AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 18-12-2009, 13:54   #21421

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
Man Utd? Nemoj te letit pred rudu. Sto Enis kaze nismo mi vise stari Milan koji je bio cijelo vrijeme u pokret i pun snage i tehnike. Man Utd je jaka momcad. Ferguson iskusan, al mene najvise zabrinjava njihova zadnja vezna linija koja krene u napad i stvara nam probleme. Bojim se da cemo gol primit i to vezni red krene naprijed, dubinska lopta za Rooney i ovaj nam pospremi za 1:0
Koliko god oni bili slabi bez C.Ronalda, ipak je to Mancho. Drago mi je da smo ih dobili, jer ako ispadnemo, zelim da ispadnemo sa stilom. A ako pobijedimo, daj da izbacimo giganta.
Al ima vremena do februara, do tad cemo sloziti kockice i nac najbolju taktiku za njih. Kraj januara udarit Inter, sredinom februara izbacit Manchu. Bit ce ludo.
Dobar Di Maria, ko uvijek, al jes mu vidio srca od koga li je to pokupio da mi je znat
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 18-12-2009, 14:38   #21422

prle

Registered User

prle's Avatar

prle is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by MEMO View Post
Ako je istina ovo da smo zainteresovani za Di mariu iz Benfice,to bi bilo PREDOBRO!!Decko je odlican odlican,po meni idealna kupovina,ali..........

auuu,sta je covjek veceras napravio protiv aeka.kakvi potezi.tko nije vidio neka pogleda sazetke benfica-aek.ovo bi prle moj bila odlicna kupovina.ovaj njegov drugi gol,nisam nikad u zivotu vidio slican gol.savrseno!i prvi gol je zabio,i ima precku tako da je lobovao golmana.strasan igrac.
ja sam ga gledao na olimpijadi i odusevio me je deck oje paklen,ali ima jedna stavr koja se zove obestecenje koje iznosi 35 mil€,toliko su bili izvisili za njega.imamo tamo Rui Costu on bi nam mogao valjati al sumnjam da cemo ga dovesti.
A glede lige prvaka,bice svasta tu,samo da mi budemo u punom sastavu bez povreda,Mancho je Mancho uvijek al nisu toliko dobri koliko se cine,sto rece Ensar njihov vezni red bi mogao kljucnu ulogu odigrati,ali imamo mi svoje adute,samo da budu zdravi!
Samo hrabro na njih!!!
Old 18-12-2009, 16:22   #21423

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Ne vidim po čemu je Man bolji od nas? Kad naša veza hoće da igra i dan danas je među top 5 veza na svijetu. Oni nemaju Ronaldinha koji će nadam se tad bit blizu stare forme. Napad nam je isti. Njima Rooney nama Pato valja ostalo je u obje ekipe li-la. Imaju bolje bekove, jedino to.
Nama dolazi Becks koji se odlično pokazo prvi put i nema razloga da se takvim ne pokaže i drugi put.

Prevaga je možda samo kod Fergia al opet... lopta je okrugla.
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 18-12-2009, 16:48   #21424

ShockeY

Registered User

ShockeY is on a distinguished road
uf izbjegli smo Celzi Barsu i Liona...a i ovaj Bordo nam ne bi lezao ja mislim jedva makosmo ovoga Marseja...zadovoljan sam zrijebom...bicemo jaci za Becksa i ovoga iz Ghane...Adiyah kako li se zove...i nadam se da ce kupit makar jos jednog beka...jer je ovaj Oddo brzi i mrtvi...
ShockeY is offline   Reply With Quote
Old 18-12-2009, 17:23   #21425

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

pazi ovo, iskreno receno nebi ja dao odda i zambru. Ma koliko da su stari, oni imaju iskustvo. Onda, kada je najbitnije, oni ostanu na vrhu zadatka, dok kod mladi je malo "suveli". Moze dobro odigrat, a moze bit i da padne pod pritisak. Sta sam vidio ove polusezone, iskreno ja ostajem uz odda i zambru. Oddo je i dalje prejak na desnoj strani, pametan sto je najvaznije. Zambro igra i lijevo i desno, a Antonini sazrijeva u pravog beka.
Ne znam dali bi nam legao koji novi bek sad u januaru.
Kazem vam, ja koji sam bio protivnik, impresionirali su me iskustvom.
I sto kaze mostarac, mi kad hocemo, mi mozemo pobijedit. Ekipa je iskusna, znaju se vec godinama, uigrani su, dinho je preuzeo ekipu, pato mora radit, a boriello se vraca. Jos sansu dat Huntelaaru, i mi smo spremni za Manchu.
A tom Adiju nesto nevjerujem. Nek igra lakse tekme, ipak nije ovo norveska i U19
Old 18-12-2009, 19:45   #21426

ShockeY

Registered User

ShockeY is on a distinguished road
dobar je da udje...i da ovi drugi malo odmore...ista ekipa igra svaku utakmicu...nemamo 13 igraca.
ShockeY is offline   Reply With Quote
Old 19-12-2009, 06:16   #21427

zllax

Registered User

zllax's Avatar

Fave Players: MALDINI,Kaka,Sheva,Boban,Savicevic
zllax is on a distinguished road
Danasnja tekma pod upitnikom. Veju veju pahulje!
zllax is offline   Reply With Quote
Old 19-12-2009, 07:25   #21428

mugello

Registered User

mugello is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by zllax View Post
Danasnja tekma pod upitnikom. Veju veju pahulje!
Zna li iko išta više,ima li kakvih novih novosti?
mugello is offline   Reply With Quote
Old 19-12-2009, 07:36   #21429

mugello

Registered User

Huntelaar: Mogao bih napustiti Milan

Milanov nizozemski napadač Klaas-Jan Huntelaar nezadovoljan je zbog čestog druženja s klupom i zabrinut hoće li izboriti nastup na Svjetskom prvenstvu s tako malom minutažom koju ima na San Siru...

Huntelaar je u siječnju ove godine prešao iz Ajaxa u madridski Real, te je u drugoj polovici prošle sezone u 20 utakmica (13 u prvoj postavi) postigao 8 pogodaka. Međutim, nakon što je Real ljetos među ostalima doveo i napadače Cristiana Ronalda i Karima Benzemu, postalo je jasno da za Nizozemca neće biti prilike da se dokaže, te se skrasio u Milanu.

Međutim, 26-godišnji Huntelaar se niti s tim transferom nije baš usrećio, jer igra rijetko.

- Nisam siguran da je moja budućnost u Milanu. Igram vrlo malo, a Svjetsko prvenstvo je sve bliže. Svaki nogometaš želi igrati na Svjetskom prvenstvu, ali meni je jasno da mi akcije baš i ne stoje najbolje ako često sjedim na klupi. Istina je da me trener Leonardo hvali, ali on je zagovornik sheme sa samo jednim središnjim napadačem, a ja želim biti češće u postavi – poručio je Huntelaar, koji je u posljednje vrijeme prema pisanju engleskih i talijanskih medija povezan s prelaskom u Manchester United.

Vidio dečko kolko je sati,nije lud da non-stop sjedi na klupi i da dobija prilike u sudijskom vremenu,jer nije to zaslužio i ogromno griješe u pogledu njega što mu nedaju da igra više i da pokaže što zna jer mu treba vremena za prilagodbu,a nemože se prilagodit jer mu nedaju da igra.Šta su mu dali nekolke prilike i oni misle da je to dovoljno
Old 19-12-2009, 07:48   #21430

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Leonardo je kukavica u tom smislu, jer nakon što pronađe 11 igrača koji postižu rezultat on jednostavno ne mijenja više ništa, a to nije pravi put za sezonu od 60-ak utakmica. Huntelaar je, po meni, 3 puta bolji napadač od Boriella! Boriello se više bori i uzima više lopti, ali Huntelaar je ubojica u 16m, i to je vec dokazao svima. Nije mi jasno kako ljudi misle da je on neuspjeli napadač ovdje u Milanu kada čovjek nije dobio priliku! Igrap je ono na početku kada je ekipa bila u potpunom rasulu, a kasnije 2,3 puta nešto malo ušao ( i zabio 2 gola! ). Pa pogledajte reakcije Boriella protiv PAlerma u 16m, to je smiješno bilo. Boriello ce uvijek biti solidan napadač koji moze zabiti 15 golova za Genovu, ne za Milan.

Ova momčad je rob Ronaldinha i njegove nemogućnost da igra bilo što osim lijevog krila. Tako nam je i Pato završio desno i igra mu pada polako, što je normalno. Pa stavite MEssia strogo na lijevu stranu pa ćemo vidjeti kako ce prolaziti i pucati s desnom itd. - nikako. I naravno Seedorf, čovjek koji o nogometu zna sve ali jednostavno vise ne moze istrčati na profesionalnoj razini. To što mi igramo sa 3 vezna a on je uspred zadnja 2 ne znači da SVA TROJICA ne moraju stalno dolaziti po loptu, mijenjati mjesta itd.

United? Oni su sada bolja ekipa od nas. NAdam se da cemo se pojačati i da ce Leo shvatiti da momčad mora biti 150% svježa za Lp s Unitedom. Sigurno je da ce trčati duplo vise nago naš vezni red, a naša prednost je mozda u individualnim potezima Pata, Dinha, Pirla...

Danas ce isto biti gadno, opet je ists sastav ali imali su 6 dana da pripreme tekmu tako da...

Inače sto se tiče mercata Leo je rekao kako Milan nece u mercato i kako su Beckham i Adiyiah dovoljni. A ja ovom Gancu ne vjerujem ni malo...
Old 19-12-2009, 09:40   #21431

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Znal ko sta je sa utakmicom.Je li odgodjena ili nije???
Old 19-12-2009, 10:41   #21432

mugello

Registered User

Sad zasad nije odgođena i najvjerojatnije će se odigrat ali po svemu sudeći bez navijača zbog sigurnosnih razloga,to su zadnje vijesti što sam iskopao do sad,a evo sad će 17 sati,a bologna je odgođena,oni su trebali igrat u 18
Old 19-12-2009, 11:51   #21433

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Izgleda da je odgodjeno i da ce se igrati u Januaru...
Old 19-12-2009, 11:56   #21434

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Još bolje, imat cemo Thiaga i Beckhama i ekipa ce nam biti odmornija itd. Zadovoljan sam ovih riješenjem
Old 19-12-2009, 12:00   #21435

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Odma da vam olaksam srce, tekma se igra i igra se na punim tribinama. Cijeli dan su radili na terenima, a navijaci su posipali sol po tribinama radi sigurnosni mjera, jer inace nebi smijeli doci navijaci. Bologna odgodjena, derbi se igra na punom Artemio Franchi.
A sto mrki kaze, igramo cijelu sezonu s istom taktikom. Ja bi mozda sad u Dubaiu pokusao sa taktikom 4-4-2 i to Dinho lijevo krilo, Becks desno, napad Pato i Boriello ili Huntelaar. Sredina Pirlo i Flamini koji mogu trcat, a ima ih ko mijenjat: Ambro, Gattuso. Ali nema mjesta za Seedorfa, jer ne moze igrat sredinu posto je spor, neda mu se trcat. Zato moramo igrat ovako kako igramo, da bi bilo mjesta za Seedorfa da on ne mora previse se kretat, jer imaju ostali 9 igraca koji ce stizat loptu.

Tags
balkan

Posting Rules