![]() |
|
|
#21061 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
smiri malo.....borrielo je ipak zabio dosta golova dosad.....ima vremena za obojicu....jedino za pippa vise nema.....
|
|
|
#21062 | |
|
Registered User
Fave Players: Thiago Silva,Pato,Nesta,
![]() |
Quote:
svi ste ga napadali ja sam ga uvijek branio i govorio da je strasan napadac samo treba da se uklopi, eto vam sad gledajte kako igra i ucite siguran sam da ce u narednom periodu Klass pokazat da je jedan od boljih napadaca u Italiji a i sire. |
|
|
|
|
|
|
#21063 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
samo da ovo nebude jedan privremeni bljesak...
vidit ćemo hoće li biti kontinuiteta..
|
|
|
#21064 |
|
Registered User
Fave Players: MALDINI,Kaka,Sheva,Boban,Savicevic
![]() |
Svaka ti dala Hunteeeeee!!!!!
Kako mu samo pade kamen sa srce poslje prvog gola, i onda perverzan lob. Psiha je cudo! Od veceras to je drugi igrac (onaj stari Huntelar). Jako teska utakmica...Cuj muka gledat poslje reala i barce....to su dvije jake ekipe, ne igraju ovaj kineski zid koji igra Catania. Jeste li gledali Real - Milan 2:3? Znamo mi i sa tim realom igrati. Ovo su utakmice koje su nekad teze nego protiv mnogo jacih ekipa. Moram pohvaliti Abatea, dosta dobra partija. |
|
|
|
|
|
#21065 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Konacno u pm, koja patnja....ove ekipe sto kuci igraju bez napadaca fkt nisu normalne...Nadam se konacno da mu je ovo prekretnica da sada poludi i zabija jer nam je potreban...cini se kad ronnie i pato ne igraju mi nemamo neke alternative u taktici, a najgore sto nema pravih zamjena za njih dvojicu...osim Hunta mene je licno i Antonini obradovo da se malo oslobodi i ode u napad...vrlo vazna pobjeda sve u svemu...sada ide jeben raspored...
|
|
|
#21066 |
|
Registered User
![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=Hn_s-zapmVY
http://www.youtube.com/watch?v=9LYIApmzIkk Hunter zapravo nije ni dobija pravu šansu, nek odigra 3 tekme od prve minute, bit će onda to skroz druga priča ![]()
|
|
|
#21067 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
ALE ALE ALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!
AAAAAAAAAAAaaaa kako samo poludio!!!! Znaci, sjeban sam cijelu utakmicu. Onaj Seedorf me zivcira da je to za nevjerovat. Ode u napad, i onda ga nikad na ekranu na sredini. I onda se vrati, stoji na lijevoj strani, a igra na desnoj strani. Al da njemu padne na pamet da se priblizi da primi loptu, ma neeeeeeeee. To je igracina, lopta se njemu mora dovuci u noge. I onda u 85' ulazi Hunte. Napokon. I onda goooooolllll! Poludim u kafani. Toliko sam dreknuo da su se svi prepali!!!! Popijem pivo na eks, i taman Hunte matira tekmu za 0:2 pa fino razbijem casu! To majstore! Znao sam! Vjerovao sam od pocetka u njega. Koliko sam vam puta rekao da mu treba pruzit sansu, ako treba neko zamjenit Boriella ili Pata nek to bude on a ne Pippo. I evo vam!!! Evo vam vas decko kojeg ste otpisali. Pippo je tito, jest bio al ne moze i sa 34 godine biti onaj stari. Daj prostora mladjima. A Pirlo! PA sta sam vam rekao: NO PIRLO - NO VEZNI RED!!!!! Pa mi bez njega ko da nema 1/3 momcadi, a jos da nam nema Dinha, pisi borba za 10-to mjesto. Kakav ba Seedorf, pa Pirlo je izvlacio onu sredinu, al nas dragi Leonardo vjeruje svom miljeniku Seedorfu. Nemoj te govorit da je Leo pobijedio tekmu, nije. Flamini je izasao sa pravom, jer je imao zuti + faul. Zambrotta? Prije je trebao izvuci Seedorfa. Boriello je bio slab. A Patko i Dinho su imali flastera cijelu tekmu. Sve u svemu: od slijedece tekme napdacka formacija mora biti ovakva: Ambro i Pirlo u veznom, ispred njih Dinho kao drible i davalac lopti, a lijevo Hunte, desno Pato i skroz istureni Boriello! PA da vidim kako ce to funkcionisat. Ali??? Pa da, nema mjesta nigdje za Seedorfa, tako da nista od tih snova! Uffff, jest mi drago sto smo pobijedili. A onda pogled na tablicu: dva Milanska kluba prvi u Serie A. Gdje je sad onaj Juventino da mu jebem sve Torinsko, oni su neki favoriti! CHI NON SALTA JUVENTINO É É CHI NON SALTA UNA MERDA É É |
|
|
|
|
|
#21068 |
|
Registered User
![]() |
nema nam juventina dugo......
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#21069 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Kako za Pipa nema?? Pa jesil ti gledo utakmicu? Upravo je Pipo i asistiro kod oba gola, i bio dosta opasniji od Boriela. Jedan je Pipo, e sad sto ima 36 godina to je druga stvar i ide samo na cast ovim mladjim, da covjek s toliko godina udje na teren i srce ostavlja...A sto se tice Hunta, svaka cast, pogotov drugi go majstorija.
|
|
|
|
|
|
#21070 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#21071 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
|
|
|
|
|
|
#21072 |
|
Registered User
![]() |
ma pippo je uvik zna promašit svašta, ali kad je najpotrebnije zabija
![]()
|
|
|
#21073 |
|
Registered User
Fave Players: Thiago Silva,Pato,Nesta,
![]() |
|
|
|
|
|
|
#21074 |
|
Registered User
![]() |
ma sto se mene tice pippo je dns dobro odradio posao, pa sta niste primjetili kako je unijeo živosti u igru, sudjelovao u oba gola takodjer
![]() Inzaghi: 7 – An immediate threat following his introduction. Turned provider with an instinctive cut back to Huntelaar for the late opener. Huntelaar: 8.5 – Snatched the man-of-the-match award with a late double that dashed Catania hearts. His second goal was a moment of pure genius and showed his doubters what he has to offer the Rossoneri. heheh Last edited by bLOND !-,-!; 29-11-2009 at 19:34. |
|
|
|
|
|
#21075 |
|
Registered User
![]() |
Klaas-Jan Huntelaar Is Not On The Market - Milan's Adriano Galliani
Milan vice-president Adriano Galliani has told reporters after the Rossoneri's match against Catania that striker Klaas-Jan Huntelaar is not for sale. The Dutchman scored a brace deep into second half injury time to give the Diavoli a 2-0 win over the Elefanti, opening his goalscoring account for the campaign. "I am very happy that Klaas was able to score two goals," the vice-president told TMW. "And the second goal emphasises his grand qualities. "But tonight, there was also a little bit of luck. "At least people will no longer be saying that I was the one who spent €15 million on Huntelaar for nothing," Galliani summed up. Milan climb into second place, overtaking bitter rivals Juventus on the table. |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|