![]() |
|
|
#21301 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Quote:
Hhmm... Moj poredak: Ronaldo Lusi Nazario De Lima - El Phenomeno Ronaldinho Zidane Mislim da će C.Ronaldo prestić Zidanea dok će Kaka past al vidit ćemo. |
|
|
|
|
|
|
#21302 |
|
Registered User
![]() |
Stavio sam tablicu na onome drugome, podforumu.
|
|
|
|
|
|
#21303 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Pa nema tablice, koliko ja vidim... Ili sam ju propustio?
Vijesti oko T. Silve: Oporavak bi se mogao dogoditi do drebija 24.01.2010!! Sto je UZASNO DALEKO, ako mene pitate.
|
|
|
|
#21304 |
|
Registered User
![]() |
Stavio sam ja bio tablicu, ali ju je ENIS izbrisao iz samo njemu poznatim razlozima, pa neka je sada on pravi.....
|
|
|
|
|
|
#21305 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
napravljena je tablica i bice postavljena danas poslije utakmice .
|
|
|
|
#21306 |
|
Registered User
![]() |
|
|
|
|
|
|
#21307 |
|
Moderator
![]() |
E pa onda sutra .
|
|
|
|
#21308 |
|
Registered User
![]() |
Čovjek je napravio tablicu poslije Zuricha, kako je i bilo dogovoreno. Ne razumnijem zasto si ju obrisao?
A kako tablica za poslije Palerma vec moze biti napravljena ako utakmica nije odigrana, predicti nisu stavljeni itd.? Ne razumijem što se događa... U svakom slučaju, ENIS, onda ti zbroji predicte od utakmica Zurich-Milan i Milan - Palermo i sastavi tablicu poslje tekme sutra.
|
|
|
|
#21309 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Ja sam jučer napravio tablicu i postavio je na onaj forum gdje sada stavljamo predicte. Tu tablicu je ENIS izbrisao i rekao da će kao on napraviti neku njegovu tablicu Excelu pa da je zato moju tablicu obrisao (iako sam mu ja rekao da je ostavi kad nema druge). Onda me je pitao da mu ja kažem samo tko je osvojio nove bodove, samo od utakmice sa Zurichom da on to doda i zbroji prijašnjim rezultatima što sam mu ja preko MSN -a i napisao ali je on nešto ne znam ni ja što uradio pa nije uzeo te bodove što sam mu ih dao i ja sam onda odustao od svega pa neka on radi što god hoće. -- Meni je ovo općenito postalo glupo i smiješno, ja predlažem ovo: Da nakon svake utakmice netko, koji to prije kaže a izmjenjivali bi se svi koji sudjelujemo, napravi tablicu kakvu smo do sada pravili jer je to vrlo jednostavno i pregledno, i postavi je na forum. --Ovako, ovdje se ne zna ni tko pije ni ko plaća.... Mislim da je ovo najbolje i najednostavnije riješenje, a ako će mi ovaj brisat tablice i ne znam što još radit, izmišljat neke gluposti, ja neću ni sudjelovat u ovoj igri jer što mi to treba.... Last edited by Yoann Gourcuff; 12-12-2009 at 10:22. |
|
|
|
|
|
|
#21310 |
|
Registered User
![]() |
Ja uopće ne razumijem što fali ovim tablicama koje nisu su ovako obično stavljene na forum? Sasvim su ok.
Poslije Palerma cemo vidjeti što ce ENIS napraiti s tablicom pa onda nastavljamo kako god ![]()
|
|
|
|
#21311 |
|
Moderator
![]() |
Nije mi jasno zašto ste zapeli za te tabele nije meni problem postaviti tabelu , ali ko da se mora znat ko je koji na tabeli, igra nije uopšte takmičarskog karaktera, a tabelu ću ja vodit i nemojte se više brinut oko toga. Pišite o Milanu a ne o mojim jebenim tabelama , ne budite mahalci
![]()
|
|
|
|
#21312 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Sta vam je ba? Sta ste zapeli za tablicu
![]() hehe samo laganini, bit ce sve ok. E, za Thiaga evo Leonardo kaze da i nije toliko opasno i da bi se Thiago mogao vratiti VEC protiv Fiorentine u sastav. WOOOOOW!!! Za nevjerovat. A sutra bi po svemu sudeci odbranu cinio Nesta i Kaladze. Cita se, da bi mozda trebao startat Huntelaar, al vidjet cemo. Pippo se zali radi minutaze, kao ne odgovara mu sto je na klupi. Hoce da vise igra. Po meni, bolje da igraju Boriello, Hunte i Pato, a on da ceka kad se neko povrijedi ili mu padne forma. Ipak 36 godina nije malo. Ringhio i dalje po svom, trebao bi se vratit protiv Fiorentine, al kako neki izvori govore, njemu se vise neda igrat za Milan. Hoce da raskine ugovor ili da ga prodaju odma u januaru. Abbiati je shvatio da je bio povrijedjen i da jos nisu 100% sigurni u njegove performanse poslije povrede, tj. boje se. Pa tako da bi njegov come-back trebao biti u januaru. Jer Milan kao i svake godine, za Bozic putuje u Dubai na pripreme, pa bi tamo se potpuno trebao vratit u formu. Dalje treba spomenut da u utorak Pandev (Lazio) se sastaje sa celnicima kluba oko ranijeg raskida ugovora, tj. trebao bi se odma desit, tako da bi Pandev od 01.01.2010 bio slobodan igrac. Mislim da bi nam dobro dosao u ekipi. |
|
|
|
|
|
#21313 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
hoce mi netko reci kako dodjem do tog podforuma? unaprijed hvala.
|
|
|
|
|
|
#21314 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|