![]() |
|
|
#21496 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
jedva Mutu da sam jutros Ronaldinho i Batistuta ona, Savicevic ja su najbolji delovi pesme, bravo majstore gde ih nadje
Sretna svima nova 2010 puno uspeha na privatnom planu i normalno puno uspeha naseg Milanu Forza
|
|
|
|
#21497 |
|
Registered User
![]() |
Svima Sretna Nova Godina!!!
Puno Srece,Zdravlja,Veselja a sve ostalo mozete kupiti kod kineza!!!
|
|
|
#21498 |
|
Registered User
![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=IQdDNKAw_ho
![]() Sve najbolje u 2010... nadam se da će i Milanu napokon krenuti ![]()
|
|
|
#21499 |
|
Registered User
![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=KvQWhgH9hMA
Meni je samo krivo što ovom dečku ne pruže poštenu šansu,a raspisali se tamo o džeki i nekom jovanoviću,a ovaj im na klupi trune a nije dobio poštene šanse.Svaka čast džeki,ali 40miliona,pa ljudi koji ovo pišu nisu normalni,to je suicid.Znate li koga se može dovuć za te pare.Ove cifre koje pišu to je idiotizam.Milan neće sigurno dat za njega 40 miliona,ali ako budu spremni dat huntelara i 25 mil.kao što se piše onda nisu normalni.Za džeku je po meni plafon 20-25 miliona.Nemojte mi zamjerit ali to je moje mišljenje i iza njega stojim 100% |
|
|
|
|
|
#21500 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Prvo, sretna svima nova godina!!
Ovaj broj od 30-40mln za Džeku je, meni, smiješan i ako ce netko to platiti slobodno neka ga uzme. Milan nije htio platiti 40mln za Torresa, a za Džeku ce Galliani vjerojatno nuditi 10+Huntelaar ili ce prodati Huntera pa ce nadodati još 5,6 itd. A taj Huntelaar je 5 puta bolji igrač od Boriella, samo što je igrao u onom periodu kada smo bili u rasulu a kasnije nije dobio poštenu šansu. U svijetu je vrlo malo napadača koji tako reagiraju u 16m. Ako mi prodamo njega a zadržimo panja Boriella onda smo budale. Što i jesmo i što će oni vjerojatno i napraviti.
|
|
|
|
#21501 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Koliko god ja bio Bosanac i volio Dzeku, NEDAM 40 miliona
Pa ti iz njemacke nisu normalni. Kakvi ba 40 miliona, halooooooo!!! Pa nije Ibrahimovic? Bas sto kaze mrki, Milan ce vjerovatno prodat Huntelaara i nadomirit ti 28 miliona i kupit Dzeku. Huntelaar zeli igrat, da bi mogao prisustvovat na SP, a Arsenal ga zeli dovest. Mene da se pita: Pustit Huntelaara da igra, a na ljeto onda bavit se transfer politikom oko Dzeke. Jer ne vjerujem da ga mozemo sad dovest. Ali...... prije par dana sam procitao da Pato NIJE produzio ugovor sa nama, i jucer se pojavilo novo interesovanje Reala za njega. Ponudili su nam 65 miliona. Naravno ponuda je odbijena. Ali, zar nismo prosle godine gledali slicnu pricu, sa Kakom kao glavna uloga??? Opet Milan nema para da plati veliki ugovor za Pata, decko izgleda ne zadovoljan, opet Real salje nemoralnu ponudu, i sve se bojim da ce ovog ljeta biti prihvacena ponuda od 80 miliona da bi se opet nadomirili silna dugovanja koju nasi penzioneri prave, i da bi bilo kompenzovano dovodjenje Dzeke. Sretna nova 2010, sve najbolje i najljepse zeli vam Ensar |
|
|
|
|
|
#21502 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#21503 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#21504 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
Evo da i ja čestitam svima novu godinu svima ..
Evo počelo se pričati i o dovođenju odbranbenih igrača spominju se dvojica Guy Demel iz Hamburga i Cedric Mongongu iz Monaka , obojica su pravi srednji odbranbeni i pravo su visoki, ali najvjervatnije da ih neće dovest preko januarskog roka već tamo na ljeto, za Kahku su zainteresovani Lyon , Dynamo Kyiv i Zenit .
|
|
|
|
#21505 |
|
Registered User
![]() |
Ne vjerujem ja nista vise Celavom i Silviu!!
Dabogda ja NE BIO u pravu,al sve se cini da ce se ponoviti prica sa Kakom!! Ne znam sta rade kog djavola sa ovim ugovorima,umjesto da ih rezu jer zaboga miloga nemamo love,oni nude produzenje dedama u nasoj ekipi,i onda naravno prodaju igrace,poslije calciopolija politika kluba se skroz promijenila,isto kao da svjesno unistavaju ekipu,jednostavno ja ne mogu da vjerujem u neke stvari koje se desavaju. A vezano za Džeku treba ovim majmunima iz Wolfsteina podhitno objasniti neke stvari,fakat su idioti pravi cuj 40 miliona???????? Ne znam stavrno vise ne znam............ Abd bice sve dobro,al sto se mene tice ja nisam optimista nimalo!!
|
|
|
#21506 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Nogomet će bankrotirat, prvo Premier Liga pa zatim španjolski dvojac. Švabe su to davno skontale pa su se okrenuli sebi. U Europi guzaju al jedino oni šire stadione jer su im sev puniji i puniji. Talijani su se opekli s tim već... Naši pametno rade... kupujte vi budale, samo kupujte. Sve će to doć na svoje kad tad.
|
|
|
|
|
|
#21507 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Auuu to majstore, potpuno se slazem stobom, i ja ocekujem krah sistema, a to ce Engleska najvise osetiti, ipak je Silvio biznisman zna od dobro sta treba da se radi i to i cini.
|
|
|
|
#21508 |
|
Registered User
![]() |
Ko da gledam ovakav scenario će bit:prodat će pata realu a dovest torresa na ljeto vidit ćete,iz jednostavnog razloga jer je torres kud ikamo zvučnije ime od džeke i onda bi mogli pravdat prodaju pata.Jer liverpool je u banani trenutno i uveliko se raspisalo na otoku o prodaji gerarda i torresa.Možda griješim ali sve su prilike,mada ja nebi prodao pata ali s našima se nikad ne zna.Onda će silvio izjavit:morali smo prodat pata ali smo doveli velikog šampiona.Sve mi polako počinje mirisat na ovakav scenario,možda griješim ali to je moje mišljenje
|
|
|
|
|
|
#21509 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Dovescemo Dzemailia iz Parme i pjevat "bice Dzemaili Zinedin Zidan, Zinedin Zidan, Zinedin Zidan..." :Ppp
|
|
|
|
|
|
#21510 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Dobra ova hahahahhahahaha ![]()