AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 05-01-2010, 14:21   #21526

Fret

Registered User

Fret's Avatar

Fave Players: Zidane
Fret is on a distinguished road
Uff.....ovo sta je Pato izjavio.....kapetan....solo Milan i te sheme.....vjerujem , da stricek, sve vjerujem...nemas frke...
Old 05-01-2010, 14:33   #21527

prle

Registered User

prle's Avatar

prle is on a distinguished road
Sto mi je nesto poznato ovo:"zelim osvojiti sve i mozda biti kapiten" vidi se da se druzio sa Kakom...........
@ensar u potpunosti se slazem,to da ko fol klubovi koji su u minusu nece moci igrati u ligi prvaka ili nesta slicno NEMA TEORIJE DA TO PRODJE,jer upravo ti klubovi uefi najvise para donose.
Al hajde i nek prodje to da ne mogu igrati,ima G14,u kojem su svi najveci klubovi,i sta se desava osnivaju vlasitu neku super ligu ili nesta slicno,i uefa tu moze samo da ga duva,tako da to kako ce svi propasti i uefa ce ovo ono nema nista od toga!
Jedini izlaz je da Silvio pocne ulagati ponovo ili prodaja!
Old 05-01-2010, 14:48   #21528

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Fave Players: SFRJ Reprezentativci
pece4ever is on a distinguished road
a sta, hocete reci da Sidorf ne zasluzuje toliku platu, pa mozda je spor, ali njegova igra i te kako utice na nasu igru.
I jos nesto, bolje da nabavi dobre igrace i da ih drzim 10 godina, nego kako sto kazes gore da ih kupim drzim godinu dve i da ih bacim za puno manje nego sto sam ih kupio.
A znamo svi kako je inter dogurao na vrhu Italije, sto i nije prica da je isti takav u Evropi, znaci da politika mu nije dobra, nas problem ranije je bilo to sto smo drzali Carla tako dugo, ja znam da cu sutra po prvi put videti ronaldinha i Bekama u prvi tim, to smo mogli i lani da vidimo, ali je nas tadasnji strateg odlucio da ne igra Ronija, pravio celu igra na legja Kaki koi je igra povregjen, tako da sitnice su u pitenje.
Ali mi ovde sada razgovaramo o finansiskoj politici, i zelim reci da nesi znaju sta rade, mi ce mo opet stvoriti neku zvezdu, a drugi ce morati kupuvoati.
Opekli smo se 96' ako se dobro secam, kakvu smo tada ekipu napravili, koliko smo tada novca bacili, i sta mo dozivili, da nam dogle juve i razbije nas sa 6 golova.
Evo sada polako rade na podmladjuvanje, ne odma, godninu za godinu, na leto stoze Dzeko i jos jedan mlad, i polako pravis jaku ekipu.

FOREVER
pece4ever is offline   Reply With Quote
Old 05-01-2010, 16:43   #21529

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Silvio more otici iz Milana jer on i Galliani su se pogubili, i realno, Milan s njima nema nikakvu budućnost!! nogomet se ne moze igrati bez love! Sto vi pricate? Milan ce dovesti Dzeku! Super, i koga jos? Astoria i Adiyiaha!! Dzeko, pa sta - sve velike ekipe imaju vrhunske napadače a ja se moram veseliti kada moj klub odluči jednom u 5 godina kupiti igrača za vise od 25mln...

Real, Barca, Inter, Juve, Milan, Chelsea, United, L'pool itd., oni vladaju, oni JESU vlast. Nikakva UEFA, Platini itd., to su gluposti.

Galliania je trebalo izbaciti davno prije i uzeti Moggia, da je on u Milanu nebi bilo ovakvih nakaradnih ugovora, Amorosa, Vieria itd. Pa taj Galliani ne moze sklopiti posao u serie a ako Silvio ne dođe i ne uplati 10mln vise klubu. Kontrola igrača u italiji - 0 bodova.

Milan nema love i kada sve prodaju prodat ce klub. A ako ne, onda ce jednostavno nastaviti zarađivat lovu za sebe tako što ce kupovati mlade i prodavati ih. Sto prije ova bagra ode ja cu bit sretniji. Samo nam Wenger fali još. Zato je Carlo i bio idealan, zato je Leo i preuzeo, zato nisu htjeli Mourinha, Lippia itd.

Prognoza - oblačno
Old 05-01-2010, 17:48   #21530

deejaysale

Registered User

deejaysale's Avatar

Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
deejaysale is on a distinguished road
Dečki,iskulirajte se malo,ne zivcirajte se,sve će biti ok,mi ne možemo da utječemo na ništa od svega!
Evo sutra ide nas 30 iz MilanClub-a Rijeka-Fiume na svoje prvo ovogidešnju putovanje na San Siro!Ako još niste članovi naše grupe na facebooku gdje uvijek možete doznat kad se ide negdje učlanite se sto prije,to vam je najjednostavniji put na San Siro!
Evo link:
http://www.facebook.com/#/group.php?...8361982&ref=ts
deejaysale is offline   Reply With Quote
Old 05-01-2010, 18:55   #21531

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
meskalin is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by deejaysale View Post
Dečki,iskulirajte se malo,ne zivcirajte se,sve će biti ok,mi ne možemo da utječemo na ništa od svega!
Evo sutra ide nas 30 iz MilanClub-a Rijeka-Fiume na svoje prvo ovogidešnju putovanje na San Siro!Ako još niste članovi naše grupe na facebooku gdje uvijek možete doznat kad se ide negdje učlanite se sto prije,to vam je najjednostavniji put na San Siro!
Evo link:
http://www.facebook.com/#/group.php?...8361982&ref=ts

jbg brate kada bez sugavih viza ne mozemo nigdje, ali proce i to vrijeme na svoju prvu tekmu idem zajedno s vama!! sretno u milanu
meskalin is offline   Reply With Quote
Old 05-01-2010, 20:50   #21532

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
ensaru jarane i ti u pravu isto.svi mi mislimo donekle isto,samo se negdje razilazimo.al ja znam jedno.mi smo jos uvijek najuspjesniji klub u ovom desetljecu,stoljecu,tisucljecu,malo smo sad zastali,al to mozemo nazvati nekom laganom smjenom generacije.pato je tu,tiago silva,to je nasa buducnost,to ce biti igraci kakve cemo dugo pamtiti,samo da ih ne prodamo.ja znam da je uprava napravila nekoliko losih poteza,ali kvragu,ako oni ne zele najbolje svome klubu,pa tko onda zeli? dajmo im vremena,doce to na svoje,uvjeren sam.
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2010, 06:29   #21533

bLOND !-,-!

Registered User

bLOND !-,-!'s Avatar

bLOND !-,-! is an unknown quantity at this point
gazzetta kaze da ce vjerovatno ovakva formacija bit :

# 1Dida
# 20Abate
# 13Nesta
# 33Thiago Silva
# 15Zambrotta
# 21Pirlo
# 23Ambrosini
# 32Beckham
# 7Pato
# 22Borriello
# 80Ronaldinho

u sistemu 4-2-1-3 ..... što znaci da ce beckham igrat seedorfovu ulogu vjerovatno... a tako sam ja i ocekivao..
bLOND !-,-! is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2010, 07:10   #21534

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
Pa i moj otac bi mogao igrati ulogu Seedorfa. Ne treba se puno kretat, jak je na nogama i tehnikom, znaci moze se okretat da mu ne uzmu loptu, i ne mora cijelo vrijeme trcat. Stane u napadu, i hajmo lagano pjeske do odbrane
Bravo Leonardu, evo izjavio je da ne ocekuje puno od Adija, mlad je i treba mu jos vremena da se uklopi u sistem. hehe bravo decko. Sad si skonto.
Da su malo pametniji bili: Prodat Klaasa Arsenalu, Adija poslat u Cagliari a za zamjenu dovuci Astoria. Kaladze u Zenit. I onda imas kesa da kupis Dzeku i njega prijavis kao NON-EU stranca. I zagarantovane su ti 10.000 novih sezonski karti
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2010, 07:33   #21535

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by meskalin View Post
jbg brate kada bez sugavih viza ne mozemo nigdje, ali proce i to vrijeme na svoju prvu tekmu idem zajedno s vama!! sretno u milanu
Pridruzujem se...
Old 06-01-2010, 08:15   #21536

lukaka

Registered User

lukaka's Avatar

Fave Players: franco,ricky,paolo,marco...weah
lukaka is on a distinguished road
ne igra Pato
lukaka is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2010, 08:33   #21537

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
gamad opet dobila 1-0.kako se ljudi provlace.bemti iruda jesmo nesretni.jos su imali 6 zutih,kak niko nije zacrvenio pa da ispuse koji bod.sugavci.
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2010, 09:12   #21538

mugello

Registered User

mugello is on a distinguished road
Patak ozljedio aduktor na zadnjem treningu i neće ga bit večeras.
ovo je sastav:dida,abate,nesta,t.silva,zambrotta,ambrosini,gatusso,beckham,pirlo,ronaldinho,boriello(4-2-3-1)
rezerve:storari,kaladze,antonini,flamini,di gennaro,inzaghi,huntelar
mugello is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2010, 10:02   #21539

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Nema Pata, a Juve je za 4 dana. Da ne spominjemo da je i Genova dosta jaka. Sada u ovih sljedećih 5 utakmica se odlučuje mozemo li se boriti za scudetto! Danas su NUŽNA 3 boda, a u nedjelju nikako ne smijemo izgubiti.

Barem cu opet vidjeti Beckhama, prošle godine je pokazao da je fighter...

Sve u svemu, ono što ja čekam je ova postava, u bilo kojoj utakmici:
-----------------Abbiatti-
---Zambrotta-Nesta-Thiago-Antonini--
------------Flamini--Pirlo-----
-----------------Beckham---------
-----Pato---------------Ronaldinho-----
----------------Huntelaar-------

Dajte Hunteru 3 utakmice po 75-90 min u ovom sastavu pa cemo vidjeti hoce li zabiti!

Gledam i Juve sada, ocajni su!!!
Old 06-01-2010, 14:37   #21540

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
MILAN: Dida; Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Ambrosini, Gattuso; Pirlo; Beckham, Borriello, Ronaldinho.
milanista mosta is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules