AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 16-01-2010, 17:56   #21676

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Nemamo mi sanse za Scudeto pored ovakog intera...Pa oni su toliki sreckovici da je nemoguce boriti se sa takvom ekipom....Sjetite se jos prvog kola..KAda je na 0-1 Bari imao zicere koje nemasi niko al opet govna izjednacise kao i sad...Uzas....Ovo im je 10-ta tekma na kojoj se provlace..Dokle vise....?????
Old 16-01-2010, 18:34   #21677

senna_cro

Registered User

senna_cro's Avatar

senna_cro is on a distinguished road
...do idućeg kola
senna_cro is offline   Reply With Quote
Old 16-01-2010, 19:40   #21678

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
http://www.youtube.com/watch?v=IJjsd...layer_embedded

edin Dzeko

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 16-01-2010, 21:40   #21679

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
nisu se izvukli, vec je bari kriv. Oni su toliki idioti u odbrani. Pa ja da sam Baretto, prebio bi ih sve i jednog. Covjece, vodis 2:0 i oni se onako izgube. Izgube se kod prvog gola, onaj majmun stoji u lozi (na 7m od gola) i gleda kako DVOICA Interovih igraca prolaze kraj njega i zabijaju gol. Pa idi kuci, uzmi pivu i tako si gladi jaja. A onda drugi gol je smijesan. Opet glupo ispadnu i od vise neznalice sta dalje, rusi Interovog igraca. Koji idioti boze dragi.
A one sanse sto su imali, pa haj, mozda je i moglo, al realno 2:2 Nisu zasluzili pobijedu pored onakvog katastrofalnog ponasanja odbrane. Kako bi im ja sutra naredio trening. I to samo onoj 5 iz odbrane. Nista krilo i napad. Samo 4 iz odbrane i zadnji vezni. Haj mars na trcanje idiote. Posto vidim da se gubis na utakmici, znaci pala ti kondicija, e sad ces da je nabijes. Hajmo, trciii
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 17-01-2010, 05:27   #21680

mugello

Registered User

mugello is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by ensar7 View Post
nisu se izvukli, vec je bari kriv. Oni su toliki idioti u odbrani. Pa ja da sam Baretto, prebio bi ih sve i jednog. Covjece, vodis 2:0 i oni se onako izgube. Izgube se kod prvog gola, onaj majmun stoji u lozi (na 7m od gola) i gleda kako DVOICA Interovih igraca prolaze kraj njega i zabijaju gol. Pa idi kuci, uzmi pivu i tako si gladi jaja. A onda drugi gol je smijesan. Opet glupo ispadnu i od vise neznalice sta dalje, rusi Interovog igraca. Koji idioti boze dragi.
A one sanse sto su imali, pa haj, mozda je i moglo, al realno 2:2 Nisu zasluzili pobijedu pored onakvog katastrofalnog ponasanja odbrane. Kako bi im ja sutra naredio trening. I to samo onoj 5 iz odbrane. Nista krilo i napad. Samo 4 iz odbrane i zadnji vezni. Haj mars na trcanje idiote. Posto vidim da se gubis na utakmici, znaci pala ti kondicija, e sad ces da je nabijes. Hajmo, trciii
Treba ih poslat u šumu i tako ih izmorit ko nikoga,ko što je uradio florres sa igračima atletico madrida prije neki dan.Uništio ih s treningom i poslije toga odigraše utakmicu za 10,pa ljudi ovo je sramota kako se provlače ova govna više,pa dokle majku mu?
mugello is offline   Reply With Quote
Old 17-01-2010, 09:34   #21681

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Sjajan je. Stvarno se bori, i svaka mu cast. Opet kazem, nemam ja nista protiv Boriella, al volio bi da igra i Klaas. Ipak smo ga kupili, ne da sjedi na klupi, vec da igra.
Eh sad, kad imas 2:0, njima fali jedan, e sad nek ubaci Huntelaara pa da vidimo sta decko moze. Eto, sad nema sta izgubit. Ja bi promijenio formaciju, stavio Huntelaara mjesto Beckhama, koji mi je pravo los danas. Nije na terenu. Vjerovatno cijelo vrijeme razmislja gdje ce uzet vilu u Beverly Hillsu. Jbg. to je veliki problem za porodicu Beckham. Znaci, nek stavi 4-3-1-2 i nek igra s Klaasom i Boriellom.
Al moram priznat, da mi je odma draze gledat kad na bokovima vidim nasu djecu: Antonini i Abate. Daj njima da igraju, a ne nekoj starudiji. Ovi se mogu i moraju nositi s protivnicima.
Sve u svemu fino igramo
Old 17-01-2010, 09:51   #21682

mugello

Registered User

mugello is on a distinguished road
Dobro igramo samo je beckham neprepoznatljivo loš,nema ga nikako u utakmici non stop se gubi,abate odličan bori se kao lav non stop se nudi,a ovi ostali standardno dobri
mugello is offline   Reply With Quote
Old 17-01-2010, 09:54   #21683

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Fave Players: SFRJ Reprezentativci
pece4ever is on a distinguished road
Antonini da, ali mislim da Abate ne igra bas na nekom nivou, cak sto vise, slabiji je i defanzivno i ofanzivno od Zambrote, ali dok funkcionira ja bih ga drzao u igri.
Kako i da je, danas a i prethodna nekolko utakmica Pirlo igra u staroj formi i to se primecuje, sve u svemu, podigli smo moral a to Carlo nije znao kako, to je to. Leo je nasao nacin da vrati pobednicki mentalitet i onda gazimo.
Joj, jedva cekam intera, kako cemo ih samo napucati ufufufuf, ima da ga jedu duplo nego Juventus.

FOREVER
pece4ever is offline   Reply With Quote
Old 17-01-2010, 10:01   #21684

DUCO

Registered User

DUCO's Avatar

Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
DUCO is on a distinguished road
show time...........
tek smo poceli........

GAME OVER
DUCO is offline   Reply With Quote
Old 17-01-2010, 10:12   #21685

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
kalla1899 is on a distinguished road
zasto marek......zasto ne di gennaro????

pa kad ce igrat ako ne danas kod ovakve situacije.....
kalla1899 is offline   Reply With Quote
Old 17-01-2010, 10:23   #21686

DUCO

Registered User

DUCO's Avatar

Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
DUCO is on a distinguished road
di genaro nie na klupi

GAME OVER
DUCO is offline   Reply With Quote
Old 17-01-2010, 10:55   #21687

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
kalla1899 is on a distinguished road
dinho majstoreeeeeeeee
kalla1899 is offline   Reply With Quote
Old 17-01-2010, 10:57   #21688

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

hehe, hattrick Ronaldinha Al postao je vise dosadan sa svojim golom. Zadnji 30 minuta je bio toliko sebican, samo da zabije gol. Ne kontam ga. Al dobro je da se vratio. Moze igrat u repki. Ne ide mi u glavu zasto Flamini i Nesta? Zasto nije igrao Klaas? Leonardo ne voli Klaasa, i ja sam zato da ga prodamo sad u januaru. Koji ce nam ? Kad i ovako ovaj nece da ga stavi i nece da promijeni taktiku, a i vi ste se okomili na njega i hocete Pippa. Pa nista, nek decko ide u Arsenal nek igra, pa nek se kasnije ispostavi kao i Gilardino, jer vi obozava te vaseg Pippa. Pa nije ni cudo sto se produzuje ugovor s Pippom, pa sami vi navijaci bi ste htijeli da on igra do 40-te.
I nemoj te nas dizat, igrali smo s igracem vise protiv zadnje ekipe u Serie A, 12 bodova su do sad skupili.
Old 17-01-2010, 11:00   #21689

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
ZAr jos neko misli poslije danasnje tekme da Huntelar treba da bude prije Boriela????
Roni odlican...Vratio se definitivno...
Old 17-01-2010, 11:06   #21690

deejaysale

Registered User

deejaysale's Avatar

Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
deejaysale is on a distinguished road
Ja stvarno neznam sta je tebi ensare s tim Huntelaarom,zapeo za njega i gotovo,pa jebo ka kit,jesi ti čuo za onu momčad koja dobiva se ne mijenja??Sve je ok,pobjeđujemo,igramo dobro,borimo se ko lavovi(kad treba),zajedništvo među igračima je nikad vidljivije,a ti kukaš kao da smo u zoni za kup uefa i ne možemo gola dat??Pa zar stvarno kraj ovakvog Borriella misliš da moze Huntelaar igrat??Nek sjedi na klupi i čeka priliku,tu je tek par mjeseci,strpljenja malo,duga je sezona,bit će ozljeda,bit će i za njega šanse!Ja nisam za to da se proda,i čak sam bio za to da dođe,ali ne kuzim čemu strka oko njega,hoće li ili neće igrat!Jedan Tomasson je dosao sa većim referencama pa je čekao svoju priliku (i dočekao) pa će tako i Huntelaar,samo strpljenja s njim,a ne stalno,zašto,kako,sa čime??
Stvarno neki put ne razumijem takve postove,i nakon 4:0 pobjede zamjerke???Zamisli kako je juventinima sada!!

A sto se tiče Pippa,ne postoji igrač na svijetu koji sa takvim žarom hoće da utrpa još koji gol,kad se u njemu više ta želja ne bude vidjela on više neće biti ovdje,a kod Huntija nažalost još nisam vidio tu želju što ne znači da je nema!I zato za sada je i meni Pippo bolji izbor od huntija!

Pozzzzz

Last edited by deejaysale; 17-01-2010 at 11:09.
deejaysale is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules