![]() |
|
|
#21076 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
[quote=mugello;556008]Jebo je mater leonardo samo još jednom stavi li boriella od prve minute,hunt treba igrat,napokon je proigrao,trebao mu je prije šanse davat jer to je strašan igrač samo mu je trebalo malo prilagode i evo ga kad je najbitnije proradio je[/QUOTE
Koji ti je kurac ba...Pa Borielo je zasluzio to mjesto na terenu...A i Huntelar je imao svoje prilike ali ih nije koristio... Zato nemoj lupat bezze jer ocito nemas pojma o FUDBALU...
|
|
|
#21077 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
France Football: Džeko 13. nogometaš svijeta
Iz France Footballa su objavili poredak u izboru nogometaša za Zlatnu loptu (Ballon d'Or) od 11. do 30. mjesta. Zna se i pobjednik, no njegovo se ime zasad drži u tajnosti. Bosansko-hercegovački nogometaš Wolfsburga Edin Džeko završio je izbor na izvanrednome 13. mjestu, odmah poslije dvojice Španjolaca, Fernanda Torresa na 11. i Cesca Fabregasa na 12. mjestu. Mladi je centarfor tako za nijansu izgubio mjesto među deset finalista. U izboru je sudjelovalo 96 nogometnih novinara širom svijeta. Birali su po pet najboljih nogometaša, svaki u svom izboru. Nagrada se odnosi na najboljega europskog nogometaša, no od 1995. su godine u izbor uključeni i neeuropski nogometaši koji igraju za europske klubove. Najbolji igrači svog doba, Pele i Maradona, zato nikad nisu dobili nagradu koja se dodjeljuje od 1956. godine. Ime najboljega svjetskog nogometaša za 2009. godinu francuski će nogometni magazin objaviti sutra. France Football, poredak Zlatne lopte od 11. do 30. mjesta: 11. Fernando Torres (Španjolska, Liverpool) 12. Cesc Fabregas (Španjolska, Arsenal) 13. Edin Dzeko (BiH, Wolfsburg) 14. Ryan Giggs (Wales, Manchester United) 15. Thierry Henry (Francuska, Barcelona) 16. Luis Fabiano (Brazil, Sevilla), Nemanja Vidić (Srbija, Manchester United), Iker Casillas (Španjolska, Real Madrid) 19. Diego Forlan (Urugvaj, Atletico Madrid) 20. Yoann Gourcuff (Francuska, Bordeaux) 21. Andrej Aršavin (Rusija, Arsenal), Julio Cesar (Brazil, Inter), Frank Lampard (Engleska, Chelsea) 24. Maicon (Brazil, Inter) 25. Diego (Brazil, Werder i Juventus) 26. David Villa (Španjolska, Valencija), John Terry (Engleska, Chelsea) 28. Franck Ribéry (Francuka, Bayern), Yaya Touré (Obala Bjelokosti, Barcelona) 30. Karim Benzema (Francuska, Lyon i Real Madrid)
|
|
|
#21078 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
I to je sjajan igrac, pokazat ce se ukoliko bude igrao...Borriello je dobar, trudi se, ali nije igrac za milan jel je jednostavno panj.. |
|
|
|
|
|
|
#21079 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Galliani: Predložit ću Leonardu da igramo s pet napadača!
Nervozno je u posljednjim minutama utakmice 14. kola Catania - Milan (0-2) svečanom ložom na stadionu šetao Adriano Galliani, dopredsjednik Milana... Do 93. minute je Milan imao mršavih 0-0, ali tada je dva puta u nadoknadi bljesnuo Klaas-Jan Huntelaar, Leonardov džoker s klupe, te je postigao dva pogotka za pobjedu svoje momčadi. Bili su to njegovi prvi pogoci otkada je odjenuo dres Milana. - Spustio sam se u svlačionicu gdje je Huntelaar bio razdragan kao dijete. Zagrlio me, a ja sam mu uzvratio da smo mu uvijek vjerovali i da će tako biti i dalje - rekao je Galliani i potom predstavio svoj prijedlog: - Predložit ću treneru Leonardu da isprobamo jednu novu formaciju, recimo 4-1-5. Pa, moraju svi ti majstori igrati zajedno, zašto da sjede na klupi. I Pato, i Ronaldinho, i Inzaghi, i Borriello, i Huntelaar. Ovu utakmicu smo završili s četiri napadača i vidjeli ste koliko lijepoga nam je takva igra donijela - zaključio je pola u šali, a pola u istini Galliani.
|
|
|
#21080 | |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#21081 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
))... ljudi moji ja ne mogu vjerovat sta neki pisu u vezi boriella.strasno.jel vi gledate nogomet svojim ocima ili ocima neke zenske koja nikad nije gledala nogomet???svaka cast huntiju sto je sad zabio ovako,al to ga ne stavlja ispred boriella.sta je vama?pa boriello je igracina,sve je bolji i bolji,covjek ima savrseno gradjenje,cuvanje lopte,zna dodati,opasan je pred golom,da njega nije bilo protiv marseilla ispali bi iz lige prvaka.i ja sam prije mislio da nije igrac za milan,al od ove sezone sam totalno promijenio misljenje,pa on je isti tip kao drogba,da nije imao onih ozljeda bio bi bolji.i ne zajebavam se,ozbiljno sam mislio.boriello je nakon dugo vremena tip igraca kakav nam je trebao,jak,inteligentan,i sto je najvaznije,zahvalan. ccccc. |
|
|
|
|
|
#21082 |
|
Registered User
Fave Players: Zidane
![]() |
S 2 napadaca od sad: Hunterlaar i Borriello, Ronnie neka glumi neku letecu poluspicu a vezni red od Ambra, Pirla i Flaminia po meni nije za bacit.
Ma lako mi sad sve gledamo ruzicasto al obranu treba sredit
|
|
|
#21083 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Boriello - Huntelaar - Pato - Pippo
To su 4 razlicita napadaca. Ni jedan ne moze pokriti uloge drugog. Ako mislite izbacit Pata, svaka vam cast. Volio bi vidjet kako ce te uspijet pobijedit tekmu. Na sinocnjoj tekmi, Pato i Dinho su imali flastera na sebi, i plus jos jedan igrac u slucaju kada dobiju loptu. Da je u bilo kojem trenutku Leonardo izvukao jednog od njih dvoice, Catania bi imala igraca vise na terenu. E sada, Pippo nije smatran toliko opasnim, tako da nije mijenjana taktika. Al tek ulaskom Huntelaara, trener Catanie se izgubio, jer nije znao procijenit dali treba potrosit jos jednog igraca kao flastera na Huntelaaru. Napravio je gresku, i to ga je kostalo 2 gola. Boriello ne moze imati flastera jer je puno jaci od njih. Isti slucaj sa Ibrahimovicem. Znaci, kada lopta ide Boriello, onda mu se priblizava odbrambeni. Jer inace bi ga Bori ostavio ko dijete iza ledja. Znaci ne kontam sta pricate o Boriellu i postavljanju taktike: Boriello - Huntelaar. Mi bez Pata ne mozemo, jer on nam treba jer oduzima 1-2 odbrambeni. Pippo je dobar, al nije vise to. Ja ga nisam vidio u zadnje 4 tekme. Krece se, dobija lopte, al ne radi nista sa njima. Profulao je cak par sansi. Sinoc sam malo pogledao i poziciju Seedorfa, i smijem s pravom reci da je odigrao isto ono sto je Pirlo igrao u Italiji. Pa se pitam, zar nebi bilo pametno staviti Flamini - Ambro iza a mjesto Seedorfa Pirla? Jer Pirlo em se krece, em dodje da ponudi jos jednu pas varijantu, em ima svoji lobova. A Seedorf se zna samo gradit i non stop vraca lopte nazad. Pa zar ne vidite koliko je on spor, da svaki put, uzme loptu, zagradi se da bi privukao protivnika, okrenuo ga oko sebe i onda startao. Jer nema on tempa da si pruzi loptu u for-pas pa da je stigne. Napad i dalje isti: Dinho lijevo, Pato desno, Boriello u spicu. A Huntelaar zamjena. Ili da pokusa kao Bayern, Dinho lijevo krilo, Pato desno, Ambro i Pirlo u veznom redu, a spicevi Boriello i Huntelaar. Znaci, Milan ima razni opcija za taktiku. Al taj posao i dalje spada na Leonarda. On je strucnjak, i vjerujem mu. Al mi vadi zivce sa onim penzionerom holandjanom |
|
|
|
|
|
#21084 | |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
Quote:
ili jos bolje-----potjerati iz kluba???? pricas gluposti....
|
|
|
|
#21085 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
ma treba u napadu sa 3 Pato huntelar i borielo a dinho polu spic pa da malo resetamo
I borielo je prava igracina samo jos malo da dodze pri sebe + Huntelar jer znate da je on ekspert sa glavom pa to je to |
|
|
|
|
|
#21086 |
|
Registered User
![]() |
U jebate zaboravio na Pata............
![]()
|
|
|
#21087 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Ma neka igra ko god hoce samo da pobjedjujemo i naravno da osvojimo barem neki trofej ove sezone...
|
|
|
#21088 |
|
Registered User
![]() |
Svako ima pravo na svoje mišljenje,nekom paše ovako nekom onako,neko vidi jednim očima neko drugačije,nebi valjalo kad bi svi isto mislili,onda nebi imalo smisla raspravljat ikako,zato laganini,nemojmo ponižavat jedni druge svakakvim komentarima,tipa ovaj nema veze s nogometom i tako to,idemo kulturno raspravljat jer međusobno ponižavanje ne priliči jednom rosoneru.Ne kažem sad da je svaki komentar tipa toga ali nadje se s vremena na vrijeme pokoji,kao u prethodnih par
![]() Pozdrav svima!!!! |
|
|
|
|
|
#21089 |
|
Registered User
![]() |
Ma ima i Galliani svoje misljenje, sad je izjavio da trebamo igrati 4-1-5.
Roni-Borri-Inzaghi-Hunt-Pato svi zajedno u napadu ![]() ..ufffff
|
|
|
#21090 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Covjek izvalio u sali to o 4 napadaca (jer niko normalan ne bi to uistinu mislio), a vi odma 10 postova o tome ko treba biti medju tih 4 :Pppp Al se palite ko Golf dizel... :Ppp
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|