AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 03-01-2010, 07:06   #21496

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Fave Players: SFRJ Reprezentativci
pece4ever is on a distinguished road
jedva Mutu da sam jutros Ronaldinho i Batistuta ona, Savicevic ja su najbolji delovi pesme, bravo majstore gde ih nadje

Sretna svima nova 2010 puno uspeha na privatnom planu i normalno puno uspeha naseg Milanu

Forza

FOREVER
pece4ever is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2010, 08:45   #21497

prle

Registered User

prle's Avatar

prle is on a distinguished road
Svima Sretna Nova Godina!!!
Puno Srece,Zdravlja,Veselja a sve ostalo mozete kupiti kod kineza!!!
Old 03-01-2010, 12:46   #21498

senna_cro

Registered User

senna_cro's Avatar

senna_cro is on a distinguished road
http://www.youtube.com/watch?v=IQdDNKAw_ho

Sve najbolje u 2010... nadam se da će i Milanu napokon krenuti
senna_cro is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2010, 13:51   #21499

mugello

Registered User

mugello is on a distinguished road
http://www.youtube.com/watch?v=KvQWhgH9hMA

Meni je samo krivo što ovom dečku ne pruže poštenu šansu,a raspisali se tamo o džeki i nekom jovanoviću,a ovaj im na klupi trune a nije dobio poštene šanse.Svaka čast džeki,ali 40miliona,pa ljudi koji ovo pišu nisu normalni,to je suicid.Znate li koga se može dovuć za te pare.Ove cifre koje pišu to je idiotizam.Milan neće sigurno dat za njega 40 miliona,ali ako budu spremni dat huntelara i 25 mil.kao što se piše onda nisu normalni.Za džeku je po meni plafon 20-25 miliona.Nemojte mi zamjerit ali to je moje mišljenje i iza njega stojim 100%
mugello is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2010, 14:53   #21500

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Prvo, sretna svima nova godina!!

Ovaj broj od 30-40mln za Džeku je, meni, smiješan i ako ce netko to platiti slobodno neka ga uzme. Milan nije htio platiti 40mln za Torresa, a za Džeku ce Galliani vjerojatno nuditi 10+Huntelaar ili ce prodati Huntera pa ce nadodati još 5,6 itd. A taj Huntelaar je 5 puta bolji igrač od Boriella, samo što je igrao u onom periodu kada smo bili u rasulu a kasnije nije dobio poštenu šansu. U svijetu je vrlo malo napadača koji tako reagiraju u 16m. Ako mi prodamo njega a zadržimo panja Boriella onda smo budale. Što i jesmo i što će oni vjerojatno i napraviti.
Old 03-01-2010, 16:25   #21501

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
Koliko god ja bio Bosanac i volio Dzeku, NEDAM 40 miliona
Pa ti iz njemacke nisu normalni. Kakvi ba 40 miliona, halooooooo!!!
Pa nije Ibrahimovic?
Bas sto kaze mrki, Milan ce vjerovatno prodat Huntelaara i nadomirit ti 28 miliona i kupit Dzeku. Huntelaar zeli igrat, da bi mogao prisustvovat na SP, a Arsenal ga zeli dovest.
Mene da se pita: Pustit Huntelaara da igra, a na ljeto onda bavit se transfer politikom oko Dzeke. Jer ne vjerujem da ga mozemo sad dovest.
Ali...... prije par dana sam procitao da Pato NIJE produzio ugovor sa nama, i jucer se pojavilo novo interesovanje Reala za njega. Ponudili su nam 65 miliona. Naravno ponuda je odbijena. Ali, zar nismo prosle godine gledali slicnu pricu, sa Kakom kao glavna uloga??? Opet Milan nema para da plati veliki ugovor za Pata, decko izgleda ne zadovoljan, opet Real salje nemoralnu ponudu, i sve se bojim da ce ovog ljeta biti prihvacena ponuda od 80 miliona da bi se opet nadomirili silna dugovanja koju nasi penzioneri prave, i da bi bilo kompenzovano dovodjenje Dzeke.

