![]() |
|
|
#21196 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
Zurich - Milan 0-3 (pato x2, borriello) k.p.
|
|
|
|
|
|
#21197 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
|
#21198 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Zurich-Milan 0:4
Ronnie Pato Borrielo Pirlo K.P.
|
|
|
#21199 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Zurich - Milan 1:2 ( Boriello, Roni )
|
|
|
|
|
|
#21200 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
Zurich - Milan 0:3 Pato x2 , Borielo
Kp |
|
|
|
|
|
#21201 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
Ferguson: Ništa nas ne povezuje sa Džekom!
Menadžer Manchester Uniteda Alex Ferguson distancirao se od špekulacija koje sugeriraju želju njegovog kluba za kupovinom Edina Džeke… Dobro je poznato da je Džeko trenutno jedan od najcjenjenijih i najtraženijih napadača u Europi. Bosansko-hercegovački reprezentativac je u 75 utakmica u Bundesligi zabio 40 golova. Budući da je njegov Wolfsburg ove godine u prvenstvu daleko od rezultata kakve je ostvarivao prošle sezone, a koji su ga doveli i do prvog naslova prvaka Njemačke u povijesti, vrlo je izvjesno da će ''bosanski dijamant'' na kraju sezone promijeniti sredinu, iako ima ugovor s ''vukovima'' do ljeta 2013. godine. Ionako u ugovoru ima aneks prema kojem može prijeći u neki drugi klub, ako je ponuda prava i dovoljno velika. BWIN.com: Wolfsburg 2.05 X 3.45 Man United 3.30Registracija Čak se kalkulira i s opcijom da Džeko bude velika zvijezda skorašnjeg zimskog prijelaznog roka, ali će sigurno ostati u svom sadašnjem klubu ako ovaj izbori prolazak u osminu finala Lige prvaka. U svakom slučaju, u zadnje vrijeme se dosta pisalo o zanimanju Manchester Uniteda za 23-godišnjeg Džeku. Takve je špekulacije zadnjih dana pojačao Fergusonov pomoćnik Mike Phelan. - Siguran sam da ga brojni klubovi traže. Jesmo li mi jedan od njih? Mi uvijek tražimo talentirane igrače. Džeko se u utakmici na Old Traffordu (u Ligi prvaka) pokazao kao prijetnja i privlačan je jer je visok, vješt momak, i na neke načine idealan za englesku ligu - izjavio je Phelan o drugom najboljem bundesligaškom strijelcu iz prošle sezone (26 golova). Međutim, Alex Ferguson u svom sarkastičnom istupu tvrdi sasvim drukčije! - Uvijek ista priča. Netko odigra dobru utakmicu protiv Manchester Uniteda, a već sljedeći dan ga kupujemo! Trenutno ne postoji ništa što povezuje Manchester United s Edinom Džekom - poručuje Sir Alex u izjavi koju prenosi Daily Mail. |
|
|
|
|
|
#21202 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
Zurich - Milan
0 - 3 (Ronnie, Pato, Seedorf) KP
|
|
|
|
#21203 |
|
Registered User
Fave Players: Pippo, Maldini, Nesta
![]() |
zurich-milan 1:3 (pato, dinho, borriello)
|
|
|
|
|
|
#21204 |
|
Registered User
![]() |
zurich - milan 0:2 (dinho, borriello)
|
|
|
#21205 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Pa ne povezuje, jer nece da prizna da ga ne moze kupit
![]() Dzeko i Galliani su dogovorili njegov ugovor s Milanom, cini mi se oko 3 miliona godisnje, vec ljetos, a posto nije uspijelo ovog ljeta, a na zimu ga ne mogu prijavit u Ch. Ligu, a Pippu Izaghiu (nasem 4-tom napadacu) ne produzuju ugovor, sve se svodi na to da ce ga uzet odma slijedece ljeto. I na ledjima bi trebao nositi Pippovu "9" U Gazzetti je sve 99,9% sigurno da je na ljeto nas, vec se spekulira da je Milan i stvorio vec dogovor s Wolfsburgom oko njegovog transfera, i da ce on biti na ljeto ispunjen. Al kako god, meni je drago da ga dovodimo na ljeto, i da si odma kupujem dres s 9 i imenom Dzeko na njemu ![]() Veceras, opusteno, 0:2, al eto kontam se mozda nam uvale golcinu, pa cu zato reci: Zurich - Milan 1:3 (bilo ko; Pato, Boriello, Dinho) Svaka cast Leonardu za subotu, jer je pokazao da Antonini moze preuzet tu lijevu stranu, tako da ce nam bekove cinit: Antonini i Abate. Idem s optimizmom u ovu tekmu, i nadam se nerijesenom rezultatu u MArseillu, tako da mo postanemo 1. u grupi ![]() Forza Milan! Vinci per noi! Forza Milan la sud é con te! Ale ale Ale ale! |
|
|
|
|
|
#21206 |
|
Moderator
![]() |
Ma Abate meni nije igrač za beka al nikako njegova prirodna pozicija je krilo i to samo desno, moramo imat kvalitetnog beka kao što je bio Cafu u svojim najboljim danima i Serghino, jebo Odda .
|
|
|
|
#21207 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
1. uvijek rossoner – 170
2. Maji_tz - 165 3. mrki – 160 4. lukaka - 150 5. Yoan Gourcuff, Davie boy – 140 6. alberto – 135 7. ensar, huss – 130 8. milanista_mostar, ludiot – 95 9. memo – 80 10. senna-cro – 75 11. mirza – 70 12. bane – 65 13. duco, zllax – 55 14. rosson3r - 50 15. prle - 45 16. filipus – 40 17. geoff, curki 20 18. vladomilan, enis 15 19. MilaneloCG, meskalin - 5 ---------------------------------------------------- Evo jeeee!!!!! ![]() Kao i prije, molim vas da ispravite sve u što sumnjate!! Da ne bih ispao varaliaca, dodavao sebi bodove, zakidao druge i to. Kao Moggi Zbrka je to za računati, haha ![]() Uvijek_rossoner zadržava vodstvo iako nije odigrao sve predikte, ensara su ubila prevelika analiziranja pa je bio malo previše realan a Milan je suprotno očekivanjima dobijao kada je on pucao na X Neki ljudi banu, odigraju predict i odu zauvijek, moj lega Geoff se pojavi tu i tamo, haha itd.Najlakše je bilo na tekmi Milan - Marseille gdje skoro nitko nije nista pogodio A Davie boy je dva puta za redom skinio točan rez ( Milan - Real i Lazio - Milan ) Eto, that's all folks! Zurich - Milan 1:3 ( Boriello, Ronaldinho, Pato )
|
|
|
|
#21208 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Odlično!
Sada se trebamo dogovoriti da nakon svake utakmice netko napravi tablicu tako da se ne dovedemo u ovu situaciju u kojoj smo sada bili. Evo ja ću napraviti tablicu poslije utakmice sa Marseillom, samo mi treba netko napisati koliko bodova ide za što, dakle: točan rezultat = ? bodova, tip i strijelac. To neka napiše netko ko zna jr ja ne znam kako to točno ide... |
|
|
|
|
|
#21209 |
|
Moderator
![]() |
Uff koliko sam samo tražio ovaj post Davida , ipak na kraju našao sam povelju o ovoj predict ligi.
Ovo od sad ima da se poštuje pogotovo pod brojem 5. 1.Sudjelovati mogu SAMO članovi podforuma-MILANEZI SA BALKANA,dakle sa nikakvog drugog podforuma ne može da bude učesnik. 2.Predvidjanja su za sve Milanove tekme osim prijateljskih znači Seri-A,Liga Prvaka,Kup ili eventualno Kup UEFA. 3.Možete pisati svoja predvidjanja najkasnije 1min prije tekme,znači kad utakmica krene a netko napiše predvidjanja ono se NE PRIHVAĆA,dakle ispada iz kruga za to kolo... 4.------Točno pogođen predznak tj 1,x,2 donosi vam 1.bod ---točno pogođen rezultat tj 2:0 ,3:1 donosi vam dodatni 1.bod ----Točno pogodjeni strijelac Kaka' ,Seedorf,Gila donosi vam dodatni 1.bod ---Mislim da je svima sve ovo jasno ako nije pitajte na PRIVATE MESSAGE!!! 5.Imate pravo mijenjati mišljenje kolko god hoćete ali konačno predvidjanje kad napišete morate ispod njega napisati ''KONAČAN PREDICT'' samo uz ovaj potpis prihvaćam predvidjanja,bez njega nema ništa on je BOG I BATINA 6.U slučaju da bodovna razlika bude jednaka izmedju prvog,drugog ili možda trećeg,a sve Milanove tekme budu završene (Što ne bih volio) uzimam momčad po MOM izboru i morat ćete pogadjati rezultate od tog tima,ali čisto sumnjam da će takav scenarij biti ipak za svaki slučaj... 7.Nagrada je novi kao što znate Milanov dres sa BWiN reklamom i bez broja je!!! 8.Kao glavni organizator igre i ja sudjelujem u predvidjanjima 9.Pobjednik predvidjanja ostavlja mi na kraju svoju točnu kućansku adresu da mu dres može biti isporučen,ujedno on plaća poštarinu maksimalno nekih 3-5 eura. ****NAPOMENA*** AKO VAM NEŠTO NIJE JASNO NE PIŠITE TU NA PUBLIC FORUMU NEGO SVA PITANJA PIŠITE MI NA PRIVATE MESSAGE!!!!!!!!Predviđanja kreću OD SAD PA NADALJE I UBUDUĆE!!!SRETNO SVIMA!!! Pregledajte malo stare stranice tamo negdje od 100 pa nadalje ima interesantnih razmišljanja, kako smo se nafurali bili kad smo trebali Torresa dovest iz Atlethica pa onda smo se svađali oko Ibre , uglavnom pogledajte .. PS. Ne znam za ovu novu sezonu predicta jestel se dogovarali oko kakvih nagrada a možemo se i oko toga dogovorit pa da najbolji dobije šal ,dres il barem privjesak ![]()
|
|
|
|
#21210 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
Zurich - Milan 1-3 Pato, Seedorf, Pato
|
|