AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 14-12-2009, 07:05   #21361

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
Traze vanjskog napadaca: attacante esterno, kao zamjena Ronaldinhu i Patu, i zato se potvrdjuje ona informacija da su bacili oko na mladog Di Mariu. Ako ga neko ne zna, pogledaj te zadnje utakmice Argentine i vidjet cete jedno brzo lijevo krilo, e to je Di Maria. Al decku trebaju tekme a ne da sjedi na klupi jer ne pase u Leonardovu formaciju ili da mu ovaj izmislja pozicije kao lijevi bek.
A Dzeku ne mozemo dovuci jer nemamo vise NON-EU mjesta slobodni, tek na godinu. Di Maria ima spanski pasos, tako da spada u EU.
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 14-12-2009, 07:57   #21362

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
meskalin is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by ensar7 View Post
Traze vanjskog napadaca: attacante esterno, kao zamjena Ronaldinhu i Patu, i zato se potvrdjuje ona informacija da su bacili oko na mladog Di Mariu. Ako ga neko ne zna, pogledaj te zadnje utakmice Argentine i vidjet cete jedno brzo lijevo krilo, e to je Di Maria. Al decku trebaju tekme a ne da sjedi na klupi jer ne pase u Leonardovu formaciju ili da mu ovaj izmislja pozicije kao lijevi bek.
A Dzeku ne mozemo dovuci jer nemamo vise NON-EU mjesta slobodni, tek na godinu. Di Maria ima spanski pasos, tako da spada u EU.

je li to onaj momak iz Benfice, sto je igrao za olimpijadi za repku Argentine???
meskalin is offline   Reply With Quote
Old 14-12-2009, 10:21   #21363

ENIS

Moderator

ENIS's Avatar

Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
ENIS is on a distinguished road
jeste to je taj ...

MI SMO VAMA SO NA RANU

ENIS is offline   Reply With Quote
Old 14-12-2009, 11:51   #21364

Gennaro Gattuso

Registered User

Gennaro Gattuso's Avatar

Fave Players: Gattuso, Nesta, Kaka, Pirlo, Sheva...
Gennaro Gattuso is on a distinguished road
OFFICIAL: Gennaro Gattuso Renews With AC Milan Until 2012
Gennaro Gattuso is offline   Reply With Quote
Old 14-12-2009, 13:44   #21365

ludiot

Registered User

ludiot's Avatar

Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
ludiot is on a distinguished road
Galliani: Ove zime nećemo dovesti Džeku

Dopredsjednik Milana Adriano Galliani izjavio je za talijanske medije da klub u ovom trenutku treba napadača drukčijeg tipa no što je to bosanski nogometaš Edin Džeko...

- Tražit ćemo ove zime na nogometnom tržištu određeni tip napadača - rekao je Galliani istaknuvši:

- Treba nam još jedan vrsni napadač koji bi, uz Ronaldinha, pridonio još atraktivnijoj igri. Sviđa nam se Džeko, ali on nema karakteristike koje u ovom trenutku tražimo.

Dodao je da u siječanjskome prijelaznom roku klub neće raditi na transferu Wolfsburgova centarfora.
ludiot is offline   Reply With Quote
Old 14-12-2009, 14:55   #21366

prle

Registered User

prle's Avatar

prle is on a distinguished road
A kakve karakteristike ima ovaj Adiyah??
Ja ga nisam nikad gledao ako neko jeste malo infoa ako nije frka naravno.
A takodjer nas povezuju i sa Pandevom,kojem je navodno inter ponudio 7 miliona godisnje,jucer rece onaj komentator na sportclubu,ali izgleda da smo se i mi ko fol umijesali u to,i na kraju ce Galliani izvuci nekog jokera iz rukava tipa vierija ili nesta slicno i reci on je veliki sampion i drago nam je da je dosao kod nas!

Last edited by prle; 14-12-2009 at 15:11.
prle is offline   Reply With Quote
Old 14-12-2009, 18:26   #21367

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Fave Players: SFRJ Reprezentativci
pece4ever is on a distinguished road
Videcemo ga na Afican Nation Cupu, posto je pozvan u 23-cu koji ce nastupiti za Ghanu, tako da tada cemo saznati kakve karakteristike ima ovaj mali

FOREVER
pece4ever is offline   Reply With Quote
Old 15-12-2009, 06:01   #21368

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Danas su izasle par informacija o trasnferu u januaru. Man Utd se javio Milanu u vezi Huntelaara, i spremni su dati Milanu 15 miliona za njega. Tako bi se otvorila vrata za Dzeku. Jer, sumnjam da Galliani potpise sa momkom ugovor na ljeto, toliko zele tog napadaca, nastimali cijelu ekipu, tj. taktiku, za Edina, i sad da ga tek tako puste. Ne vjerujem. A kao zamjena za Dinha i Pata se spominje 32 godisnji Di Natale, sto bi vjerovatno uzburkalo opet navijace Milana (opet dat 10 miliona na jednog Over30). A Pandev je slobodan, pa je i on opcija. Vrijedi rec da su svi ovi igraci slobodni za prijavu u Ch. Ligu slijedece godine.
Al i dalje ostaje: Milan zeli dovuci 1 centralnog odbrambenog, 1 vanjskog i 1 napadaca. Tako da je tesko da ce dovuci i Dzeku i Pandeva.
A Fiorentina si je upravo zgrabila Felipe iz Udinese u vrijednosti od 10 miliona. Strasan odbrambeni i mlad. Tako se to radi.
Old 15-12-2009, 08:57   #21369

mugello

Registered User

mugello is on a distinguished road
Evo čitam da se T.Silva gotov oporavio,rađen mu je ultrazvuk i nije pokazao nikakvo napuknuće mišića,i da bi mogao bit već u konkurenciji za fiorentinu u subotu,ohrabrujuća vijest
mugello is offline   Reply With Quote
Old 15-12-2009, 09:06   #21370

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
A kao zamjena za Dinha i Pata se spominje 32 godisnji Di Natale...

sta mislis pod tim kao zamjena.oni ce otic i ovo je zamjena,ili je ovo zamjena dok oni odmaraju neke utakmice.hehe.nije valjda da postoje ikakve spekulacije da ce se pato prodati?strasno! ajde brzo me razuvjeri da mogu otici normalan na posao.
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 15-12-2009, 09:43   #21371

senna_cro

Registered User

senna_cro's Avatar

senna_cro is on a distinguished road
Spominje se i Garay, jedan takav mladi obrambenjak dobro bi nam došao
senna_cro is offline   Reply With Quote
Old 15-12-2009, 10:21   #21372

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Neznam ja sam odusevljen tim Di Nataleom,nije normalno kako igra vec nekoliko sezona...
NAvodno Kaladze na izlaznim vratima.konacno nesto ide naprijed..
Old 15-12-2009, 10:57   #21373

ENIS

Moderator

ENIS's Avatar

Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
ENIS is on a distinguished road
Joj Garay je dobar al ja nisam nikad za argentinca u odbrani oni su tu totalno loši, sjeti te se samo onog Collocinija .. eno ga sad u Newcastlu ja mislim, propo pravo... Ja sam samo za italijane za odbrane i brazilac po koji ...

MI SMO VAMA SO NA RANU

ENIS is offline   Reply With Quote
Old 15-12-2009, 11:48   #21374

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Quote:
Originally Posted by MEMO View Post
A kao zamjena za Dinha i Pata se spominje 32 godisnji Di Natale...

sta mislis pod tim kao zamjena.oni ce otic i ovo je zamjena,ili je ovo zamjena dok oni odmaraju neke utakmice.hehe.nije valjda da postoje ikakve spekulacije da ce se pato prodati?strasno! ajde brzo me razuvjeri da mogu otici normalan na posao.
Ma ne, ne brini, Pato ce otic na ljeto. Jer koliko vjerujem onoj upravi, sve mi smrdi da ce i njega prodat na ljeto. Jer nemaju para, zaduzili se visokim ugovorima. To ti je kad neko radi posao koji nije za njega.
Di Natale kosta 10 miliona €, i Milan ga planira kupiti kao zamjenu za Dinha ili Pata kad ne igraju. Znaci, sjedio bi na klupi i ulazio u drugom poluvremenu sa Inzaghiem. Znaci i ove godine se Flamini nece naigrat, dolazi Becks koji mora imat sigurno mjesto u prvi 11, a pored njega su Ambro i Pirlo. Zamjena ovoj dvoici je Flamini i Ringhio, a Ringhio je tek potpisao ugovor znaci on je favorit. Abate ili Seedorf mijenjaju Becksa, a tu je Seedorf favorit, a Abate mlad i mora se nekad i njemu sansa pruzit. Znaci: sastav Ambro-Pirlo, Becks; izlazi Becks ulazi Seedorf i Ambro za Ringhia. Ili izlazi Becks, Abate desno, Seedorf mjesto Ronaldinha. Flamini 0% sansi. Wow, sto mi znamo pravit igrace. Svaka nam cast.
U ostalom, druga je polusezona, sto znaci da sad nema zajebancije, mora igrat prvi tim, a to znaci jos vise utakmica za Ronaldinha i Pata. Jadni smo mi ako se jedan od njih dvoice povrijedi. Jadni smo...
Old 15-12-2009, 13:07   #21375

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
Ma ne, ne brini, Pato ce otic na ljeto....

bas si me razuvjerio.hahaha.
MEMO is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules