![]() |
|
|
#21631 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
kaladze ne moze ni u novari vise igrat....
|
|
|
#21632 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#21633 |
|
Registered User
![]() |
Pippo željan igre vidi se,koliko sam uvidio u 15-tak minuta do kraja 1 pol. kada sam se uključio,ni janku mi nije loš bio u nekoliko akcija,ali kažem samo sam 15-tak minuta odgledao,vidit ćemo 2 pol.
|
|
|
|
|
|
#21634 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
A tek Huntelar...Koji uzas majko moja..Pa Pipo je opasniji od njega i kad na klupi sjedi...Prodat pod hitno...Igrac od 15 mil.ovoj ekipi za poluvrjeme treba dat 3 komada,a ne za svih 90 ne napravit ni jedan jedini potez...
|
|
|
#21635 |
|
Registered User
![]() |
Kako sad ide,ima li uzvrat ili je ždrijeb za četvrtfinale?
|
|
|
|
|
|
#21636 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
nisam stigao pogledat al izgleda da smo se napatili.a ipak je to kup.nemaju nasi motivacija za to.a sad,nek ne misli neko da ga omalovazavam ili ne znam sta,al svi oni sto hvale huntelara,jedno pitanje.kako to da on jednoj treceligaskoj ekipi nije uspio zabiti gol?a igrao je citavu utakmicu.misljenja sam da je on veceras propustio finu priliku.ne znam,nisam gledao tekmu,mozda je on igrao dobro i trudio se,al on treba zabijati golove,pa makar to bio glupi kup,a kamoli jos nizerazrednoj ekipi poput novare.dali je on uopce zabio ijedan gol iz igre otkad je dosao? ne igra puno,ustvari, dosta malo igra,al trebao je vec zabiti koji kad je vec tako dobar igrac kako mnogi kazu.jer pravim napadacima je potrebno jako malo da zabiju. i dalje mislim da je on promasena investicija.nazalost.
|
|
|
|
|
|
#21637 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
A sta je to Pippo napravio? Eto, sta je to Pippo veliko veceras napravio?
Ako si vidio, Huntelaar je igrao povucenog napadaca, jer Leonardo ne zna mijenjat formacije, pa je tako ostavio samo Pippa kao pravog napadaca, a Huntelaara povukao nazad kao pomocnog. I eto, pored silni sansi, sta je to Pippo uradio? Pa 3 puta mu lopta prelazi preko noge. Znaci, da je Huntelaar igrao isturenog napadaca, bilo bi golova. Ali posto Pippo ne zna nista drugo sem trcat trcat, i cekat da jedna udje (a za razliku od prosli utakmica i godina, danas su njegove (ne)sanse bile uzas). Ljut sam na Leonarda jer nije dao Zigoniu da igra mjesto Pippa. Jer eto, sagledao sam cijelu utakmicu, i dalje se pitam sta je to Pippo velicanstveno uradio veceras? Da je bio bilo koji brzi napadac veceras na njegovom mjestu, zabio bi 3 komada ko sale. Uostalom, i gol nije Pippov, vec se lopta odbila od odbrambenog. Inace bi isla direkt u golmana. Nemoj te pljuvat po Huntelaaru, kad je decko uradio ono sto niko nije znao. A mali Verdi, nek ide u Regginu ili Torino, pa nek tamo unistava sanse sa driblanjem. Izvini Macheda, nisam te prepoznao. De odma predriblaj cijelu odbranu. Pa idiote jedan mali, nije bezrazloga sto ti jos igras u juniora a drugi se vec spominju kao pojacanja za slijedecu sezonu. Kad vec dobijes sansu, sta koji djavo upropastavas akciju nebil nekog predriblo i pokazao kako ti znas igrat? E to ja zovem "jos uvijek nesazrio" za standardnog igraca. Drago mi je da je Bonera igrao. Ali vidi se razlika izmedju prvog tima (Ambro, Flamini, Huntelaar, Abate) i ostali. Ogromna razlika |
|
|
|
|
|
#21638 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
nema dalje. Gotovo. Sad idu cetvrtfinale, opet po jedna, i onda polufinale dvije tekme.
|
|
|
|
|
|
#21639 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
igramo sa udineseom 12 februara u 1/4 cupa...
huntelar je igracina a vi pisite sta hocete... treba mu kontinuitet... otidjite malo na you tube pa vidite sta je covjek radio i kakve je golove zabijao... i meni je krivo sto malo vise mladih nije igralo... oept nam u timu sve starohani... da ih se vise rijesiti u p m...
|
|
|
#21640 |
|
Registered User
![]() |
ma koji mladi, i ovako smo jedva dobili...
![]() golčina Flaminija... treba i njemu malo dat više šanse u prvoj ekipi ![]()
|
|
|
#21641 |
|
Registered User
![]() |
mislim da sam pogrijesio glede ovog sa udineseom 12 februara... mislim d aje to ipak prvenstvena... sorry jos jednom.... slazem se za flaminia...
|
|
|
#21642 |
|
Registered User
![]() |
Talijanski kup: Milan u četvrtfinalu
Nogometaši Milana plasirali su se u četvrtfinale Talijanskog kupa tijesnom 2-1 pobjedom nad trećeligašem Novarom na San Siru... U utakmici u kojoj je trener “rossonera” Leonardo dao priliku igračima koji u Seriji A ne dobivaju puno prilika, domaćin je očekivano poveo već u 12. minuti preko Filippa Inzaghija, ali je borbena Novara izjednačila u prvoj minuti drugog poluvremena preko Pabla Andresa Gonzaleza. Pobjedu Milanu je donio francuski veznjak Mathieu Flamini 81. minuti dalekometnim udarcem s nekih 20-ak metara. U četvrtfinalu će Milan igrati protiv pobjednika dvoboja Udinese - Lumezzane. Talijanski kup, osmina finala: Milan – Novara 2-1 (Inzaghi 12, Flamini 81 / Gonzalez 46) Genoa – Catania (18.30h) Juventus – Napoli (20.45h) |
|
|
|
|
|
#21643 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Ko si vec gledao sjecas se kada je Pipo uzeo loptu na 25 metara i presao onu dvojcu igraca ubacio loptu za Huntelara koji sa 7 metara pogadja direktno golmana...Pogledaj ustvari ocjene igraca pa ces vidjeti da je Huntelar bio naj losije ocjenjen igrac Milana uz Boneru,dok je Pipo igrac utakmice... Cak je i taj Verdi kojeg spominjes bolje ocjenjen od Huntelara...
|
|
|
|
#21644 |
|
Registered User
![]() |
Huntelar je tip Inzaghia i zna igrat samo u 16 metara a tu je UBICA, ali ga Leo namjerno ili ne nikako nestavlja kao isturenog vecinom je na krilu ili kao polu špica
|
|
|
#21645 |
|
Registered User
![]() |
Huntelar nije igrao ni na krilu...Ni poluspica..Pa jestel vi coravi ljudi sta je vama..
Pipo i Huntelar su igrali 2 napadaca,a iza njih je igrao Di Genaro....Ista formacija koju je nekad koristio CArlo sa 2 spica i Kakom iza... Kakav poluspic ili krilo...Huntelar je vecinu utakmice proveo u 16 metara,samo sto je bio totalno nezainteresovan za igru...Za razliku od Pipa koji je svoje sanse sam sebi stvarao,osim onog ponistenog gola(koji je bio regularan 100%)kad mu je Jankulovski centrirao...
|
| Tags |
| balkan |
|
|