![]() |
|
|
#21571 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Galliani je sinoc bio na veceri sa Honnessom iz Wolfsburga, i izgleda da su dogovorili prelazak Dzeke. Dzekson je rekao da zeli u Milan, i samo ga rossoneri zanimaju, pa je Honnes popustio, i kao protuuslugu, dobit ce Huntelaara. Transfer je dogovoren za ljeto.
Izgleda da je slucaj Milan - Dzeko, sada napokon rijesen. |
|
|
|
|
|
#21572 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#21573 |
|
Registered User
![]() |
Gledam na hrt daju snimku utakmice juventus-milan u nedjelju,a u 20 i 30 kad treba bit utakmica oni daju film.Hrt je postao katastrofa program,nemožeš pogledat utakmice ni za lijeka.Jebo ih snimak to je isto ko da ništa ne gledam,nego sreća ima na netu pa ne brinem,ali ipak na tv-u je drukčije gledat,ljepša je slika,a nije ni na netu loša nego samo mala.Ali sve u svemu idemo po pobjedu,samo to je bitno i pored onakve utakmice u srijedu nemamo brige uopće da brinemo i da sumnjamo u naše igrače
![]() |
|
|
|
|
|
#21574 |
|
Registered User
![]() |
Wolfsburg negirao pregovore s Milanom oko Džeke
Dieter Hoeneß, glavni direktor njemačkog nogometnog prvaka Wolfsburga, negirao je navode Sportsmediaseta da je s čelnicima AC Milana pregovarao o transferu Edina Džeke na San Siro… Ranije je Sportmediaset.it javio da su se Milanovi dužnosnici sastali na večeri sa Hoeneßom, kako bi razmotrili mogućnosti oko prelaska bosanskog napadača u redove ''rossonera''. Zna se da Džeko u ugovoru ima klauzulu da može otići iz Wolfsburga uz odštetu od 40 milijuna eura. Ta je cijena Milanu bila previsoka, pa je talijanski klub, navodno, ponudio Nizozemskog napadača Klaas-Jan Huntelaara i 25 milijuna eura u zamjenu za Džeku. Međutim, Dieter Hoeneß, inače mlađi brat Bayernovog predsjednika Ulija, cijelu je priču demantirao. Tvrdi da nije večerao s nikime iz Milana, niti razgovarao o Džeki. - U toj priči ništa nije istina – izjavio je Hoeneß za njemačku novinsku agenciju SID, kako prenosi La Repubblica. |
|
|
|
|
|
#21575 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
Gledam na hrt daju snimku utakmice juventus-milan u nedjelju,a u 20 i 30 kad treba bit utakmica oni daju film.Hrt je postao katastrofa program,nemožeš pogledat utakmice ni za lijeka.Jebo ih snimak to je isto ko da ništa ne gledam,nego sreća ima na netu pa ne brinem,ali ipak na tv-u je drukčije gledat,ljepša je slika,a nije ni na netu loša nego samo mala.Ali sve u svemu idemo po pobjedu,samo to je bitno i pored onakve utakmice u srijedu nemamo brige uopće da brinemo i da sumnjamo u naše igrače.
da,daju snimku.tooo.da budem iskren to mi vise pase.taman sam u zg u nedjelju,odo u cinestar pogledat avatara i taman se vratim u stan i taman snimka u 22.30.savrseno.zivio hrt.iako je bruka sto to ne daju uzivo.jebo ih vin diesel i oni japanci nabrijani. ![]() |
|
|
|
|
|
#21576 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
ajmo luge sta je ovo nema nikoga pa mi ne igramo protiv kievo,siena,bresa gostuemo kod juveta ovo e pravoto derbi de italia ovo e ludnica ajmo dajte postovi
imamo ozledeni Seedorf,Patinjoo,Zabrota (ma ne ne se vrate nemogu da ga gledam ) pa ocekuem da igrmo sa isti 11 Ocekuem pobedu ali u zadni susreti Juve ima puno sreca na nihovu stranu nadam se da ovaj put ce biti u nasu korist Ovo e klucna utaknica za AC MIlan,pritasak e na juveta mi cekamo nasu sansu iz kontre come on bring on nemogu da sacekam this is madnes ![]() ![]() nemogu da spavam ![]() |
|
|
|
|
|
#21577 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
ma kakva sansa iz kontri.heh.jesi normalan?
)) treba ih napasti odmah,nasu igru nametnuti,sto vise loptu dat ronaldinhu i pirlu i prema naprijed.nek se borielo gura s njihovim stoperima,nek sacuva loptu i nek ceka da dodje nasa konjica iz veze i gazimo ih.ak ne bude islo boriela,onda kratkim pasom kao sto mi to znamo,uglavnom,loptu dat ronhiju i pirlu i sve ce biti ok.tri boda su nasa.sve ostalo je neuspjeh.ili cemo biti pukovnici ili pokojnici! ![]() |
|
|
|
|
|
#21578 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
sve osim 3 boda neuspijeh.....slazem se....ako ih sad ne dobijemo.....necemo nikad...
|
|
|
#21579 |
|
Registered User
Fave Players: franco,ricky,paolo,marco...weah
![]() |
koji govnari ovi interisti!gubili 2:3 do 88.min i onda 4:3....vec dve utakmice se zestoko provlace
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#21580 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Govna prava mamicu im smrdljivu ali mi moramo sutra pocjepat onu kuju iz torina
|
|
|
#21581 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
fuj govna nemogu da poveruem gledao sam celu utaknicu zivcirao sam se se do kraja kako su se samo provukli da su zagubili ke bidese ok ali sreca gi prati ovi par godina lucky murinjo mamicu mu ja njegova
|
|
|
|
|
|
#21582 |
|
Registered User
![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=otj1KD_UlLU
koji šugavci... sneijder utrpa 2 komada iz slobodnjaka, i samuel u 93. ![]() Massimo Maccarone ![]() ![]() ![]() sad moramo razbit sutra staru kurvu, nema nam druge...
|
|
|
#21583 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Jebem ti fudbal..KAko gamad ima srece...Govna...Aaaaaaaaaaaaaaaa...
|
|
|
#21584 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Ma netreba da nas oni zamaraju, mi treba da gledamo samo ono sto je pred nad, dobiti svoje utakmice, a oni nece moci celo vreme da se provlace, zato kazem, ionako smo bili sigurni da ce ih majmuni dobiti, e sada sto su se vadili to se drugo dvadeset, vazno je da mi pobegjujemo, drugo je sve suvisno.
Idemo sutra na pobedu.
|
|
|
|
#21585 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
U zadnje vrijeme dosta se spekulise da bi Torres mogao napustiti Pool...Mislim da bi malo trebalo sacekati sa Dzekom i sagledati tu situaciju sa Fernandom jednom smo ga ispustili bezveze...ali i dalje sam pri stavu da sigurno Krasic i Dzeko bi nas bas pojacali i odlicno se uklopili...takodjer pitanje je na ovu taktiku ko bi vise legao Dzeko ili Torres...
A ovo za Inter sinoc navikli smo samo opusteno ako izvucemo bodove u januaru mozemo napast Scudetto komotno...u srijedu je bilo dobro a veceras je pravi test
|
| Tags |
| balkan |
|
|