![]() |
|
|
#21691 | |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
Quote:
pa mi imamo strasni napadaci i nie bitno ko igra sve dok Milan pobedue.....gome on bring on Inter ![]() |
|
|
|
|
|
|
#21692 | |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Quote:
Pa to ja pričam!!Bravo DUCO! Evo zanimljivog članka u kojem na sreću nas nema ![]() ![]() http://www.index.hr/sport/clanak/uef...ti/470743.aspx |
|
|
|
|
|
|
#21693 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#21694 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Cemu trebam biti zadovoljan? Radi cega?
Siena je zadnja, 12 bodova, u 11. min gube golmana i od tada igraju sa igracem manje. Od 28' minute vodimo sa 2:0. Vec tad sam znao da cu izgubit predict, jer sam znao da ce biti golova. Al da sam znao da cemo ih onako zabit.... Kao prvo: Capello, Hiddink, Magath, su univerzitetski profesori akademski nauka fudbala za Guardiolu, Leonarda, Ferraru, Ancelottia,.... Zasto? Pa cijelu sezonu igramo taktiku 4-1-2-2-1 Sad, kad si dobio priliku da isprobas na San Siru, u Serie A, taktiku sa 2 napadaca, on pravi najgore. Znaci, ubacuje Jankulovskog, da bi olaksao posao Dinhu, da ne mora da se duboko vraca radi lopte, vec da bude samo naprijed. Cijelo drugo poluvrijeme igramo preko lijevog krila, i uvijek iste stvari. Driblaj, nabijaj, i to je to. Ni jedna jedina akcija. Po meni: Ne mozes se zvat trener ako ti nisi u stanju da mijenjas taktiku. Pa covjece bas radi toga je Hiddink sa Chelseam ubio Barcelonu. Razmontirao ih na sitne dijelove. Jer im se suprostavio sa "anti-igra barcelone". Majke mi, da je bila neka jaca ekipa danas, i da je na klupi sjedio dobar trener, malo morgen bi mi dali treci i cetvrti gol. Ljut sam ogromno, jer nije u stanju da igra nesto drugo. Pa mijenjaj. Ovako samo olaksavamo Sir. Zvaki da se nastima za utakmicu protiv nas. Svaku utakmicu igramo preko Ronaldinha. Kazem sve to, jer ne mogu da shvatim, kad ovi vec imaju igraca manje, i vidilo se da su se povukli, zasto se nije odigralo 4-4-2 sa Dinho istureno lijevo krilo, Beckham desni vezni, sredina Pirlo i Ringhio/Flamini, A u napadu Boriello i Huntelaar? Pa zadaj njihovoj odbramni jos vise brige sa dvoicom napadaca, i razvuci igru po krilima preko Dinha i Beckhama. Jer opet kazem, povukli su se i zatvorili, znaci moras ih pustit da igraju, moraju se otvorit. Al de mi reci kako je to moguce kad ti ostavljas i dalje jednog napadaca, i jos sto je najbolje dajes mi do znanja (ubacivanjem Jankulovskog) da ce sve ici preko lijevog krila. Ja volim kad pobijedimo, ponosan sam na pobijedu u Madridu, u Torinu smo odigrali koliko treba ali je Juve bio los pa smo zato pobijedili. A danas je bilo moranje da se pobijedi, i to su odradili. Ali nisu mi dokazali da su sjajni. Jer kako mozes na svom terenu, s igracem vise, onoliko se patit. Nije tu vise bilo oni ludi ubacivanja da napadac protrci i sam se nadje pred golmanom. Imao si prejaku priliku da to uradis, a on i dalje ostaje pri svom: Dinho, Beckham iza Boriella. E jedva cekam Manchestera, pa da vidim kako ce protiv njih proci ta taktika. Ustvari, evo slijedeca nedelja je vec dobar test, ekipa koja igra sa dva spica, i trener koji se zna suprotstavit. Zivi bili pa vidjeli do nedelje. Pobijeda jest bila, al je igra bila katastrofalna naspram onog sta se MORALO napravit. |
|
|
|
|
|
#21695 |
|
Registered User
![]() |
deejaysale i alberto, cujemo se u nedelju poslije tekme s Interom, da cujem tu vasu "pobjednicku taktiku"
Ja 100% stojim iza toga da cemo izgubit, al eto, cekam vas u nedelju u 23:00 da cujem sta ce te mi tad rec o tom nasem pobjednickom mentalitetu i sjajnoj igri s jednim napadacem. Naravno, ako ih pobijedimo, priznat cu da sam potpuno pogrijesio i izvinut cu vam se oboici. Al eto, koliko sam do sad vidio, nemamo mi sanse protiv Intera sa jednom te istom taktikom. Al opet kazem, zivi bili pa vidjeli, 7 dana nade |
|
|
|
|
|
#21696 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
ensare,ensare,sad si prebacio priču na drugu stranu,ja sam ti zamjerio strku oko Huntelaara,a ne taktike tako da neznam sta ti sad to znači!??Normalno da nas Inter može pobjedit i da je čak i favorit u toj tekmi,ali šta misliš da sa Huntijem smo opasniji protiv njih???Da,igra nam se temelji na Ronaldinhu i ja nemam ništa protiv toga dok god njega ide kao zadnjih 5-6 tekmi,a pričaš kao da Leo ima nekog više izbora??To što si ti tu sad ispisao je sve lijepo u teoriji,ali mi neznamo APSOLUTNO NIŠTA šta se dešava na treninzima i u svlačionici?
Ja samo nisam pobornik pljuvanja i nezadovoljstva kad sve ide kako treba! Opet ti naglašavam,zajedništvo u ekipi nije ovako bilo možda 10 godina i to je velika stvar koju sad imamo i koja između ostalog može slomit Inter! I ja NIKAD,ALI BAŠ NIKAD nćeu reći da ćemo izgubit od INTER-a ma koliko sumnjao u to jer mi to jednostavno vjera ne dopušta!!!! |
|
|
|
|
|
#21697 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Istina je, da treneri nikad ne mijenjaju formaciju, vec samo filozofiju. Ali kad se nadjes pred gigantom, i uocis mu greske, onda zamjeni svoju formaciju i odigraj drugacije. Ali kako, kad, kada imamo priliku da isprobamo nesto novo, on i dalje gura svoje. Ne kazem ja da je Klaas bolji od Boriella, Boze sacuvaj, al ne volim kad mu se ne daje sansa. Pa upravo decka nece lopta. Daj mu u tim sigurnim trenucima, kad imas rezultat, daj mu tad sansu da ga ponovo krene. Ja sam za Italijanski Milan, a ne brazilski i strani. Ali, kad vec nemam drugog Italiana da mi udje u sastav, e nemoj matere ti dosadjivat sa penzionerom Inzaghiem. Pa necu se cio zivot izvlacit na starog Pippa. Pa ima i mladi igraca. Zato, najbolje za sve nas: nek se Klaas proda. Ja sam da dijete igra, a ne da sjedi i gleda kako Pippo u 36-toj godini igra mjesto njega. |
|
|
|
|
|
|
#21698 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#21699 |
|
Registered User
![]() |
Zna li neko kako da dodjem do karti za derbi?
Ima nas troica (mozda i cetvorica) iz Graza smo mislili krenut dole, ali kako i gdje da nabavim karte? Imali preko onog fan kluba Rijeka? |
|
|
|
|
|
#21700 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Nema se sta zamjerka traziti ljdi sta vam je, pa ja nisam vidio MILAN vec 10 god da kada da treci gol da LETE da daju i 4 ... RONALDINHO je čarobnjak ... aliiiii uvijek ima ali jbg ako dobijemo Fiorentinu mislim sad u srijedu onda bi u nedjelju protiv Intera bilo za prvo mjesto i iskreno čekam tu tekmu da zaista vidim jeli ovaj MILAN spreman za velike stvari jer sjetite se jedino su nas oni zaista razbili u prvom dijelu iako jos nismo poslozili kockice tada al jbg ko te pita... Ako dobijemo Intera ovaj Milan onda moze na sve tri fronta pucat definitivno... Sacekajmo nedjelju i nadam se slavimo .))))))))
|
|
|
#21701 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Quote:
Tebi je čaša uvijek poluprazna. Samo gledaš kiksove i nikakvu pohvalu nemaš za jednog Leonarda koji je dobio ekipu u užasnom stanju i napravio odlične stvari. Ti pamtiš Palermo i ostale kiksove a npr. ni pobjeda protiv Reala i Juventusa ti ništa dobro ne znači. U kakvim god govnima bili Real i Juve uvijek su to REAL i JUVE jebemu. I to što se Leonardno ponaša kako se ponaša je zbog toga što čovjek još uči. Nek ovu sezonu završi drugi pa tooooooooooo majstore, svaka čast. iduće će sigurno bit bolji. Jesi ti vidio veselje poslije 2. gola, to nam treba. I to da bi više volio talijanski Milan umjesto brazilskog je za mene u rubrici NO COMMENT zbog masu razloga... |
|
|
|
|
|
|
#21702 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Nesta ozlijeđen??? Jeste čulo što o tome?? KOmentirat cu tekmu kasnije...
|
|
|
|
#21703 |
|
Registered User
![]() |
Odlicno odlicno!!!!!
Bodovi se skupljaju,Dinho je sve bolji i bolji,timski duh je FENOMENALAN!!!!! Sto rece Sale ovako zajednistvo u ekipi nije bilo jako dugo!!!! Idioti su u padu forme to je defintivno al imaju srece da je to nevjerovatno! Sto se tice ovih formacija ova jedino funkcionise sa ovim igracima,ljetos je to Leo sve isprobao i ova jedino stima i ovo je defnitivno ako nista jedno 2647589 puta bolje od onih Carlovih egzibicija sa 9 defanzivaca. Konacno igramo onako kako nam predsjednik voli ![]() Ljudi rezultati su tu sto je najbitnije,imajuci na umu da imamo i vise nego polovne bekove jer ponekad igramo i bez njih i da smo ulozili jedno 20 eura u ekipu JA sam prezadovoljan svaka cast Leu jer radi odlican posao. I sigrno puno bolje zna neke stavri od nas samo neka ovako nastave. Idemo u Firenzu po 3 boda i onda na merdu at the full force!!!!!!!! Forza Milan!!!!!
|
|
|
#21704 |
|
Registered User
![]() |
Idemo na Inter, ne na Fiorentinu. Fiorentina je prebacena na februar radi kupa Italije. Ove srijede se trebao igrat kup Milan - Udinese, ali je pomjeren na slijedecu srijedu da bi bili isti uvijeti za derbi. Znaci, 7 dana bez utakmice.
I da, stojim iza svoji rijeci. Zasto ih nebi kritikovao? Sta su to magicno uradili danas? Vi ste i dalje isti. Jedna pobijeda, WOOOOOOW veliki Milan, osvoji cemo titulu. Ch. Liga je nasa. Momci, isto tako smo se dizali pred Palermo, pa su nam opalili samarcinu. Sta sam ja to rekao protiv pobijede nad Realom i Juventusom. Protiv Reala, oni su se zajebavali, a mi odigrali najbolju tekmu koju sam do tad gledao. Svi trce, svi se bore. I dokaz za to je 1:1 na San Siru. Svi su igrali i trudili se. I ono je trebao biti gol Pata. E to je igra, i tu ja nemam zamjerki. Protiv Juventusa jesmo pobijedili, ali nismo nesto wooow odradili. I ta igra je bila bolja od ove danasnje. Juventus los, nasa odbrana prejaka, i napadaci samo iskoristili sanse. A sto, kad vec uci kako ti kazes, danas nije isprobao formaciju sa 2 spica? ko ti ga zna, mozda nam bas ta formacija bude trebala u nekoj slijedecoj utakmici. Mozda nam formacija sa 2 spica ne lezi, ali kad vec imas sigurnu pobijedu, sto ne pokusas nesto novo? Gledaj Magatha, protiv Bayerna pri rezultatu od 4:1 ubaci rezervnog golmana i stavlja nove igrace. Jbg. ima pobjedu pa daj vidimo nesto novo. Wenger isto tako kad vodi stavlja druge igrace da ih ispita. Lijepo je bilo vidjet Jankulovskog i Favallia, ali zasto po Bogu ne pokusas odigrat od 55' sa dva spica. Pa ako ne ide, izbaci Boriella u 75' i vrati se staroj 4-3-2-1 formaciji, al nemoj non stop isto radit. |
|
|
|
|
|
#21705 | |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Quote:
|