfa igramo 4-2-4. A JESAM PROTIV 4-2-4!

mislio sam na izraz "pokrij se dekom koliko je siroka".....znaci da trebamo razmisljati i raspravljati o realnim stvarima za koje klub ima resurse....pa ni na manageru ne mozes dovest aguera i fabregasa u milan....
Old 28-11-2009, 16:21   #21029

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
rinogattuso is an unknown quantity at this point
Taktika 4-2-4 nije NIKAKO za Serie A to je dvosjekli mac. Kao papagaj ponavljam da trebamo poceti igrati 3-5-2 u nekim utakmicama,najvise kada nam fali Pato ili Ronaldinho. Nije teska formacija za uigrati jedini problem 3 igraca od traga tj. 3 stopera.

Problem vidljiv iz utakmice sa Marseillom jeste bio umor,Francuzi su imali 5 dana za oporavak i to je bio kljucni faktor. Meni nije samo jasna Leonardova psihologija rotiranja i odmaranja igraca pa Huntelara nema ni na mapi..ocigledno da je on na izlaznim vratima ali ne znam zasto ne pokusati snjim do polusezone barem.

Sutra imamo priliku da vidimo kako izgleda Milan bez Pirla i kako ce nas vezni red graditi..Seedorf ce igrati ispred Ambrosinia-Flaminia sad je pitanje kako ce tridente naprjed biti rasporedjen.

O prodaji Ringinha ne zelim ni razmisljati,pomalo mi sve to skupa glupo izgleda jos! cak Ancelotti izjavljuje da on mora da bude do kraja karijere u Milanu jer je i pticama na grani citava stvar oko toga veoma jasna.
Old 28-11-2009, 19:12   #21030

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Ja bi sutra Sedorfa stavio na mjesto pirla,jer na tom mjestu igra najbolje to je vec pokazao...A na njegovo mjesto Abate...Bekove Antonini i Zambrota..

Tags
balkan

Posting Rules