![]() |
|
|
#21091 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Borielo je extra igrac...Nekazem da je Huntelar los,ali nije bolji od Boriela.....
Borielo je jak,vidjeli ste kako se gradi i ostavlja loptu..Ima dobar osjecaj za prostor,dobro igra glavom,ima dobar sut a nije ni spor...Zabio je neke veoma vazne golove ove sezone,a nije igrao nista vise od Huntelara...
|
|
|
#21092 |
|
Registered User
![]() |
Huntelaar zabio dva gola i odma glavni.........
|
|
|
#21093 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Tako je! Mi smo lakovjeran narod...!!! ![]() |
|
|
|
|
|
#21094 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
pravi navijaci pisu postove u 5 sati ujutro......svaka cast
mi smo svi k**** prema mostarcu.... ![]()
|
|
|
#21095 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Galliani pozvao navijače Milana da kupuju ulaznice
Dopredsjednik AC Milana Adriano Galliani požalio se na slab odaziv navijača i pozvao pristalice kluba da redovitije kupuju ulaznice za njihove nogometne dvoboje... - Prazne sjedalice na San Siru duboka su rana - kazao je Galliani pojasnivši pritom još jednom da je klub morao prodati svog playmakera Kaku Real Madridu kako bi lakše prebrodio financijsku krizu koja ga je potresla. Učinili su to prošloga ljeta za 63 milijuna eura što je djelomičan razlog bojkota navijača od kojih njih čak 16.000 nije produljio godišnje ulaznice. Inače, nije Milan jedini klub koji se bori s prodajom ulaznica. Nedavno su Fiorentinini navijači demonstrirali zbog skupoće ulaznica za utakmice na stadionu Artemio Franchi.
|
|
|
#21096 |
|
Registered User
Fave Players: Zidane
![]() |
Kolega, treba i malo sprdancije ovdje, dosta mi je vise muke ovih zadnjih 2 sezone
|
|
|
#21097 | |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#21098 |
|
Registered User
![]() |
Navijači Juvea pružili podršku 'Ustašama iz Zagreba'
Na utakmici Juventusa i Udinesea domaći navijači razvili su transparente i svojim natpisom pružili podršku navijačima iz Zagreba. Kako se u talijanskoj nogometnoj ligi igrala utakmica Serie A, natpis na hrvatskom jeziku ostao je nepoznat velikoj većini gledatelja, ali ne i našim ljudima i našem govornom području. Na stadionu su navijači talijanskog velikana napisali 'Ekipo iz Zagreba nemojte odustati' i 'Solidarnost Ustašama iz Zagreba'. OVO MI BILO ONAKO INTERESANTNO PA SAM POSTAVIO ))) IAKO NEMA VEZE SA aAC Milanom
|
|
|
#21099 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
Repubblica: Beckham u Milanu kao bek
Engleski reprezentativac David Beckham svojim dolaskom u siječnju u veznmom redu Milana stvorit će još veću gužvu, a talijanski mediji donose riješenje problema. Adriano Galliani nedavno je u šali izjavio da će Leonardo uskoro uigrati Milan u formaciji 4-1-5, a današnje izdanje Repubblice donosi kako će Beckham svoje mjesto naći na bekovskoj poziciji. Prema talijanskim medijima Milan bi na proljeće trebao igrati u sastavu: Dida - Beckham - Thiago, Nesta, Zambrotta - Pirlo, Seedorf - Ronaldihno, Pato, Huntelaar, Borielo. |
|
|
|
|
|
#21100 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Galliani pozvao navijače Milana da kupuju ulaznice
E evo odgovor od mene: Navijaci Milana pozvali Galliania da kupi igrace KAKO TREBA, a ne ono sto je za bacit, tj. djabe!!! Zato celavi, prst u uho i odjebi u skokovima! Djubre jedno odvratno, i ti i onaj ti pedofil koji neda ni novcanik ni klub |
|
|
|
|
|
#21101 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#21102 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Quote:
Za Dzeku i bekove stoji...
|
|
|
|
#21103 |
|
Registered User
![]() |
Nemojte mi na Berlusconia da je pedofil on je munja neka jebe sve sto stigne ( i mi bi da mozemo ) ali je supak sto nam neda lovu za dobre igrace to stoji
))))))))))))))))))))
|
|
|
#21104 | |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Quote:
![]() Evo kazu kako bi mogli u januaru dovest Simplicia iz Palerma. Dobar je to igrac, jos dok je igro u Parmi dosta toga je pokazo, medjutim problem su godine - 30 g I jos me jedna stvar iznervirala, kad sam vidio da bi vjerovatno preso kao slobodan igrac, jer mu istice ugovor. Pa ovi iz uprave izgleda, definitivno vise ne misle potrosit ni eura na transfere... |
|
|
|
|
|
|
#21105 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Ne mogu se sjetit,koju poziciju igra Simplicio?Nadam se jednu od bočnih,ali sa 30 god opet smo na ppočetku pizdarija
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|