![]() |
|
|
#21391 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
U svemu se slažem s tobom brate,a i što se tiče ove plaće dobro si napisao,već sam čitao negdje o tome,kakvih 7 miliona i ovo je puno što mu daju |
|
|
|
|
|
|
#21392 |
|
Registered User
![]() |
Beckham: Brojim dane do igranja za Milan
Engleski nogometni reprezentativac David Beckham ne može dočekati povratak u Milan u kojem će od siječnja ponovno igrati kao igrač na posudbi iz Los Angeles Galaxyja... - Brojim dane koji su preostali do trenutka kada ću na sebe ponovno obući dres Milana. Svakodnevno se pritom informiram o zbivanjima u talijanskom nogometnom prvenstvu i znam da možemo dostići Inter i osvojiti trostruki naslov - istaknuo je Beckham. - Osjećam se dijelom te momčadi i bez obzira na to što me čeka drugi trener (Ancelottija je pred sezonu zamijenio Leonardo, op.a.) igrat ću gdje god će me on postaviti u igri. Čast je igrati Ligu prvaka s tako kvalitetnim suigračima - dodao je Englez, te još jednom objasnio zbog čega ne odmara nakon kraja sezone u MLS-u s Galaxyjem. - Izbornik Fabio Capello mi je dao do znanja da moram igrati i to dobro kako bih imao šanse naći se na popisu reprezentativaca za odlazak na Svjetsko prvenstvo. A, ja sanjam o finalu protiv Talijana u Južnoafričkoj Republici - zaključio je Beckham. |
|
|
|
|
|
#21393 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
..Meni on nikada nece sjest kao igrac jel gledajuci njemu slicne igrace prema fizickim predispozicijama ( drogba, ibra, adebayor...), on je za tri klase slabiji igrac. Unatoc svom trudu, bit ce on dobar igrac za genou, ali ne i za milan u kljucnim trenucima. Neka me slobodno demantira, ja cu priznat gresku.Razlog Flaminijeve agresivnosti mozda lezi i u potrebi za konstantnim dokazivanjem kada udje posto vecinom ne igra. Kada bi se u milanu posteno radio poso, onda bi formacija i izgledala kao sto si naveo. Flamini na mjestu pirla, ovaj na mjestu seedorfa, seedorf u penziji. |
|
|
|
|
|
|
#21394 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
OK,svatko ima svoje mišljenje,normalno,ali moram ti reći da dugo na San Siru nisam vidio da je netko dobio tako ujednačen pljesak kad je izlazio ko Borriello protiv Reala,mislim da čak od vremena Savičevića nije bio tako ujednačen pljesak od cijelog i punog stadiona,a publiku ne možeš zajebat,to već znaš! :-)))
|
|
|
|
|
|
#21395 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
ja mislim da huntelar nije ni blizu borriella.ispada da mi svi bolje znamo od cijele trenerske struke Milana.da je bolji covjek bi igrao a borriello ne.isto kao da ima bolji od seedorfa igrao bi,nema trenutno boljeg i tocka.znate kad bi seedorf ispao iz prvih 11?tek kad bi doveli fabregasa ili lamparda ili nekog njihove kvalitete,sto je nemoguce.nazalost.
|
|
|
|
|
|
#21396 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Dzeko se moze jos uvijek kupit. Milan 02.01.2010 mora reci koji ce igrac biti prijavljen u klub kao NON-EU. Ako u kojem slucaju kupe Dzeku, onda ce njega prijavit a Adijayh ce bit Milanov al nema pravo nastupa za dres Milana do ljeta.
Ali... nema nista od Dzeke do ljeta to je sigurno. I saznao sam pozitivne vijesti od Di Nataleu, nigdje se ne spominje niti je Milan ikad pomislio da dovede tog igraca, i to razlog je: njegove godine. Woooow!!! Ne mogu da vjerujem da su se opametili. Galliani je veceras izjavio da kupujemo samo Beckhama i Adijah, ali... ja mu ne vjerujem. Kupit ce oni jos nesto. Boriello - Huntelaar. Dva razlicita igraca, za dvije razlicite tekme. Ja bi bio prezadovoljan kad bi jedan poslije drugog igrali, samo da ne ulazi vise Pippo. Dosta ga je vise. Huntelaar je imao sanse, prokockao ih je, i onda se vratio sa ona dva gola. Treba ga opet stavit u sastav, a to izgleda da ce biti protiv brze Fiorentine. Pozitivne vijesti za Ringhia, u sastavu je za Fiorentinu. I odlucio je karieru zavrsiti 2012 do kad mu traje ugovor. Bravo majstore |
|
|
|
|
|
#21397 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Po meni nam treba jedno krilo pod hitno,bocni,i stoper,a napadac tek na ljeto....
|
|
|
#21398 |
|
Registered User
![]() |
Ma alberto, i ja mislim da su ovo samo novinski tracevi, da bi se novine prodavale. Ne vjerujem ni ja da ce dovest nesto veliko na zimu. Imas pravo za bocnog, treba nam ogromno, stoper ne znam. Imamo Thiaga, a i Onienwu kad se oporavi trazit ce da igra radi SP2010, tako da i njega moramo racunat. Za njega se predvidja povratak u martu. Tako da nam i nije nesto bitan stoper. Krilo? Ja bi volio Pandeva, ne kosta nista, a mi smo lavovi kad su u pitanju igraci po cijeni 0€, tako da vjerujem da ce prije nama doci. Ali, ako Inter uspije dat Quaresmu na posudbu, i prodat Mancinia, onda je 99,99% sigurno da ce pandev nositi dres "merde". Al dobro, ako ne dovedemo Pandeva, mozda bi bas mogli pokusat sa onim Di Mariom, meni se decko svidja, brz, mlad, ne pametuje puno vec radi svoj posao. Ala stari Nedved u Laziu. Ubijo po lijevom krilu.
|
|
|
|
|
|
#21399 |
|
Registered User
![]() |
Ako je istina ovo da smo zainteresovani za Di mariu iz Benfice,to bi bilo PREDOBRO!!Decko je odlican odlican,po meni idealna kupovina,ali..........
|
|
|
#21400 |
|
Registered User
![]() |
Pandev je takodje igrac van EU,tako da??...Navodno iz intera ga nece jer Morati je rekao da nema pojacanja u Januaru...Di Maria...Nisam bas upoznat sa njegovim kvalitetima...Ja bi Cassana,jebiga jest lud ali je i dobar igrac...
|
|
|
#21401 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
Ako je istina ovo da smo zainteresovani za Di mariu iz Benfice,to bi bilo PREDOBRO!!Decko je odlican odlican,po meni idealna kupovina,ali..........
auuu,sta je covjek veceras napravio protiv aeka.kakvi potezi.tko nije vidio neka pogleda sazetke benfica-aek.ovo bi prle moj bila odlicna kupovina.ovaj njegov drugi gol,nisam nikad u zivotu vidio slican gol.savrseno!i prvi gol je zabio,i ima precku tako da je lobovao golmana.strasan igrac. |
|
|
|
|
|
#21402 |
|
Registered User
![]() |
Prelazak NON-EU igraca unutar Italije se ne broji.
|
|
|
|
|
|
#21403 |
|
Registered User
![]() |
Kad Galliani kaze da necemo dovodit nikoga vise u prelaznom roku...to znaci bukvalno nikoga...sem ovu 2icu...bolje vam je da se ne nadate previse (Di Maria Di Natale Dzeko itd...)
|
|
|
|
|
|
#21404 |
|
Registered User
![]() |
MUTD...Redovna musterija..Bolje i ono nego Arsenal koji nam nikako ne lezi...
Samo sam molio Boga da izbjegnemo Barcu i Chelsi...
|
|
|
#21405 |
|
Registered User
![]() |
a jooj...ostacemo samo mi u sledecem kolu...celzi ce da pregazi intera, bayern takodje fiorentinu...ali zato cemo uvjek cuvati obraz italije !!! Po meni smo izvukli super protivnika...
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|