![]() |
|
|
#21811 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Jebg Abate
|
|
|
#21812 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Sada treba Huntelar Mesto Bekama i Seedorf mesto Ambrosinija
|
|
|
|
#21813 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
usli smo u utakmico ko dinamo na poljudu.....pojeli nas zive.....bez udarca u okvir gola....
da o pogreskama u obrani ne govorim....nemam vremena ih nabrajat koliko ih je bilo.....
|
|
|
#21814 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini , T.Silva , Nesta , Pirlo , Inzaghi !
![]() |
mislim da klass na klupi gori da udje i da ga zabije interu .. imam neki osjecaj.. i onako imamo igraca vise, u drugo poluvrijeme treba uci s dva napadaca hrabro i trebamo napasti od prve minute.. ako ne upali u 75-oj minuti iscekujem super pippa koji je igrac za velike tekme !!
|
|
|
|
#21815 |
|
Registered User
![]() |
Nece ovako, ipak mislim da bi Seedorf zavrsio bolji posao nego Bekam, a i treba nam jos jedan napadac zajedno da igra sa Borrielom, ali pod uslovom to da bude Huntelar a ne Pipo
|
|
|
|
#21816 |
|
Registered User
![]() |
seedorf umjesto gattusa cini se....nevjerovatno kolko nas probijaju po toj strani gdje treba nesta da stoji i zna to i mou da ce odmah abate biti slabiji
|
|
|
#21817 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Ne bi borielo ni u bazen ubacio... dr napadac je MORAO poceti dr pol i to je Leo kriv... Sedorf ... treba ga ispisat iz milana
|
|
|
#21818 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
ubise nas ljudi.....ko zeceve.....sramota.....
|
|
|
#21819 |
|
Registered User
![]() |
strašno! dobro da je sneijder isključen inače bi nas razguzilo i više nego prvi put!
pa da im ne možemo dati gol s igračen više, katastrofa! jbt sad i dinho :S :S :S
|
|
|
#21820 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
penal i 2 igrača više...imaju i sreće jebga......
|
|
|
|
#21821 |
|
Registered User
Fave Players: Thiago Silva,Pato,Nesta,
![]() |
ma kakva sreca imaju trenera, jebo majku ja nemogu da vjerujem da mu je bekam probijo po strani i favali igro stoperra, pa imo je igraca vise trebo je izbacit jebenog bekama i ubacit huntelara i ici sa 2 napadaca, nakon ove utakmice mislim da je svida jasno da NE ZASLUZUJEMO da budemo prvaci mozemo biti sretni ako ostanemo na drugoj poziciji.
|
|
|
|
|
|
#21822 |
|
Registered User
![]() |
Ne samo sto imaju srece, nego su bili i bolji, sa igracem manje, oni nam nedaju sut, onaj merdin trener majmun kako li se zove, napravio dobru taktiku, dozvlio nam da nabacujemo, je u odbrani sa nabacene lopte oni su bolji, jos i svi nasi sutevi si otisli preko gola (oni malo koi smo ih imali).
Jebiga, mesto da namalimo na -3, mi se opet vracamo na -9, to je to, sad da se nadamo da cemo se vratiti sto pre na stare staze i produziti igrati dobar fudbal, a ovo vece kako znamo i umemo da zaboravimo sto pre. NEcu da kritikujem nikoga, jar smo svi bili za nigde, to je to.
|
|
|
|
#21823 |
|
Registered User
![]() |
Jednostavno rješenje zaustaviti ronaldinha i dobili smo utakmicu,to je sva mudrost mourinha,jer jednostavno dinho nije mogao disat pored maicona.I sad se vidi kad igra dinho igra i milan a kad ne igra onda pušiona.Jesu nas neki dizali u prethodnim utakmicama i pucali vatrom na ensara kad je govorio kakvo je stanje u ekipi i da ćemo ga golemo ispušit kad naletimo na pravu ekipu i to se i desilo.Jednostavno su nas razmontirali i to bez isključenog ponajboljeg igrača na početku utakmice.Sa igračem više nismo im mogli pera odbit čitavu utakmicu pa vi opet pucajte po ensaru zato što je realan bio i nije se bacao u nebesa kao neki.Spustiše nas ljudi na zemlju a tako nam i treba jer smo bili totalna katastrofa i ljut sam tako da se to nemože opisat.I nemojte nas boga vam više dizat u nebesa,govorite realno i hajmo sad izvinjenja ensaru jer je čovjek rekao da će se on prvi izvinuti ako pobjedimo.
|
|
|
|
|
|
#21824 |
|
Registered User
![]() |
Ne znam za vas ali ja sad sve vise kontam da oni se plase Intera...Isto kao sto je nekad Inter imao komplexe od Milana sada je izgleda nazalost obrnuto...
Mou je u dvije tekme taktikom dobio Lea...sve je iskoristio forsirao stranu gdje Favalli i to se isplatilo...Crveni nije bio zuti da ali crveni se zbog onog vrlo rijetko daje... A Milani nikad nervozniji nevjerovatno kako su bili nervozni i odma iz tog slijede greske i pad koncentracije zato su i profulali sve sanse...a ja zato iskljucivo krivim Lea... Jebg sad polako duga sezona treba iskoristit svaki kiks Intera i pazit se Rome
|
|
|
#21825 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
jao nemogu da veruem doce mi da se samoubiem Pandev ne e zokopao mamicu mu ja recem.
jbg. Morinjo fenomen idemo dale nemozemo protiv ovoj inter da se nosimo posebno so abate i antoni \ sad cu se napiti da sve zaboravi i da spavam kao beba i koj kurac cekao leonardo 80 minut da pusti huntelar u igri i daj nek mi skini onog morona od beckama \\ Forza Milan Forza Rino (brave hard) |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|