![]() |
|
|
#21316 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
hvala brate.
|
|
|
|
|
|
#21317 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
pa kralju, ja bi radije stavio i Pandeva da igra poziciju Seedorfa, samo da trci.
Al, ne brini, Pandev ce u Inter. Navodno mu nude ugovor od 7 mil. godisnje hahahahaha pa oni nisu normalni. Al haj, ima Moratti kesa. Da se mene pita, dovest Dzeku i Pjanica na ljeto. Imas potencijal boli glava. tj. novog Kaku i Shewu. ![]() Dobro, i Dzagoev je odlican, al kosta, i igra vise ofanzivnije. nama treba borilac za loptu u sredini koji ce trcat i iznosit loptu u napad i uposljavat Dinha, Pata i Dzeku. A to Seedorf nije. Jest bio, al vise odavno nije. Sto se tice bekova, Srna je odlican, iskusan, pametan, zna igrat i odbranu i napad, i evo Chelsea hoce da ga dovuce za 10 mil. funti, ja bi bio najsretniji kad bi ga dovukli. Ali... radije bi da sacekam januar da vidim Boneru u akciji. Da, zaboravio sam napomenut, Bonera je na putu ka ozdravljenju i njegov povratak je siguran, tj. u prvoj 11-ci u januaru. E sad, ako decko odradi to desno krilo kako treba, onda nam na ljeto ostaje samo naci jos lijevo. Iako ovaj Antonini to veoma lijepo odradjuje. Abate nije za beka, al sta ces kad nema mali gdje drugo da igra ![]() Ej, Juventini ga popusili 3:1 u Bariu hahahahaha! ![]() Sutra dobijemo, i bjezimo i njima 4 boda ![]() |
|
|
|
|
|
#21318 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
ensar7 vidi nemoj tako za Pandeva on je veliki igrac vidi ti sta je sa Lazio otkako mu neda gazda da igra pali su pandev je svetska klasa to treba da znas i bas je azuran kad igra a za Sedorfa je izmislen.
Sutra da dobijemo ovo inter ja mislim da ce da kikse i evo tu smo FORCA MILAN |
|
|
|
|
|
#21319 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
šta bari uradi zebrama...gdje nam se sad zavukao onaj juventino što je do skora šarao po forumu
|
|
|
#21320 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Ni meni nije jasno zasto neko brise tabelu koju je decko napravio... ako cemo se svi tako pravit pametni ovdje onda jbg ode sve u ku... Al i nebitno
Nama u januaru treba jedan bocni i jedan centralni odbrambeni , bekam je stigao i stiga je taj malac sto je proglasen najboljim na prvenstvu do 20 god...
|
|
|
#21321 |
|
Registered User
![]() |
mene samo najvise brine naš problem tih krila, ronaldinho i pato moraju imat dostojne zamjene i treba se više rotirat momčad, a pri tome mislim ponajviše na ova dva brazilca
![]() vidit cemo kakav ce bit taj niger sta je dosao, i koja ce bit bekemova uloga u nasoj novoj formaciji, sta vi mislite o tom ? |
|
|
|
|
|
#21322 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
--Evo, napravio sam ja ponovno sad tablicu pa evo neka je ovdje...
1. uvijek rossoner, MaJi_tz – 170 2. mrki – 160 3. lukaka - 150 4. Yoan Gourcuff, Davie boy – 140 5. alberto, ensar7 – 135 6. huss – 130 7. milanista_mostar - 100 8. ludiot – 95 9. memo, senna_cro – 80 10. mirza, bane – 70 11. duco, zllax – 55 12. rosson3r, prle - 50 13. filipus – 40 14. geoff, curki, enis - 20 15. vladomilan - 15 16. MilaneloCG, meskalin - 5 |
|
|
|
|
|
#21323 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Pa nisam ja nista lose rekao za Pandeva. On je extra igrac, al nemamo mi para za njega, a drugo i ne treba nam nesto ogromno. Al dobro bi bilo imat takvog igraca za tako male pare.
Beckham bi po svemu sudeci trebao igrat u sredini, umjesto Seedorfa. |
|
|
|
|
|
#21324 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Talijanski mediji kazu da Milan ima 20mln za potrošiti na zimu, u što ja ne vjerujem ni najmanje naravno!
![]() Sto se tiče Beckhama on je ove godine u LA-u često igrao srednjeg veznog ( nekakvu polušpicu čudnu ), pa bi mogao to i ovdje odigrati. I odigrao bi ju bolje od Seedorfa jer Pirlo i Ambrosini nebi bili toliko izloženi kao sada. NE treba se zavaravati, Leonardo je napravio najbolju formaciju s obzirom na igrače koje imamo, ali ova formacija je kompromitirala sposobnosti nekih igrača ( PAto kao desno krilo ), ostavila neujednačenu sredinu i izložila obranu. Sve radi ok jer Thiago i Nesta igraju na jako visokom nivou za sada. Ali to se sve jos mora popraviti. Ne treba se zavaravati, realno mi jednu utakmicu odigramo dobro i onda jednu očajno, no do sada smo imali srece u završnicama (osim Napolia). Volio bih da danas počne Huntelaar, ali sumnjam. Vjerojatno ce Leo igrati istih 11 još ova 2 kola prije pauze a onda idemo dalje s rotacijom polako. P.S. Navodno je Leo jako zadovoljan Adiyiahom i kao pokazuje puno na treninzima...
|
|
|
|
#21325 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
Eto Gourcuff ti vodi onda tabele i ostalo , zaboli me .. ja se malo potrudim oko te igre vi zapeli odjednom daj tabelu daj tabelu , ja odustajem ti vodiš .
Navodno Milan se interesuje za Di Mariju ,momak igra samo lijevo krilo ,što bi značilo da bi onda ronie prešao u sredinu , ali čisto sumnjam u to.
|
|
|
|
#21326 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Abate počinje kao desno krilo, Pato na klupi...
|
|
|
|
#21327 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
cao milanezi kako e evo i mene malo....
juve jucer e zagubio bodova nekako mi e zao za nih ovi par danaizbaceni su sa liga prvaka ali dobro zavrsili su nam posao sa interom. danas ocekuem sva tri boda;Ocekuem da Antonini da opet nastapi momak e dobar po boku,a to za Pato na klupi neka ga malo nek odmori. Adiyiahom na posudbi a za neki 10 mili kupimo Rafinja po alves i maicon najboli brazilac po desnom boku. |
|
|
|
|
|
#21328 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
favalli u prvih 11....
|
|
|
#21329 | |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Quote:
|