AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 09-12-2009, 13:47   #21286

huss

Registered User

huss's Avatar

Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
huss is on a distinguished road
Ma ne znam sto pljujete toliko po Favaliu, on je meni puno bolji od Kaladzea. Jedno sto je star, ali ima iskustva. Nije dzaba bio 5-6 godina kapiten Lazia. I nesto se ne sjecam njegovih kikseva, kao sto to Kaladze zna cesto napravit. Naravno da je najbolje da igraju Silva i Nesta, ali kad vec nema drugih da ih zamijene, onda je po meni Favali najbolje rjesenje.
huss is offline   Reply With Quote
Old 09-12-2009, 14:00   #21287

ENIS

Moderator

ENIS's Avatar

Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
ENIS is on a distinguished road
Pa zar ćemo biti toliko jadni da vratimo nazad Maldinija ,kao da smo neki tim iz Serie c1 Albetrazzija ubacit pa ako izgubimo izgubimo, barem će se momak dat svoj max.

MI SMO VAMA SO NA RANU

ENIS is offline   Reply With Quote
Old 09-12-2009, 14:16   #21288

mugello

Registered User

mugello is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by ENIS View Post
Pa zar ćemo biti toliko jadni da vratimo nazad Maldinija ,kao da smo neki tim iz Serie c1 Albetrazzija ubacit pa ako izgubimo izgubimo, barem će se momak dat svoj max.

Brate nemoj se tako palit za maldinija,to je eto tako usput priča,poslije onakog oproštaja nema nikakvih šansi da opet zaigra,nego onako malo se pišemo i raspravljamo,pa možemo i koju šuplju priču bacit,jeli tako?A naće ćelo već nekog "šampiona" ha,ha,ha jebem ga ćelava.
mugello is offline   Reply With Quote
Old 09-12-2009, 14:22   #21289

prle

Registered User

prle's Avatar

prle is on a distinguished road
Gazzetta: Milan će ponuditi Didi novi ugovor

Novom ugovoru nada se Milanovov čuvar mreže Nelson Dida nakon nekoliko dobrih predstava među vratnicama trenutačno drugoplasirane momčadi talijanskog nogometnog prvenstva...

U sedam odigranih utakmica ove sezone Dida je u tri navrata mrežu sačuvao netaknutom, pa La Gazzetta dello Sport navodi da bi brazilski golman, kojem ugovor s klubom ističe krajem aktualne sezone, mogao biti nagrađen novim.

- Mediji su ti koji "ubijaju" Didu, ali on je mentalno izuzetno jak, što dokazuje i svojim daljnjim ostankom u klubu. Da nije tako više niti ne bi bio ovdje - izjavio je sportskom dnevniku potpredsjednik kluba Adriano Galliani.

Ukaže li Milan povjerenje 36-godišnjem golmanu on će u klubu i ostati. U protivnim bi mogao poslušati i odazvati se pozivu iz Corinthiansa.

Ma brao Galliani ti si genije,pa ko ne bi ostao u klubu za onu lovu koju on ima.Zaboravio je napomenuti da je on sampion.
Aj sad mu produzite ugovor dajte mu jedno 6 milona godisnje,a cjenkajte se tamo sa Rinom!!!!!
Stoko glupa!!!
Old 09-12-2009, 15:56   #21290

ENIS

Moderator

ENIS's Avatar

Quote:
Originally Posted by mugello View Post
Brate nemoj se tako palit za maldinija,to je eto tako usput priča,poslije onakog oproštaja nema nikakvih šansi da opet zaigra,nego onako malo se pišemo i raspravljamo,pa možemo i koju šuplju priču bacit,jeli tako?A naće ćelo već nekog "šampiona" ha,ha,ha jebem ga ćelava.
Ima mjesta ))

MI SMO VAMA SO NA RANU

Old 09-12-2009, 16:57   #21291

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
Tiago van stroja. U petak na radiologiju, i tada ce se znati vise. Sutra Ringhio ide na radiologiju pa bi se trebalo znati tacan datum njegovog povratka. Zalosna vijest za Boneru, na treningu sa Primaverom, opet je povrijedio koljeno, tako da je i on na terminu za petak kod radiologa. Jadna nasa odbrana. Da je samo izdrzat ove dvije utakmice do bozica, pa onda polako vratit ostale. Nesta siguran, Kaladze ce biti uz njega, a Albertazzi na klupu.
17-tog je izvlacenje, a 18-tog za UEFA. JA se nadam Chelsea ili Manchester. Jebes male klubove, mi najbolje igramo protiv najjaci. Fiorentina pobijedila i ocuvala obraz Italie, a Gilardino fantasticno pogodio suprotni ugao golmana hahaha bravo campione. Koliko mi je zao sto ga je Carletto poslao van kluba. Zato, i dalje idu 3+1 italiana u Ch. Ligu a juventusova djubrad nek jedu govna u UEFA kupu. Jebo ih Bayern.
Toliko od mene, cujemo se sutra navecer. Laku noc
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 09-12-2009, 18:36   #21292

