![]() |
|
|
#21376 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Pa ja bi najradije volio da ostane. A potpisao je u septembru novi ugovor sa nama, i cinio bi pravi napadacki par sa Dzekom.
A sto se tice ovih starosjedioca u nasoj ekipi, njih mogu prodat za 0€ da se mene pita. Ostavit samo Pirla i Nestu, ovo sve ostalo moze ic. Al njih nece niko. Al necu vise da spekuliram koce doc ko otic, kad i ovako urade sve po svom. Sto mi rece jaran, bolan samo se opustis i 1.septembra, odnosno 1.februara vidjet ces koje dosao a ko nije. Tako da me ta nasa transfer politika vise i ne zanima toliko. 90% sam siguran da cemo pored Becksa dovuci jos jednog starosjedioca. Jer mi smo od AC Milan postali: Penzionerski Klub Milan |
|
|
|
|
|
#21377 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Al sve mi jasno osim toga kako Seedorf nikad nije ozljeđen jebemu!!!!!!
|
|
|
|
|
|
#21378 | |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
Quote:
trebalo bi flaminija poslat kod psihijatra pa tek kad psiho odobri neka igra vise.......(u duelima covijek nije normalan,svaka utakmica potencijalni crveni)
|
|
|
|
#21379 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Flamini je dobijao svoju sansu i nokad je nije iskoristio....Ja bi licno prodao Huntelara u MUTD..I doveo Di Natalea,do ljeta kad bi nam se prikljucio Dzeko...
NAravno uz pojacanja u odbrani..
|
|
|
#21380 |
|
Registered User
![]() |
tu si upravu. Decko je pravi zivcanluk. Uleti dva puta ostro u igraca, dobije zuti, i treci put opet isto. Majke mi, kad god on udje i dobije zuti, ja strahujem da ce dobit i drugi. Jer bas igra na granici kartona.
A Seedorf je cudo nevidjeno. Evo upravo je izasao na Gazzetti intervju sa KAladzeom gdje kaze: Odakle vam to da napustam Milan? Pa ja sam sa ovom ekipom osvojio sve. Ostajem u Milanu, samo trebam da igram. Protiv Zuricha sam dobro odradio posao, povrede su iza mene, i sad mi treba utakmica da se opet vratim u staru formu. Wow sto je decko ambiciozan. Al pazi, u neku ruku mozda se i vrati u staru formu. Ipak, iskusan je, dosta je godina kod nas, bio je jedan od najbolji odbrambeni, zna igrat i lijevog beka, mislim moze nam sluzit do kraja sezone. Jer kako god, ja vise njemu vjerujem nego Favalliu. EDIT: A sto bi dovodio Di Natale (32) koji kosta 10 mil€? Pa onda smo trebali odma uzet Fabiana. Ma ne znam koliko da je dobar, al nedam 7 mil. za jednog Over30. Sta cu sa njim? Dat mu luksuzni ugovor, dobro ce odradit sezonu i po, i sta onda? Trpit ga jos 2 godine da mu istekne ugovor. Pa pogledaj ove penzionere sto sad imamo i skojima muke mucimo da ih se otarasimo. Niko ne zeli da napusti ugovor vrijedan 4 mil. po sezoni. A iskreno meni se Di Natale ne svidja. Pokazao je u repki da ne moze da se nosi sa zadatkom. Donadoni i Lippi su mu dali sansu kad ove prve ne ide, i on je nikad nije iskoristio. Slab je za mene, a preskup za svoje godine. Ja ga ne zelim. Radije nek kupe nesto mlado za te pare, ili nek daju Huntelaara plus te pare za Dzeku. Last edited by ensar7; 15-12-2009 at 15:50. |
|
|
|
|
|
#21381 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
O Huntelaaru je besmisleno uopce raspravljat, on izgleda jedva dobije priliku i da sjedi na klupi. A Borriello kojeg toliko pretpostavljas tom Huntelaaru je panj, i sva njegova trka i trud su vecinom uzaludni jel promasuje nemoguce situacije, a s loptom u posjedu je katastrofalan. Dzeko je trenutno po meni bolji od obojce, ali prema politici kluba u zadnje vrijeme nebi se cudio da prokockamo i njegov transfer, a dovedemo tonia ili pak di natalea ( mislim, to je igrac koji u pravom milanu moze biti rezerva, a opet dati 10 mil. za njega + placa od kojih 3,4 mil. godisnje da sjedi na klupi bi mogao samo galliani) |
|
|
|
|
|
|
#21382 |
|
Registered User
![]() |
Ma meni sve smrdi da cemo dovuci Di Natale, i to kao posudba. Extra, u januaru nam dolazi Beckham 34 i Di Natale 32. Blizu smo ostvarenju da na teren postavimo cijelu ekipu over30. Toooooo!!!!
![]() To je san Milana, majke mi, ovi nisu nista naucili od ljeta. Ma kakvi. Bit ce i ovo ljeto izvlaci se iz govana. Bit ce opet, nemamo para za transfer radi visokih ugovora, i sad su sanse jos vece da ce nas dragi Pato na ljeto napustit klub da bi podmirio ugovore. Jupiiiii Viva Penzionerski Klub Milan!!! ![]() |
|
|
|
|
|
#21383 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Milan se želi ojačati dovođenjem Krasića iz CSKA?
Talijanski mediji pišu da Milan čini sve što je moguće kako bi sljedeće ljeto pojačao momčad srpskim veznjakom moskovskog CSKA, Milošem Krasićem (25)... Srpski reprezentativac već je dokazao klasu kroz utakmice Lige prvaka, a očekuje se da isto učini i na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici sljedeće godine. Želja Milana bila je dovesti Krasića već u siječnju, no kako je CSKA izborio nastavak natjecanja u Ligi prvaka tako su ga odlučili i zadržati svog veznjaka, strijelca četiri pogotka u šest utakmica skupine B. Odšteta za Krasića, koji s moskovskom momčadi ima ugovor do kraja 2011. godine, iznosi 15 milijuna eura.
|
|
|
#21384 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Quote:
Sto se tice Huntelara imao je priliku na pocetku sezone,nije je iskoristio i Leo je otvoreno rekao da mu se nesvidja tip igraca kao sto je Huntelar.. Za Boriella bezze zapinjes on je za razliku od Huntelara sansu koju je dobio iskoristio a to mozes vidjeti i po ocjenama u medijima koji su ipak kompetentniji i od mene i od tebe..I znaci ako covjek samo jednu utakmicu nioje na visini zadatka odma ga treba na klupu... Sto se tice Edina Dzeke...Svi znamo da nemozemo dovesti igraca van EU do ljeta,zato sam rekao da je bolje uzeti Di Natalea (koji nije 10 mil.kao sto neki pisu)do ljeta a onda dovesti Dzeku...Bas zato sto nemamo alternativu nasim krilnim igracima,Roniu i Patu...I mislim ko imalo zna o fudbalu da ce reci da nisam nista krivo rekao...
|
|
|
|
#21385 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
ja sam za to da se dovede di natale na posudbu do kraja sezone o cemu se prica......
pa ljudi moji covjek je trenutno prvi strijelac lige........
|
|
|
#21386 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
A da se vratim na borriella, daj mi reci jedno par bitnih pogodaka koje je zabio za milan i kojima nas je zaduzio, a uz razne prekide, mota se po milanu vec barem 5 godina. bas nijedan. Huntelaar je zapoceo do sada valda dvije utakmice. ja uopce ne vidim kako ocijeniti njegov ucinak kada covjek NE IGRA |
|
|
|
|
|
|
#21387 |
|
Registered User
![]() |
Silva i Seedorf posjetili Berlusconija u bolnici
Thiago Silva i Clarence Seedorf posjetili su u milanskoj bolnici Sv. Rafael talijanskog premijera Silvija Berlusconija koji se ondje oporavlja od udarca u glavu figuricom milanske katedrale... Dva mu je zuba izbio, slomio nos i ogrebotine na licu nanio psihički bolesnik Massimo Tartaglia nakon političkog mitinga u Milanu, a svog nogometnog predsjednika sada su posjetili neki od "rossonera", kako bi mu dali potporu. Berlusconi bi u nadolazećim danima trebao biti otpušten iz bolnice.
|
|
|
#21388 |
|
Registered User
![]() |
Silva i Seedorf posjetili Berlusconija u bolnici
Thiago Silva i Clarence Seedorf posjetili su u milanskoj bolnici Sv. Rafael talijanskog premijera Silvija Berlusconija koji se ondje oporavlja od udarca u glavu figuricom milanske katedrale... Dva mu je zuba izbio, slomio nos i ogrebotine na licu nanio psihički bolesnik Massimo Tartaglia nakon političkog mitinga u Milanu, a svog nogometnog predsjednika sada su posjetili neki od "rossonera", kako bi mu dali potporu. Berlusconi bi u nadolazećim danima trebao biti otpušten iz bolnice. ![]() Mora mu se nekako zahvalit što naređuje leonardu da ga stalno gura u igru kad većinu tih šansi nije ni približno zaslužio,joj,joj komičnih situacija,odmah sam ih provalio ha,ha,ha.... |
|
|
|
|
|
#21389 |
|
Registered User
![]() |
Ja mislim da je Huntelar daleko bolji igrac od Boriela samo mu treba dati kontinuitet a o Flaminiu necu trositi rijeci decko sigurno zasluzuje prvu postavu ali jednostavno mu ne daju da igra i to je to... i da on nema 7 mil eura platu po sezoni nego 3.8 mil toliko... pozzz
|
|
|
#21390 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Meni je Borriello do ove sezone bio čisti panj,ali ove sezone je zaslužio da bude u 1. sastavu,čovjek obavlja veliki dio prljavog posla za Dinha i Pata što mislim da Huntelaar ne može,Džeko je vjerovatno bolji od obojice,ali on još nije naš pa nema smisla da o njemu ni pričam!Borrielo je igrač koji u ovom Milanu nije zadužen baš za golove nego više da skače i spušta lopte za Pata i Dinha i Geoff ne možeš reći da čovjek nezna zabijat jer je bio 1. strijelac lige u Genoi!!A što se tiče Flaminia,on bi meni igrao umjesto Seedorfa ali na poziciji Pirla,a Pirlo na poziciji Seedorfa,a iskreno koliko god ja volio Rina i Ambra Flamini je talentiraniji igrač od njih,ali ove godine stvarno malo preagresivan pa mislim da je i to razlog što ga Leo ne stavlja baš u igru,svaki put je ove sezone dobio karton kad je igrao,žešći je od Rina u najboljim danima :-) .
Uglavnom,uopće ne mislim da nam treba ikakav napadač do kraja sezone,trebaju nam godinama bokovi(ajde sad dolazi Beckham pa djelomično može pokrit jednu stranu) i obavezno jedan dobar obrambeni koji bez straha može mijenjat Nestu ili Thiaga !Što se mene tiče neka to budu Darmian,Astori(Cagliari) ili Albertazzi pa neka ih se i trpi s greškama zbog budućnosti,zašto trpimo Kaladzeove greške,zbog budućnosti sigurno ne?? |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|