AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 10-12-2009, 21:14   #21301

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by ludiot View Post
World Soccer: Ronaldinho najbolji nogometaš desetljeća

U izboru prestižnog britanskog magazina World Soccer, brazilski as u redovima Milana Ronaldinho (29) izabran je za najboljeg nogometaša proteklog desetljeća...

Ronaldinho je osvojio nagradu prema glasovima čitatelja pretvorenih u glasove u deset godišnjih izbora od 2000. godine na ovamo.

Brazilac koji je 2004. i 2005. izabran za najboljeg nogometaša svijeta u izboru FIFA-e, pobijedio je ispred Lionela Messija i Cristiana Ronalda.

Argentinski as Messi izabran je za najboljeg nogometaša 2009. godine, dok je njegova Barcelona izabrana za najbolju momčad (prva trostruka kruna u povijesti kluba, Primera, Kup kralja i Liga prvaka).

Messi, koji je ove sezone osvojio i Zlatnu lopt France Footballa, prvi je argentinski nogometaš koji je ponio nagradu World Soccera za igrača godine nakon Diega Maradone 1986. godine, a slavio je na kraju ispred suigrača Andresa Inieste i Xavija.

Za menadžera godine izabran je Barçin strateg Josep Guardiola ispred Felixa Magatha i Alexa Fergusona.

http://www.nogometni-magazin.com/new...&tmpl=viewnews

Hhmm... Moj poredak:

Ronaldo Lusi Nazario De Lima - El Phenomeno
Ronaldinho
Zidane

Mislim da će C.Ronaldo prestić Zidanea dok će Kaka past al vidit ćemo.
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 11-12-2009, 09:08   #21302

Yoann Gourcuff

Registered User

Yoann Gourcuff's Avatar

Yoann Gourcuff is on a distinguished road
Stavio sam tablicu na onome drugome, podforumu.
Yoann Gourcuff is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2009, 06:24   #21303

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Pa nema tablice, koliko ja vidim... Ili sam ju propustio?

Vijesti oko T. Silve: Oporavak bi se mogao dogoditi do drebija 24.01.2010!! Sto je UZASNO DALEKO, ako mene pitate.
Old 12-12-2009, 06:44   #21304

Yoann Gourcuff

Registered User

Yoann Gourcuff's Avatar

Quote:
Originally Posted by mrki View Post
Pa nema tablice, koliko ja vidim... Ili sam ju propustio?

Vijesti oko T. Silve: Oporavak bi se mogao dogoditi do drebija 24.01.2010!! Sto je UZASNO DALEKO, ako mene pitate.
Stavio sam ja bio tablicu, ali ju je ENIS izbrisao iz samo njemu poznatim razlozima, pa neka je sada on pravi.....
Old 12-12-2009, 06:56   #21305

ENIS

Moderator

ENIS's Avatar

Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
ENIS is on a distinguished road
napravljena je tablica i bice postavljena danas poslije utakmice .

MI SMO VAMA SO NA RANU

ENIS is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2009, 07:39   #21306

Yoann Gourcuff

Registered User

Yoann Gourcuff's Avatar

Quote:
Originally Posted by ENIS View Post
napravljena je tablica i bice postavljena danas poslije utakmice .
Pa nije danas utakmica već sutra.
Old 12-12-2009, 07:54   #21307

ENIS

Moderator

ENIS's Avatar

E pa onda sutra .

MI SMO VAMA SO NA RANU

Old 12-12-2009, 07:57   #21308

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Čovjek je napravio tablicu poslije Zuricha, kako je i bilo dogovoreno. Ne razumnijem zasto si ju obrisao?

A kako tablica za poslije Palerma vec moze biti napravljena ako utakmica nije odigrana, predicti nisu stavljeni itd.? Ne razumijem što se događa...

U svakom slučaju, ENIS, onda ti zbroji predicte od utakmica Zurich-Milan i Milan - Palermo i sastavi tablicu poslje tekme sutra.
Old 12-12-2009, 10:20   #21309

Yoann Gourcuff

Registered User

Yoann Gourcuff's Avatar

Quote:
Originally Posted by mrki View Post
Čovjek je napravio tablicu poslije Zuricha, kako je i bilo dogovoreno. Ne razumnijem zasto si ju obrisao?

A kako tablica za poslije Palerma vec moze biti napravljena ako utakmica nije odigrana, predicti nisu stavljeni itd.? Ne razumijem što se događa...

U svakom slučaju, ENIS, onda ti zbroji predicte od utakmica Zurich-Milan i Milan - Palermo i sastavi tablicu poslje tekme sutra.
Ovako je bilo.

Ja sam jučer napravio tablicu i postavio je na onaj forum gdje sada stavljamo predicte.

Tu tablicu je ENIS izbrisao i rekao da će kao on napraviti neku njegovu tablicu Excelu pa da je zato moju tablicu obrisao (iako sam mu ja rekao da je ostavi kad nema druge).

Onda me je pitao da mu ja kažem samo tko je osvojio nove bodove, samo od utakmice sa Zurichom da on to doda i zbroji prijašnjim rezultatima što sam mu ja preko MSN -a i napisao ali je on nešto ne znam ni ja što uradio pa nije uzeo te bodove što sam mu ih dao i ja sam onda odustao od svega pa neka on radi što god hoće.

-- Meni je ovo općenito postalo glupo i smiješno, ja predlažem ovo:

Da nakon svake utakmice netko, koji to prije kaže a izmjenjivali bi se svi koji sudjelujemo, napravi tablicu kakvu smo do sada pravili jer je to vrlo jednostavno i pregledno, i postavi je na forum.

--Ovako, ovdje se ne zna ni tko pije ni ko plaća....

Mislim da je ovo najbolje i najednostavnije riješenje, a ako će mi ovaj brisat tablice i ne znam što još radit, izmišljat neke gluposti, ja neću ni sudjelovat u ovoj igri jer što mi to treba....

Last edited by Yoann Gourcuff; 12-12-2009 at 10:22.
Old 12-12-2009, 10:23   #21310

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Ja uopće ne razumijem što fali ovim tablicama koje nisu su ovako obično stavljene na forum? Sasvim su ok.

Poslije Palerma cemo vidjeti što ce ENIS napraiti s tablicom pa onda nastavljamo kako god
Old 12-12-2009, 11:35   #21311

ENIS

Moderator

ENIS's Avatar

Nije mi jasno zašto ste zapeli za te tabele nije meni problem postaviti tabelu , ali ko da se mora znat ko je koji na tabeli, igra nije uopšte takmičarskog karaktera, a tabelu ću ja vodit i nemojte se više brinut oko toga. Pišite o Milanu a ne o mojim jebenim tabelama , ne budite mahalci

MI SMO VAMA SO NA RANU

Old 12-12-2009, 12:40   #21312

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
Sta vam je ba? Sta ste zapeli za tablicu
hehe samo laganini, bit ce sve ok.
E, za Thiaga evo Leonardo kaze da i nije toliko opasno i da bi se Thiago mogao vratiti VEC protiv Fiorentine u sastav. WOOOOOW!!!
Za nevjerovat. A sutra bi po svemu sudeci odbranu cinio Nesta i Kaladze. Cita se, da bi mozda trebao startat Huntelaar, al vidjet cemo.
Pippo se zali radi minutaze, kao ne odgovara mu sto je na klupi. Hoce da vise igra. Po meni, bolje da igraju Boriello, Hunte i Pato, a on da ceka kad se neko povrijedi ili mu padne forma. Ipak 36 godina nije malo.
Ringhio i dalje po svom, trebao bi se vratit protiv Fiorentine, al kako neki izvori govore, njemu se vise neda igrat za Milan. Hoce da raskine ugovor ili da ga prodaju odma u januaru.
Abbiati je shvatio da je bio povrijedjen i da jos nisu 100% sigurni u njegove performanse poslije povrede, tj. boje se. Pa tako da bi njegov come-back trebao biti u januaru. Jer Milan kao i svake godine, za Bozic putuje u Dubai na pripreme, pa bi tamo se potpuno trebao vratit u formu.
Dalje treba spomenut da u utorak Pandev (Lazio) se sastaje sa celnicima kluba oko ranijeg raskida ugovora, tj. trebao bi se odma desit, tako da bi Pandev od 01.01.2010 bio slobodan igrac. Mislim da bi nam dobro dosao u ekipi.
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2009, 13:23   #21313

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
hoce mi netko reci kako dodjem do tog podforuma? unaprijed hvala.
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2009, 14:05   #21314

mugello

Registered User

mugello is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by ensar7 View Post
Sta vam je ba? Sta ste zapeli za tablicu
hehe samo laganini, bit ce sve ok.
E, za Thiaga evo Leonardo kaze da i nije toliko opasno i da bi se Thiago mogao vratiti VEC protiv Fiorentine u sastav. WOOOOOW!!!
Za nevjerovat. A sutra bi po svemu sudeci odbranu cinio Nesta i Kaladze. Cita se, da bi mozda trebao startat Huntelaar, al vidjet cemo.
Pippo se zali radi minutaze, kao ne odgovara mu sto je na klupi. Hoce da vise igra. Po meni, bolje da igraju Boriello, Hunte i Pato, a on da ceka kad se neko povrijedi ili mu padne forma. Ipak 36 godina nije malo.
Ringhio i dalje po svom, trebao bi se vratit protiv Fiorentine, al kako neki izvori govore, njemu se vise neda igrat za Milan. Hoce da raskine ugovor ili da ga prodaju odma u januaru.
Abbiati je shvatio da je bio povrijedjen i da jos nisu 100% sigurni u njegove performanse poslije povrede, tj. boje se. Pa tako da bi njegov come-back trebao biti u januaru. Jer Milan kao i svake godine, za Bozic putuje u Dubai na pripreme, pa bi tamo se potpuno trebao vratit u formu.
Dalje treba spomenut da u utorak Pandev (Lazio) se sastaje sa celnicima kluba oko ranijeg raskida ugovora, tj. trebao bi se odma desit, tako da bi Pandev od 01.01.2010 bio slobodan igrac. Mislim da bi nam dobro dosao u ekipi.
Šta će nam toliki silni napadači,pa onda nam ne treba džeko na ljeto ako ćemo dovodit ove polovnjake,nama treba jedan napadač konstitucije džeko ili neko drugi,i to je to,a zna se gdje smo mi šuplji i gdje nam trebaju pojačanja,najmanje nam treba napadač
mugello is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2009, 14:30   #21315

ENIS

Moderator

ENIS's Avatar

Quote:
Originally Posted by MEMO View Post
hoce mi netko reci kako dodjem do tog podforuma? unaprijed hvala.
http://www.milanmania.com/forums/showthread.php?t=26458

EVO GA MEMO MAJSTORE.

MI SMO VAMA SO NA RANU

Tags
balkan

Posting Rules