![]() |
|
|
#21121 |
|
Registered User
![]() |
Ne znam ljudi al ja ne bih volio da Rino ode od nas,sto se mene tice nek mu povecaju ugovor on ga zasluzuje,i prvi je pristao na smanjenje plate,i svaku utakimicu koju igra covjek jednostavno gine,igra i povrijedjen Rino mora ostati,kad moze Dida i pojedinci dobiti ogromnu platu vala onda Rino MORA!!!!!
Samo kad pogledam na platnu listu i kad vidim koliko pojedinci dobijaju godisnje jeza me uhvati!!! Uglavnom Rino mora ostati u nas ![]()
|
|
|
#21122 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Treba uzeti onoga Suareza (ili kako se već zove) iz Ajaxa dok je još na vrijeme.
Čovjek je igračina.... |
|
|
|
|
|
#21123 |
|
Registered User
![]() |
Puca penale gore nego kalinic
![]() Istina, to je sjajan igrac, bio bi nam od koristi, ali se kladim da ce u arsenal/man.utd./chelsea...mi ipak skautiramo simplicia... |
|
|
|
|
|
#21124 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
Ma Suareza nikako, on je igrač klubova baš kakav je Ajax neka tamo ostane i biće mu dobro , kad bi negdje drugo prešo sjebo bi se isto ko Huntelaar u r.madrid.
Mislim da ako Huntelaar proradi Galliani neće ni kupovat napadača novog. Odbranu treba sredit i bekove pa onda polako sredinu i napad .
|
|
|
|
#21125 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
gledao sam suareza u kompletu vise puta,igracina je to,al treba jos malo vremena da vidimo dal ima kontinuitet.al ima sve predispozicije da postane napadac svjetske klase.ali,ali,heh,da se mene pita,ja bi vise pozornosti obratio na hulka iz porta.kakva je to igracina tek.kad ga gledam kao da gledam ronalda nazaria de limu i adriana iz najboljih dana,al sve u jednom.toliko je covjek jak,brz,i ima brzinu,sut,strasno.dugo nisam vidio tako nesta.sjecam se nedavno,porto u ligi prvaka igrao s nekim,pa taj hulk dvojicu igraca nosi na sebi i pretrcava ih.kakva surova snaga.heh.mocan igrac.on i pato bi cinili duo fantastico za iducih 10 godina.daj Boze!
|
|
|
|
|
|
#21126 |
|
Registered User
![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=0EQKBJzHATg
najbolji obrambeni igrac u povijesti prema mom skromnom misljenju ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#21127 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#21128 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Suarez je igračina već sad, i ja sam siguran da kada bi ga mi doveli da bi bio odličan i da bi se fenomenalno uklopio kod nas.... I još nešto, neko je napiso da je on igrač baš za klubove poput Ajaxa s čime se ne slažem jer on je igrač za najveće klubove sigurno.... P.S. Kalinić puca penale odlično, to što je sada jedan napokon falio nema veze, nađi mi nekoga tko ga nije falio nikada. --U svakom slučaju, bolje Suarez nego pola igrača koji se spominju da će ih Milan kupiti. |
|
|
|
|
|
|
#21129 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#21130 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
Haman Gattuso odbio novi ugovor ... mada nije jos sve gotovo ali tako pričaju po Italiji
![]()
|
|
|
|
#21131 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
KAkav Suarez,pa dok je Huntelar bio u Ajaxu Suarez mu nije bio ni do koljena...
|
|
|
#21132 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
To kralju,ja bi još dodao maldinija,dok je igrao maldini on i nesta su bili najbolji stoperski par na svijetu,a sad je tu T.Silva da ga Nesta pouči da bude među najboljima a dečko je mlad i perspektivan i već sad počinje da izrasta u nogometnu veličinu |
|
|
|
|
|
|
#21133 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=0EQKBJzHATg
najbolji obrambeni igrac u povijesti prema mom skromnom misljenju ![]() ![]() Maldini pa onda svi ostali.ama bas po svemu je maldini najbolji svih vremena,po svim mogucim karakteristikama.bilo bocni ili stoper.samo kad se sjetim kad je s 40god na ledjima jeo ibrahimovica i ronalda.to niko nikad nije mogao niti ce moci. heh. Nesta odmah iza njega. |
|
|
|
|
|
#21134 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Forza Milan
![]()
|
|
|
|
#21135 |
|
Registered User
![]() |
Nema ga boljega,najbolji od najboljih,jedan i jedini grande capitano Paolo Maldini!!
http://www.youtube.com/watch?v=j_c2yv9Jd3Y ![]() ![]() |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|