![]() |
|
|
#21256 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Sta ba hvala Realu, ljudi znatel vi sabirat??? Pa cak i da je dobio MArsej, mi bi prosli zbog boljeg medjusobnog omjera. I ne znam zbog cega se tu ko papagaji zahvaljujete Realu. Pa Realu da nije bila ugrozena prva pozicija, *urac bi odigro za nas. Ih kako bi nas slatko izbacili...
|
|
|
|
|
|
#21257 | |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Quote:
A Seedorfa bi zapalio,pun mi ga je kurac,nek ode ako neće da igra!! I neznam ali stekao sam dojam da kad je Kaladze ušao da je cijela ekipa počela biti nesigurna,što me u principu ne čudi,ali me zanima da li ste i vi stekli takav dojam?? |
|
|
|
|
|
|
#21258 | |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#21259 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Svi strepe kad je on blizu lopte.
|
|
|
|
#21260 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
hehe izvinjavam se preracuno sam se! Ali u sustini, previse kukate. Ne postoji klub na ovoj planeti koji moze svaku utakmicu dobit 3:0 i ponizit svog protivnika. Pa nije ovaj Zurich amaterski klub. Najbitnije je da smo prosli. A za one koji misle kako sve znaju, sjetite se finala 2005 Razvalili smo Liverpool, trebali smo ih dobit 5:0 bar, a na kraju su oni bili prvaci. Tako da, ohladite malo...
|
|
|
|
|
|
#21261 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
ma vidite vi Chelsea i nasem Ancelotiem i to je klub neki pa odigra remi sa APOEL stvarno ne zajebavajte.
I ja mislim da je sve ovo namesteno Real i Milan sponzori BWIN . I to ovako ide svi igraju reala 1x a milana dvojku pa neka bude milan x a real 2 i gotovo oni su u veliki + TO JE TO |
|
|
|
|
|
#21262 |
|
Registered User
Fave Players: MALDINI,Kaka,Sheva,Boban,Savicevic
![]() |
Dosadni ste sa Sedorfom vise majke mi. Na kraju krajeva ko je asistirao za gol? Tacnije ko je dodao Boriellu kod penala? Po meni naj gori je bio Ambrosini...Al boze moj desi se.
Ovo je bila teska utakmica za nas, a ovi klocevi iz svicarske su igrali opusteno nalozeni jer igraju protiv velikog MILANA, s cvrstom odbranom i odlicnim kontrama. Ali da je kojim slucajem Marsej poveo, ubjedjen sam da bi pobjedili. Ocito je bilo da su nakon saznanja da je u marseju 1:3 stali na loptu i privodili utakmicu kraju. FORZZA MILAN!!! |
|
|
|
|
|
#21263 |
|
Registered User
![]() |
a u biti, marseille je triba tuć reala 3:0 da bi proša, ruku na srce, to je nemoguće... ajd pa ovo je ekipa starih šampiona, pari da oni ovu utakmicu nisu došli samo odraditi... prošli smo dalje, jedino je to bitno
![]() a di je taj diego, novi kaka? ![]() uf kakva bi ovo samo ekipa bila da još imamo kaku... al šta je tu je, dobri smo i ovako ![]()
|
|
|
#21264 | |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
Quote:
![]() ![]()
|
|
|
|
#21265 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
da,idemo dalje.to je najbitnije.opet se pokazalo da su nam najgore te nikakve ekipe.trebaju nam giganti za protivnike da bi se roni,seedorf i ekipa nabrijali,i onda gazimo.zato je bolje da u osmini finala izvucemo nekog jakog,a ne bordeauxa ili sevillu.heh.i da,ponovno se molim Bogu da nasa uprava baci oko na Hulka iz porta.jebes dzeku
kakav je ovo napadac.a kakav je gol tek veceras zabio.to je jebeni svemirac.cudoviste od igraca. |
|
|
|
|
|
#21266 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
Ovo nije oko milana ali vidite udarno kako lepo pise
Rummenigge: Zasluženo smo RAZBILI Juve - Bili smo sjajni večeras. Igrali smo odličan nogomet i zasluženo pobijedili – rekao je izvršni predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge... Bavarci su u Torinu pobijedili Juventus 4-1 te time izborili plasman u osminu finala Lige prvaka. - Bila je to teška utakmica za nas. Znali smo, međutim, da moramo dobiti ovaj dvoboj. Momčad je igrala jako dobro i zasluženo prolazi dalje – dodao je Rummenigge, nakon čega ga je reporter talijanskog Sky Sporta pitao o Brazilcu Diegu, do ove sezone zvijezdi Bundeslige i nesuđenom pojačanju Bayerna: - Diego je veliki igrač. Mislim da Juventus mora biti strpljiv s njim. S druge strane, Rummeniggeov pandan na torinskoj strani, Jean Claude Blanc, potišteno je priznao: - Moje je razočaranje ogromno, no moramo ići dalje. Bayern je odigrao veliku utakmicu, dok smo mi igrali grozno. Ostali smo bez energije, sve smo dali u srazu s Interom. Kad je fizički plan u pitanju, danas nas nije bilo. - Svejedno, naš je projekt dobar i mora ići dalje. Nastavljamo po starom. Da li s trenerom Ferrarom? Definitivno. |
|
|
|
|
|
#21267 |
|
Registered User
Fave Players: Pippo, Maldini, Nesta
![]() |
Koliko god sam zadovoljan sto smo mi prosli, a Juve ispao, zao mi je sto je italijanski fudbal toliko nisko pao. Mislim da je realno, ako se ovako nastavi, da uskoro Nemci imaju 4 predstavnika u CL, a Italijani 3.
Sto se tice zreba, samo da izbegnemo celsi, mancester ili barsu, sa ostalima bi trebalo da mozemo da se nosimo. |
|
|
|
|
|
#21268 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Juventus je pokazao svoju pravu sliku. U petak u Bundesiligi Gladbach razvali Bayerna sa 1-2 pasovima, pa si kontam, Juventus ide sigurno dalje. A onda onaj kretencina od Cire Ferrare povede 1:0 i krene se branit. E tako ti treba idiote jedan, kopio Carla Ancelottia. Zao mi je jer smo po prvi put mogli biti 4 italianska kluba dalje a samo po 3 engleza i spanca. Zalosno sta prokockase.
A za nas nema rijeci. Zurich s igracem manje a mi idalje neZELIMO da zabijemo za 2:1. Sramotna igra, Seedorfu se opet ne trci, jer nema Silvia na tribinama pa moze. A uostalom, ja mislim da on Leonardu kaze da izabere jednu utakmicu u mjesecu na kojoj ce on trcat, to je bila samdoria, pa mislim da je slijedeca u Fiorentini, i toliko za ovaj mjesec. Fuuuj!!! Veceras navijam za Inter, jer nam trebaju Italiani u osmini finala, da bi si vratili obraz lige. Jer ne mogu da shvatim da jedna kanta za nabijanje Bayern, razvali Juventusa. E da Bog da ispali iz Serie A djubrad jedna. Do kraja sezone nemam razloga vise da navijam za njih. Hulk je odlican, al je stariji od Dzeke, a dijamant opet zabi sinoc MAnchi. Al je kriv trener. Upropastio je Wolfsburg ove godine. A pazi sad ovo: Sijeca li se neko ovi utakmica: Milan - AEK 3:0 Lille - Milan 0:0 Anderlecht - Milan 0:1 Milan - Anderlecht 4:1 AEK - Milan 1:0 i zadnja: Milan - Lille 0:2 kako smo tada bili ljuti na ove zadnje dvije tekme, a sta bi na kraju? ![]() ENISE, znas sta bi valjalo, da se vratis na stranicu kada je pocela ova sezona, i copy-paste sve predicte na tu novu stranicu o predictima, pa onda nek neko drugi na kome je red, uzme i pregleda sve predicte i zbroji da li je tablica tacna. I sto ti kazes, puno je preglednije kad bi predicte ostavljali na toj novoj stranici. |
|
|
|
|
|
#21269 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
iskreno, uopste se ne sekiram ko ce da nam padne sutra u zdrebu, mi smo ekipa koja kad prodje grupnu fazu stize najmanje do polufinala, tako da ako bi sada dobili Barsu bilo bi odlicno, maknuli bi je u ranoj fazi, kako i da je, sve ekipe sto su do sada prosle su tu, na istom nivou, znaci nema ekipa koja nam pase a koja ne, tako da svejedno ko ce da budi, ali ako se pitam onda bih voleo Bordoa radi onog malog koji ni je imao muda ostati u Milani ili Chelsija da bi Leonardo sa ovom ekipom istom sto je lani Carlo imao pobediti ga.
|
|
|
|
#21270 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|