![]() |
|
|
#21211 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
pa pogodio sam x na marseillu. Cini mi se ja i jos jedan, a taj drugi je cak i skinuo i rezon i strijelce.
Al pazi, meni je drago kad puknem x a ono bude nasa pobijeda ![]() To sam ucinio protiv marseilla (prva) i protiv reala. ![]() Veceras zelim pobijedu, nerijseno reala, i da Juventus zgazi onu djubrad iz Minhena |
|
|
|
|
|
#21212 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#21213 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
'Seedorf je rođeni pobjednik, nasljednik Bobana'
Adriano Galliani, dopredsjednik Milana je hvalivši sadašnjeg igrača svog kluba Clarencea Seedorfa zapravo silno pohvalio nekadašnjega, Zvonimira Bobana... Seedorf je veliki, rođeni pobjednik. Njegova igra u oba smjera je sjajna, baš kakva je bila i Zvonimira Bobana', rekao je Galliani. Prisjetio se tako Galliani vremena kada je Boban igrao u Milanu i bio jedan od nositelja njihove igre. Hrvatski reprezentativac je od 1991. do 2001. godine igrao u dresu Milana, a malo nakon toga je baš na San Siro sletio 33-godišnji Nizozemac. Seedorf je od 2002. godine stalni član Milanove prve postave, te kreator svih njihovih najvećih uspjeha u tom vremenu. 'Seedorf na fantastičan način obavlja sve što traži od njega trener Leonardo. Sve je nekada mogao Boban i u igri prema natrag i u igri prema naprijed. Takav je i Seedord', rekao je Galliani, a prenosi tribalfootball.com. haha.sta bi mi bez seedorfa. ) |
|
|
|
|
|
#21214 |
|
Registered User
![]() |
RAJA IMA LI KO KAKVU ADRESU STRANICE DA MOGU POGLEDAT TEKMU VEČERAS,HVALA SVIMA UNAPRIJED!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#21215 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
Mislim da je ovo bodovanje najrealnije, ako ima ko kakav bolji prijedlog neka kaže .
Ali ovako se oduvijek bodovalo .
|
|
|
|
#21216 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Quote:
Sredina je zakon ![]() |
|
|
|
|
|
|
#21217 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Mi smo se negdje dogovorili da bodujemo ovako:
Točan rez. - 15 bodova. Tip - 10 bodova. Strijelac - 5 bodova. --------------------------- To sam ja opalio ovako bez veze i uopće se nisam sjetio da vec postoji stari sistem bodovanja, a ljudi su prihvatili pa smo tako krenuli. Sada...bilo bi loše kada bismo se samo prebacili na stari sistem jer ovi s manje bodova nemaju šanse da ikoga stignu. Osim ako netko nema volje sve ponovmo prebodovati bilo bi ok da nastavimo s ovim bodovanjem do kraja sezone. Slažete se? I onda ako stavljamo "KONAČAN PREDICT", stavljam i ja ponovno Da mi nebi uzeli moguće bodove! Opako a... ![]() Stoga: Zurich - Milan 1:3 ( Pato, Boriello, Huntelaar ) KONAČAN PREDICT ----------------------------------
|
|
|
|
#21218 |
|
Moderator
![]() |
Puno mi je to nešto bodova , ali eto ako vec igrate tako normala ... evo ja ću napravit fino u excelu tabelu pa da možemo lakše vodit evidenciju oko predicta.
|
|
|
|
#21219 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
Tako je kolega
|
|
|
|
|
|
#21220 |
|
Moderator
![]() |
evo ovako bi to trebalo izgledati .
|
|
|
|
#21221 |
|
Moderator
![]() |
smao još kontam da otvorim novi topic u ovom istom subforumu ali da tu ostavljamo samo predicte da se ne bi mučili tražiti ih po ovom forumu .
|
|
|
|
#21222 |
|
Registered User
Fave Players: franco,ricky,paolo,marco...weah
![]() |
zurich-milan 0:2 (pato,borriello)
KP ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#21223 |
|
Registered User
![]() |
[quote=mrki;556523]1. uvijek rossoner – 170
2. Maji_tz - 165 3. mrki – 160 4. lukaka - 150 5. Yoan Gourcuff, Davie boy – 140 6. alberto – 135 7. ensar, huss – 130 8. milanista_mostar, ludiot – 95 9. memo – 80 10. senna-cro – 75 11. mirza – 70 12. bane – 65 13. duco, zllax – 55 14. rosson3r - 50 15. prle - 45 16. filipus – 40 17. geoff, curki 20 18. vladomilan, enis 15 19. MilaneloCG, meskalin - 5 ---------------------------------------------------- Borim se za opstanak,hehehehehehe
|
|
|
#21224 |
|
Registered User
![]() |
Zurich-Milan 1-3(Pato,huntelaar,Dinho)k.p
|
|
|
#21225 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Napravi to da. Poslije ove utakmice naravno.
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|