huss

Registered User

huss's Avatar

Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
huss is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by ensar7 View Post
Tiago van stroja. U petak na radiologiju, i tada ce se znati vise. Sutra Ringhio ide na radiologiju pa bi se trebalo znati tacan datum njegovog povratka. Zalosna vijest za Boneru, na treningu sa Primaverom, opet je povrijedio koljeno, tako da je i on na terminu za petak kod radiologa. Jadna nasa odbrana. Da je samo izdrzat ove dvije utakmice do bozica, pa onda polako vratit ostale. Nesta siguran, Kaladze ce biti uz njega, a Albertazzi na klupu.
17-tog je izvlacenje, a 18-tog za UEFA. JA se nadam Chelsea ili Manchester. Jebes male klubove, mi najbolje igramo protiv najjaci. Fiorentina pobijedila i ocuvala obraz Italie, a Gilardino fantasticno pogodio suprotni ugao golmana hahaha bravo campione. Koliko mi je zao sto ga je Carletto poslao van kluba. Zato, i dalje idu 3+1 italiana u Ch. Ligu a juventusova djubrad nek jedu govna u UEFA kupu. Jebo ih Bayern.
Toliko od mene, cujemo se sutra navecer. Laku noc
Jesi razmisljo da pokrenes neki casopis o Milanu )) Ev ja cu preuzet poslove oko organizacije ))
huss is offline   Reply With Quote
Old 10-12-2009, 04:45   #21293

bane

Registered User

Fave Players: Pippo, Maldini, Nesta
bane is on a distinguished road
Moguc dolazak Astorija vec sad u januaru, zbog nove povrede bonere i kaladzeove forme.
Pominjne se i Cédric Mongongou. Ja ne znam nista o njemu, znam samo da je lb/cb iz monaka. jel ga neko gledao kako igra?
bane is offline   Reply With Quote
Old 10-12-2009, 06:09   #21294

mugello

Registered User

mugello is on a distinguished road
18-tog u 13 sati izvlačenje za knockout fazu,ma ne brinem se ja koga god dobijemo,jer ako brineš koga ćeš dobit u ždrijebu znači da ga se bojiš,a to ne smije bit slučaj sa našim klubom i nije.Ja se ne bojim nikoga,svakako navijam punim srcem kao i svi ovdje na forumu,navijam kao da mi život zavisi od pobjede,i svaki put kad izgube skraćuju ga pomalo,kad se samo sjetim finala 2005,tad su me dotukli,ali su mi 2 godine poslije vratili s kamatama

mugello is offline   Reply With Quote
Old 10-12-2009, 06:54   #21295

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by bane View Post
Moguc dolazak Astorija vec sad u januaru, zbog nove povrede bonere i kaladzeove forme.
Pominjne se i Cédric Mongongou. Ja ne znam nista o njemu, znam samo da je lb/cb iz monaka. jel ga neko gledao kako igra?
Jeko Astori?
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 10-12-2009, 07:31   #21296

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by milanista mosta View Post
Jeko Astori?
Davide Astori
Date of Birth: Jan 7, 1987
Place of Birth: San Giovanni Bianco (BG)
Nationality: Italy
Height: 188 cm.
Weight: 80 Kg.
Position: Defender
Squad Number: 13

Momak je posudjen ili je 50-50 nisam siguran...Uglavnom standardan je u Cagliari i igra vrlo dobro...ko je gledao njihovu utakmicu sa Juventusom mogao je vidjeti kako je ustopao Amaurija...najlosija njegova utakmica protiv Milana, vjerovatno prevelik pritisak...ali eto jedan je od vazniji u Cagliari...

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 10-12-2009, 08:44   #21297

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Astori je djete Milana,isto kao Abate i Antonini i mislim da bi decko igrao srcem isto kao i ova dvojica...
Sto se tice Favali-kaladze mislim da je FAvali bolje rjesenje,mislim da nikad nije odigrao tako lose da pljujemo po njemu,nije on kriv sto ima 36 godina...
Old 10-12-2009, 14:06   #21298

ludiot

Registered User

ludiot's Avatar

Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
ludiot is on a distinguished road
World Soccer: Ronaldinho najbolji nogometaš desetljeća

U izboru prestižnog britanskog magazina World Soccer, brazilski as u redovima Milana Ronaldinho (29) izabran je za najboljeg nogometaša proteklog desetljeća...

Ronaldinho je osvojio nagradu prema glasovima čitatelja pretvorenih u glasove u deset godišnjih izbora od 2000. godine na ovamo.

Brazilac koji je 2004. i 2005. izabran za najboljeg nogometaša svijeta u izboru FIFA-e, pobijedio je ispred Lionela Messija i Cristiana Ronalda.

Argentinski as Messi izabran je za najboljeg nogometaša 2009. godine, dok je njegova Barcelona izabrana za najbolju momčad (prva trostruka kruna u povijesti kluba, Primera, Kup kralja i Liga prvaka).

Messi, koji je ove sezone osvojio i Zlatnu lopt France Footballa, prvi je argentinski nogometaš koji je ponio nagradu World Soccera za igrača godine nakon Diega Maradone 1986. godine, a slavio je na kraju ispred suigrača Andresa Inieste i Xavija.

Za menadžera godine izabran je Barçin strateg Josep Guardiola ispred Felixa Magatha i Alexa Fergusona.

http://www.nogometni-magazin.com/new...&tmpl=viewnews
ludiot is offline   Reply With Quote
Old 10-12-2009, 15:40   #21299

ENIS

Moderator

ENIS's Avatar

Hoće li neko sabrat predicte od ove zadnje utakmice ??

MI SMO VAMA SO NA RANU

Old 10-12-2009, 16:18   #21300

Yoann Gourcuff

Registered User

Yoann Gourcuff's Avatar

Fave Players: Kaka
Yoann Gourcuff is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by ENIS View Post
Hoće li neko sabrat predicte od ove zadnje utakmice ??
Hoću ja sutra popodne.
Yoann Gourcuff is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules