![]() |
|
|
#21781 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Ronaldinho
"Koncentracija na derbiju će biti ključna" Brazilski nogometni as Ronaldinho najavio je derbi 21. kola Serije A u kojem se u nedjelju na San Siru sastaju njegov Milan i Inter. Foto: ReutersNakon slabog starta u sezonu i perioda u kojem ekipa nije uspjela pronaći pravu igru, Milan je zaredao s pobjedama i uspeo se do drugog mjesta na tabeli, šest bodova iza vodećeg Intera, ali uz utakmicu manje. U prvom međusobnom dvoboju ove sezone slavio je Inter s uvjerljivih 4-0, a Ronaldinho vjeruje kako je njegova ekipa sada sposobna za uzvrat. "Ako nam pristup utakmici ne bude pravi, riskiramo da nam se dogodi isto kao i prošli put. Moramo se koncentrirati svih 90 minuta kako se ne bi ponovila prošla međusobna utakmica. Moramo pobijediti i otići kući sa sva tri boda u džepu", rekao je Ronaldinho za Sky Sport. Za kvalitetne igre u posljednje vrijeme Milan može ponajprije zahvaliti Ronaldinhu, koji je u zadnje dvije utakmice postigao nevjerojatnih pet golova, ali Brazilac ne ističe sebe u prvi plan. "Kao prvo, ne igram sam na terenu. Riječ je o dobroj igri cijele ekipe, od Dide do Borriella. Svi igramo dobro i zato nam je lakše. Moj je posao jednostavan, stvoriti prilike za gol i zabiti koji ako je moguće. Ako svi igramo tako dobro i složno kao u zadnje vrijeme, onda dolaze dobri rezultati." Ronaldinhova sjajna forma potaknula je i pitanje povratka u brazilsku reprezentaciju. "Trenutno uopće ne razmišljam o tome. Moje su misli 100 posto usmjerene na Milan, a ostalo će se dogoditi prirodnim tokom."
|
|
|
#21782 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Jos za Nestu nista nije sigurno zato ne pravite formacije bez njega. Uskoro ce trening Milana,Nesta ce pokusati odraditi citav i sve cemo znati. Ozljeda aduktora nije toliko opasna i moze se drzati pod kontrolom. Nama za derbi treba Sandro,a ne Favalli tako da..
Prema prognozama Talijanskih medija on je u sastavu sad cemo vidjeti. Veseli me to sto najvjerovatnije nece biti Seedorfa u prvih 11!
|
|
|
#21783 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
imam feeling da cemo ih laganini dobiti.u strasnoj smo formi.bolji smo i zeljniji smo pobjeda nego gamad.
|
|
|
|
|
|
#21784 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Samo pobjeda......Forza Milan...
|
|
|
#21785 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Samo Nesta da ozdravi....jebo pobjedu
, bez njega gubimo i 5 narednih, a ne samo ovu tekmu.....al ipak sam optimista.....da je bar neriješeno s govnima odigrati....o pobjedi da ne pričamoo
|
|
|
|
#21786 |
|
Registered User
Fave Players: franco,ricky,paolo,marco...weah
![]() |
bit ce Nesta!!
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#21787 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Ne mogu se uopće smiriti prije ovih utakmica, uzas. Toliko bih volio da ih nabijemo sutra ali se bojim da to nece bas tako biti. Protiv Juveta sam na predictu stavio 1 na Juve, sada cu opet staviti 1 na Merdu, nadam se da cu opet biti u krivu!!
Nesta je kao odradio trening, valjda je ok. Bez njega smo u... totalno. Inter nema Stankovica...
|
|
|
|
#21788 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
fuj ajmee nemogu da spavam a i necu uhfatila me insomni nemogu da sacekam utaknicu
nadam se da ce sve biti u najbole i da cemo pobediti evo ja bi i remi prihvatio. Mi moramo da pripazimo na snajder i Milito svi ostali su bezopasni,pogotavo ovaj novi moamak od (morona) mislim da se zove pandev neznam od kde sa ga naslipoz.... do sutra i forza milan 4ever ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#21789 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Ma vi ste p*cke!!!!
Veceras, izlazim sa jaranom, u Grazu Hrvatska prosla dalje u rukometu, slavlje, idemo dalje, al meni nije ni do cega. Dolazimo u diskoteku, kraj nas djevojke plseu, pice na stolu, muzika uzivo, AL MENI NIJE NI DO CEGA!!!! Jer meni je samo Milan u glavi, I na kraju, poslije cijelog barenja ocima, prilazimi treba, i kaze mi sto sam sam, sto joj ne pridjem, jer i ja se njoj sivdjam, hoces da izadjemo vani da popricamo, a ja joj kazem: Ljepotice, slatka si i lijepa si, al moje misli veceras nisu ni sa tobom, ni sa mojom djevojkom, ni sa mojom materom. Moje misli su sa Leonardom i MOJIM i SAMO MOJIM Milanom!!!! Sutra mi je derbi, Inter - Milan, i ja i dalje ne znam kako da sastavim ekipu. Zato molim te, nisam ja trenutno za tebe. Djevojka me shvatila kao idiota, al boli me ona stvar. Meni je trenutno samo jedna ljubav na svijetu, moj Milan. Ne znam za vas, al meni postoji Celik i Milan. Niko dalje. I kad budem sam, njima cu se vijecno radovat, snjima cu vijecno tugovat. Rad nikog necu toliko zaplakat koliko sam rad svog Celika i Milana. Ta zena jos nije rodjena |
|
|
|
|
|
#21790 |
|
Registered User
![]() |
I kad gubis, tu smo mi, tovji vijerni sinovi, Robijasi nikada necete napustiti!!!
E tako i Milan, i kad budemo u drugoj ligi, samo jedan je sampion, samo jedan je Milan, ne moze nas ni Juve ni merda srusit, jer mi smo i uvijek cemo biti NAJJACI!!! Jer samo je jedan Milan MILAN MILAN SOLO CON TE MILAN MILAN SEMPRE PER TE |
|
|
|
|
|
#21791 |
|
Registered User
![]() |
Kad imas pare da odes trebi u Zagreb, a slazes joj da ne mozes jer imas ispit. A putovanje u jebeni Milano te kosta duplo vise, a ti se njoj javljas iz jednog haustora i govoris joj da si u citaoni i da ucis... e tad ces shvatit koliko ti klub vazi. Lutke moje, zasto se voli Schalke, Liverpool, Celik, Hajduk, Partizan, Milan ... jer kucaju stobom. Kako ti srce kuca, tako ti kuca i Milan. Vjeruj mi lutko, zena ce biti, al klub je samo jedan. Majke mi placem dok vam pisem, al volim svoj klub. Volim ga do groba. I sa sobom cu ga nosit, i nece mi ga niko oduzet.
Tri stvarne su ljubavi: Mamma, Celik, Milan, sve ostalo nastaje i gasi se |
|
|
|
|
|
#21792 |
|
Registered User
Fave Players: Thiago Silva,Pato,Nesta,
![]() |
ensare jel sve OK???
djelujes mi ko ja kad se bas olesiim xD |
|
|
|
|
|
#21793 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
I mene neka nerva spucala čitavo jutro,ali bit će sve ok večeras,a evo i formacije za večeras:dida,abate nesta,t.silva,antonini,gatuso,pirlo ambrosini,beckham,ronaldinho,boriello.Klupa:abiati,favali,jankulovski,seedorf,flamini,inzaghi,huntel ar. Kao i protiv siene samo što je ambra mijenjao flamini zbog žutih,ali samo da beckham bolje odigra nego prošlu i bit će sve ok,jer su svi ostali bili odlični protiv siene sem njega.Ali večeras će se napalit maksimalno na inter ja mislim,jer ipak to je nešto drugo i gledat ćemo pravog beckhama ![]() |
|
|
|
|
|
|
#21794 |
|
Registered User
![]() |
Ronaldo: Navijat ću za Milan u derbiju
Nogometni svijet u nedjelju navečer će biti okrenut prema San Siru gdje veliki gradski derbi igraju Inter i Milan. U pitanju su i trenutačno dvije vodeće momčadi Serije A... Inter ima utakmicu više, te šest bodova plusa, no mnogo toga bi se moglo zakomplicirati na vrhu ljestvice ukoliko Milan slavi u nedjelju navečer. I jedan od najboljih nogometaša posljednja dva desetljeća, Brazilac Ronaldo, će pratiti ogled, što nije čudno jer je u karijeri nosio dres oba milanska kluba. Ipak, Ronaldo nema dvojbe za koga će navijati. - Moj izbor je Milan. Tamo sam osjetio, stvarno, posebnu atmosferu i vječno ću pamtiti te trenutke u karijeri - rekao je 33-godišnji Ronaldo koji trenutačno igra u brazilskom Corinthiansu. Ronaldo je u karijeri u Milanu igrao od 2007. do 2008., a daleko dulje u Interu, od 1997. do 2002. - Vezan sam uz Milan i zbog dvije osobe. Trenera Leonarda kojeg jako poštujem i želim mu sve najbolje u poslu, a iznimno mi je drago što se Ronaldinho vratio. On je zaslužio natrag svoju slavu. |
|
|
|
|
|
#21795 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Quote:
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|