![]() |
|
|
#21271 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
Manchester, Arsenal , Barcelona, Chelsea, Boredux ovo su neki od timova koje mozemo dobiti i u glavnom bice pakleno u iducem krugu!!!
Last edited by meskalin; 09-12-2009 at 06:03. |
|
|
|
|
|
#21272 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Vrlo losa vijest pred veoma vazne i zezznute utakmice u prvenstvu ostajemo bez Thiaga, prve prognoze da je najmanje mjesec dana van terena....prava steta...nadam se da ce se Bonera sto prije vratit u takmicarsku formu, samo da ne gledamo Kaladzea
|
|
|
#21273 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
18.12 je ždrijeb,i još da naglasim,nema nam T.Silve mjesec dana,znači obrana će trpit zbog onog kretena kaladzea jer je šupalj totalno i donosi nervozu u obrani kao što smo vidjeli sinoć.Nadat je se da se ono od sinoć neće više dogodit i po meni su naši podcijenili zurich sinoć i vidi se da nam više leže jače ekipe,a i real ih je kući dobio samo 1-0,dat će bog da preguramo ovo svi skupa do kraja i osvojimo ch.ligu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() + =8![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#21274 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Ja mislim da bi Milan morao dovesti dobrog i provjerenog štopera u januaru jer Silva je precesto povrijedjen a i Nesta ne manjka stim d aje imao veliku pauzu... Uzet stopera a dati kaladzea i para za njega
))
|
|
|
#21275 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Ko će gledat Kaladzea sad.....
|
|
|
|
|
|
#21276 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
a bolje i njega nego favallija....
|
|
|
#21277 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Griješiš... Favalli, iako je pravo star opet nije onakva rupa kao ovaj. Niko nije onakva rupa.
|
|
|
|
|
|
#21278 |
|
Registered User
Fave Players: MALDINI,Kaka,Sheva,Boban,Savicevic
![]() |
Obojica su rupe, stoper u januaru pod hitno!
Ako vec nema para, moze i neki starac koji je i dalje vitalan! Kao sto ce recimo uraditi Ferguson sa Sol Campbellom! Cisto da nam pomogne do kraja sezone u slucaju ovakvih povreda. Maldini je i dan danas bolji od Kaladzea i Favallia 100%. Da je mali Albetrazzi ko na manageru ne bi se ja sekirao. |
|
|
|
|
|
#21279 |
|
Registered User
![]() |
Znas da je to nemoguce, galliani ce i tako rec da sada napokon ima mjesta za kaladzea campionea...
|
|
|
|
|
|
#21280 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
A znam drug ali kontam mozda onom celavcu dodje iz dupeta u glavu
))
|
|
|
#21281 |
|
Registered User
![]() |
Aktivirat Maldinija za narednu polu sezonu,pa onda vidit dalje na ljeto koga dovest,iako nije igrao pola godine i sad je bolji od pola stopera u svijetu,to je najbolji izbor za sada samo ga trebaju nagovorit,ali teško,a možda i ne??Do njih je da rješe to pitanje kako i šta?
![]() |
|
|
|
|
|
#21282 | |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
#21283 |
|
Registered User
![]() |
"Edin Džeko ne napušta Wolfsburg"
Edin Džeko neće napustiti Wolfsburg u januaru, a Milan je i dalje najglasniji kada je riječ o traženju tog bh. nogometnog reprezentativca, kazao je igračev agent Irfan Redžepagić. Džeko (23), kojeg su proslavile igre kroz Wolfsburgovu prošlu šampionsku sezonu, na meti je mnogih klubova od kojih se najčešće u posljednje vrijeme spominju Milan, Manchester United i Arsenal. "Kontakti Milana i Wolfsburga traju još od ljeta, ali uslova za transfer još uvijek nema. Igrač je pod ugovorom s klubom i prilično zaposlen u Bundesligi. Kako sada stvari stoje isključio bih njegov transfer u januaru", izjavio je Redžepagić, a piše Telegraph. |
|
|
|
|
|
#21284 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
Eto ako neko može neka sabere ove rezultate od ove zadnje utakmice i neka mi javi .
Od sad postavljajte svoje predicte na ovom novom podforumu predviđen samo za postavljanje rezultata . http://www.milanmania.com/forums/showthread.php?t=26458 Eto nadam se da ce sad biti lakše vodit ove evidencije .
|
|
|
|
#21285 |
|
Registered User
![]() |
|
|
|
|