Sretna nova 2010, sve najbolje i najljepse
zeli vam Ensar
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2010, 05:45   #21502

mugello

Registered User

Quote:
Originally Posted by ensar7 View Post
Koliko god ja bio Bosanac i volio Dzeku, NEDAM 40 miliona
Pa ti iz njemacke nisu normalni. Kakvi ba 40 miliona, halooooooo!!!
Pa nije Ibrahimovic?
Bas sto kaze mrki, Milan ce vjerovatno prodat Huntelaara i nadomirit ti 28 miliona i kupit Dzeku. Huntelaar zeli igrat, da bi mogao prisustvovat na SP, a Arsenal ga zeli dovest.
Mene da se pita: Pustit Huntelaara da igra, a na ljeto onda bavit se transfer politikom oko Dzeke. Jer ne vjerujem da ga mozemo sad dovest.
Ali...... prije par dana sam procitao da Pato NIJE produzio ugovor sa nama, i jucer se pojavilo novo interesovanje Reala za njega. Ponudili su nam 65 miliona. Naravno ponuda je odbijena. Ali, zar nismo prosle godine gledali slicnu pricu, sa Kakom kao glavna uloga??? Opet Milan nema para da plati veliki ugovor za Pata, decko izgleda ne zadovoljan, opet Real salje nemoralnu ponudu, i sve se bojim da ce ovog ljeta biti prihvacena ponuda od 80 miliona da bi se opet nadomirili silna dugovanja koju nasi penzioneri prave, i da bi bilo kompenzovano dovodjenje Dzeke.

Sretna nova 2010, sve najbolje i najljepse
zeli vam Ensar
Ne vjerujem da će i pata prodat,ali najvjerojatnije je da će on tražit da ide tamo,a glavni krivac za to će bit kaka,jer svi znaju koliko mu je on pomogao kad je došao u milan.Ugovor mu je do 2012 i ako je tako kao što se piše da ga traže onda je i to vjerojatno gotova priča i onda ćemo postat pravi "otpad klub".Kupit ćemo samo otpatke i slobodne igrače,e na šta smo spali ako tako bude.A da će ga oni prodat to ne vjerujem jer bi tek onda bili linčovani od strane navijača,jer se taman koliko toliko primirila situacija u vezi kake i sad da dodaju sol na ranu nebi se dobro proveli
Old 04-01-2010, 06:59   #21503

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by mugello View Post
Ne vjerujem da će i pata prodat,ali najvjerojatnije je da će on tražit da ide tamo,a glavni krivac za to će bit kaka,jer svi znaju koliko mu je on pomogao kad je došao u milan.Ugovor mu je do 2012 i ako je tako kao što se piše da ga traže onda je i to vjerojatno gotova priča i onda ćemo postat pravi "otpad klub".Kupit ćemo samo otpatke i slobodne igrače,e na šta smo spali ako tako bude.A da će ga oni prodat to ne vjerujem jer bi tek onda bili linčovani od strane navijača,jer se taman koliko toliko primirila situacija u vezi kake i sad da dodaju sol na ranu nebi se dobro proveli
Cekaj, zar nismo to isto govorili prosle zime kada je bila ponuda Man City od 120 miliona eura? Zar nismo isto tako govorili da nema sanse da ga prodaju jer onda bi izgubili navijace i nema sanse da to Milan uradi? Tada je Kaka obecao da ostaje zauvijek u Milanu, a u julu je bio na predstavljanju u Realu. Svi se sjecamo te tuzne serije, zato ne zelim vise da se nadam da su se promijenili, kad znam da nisu. Zato, ne znam da li cemo ga prodat, a nisam 100% da ga necemo prodat, jer Milan je postao ekipa koja prodaje svoje zvijezde, i jos uvijek vjeruje u svoje penzionere. Zato, nebi me ni cudilo da ga prodaju. A u slucaju da dovuku Dzeku sad u januaru, to bi im bilo iskupljenje za prodaju Pata. Isti slucaj kao sa Dinhom
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2010, 09:31   #21504

ENIS

Moderator

ENIS's Avatar

Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
ENIS is on a distinguished road
Evo da i ja čestitam svima novu godinu svima ..
Evo počelo se pričati i o dovođenju odbranbenih igrača spominju se dvojica Guy Demel iz Hamburga i Cedric Mongongu iz Monaka , obojica su pravi srednji odbranbeni i pravo su visoki, ali najvjervatnije da ih neće dovest preko januarskog roka već tamo na ljeto, za Kahku su zainteresovani Lyon , Dynamo Kyiv i Zenit .

MI SMO VAMA SO NA RANU

ENIS is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2010, 12:55   #21505

prle

Registered User

prle's Avatar

Ne vjerujem ja nista vise Celavom i Silviu!!
Dabogda ja NE BIO u pravu,al sve se cini da ce se ponoviti prica sa Kakom!!
Ne znam sta rade kog djavola sa ovim ugovorima,umjesto da ih rezu jer zaboga miloga nemamo love,oni nude produzenje dedama u nasoj ekipi,i onda naravno prodaju igrace,poslije calciopolija politika kluba se skroz promijenila,isto kao da svjesno unistavaju ekipu,jednostavno ja ne mogu da vjerujem u neke stvari koje se desavaju.
A vezano za Džeku treba ovim majmunima iz Wolfsteina podhitno objasniti neke stvari,fakat su idioti pravi cuj 40 miliona????????
Ne znam stavrno vise ne znam............
Abd bice sve dobro,al sto se mene tice ja nisam optimista nimalo!!
Old 04-01-2010, 13:08   #21506

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Nogomet će bankrotirat, prvo Premier Liga pa zatim španjolski dvojac. Švabe su to davno skontale pa su se okrenuli sebi. U Europi guzaju al jedino oni šire stadione jer su im sev puniji i puniji. Talijani su se opekli s tim već... Naši pametno rade... kupujte vi budale, samo kupujte. Sve će to doć na svoje kad tad.
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2010, 13:20   #21507

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Fave Players: SFRJ Reprezentativci
pece4ever is on a distinguished road
Auuu to majstore, potpuno se slazem stobom, i ja ocekujem krah sistema, a to ce Engleska najvise osetiti, ipak je Silvio biznisman zna od dobro sta treba da se radi i to i cini.

FOREVER
pece4ever is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2010, 13:30   #21508

mugello

Registered User

Ko da gledam ovakav scenario će bit:prodat će pata realu a dovest torresa na ljeto vidit ćete,iz jednostavnog razloga jer je torres kud ikamo zvučnije ime od džeke i onda bi mogli pravdat prodaju pata.Jer liverpool je u banani trenutno i uveliko se raspisalo na otoku o prodaji gerarda i torresa.Možda griješim ali sve su prilike,mada ja nebi prodao pata ali s našima se nikad ne zna.Onda će silvio izjavit:morali smo prodat pata ali smo doveli velikog šampiona.Sve mi polako počinje mirisat na ovakav scenario,možda griješim ali to je moje mišljenje
Old 04-01-2010, 17:24   #21509

huss

Registered User

huss's Avatar

Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
huss is on a distinguished road
Dovescemo Dzemailia iz Parme i pjevat "bice Dzemaili Zinedin Zidan, Zinedin Zidan, Zinedin Zidan..." :Ppp
huss is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2010, 17:32   #21510

prle

Registered User

prle's Avatar

Quote:
Originally Posted by huss View Post
Dovescemo Dzemailia iz Parme i pjevat "bice Dzemaili Zinedin Zidan, Zinedin Zidan, Zinedin Zidan..." :Ppp
hahahahahahahahahah e sto me nasmija hahhahaahahahahhahaa
Dobra ova hahahahhahahaha

Tags
balkan

Posting Rules