AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 13-12-2009, 09:46   #21331

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
Enise pravi ba tabelu kako si zamislio i cao...ti oces da je to preglednije i sve napravi kako si zamislio od viska glava ne boli

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 13-12-2009, 10:00   #21332

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
kalla1899 is on a distinguished road
dosta dobro poluvrijeme....da je borriello u utakmici(duhom a ne samo tijelom) bilo bi vec 2-0
kalla1899 is offline   Reply With Quote
Old 13-12-2009, 10:32   #21333

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Zato je Micoli i duhom i tjelom u tekmi i 0 :2 je trenutno
Old 13-12-2009, 10:37   #21334

Rosson3r

Registered User

Rosson3r's Avatar

Fave Players: Thiago Silva,Pato,Nesta,
Rosson3r is on a distinguished road
zato je i Leonardo jebeni genije, nebi ubacio Huntelara ko da mu je smrtnineprijatelj, 15 minuta prije kraja umjesto da ga ubaci on ubacuje flaminija, smijesno isto kao i on igra istu formaciju iste jebene igrace, cim nekog zamijeni nemoze pobijedit.
Rosson3r is offline   Reply With Quote
Old 13-12-2009, 10:38   #21335

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
kalla1899 is on a distinguished road
e moj leonardo.........nikad od tebe trener

jednostavno ne zna radit zamjene........kad ne ide po planucovjek se izgubi....

djetetu je jasno da borriello danas katatrofa i on ga drzi u igri cijelu utakmicu.....

huntelaar na klupi ..........
kalla1899 is offline   Reply With Quote
Old 13-12-2009, 10:39   #21336

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
meskalin is on a distinguished road
covjece pa njemu Pato igra polutku cccc kako je Leo lose ovo odradio jaoo
meskalin is offline   Reply With Quote
Old 13-12-2009, 10:42   #21337

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Krivite Leonarda ? meni je zao Ronaldinha covjek nema s kim da igra fudbal, on ne moze nadavati lopti koliko nasi debili mogu promašiti.. i Huntelar MORA vise da igra
Old 13-12-2009, 10:49   #21338

Rosson3r

Registered User

Rosson3r's Avatar

Fave Players: Thiago Silva,Pato,Nesta,
Rosson3r is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by uvijek_rossoner View Post
Krivite Leonarda ? meni je zao Ronaldinha covjek nema s kim da igra fudbal, on ne moze nadavati lopti koliko nasi debili mogu promašiti.. i Huntelar MORA vise da igra
bas zbog tog Huntalaar mora vise da igra krivim Leonarda
Rosson3r is offline   Reply With Quote
Old 13-12-2009, 10:59   #21339

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
PAto je kurcina od igraca..I igrao je istu poziciju koju je i dosad igrao...Nije on dzaba osto na klupi na pocetku,i corav vidi da je u kurcevoj formi....Smeta po terenu i unistava akcije...I u pravu ste,Roni nema sa kime da igra,sve kurac do kurca danas....
Sreca pa ni inter nije dobio....Antonini uzasan,on moze biti igrac za rotaciju a ne za prvu postavu nikako,kao ni Abate..Pirlo i Sedorf hoce da se usetaju u go,nidje veze....Aaaaaa.
Kako sam ljut....
Old 13-12-2009, 11:00   #21340

deejaysale

Registered User

deejaysale's Avatar

Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
deejaysale is on a distinguished road
Ahh,jebiga,meni osobno nisu uopće loše odigrali,igralo se otvoreno,oni su zabili ,mi nismo,obrana bez Neste ili Thiaga odmah je sigurna za primanje gola!Njihov golman je odlično branio,a meni osobno je danas Pato odigrao jako loše,kao da je bio na drogama,nema veze,Merde su odigrale samo neriješeno,nije sve tako strašno!Ima još puno do kraja,bit će još svega tu,ne brinem se!Ali ne kužim zasto ne pustite Lea ovu sezonu na miru,pa jebem mu selo,trpio se Ancelotti sa milijardu grešaka,a Leo je ipak nov,na kraju sezone ćemo moći reći da li je dobar trener ili nije,a ne poslije Reala je genijalac,a danas je odmah ''nikad od tebe trener'',pa ne ide to baš tako jer bi onad svi mi sa foruma dobili šansu vodit MILAN!
Sezona je zasad iznad mojih očekivanja,2. smo,kasnimo 5 bodova za Interom,u CL smo u 2. krugu,prošlih godina bi se već pomirili sa naslovom tako da sad bez Kake ovo je super!!
deejaysale is offline   Reply With Quote
Old 13-12-2009, 11:03   #21341

DUCO

Registered User

DUCO's Avatar

Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
DUCO is on a distinguished road
eeee ma pustite be Leo sta vam je mi nismo Barsa pa da dobivamo svaku tekmu polako,
Leo e pogresio u pocetku trebao stavitti seedorf desno a Abate u sredini ili flamini u mesto njega a pirlo po ofanzivno.
idemo sad u firenza sa Huntelar u startnu postavu posto maka mi e vise za njega on e zasluzio da igra pocesto

GAME OVER
DUCO is offline   Reply With Quote
Old 13-12-2009, 11:11   #21342

mugello

Registered User

mugello is on a distinguished road
Boga ti dragog,boriello mu igra čitavu utakmicu i ništa čovjek nije uradio a huntelar mu sjedi na klupi,neobjašnjivo,ovu utakmicu je izgubio leonardo u potpunosti.Umjesto da dodjemo interu na 2 boda i onda ih u derbiju 24.1 2010 skinemo s trona napokon i dobro se nasladimo,mi pušimo utakmicu od palerma koji je dobio 1 utakmicu u zadnjih 6 kola i sad nas utuku.Poslije onako loše utakmice kod zuricha ja sam konto sad će nam vratit dobrom partijom kući,kad ono još gore.Nek se probude više mamu im jebem,pa oni igraju nogomet zbog nas navijača a ne zbog sebe

mugello is offline   Reply With Quote
Old 13-12-2009, 11:27   #21343

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
Lijepa utakmica. Svi su odigrali kako treba. Antonini odradio posao, al jbg. nismo imali srece sa golom. I onda njihova dobra sansa i to je 0:1 Poslije toga je slijedio pad. Ovo danas nije bila Boriellova utakmica, i morao ga je izmijenit. Ne znam sta ocekuje. Abate danas los, tu je upravu sa izmjenom. Ali kojeg vraga mu treba Pippo???????? Pa njemu stvarno moze igrat ko god hoce. Dovoljno je samo izac u novine, rec da si ne zadovoljan minutazom, i odma te Leonardo ubaci. Jadan Huntelaar. Trebao je on uci mjesto Boriella, i ostavit normalnu taktiku a ne: Pato, Boriello, Pippo i Ronaldinho. Wooow 3 napadaca i jedno lijevo krilo, a u sredini izmoreni stari: Ambro i Pirlo. E da mi je samo znat sta je on htio sa tom taktikom
Leonardova krivica, izgubio je sistem poslije gola, nije vidio da Boriello mora van jer ga ne ide danas, nepotrebno ubacivanje Pippa, i pogresno postavljanje taktike za stizanje 0:2
Al kao sto sam rekao prije Zuricha, zaboli me za ove dvije zadnje utakmice. I ovako su me sokirali kako su odigrali sezonu, ocekivao sam da cemo biti 5 i gubit, a oni drugi i nisu znali dva mjeseca za poraz Bravo momci
Hajde, svakom se desi gubitak, nije nista strasno. Samo glavu gore, i idemo dalje.
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 13-12-2009, 11:58   #21344

huss

Registered User

huss's Avatar

Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
huss is on a distinguished road
Mislim da Pato ima gripu ili tako nesto, tako je reko Leo u nekom intervjuu zato i nije poceo utakmicu od prve minute. Zato nemojte odma krivit covjeka, jer se vidjelo odmah da ono nije pravi Pato. Nit je trco, nit je imo precizne pasove i jos je na kraju promasio priliku, koju on moze zatvorenih ociju zabit.
huss is offline   Reply With Quote
Old 13-12-2009, 12:04   #21345

huss

Registered User

huss's Avatar

Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
huss is on a distinguished road
I ova igra sto je igramo...sad malo pocinjem da shvatam Enisa. Pa Ensare druze, niko te ne tjera da stavis predict 16 sati prije utakmice, i onda 5 min prije kad vidis ko ne igra mijenjas strijelce iako si vec prije napiso konacni predict. Al eto ionako niko nije pogodio. Samo u buduce ako hocete da to igramo, onda procitajte dobro pravila, pa da igramo po nekim pravilima.
huss is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules