![]() |
|
|
#21016 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Sace nam skripat na toj poziciji desnog beka....Nema ni Odda a ni na lijevoj strani Jankulovskog...Zambrota nemoze zbog kartona igrati u Cirihu,tako da nemamo ni jednog beka...Sranje...
Mozda Antonini i Flamini mogu pokriti te pozicije....
|
|
|
#21017 |
|
Registered User
Fave Players: Thiago Silva,Pato,Nesta,
![]() |
prva polovica Fogginog ugovora im je data kad se Roki bio povrijedio u prijateljskoj utakmici protiv nas, pa su nasi dali(prodali) pola Fogginog ugovora, a drugu polovicu su dali za odda uz nesto para.
|
|
|
|
|
|
#21018 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Ma dajte... kakav Foggia i kakav Abate i ostali nabrojani... Ta nije Milan Fiorentina da se zadovoljava tim igračima. Sjebo vas je Berlusconi pa ste se počeli zadovoljavt prosječnim igračima.
Fabregas, Džeko, Aguero i slični me zanimaju ( mislim na kvalitetu, ne poziciju ) a ne ovi ovamo. Al eto kad se već priča okrenula ja ću čitat a vi pišite... Koje god ime spomenete moram na Wikipediju da vidim bilo kakve podatke o tim igračima. |
|
|
|
|
|
#21019 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Slažem se! Kakav Di Gennaro, Foggia, Abate, ODDO itd. I Boriello isto tako nije igrač koji bi trebao biti Milanov br.9!!
Berlusconieva kcerka opet nesto izmišlja i priča o nedostatku morala u nogometu itd. Halo, morala?? hahaha ![]() Fabregas na mjestu Seedorfa, Aguero desno, Pato naprijed. Ili Dzeko naprijed a PAto desno itd. Bekovi kao sto su Clichy, Sagna, Criscito... Nasmijavaju me ovi igrači o kojima se priča u zadnje vrijeme!! A ako prodaju Gattuao onda su stvarno poludjeli do kraja. Naše riješenje je Gattuso-Flamini-Pirlo u sredini, i da smo tako malo samo zatvorenije odigrali sad bi bili prvi u grupi, ovako cemo biti drugi i ciao LP 2009/2010! 4-2-4? Pa nismo mi Atletico Mardid!! A glupi Galliani odmah krene hvaliti nesto sto ije za pohvalu. Leo isto, ne mijenja vec 5,6 utakmica??? NE razumijem...
|
|
|
|
#21020 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
Chelsea sprema novu bogatu ponudu za Pata
Talijanski dnevnik Il Riformista piše da iz londonskog nogometnog velikana Chelseaja spremaju novu bogatu ponudu tešku čak 58 milijuna eura za brazilskog napadača Milana Alexandrea Pata (20)... Tako se Pato ponovo našao u kontekstu transfera u Chelsea, kao što je već bio slučaj ovog ljeta, ali si tada uprava Milana nije mogla priuštiti još jedan odlazak zvučnog imena, nakon transfera Kake u redove Real Madrida. Navodno je Pato u konstantnom kontaktu s bivšime trenerom “rossonera” Carlom Ancelottijem, koji bi na Stamford Bridge želio dovesti i minutažom nezadovoljnog Gennara Gattusa (32). Chelsea bi svoju ponudu mogao lansirati već u siječanjskom prijelaznom roku, a zasad su ovakva medijska nagađanja prošla bez komentara iz oba kluba. |
|
|
|
|
|
#21021 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Mi smo sad u poziciji da imamo napadače koje stalno natežemo, te dobar je danas bio, pa nekad zabije i pokoji gol, naravno uvijek se ti golovi mogu na prste nabrojati, pa opet natežeš, krenut će ga samo da ga pusti da igra.
Kad je Sheva igro toliko je golova davo da je to bilo jako teško pratit, al si bez problema mogo nać kvote na kladionici od nekih 1.05 da će Sheva iduću utakmicu zabit gol. Dok Boriello proigra taman sezona završi. |
|
|
|
|
|
#21022 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
Cao Milanezi kak ste evo da dam post vrlo sam iznenaden od to da cemo mozda prodamo Rino gatuso nek prodaju Pirla i Seedorfa ali nek ne diraju Rina.
|
|
|
|
|
|
#21023 | |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
Quote:
vidis i sam po situaciji da smo osudjeni pricati o polovnim igracima i zato je realnije o njima pricati....za nas je fabregas space shuttle....aguera da dovedemo trebamo prodati pata,a to nikad ne bi napravio.....nasmijavaju te igraci o kojima se prica???? mene nasmijavas ti sa nerealnim zeljama.....pokrij se koliko je deka siroka a ne traziti nemoguce(aguero,cesc)
|
|
|
|
#21024 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Mrki ti si prvi pljuvao Ancelotija i njegovu usranu taktiku, i sada kad smo poceli da igramo ofanzivnije, sa samo jednog destruktivca, ti trazis Ancelotijevu taktiku sa dvoje destruktivca.
Sta ce nam takvi igraci, ili nek ide Rino, ili Ambro ili Flamini, jedan mora da ode, posto je napokon neko nesto uradio dobro u Milanu i sada igramo fudbal. Ali slazem se stobom da bas takvih igraca koji si ti nabrojao treba Milan dovesti, Fabregasa, Aguera, Jovetica, Dzeka, a ne da se zadovoljavamo sa Abatea, Antoninija koji ni su ni klasa koja bi trebala igrati za Milan.
|
|
|
|
#21025 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Catania-Milan 0:3
Pato, Ronaldinho, Ambrosini K.P.
|
|
|
#21026 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Samo malo: Ne kazem da vi zelite takve igrače, naravno da ih ne zelite. Kazem da je to smiješno da se Milan mora zadovoljavati rješenjima kao što su Abate, Oddo itd. Stoga sam i spomenuo klase s kojima bi Milan trebao nadopuniti momčad, a ne sa ovakvim igračima za Parmu. To nije realno mozda, ali to nije ni bitno. Kao što i Milanista mostar kaze, to je jadno da mi moramo pričati o ovim kantama od igrača o kojima pričamo. Nema veze s vama na forumu. Pokrit cu se dekom evo sad kad budem gledao Genova - Sampdoria samo da tebi udoviljim...
Dalje, nisam protiv 4-3-3, nego protiv toga da zbog Seedorfa igramo 4-2-4. A JESAM PROTIV 4-2-4! I gdje sam ja to rekao da bih htio igrati onu staru formaciju koju je Carlo igrao? nigdje. Tražio sam Pirla kao isturenog na mjestu Seedorfa u utakmicama kao sto je sada bio Marseille, to je to. Treba biti objektivan, ovo koliko Seedorf ostavlja prostora je previse. Branimo se sa 5 i pol igrača.
|
|
|
|
#21027 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
zato nema smisla diskutirati o nemogucem.....
|
|
|
|
#21028 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
mislio sam na izraz "pokrij se dekom koliko je siroka".....znaci da trebamo razmisljati i raspravljati o realnim stvarima za koje klub ima resurse....pa ni na manageru ne mozes dovest aguera i fabregasa u milan....
|
|
|
|
#21029 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Taktika 4-2-4 nije NIKAKO za Serie A to je dvosjekli mac. Kao papagaj ponavljam da trebamo poceti igrati 3-5-2 u nekim utakmicama,najvise kada nam fali Pato ili Ronaldinho. Nije teska formacija za uigrati jedini problem 3 igraca od traga tj. 3 stopera.
Problem vidljiv iz utakmice sa Marseillom jeste bio umor,Francuzi su imali 5 dana za oporavak i to je bio kljucni faktor. Meni nije samo jasna Leonardova psihologija rotiranja i odmaranja igraca pa Huntelara nema ni na mapi..ocigledno da je on na izlaznim vratima ali ne znam zasto ne pokusati snjim do polusezone barem. Sutra imamo priliku da vidimo kako izgleda Milan bez Pirla i kako ce nas vezni red graditi..Seedorf ce igrati ispred Ambrosinia-Flaminia sad je pitanje kako ce tridente naprjed biti rasporedjen. O prodaji Ringinha ne zelim ni razmisljati,pomalo mi sve to skupa glupo izgleda jos! cak Ancelotti izjavljuje da on mora da bude do kraja karijere u Milanu jer je i pticama na grani citava stvar oko toga veoma jasna.
|
|
|
#21030 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Ja bi sutra Sedorfa stavio na mjesto pirla,jer na tom mjestu igra najbolje to je vec pokazao...A na njegovo mjesto Abate...Bekove Antonini i Zambrota..
|
| Tags |
| balkan |
|
|