![]() |
|
|
#21841 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#21842 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
sinocnu tekmu je po meni izgubio Leonardo, a zasto?
kao prvo Milan NE MOZE igrati formaciju 4-3-3 jer njemu Beks koji je jebeno prespor igra krilnu poziciju ( koju treba igrati igrac tipa Pata ili Krasica igrac koji smije ici 1 na 1), u odsustvu Pata trebao je krenuti u formaciji kao interss Boriella i Lovca napred iza Ronadinho i to ga u sredinu stvati lijevo Ambrozinija, desno Gatusa iza njih Pirla i 4 nazad, a ne ovako cisti promasaj s 4-3-3, drugo ja ne znam onaj Seedorf vidi li on sebe kako je odigrao, pa on se u 45 minuta nije sastavio s loptom, ne znam do kada ima ugovor, ali njemu je vrijeme da kaze ća momcadi ili makar prvom timu ( ali Seedorf je tip igraca koji ce ounjeti nemire u ekpiu u koliko sjedi na klupi).... zatim ko nije vjerovao da je Lovac za 2 klase bolji igrac od Marca sinoc je mogao da se uvjeri, po meni za njega nema mjesta samo zato sto je ovaj talijan i hoce mjesto u Repki na mudnijalu... i na kraju pobjeda interas s igracem manje zasluzena i da Snideru bi dao max kaznu zobg onoga pljeskanja, onako je nesho i Rooney uradio jednom i dobio je crveni ![]() |
|
|
|
|
|
#21843 |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
Šta reći a ne zaplakati? Sinoć sam jedva zaspao.. Znao sam da će biti preteško uz odsustvo kompletne odbrambene linije.. bez Pata u napadu, sa rekonvalescentom Sedorfom.. ali i dalje tvrdim da je meč izgubio Leonardo..
1. prosto formacija 4 3 3 se retko igra protiv 4 4 2 romba.. za to čak i nije potreban trenerski kurs, samo zdrava logika.. 2. zatim taktika, da se više napada po levoj strani gde je majkon nego po desnoj gde je mali santon.. mogao je da pravi rotacije Rone Beks, ali nije mu padalo tako nešto na pamet.. 3. po meni ipak ključna stvar odabir igrača.. ja zaista moram biti eksplicitan i reći da je favali najveća greška u istoriji modernog fudbala, čovek koji je toliko izgubljen u vremenu i prostoru.. i iskreno mi je žao što je takav jadnik deo tima kao što je ACM.. pored te kreature, tu je i moćni gatuzo.. čovek koga izuzetno poštujem i cenim sve što je uradio u prethodnih 10 god.. ali poslednje 2 sezone baš kao i pirlo se raspada.. njihov učinak u napadu je zanemarljiv , u odbrani poražavajući.. koliko samo kontri koje nisu u stanju da isprate.. žalosno i tužno U svakom slučaju, i dalje verujem, i u skudeto i u CL.. sa odom, zambrotom, nestom, abijatijem, oporavljenim sedorfom, patom i te kako ima šanse.. sa veznim redom bekam-ambrosini-sedorf.. napadom pato-borielo-rone.. čuda nisu moguća.. čuda su realna.. ps. ne treba zaboraviti sudiju.. da u fudbalu postoji challenge kao u nflu, mi bi se sinoć radovali.. jer ruka majkona, nepostojeći faul za slobodan udarac kod drugog gola.. diskutabilna pozicija milita kod prvog.. su sve samo ne sitnice.. Poz svim principijelnim i moralnim ljudima sa pola crnog srca. |
|
|
|
|
|
#21844 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Ma Ensare shvatam te ja, svi smo bili juce a i danas nervozni razocarani, i svi mi znamo da Antonini, Abate pa i Borielo ne si imena koja treba da sastavljaju MIlan, ali eto, imali smo merkato kakav svi znamo, i to je to sto nam je ostalo, pa i sa ovom ekipom mi igramo fudbal na visokom nivou.
I slazem se da je jedina greska ove utakmica bila Leonardova. Trebao je odma kad sme dobili igraca vise da stavi Huntelara, ali to je. Jedino se neslazem stobom da je Maicon vitao Dinha celo vreme, ako si primetoi, svaki put kad je Dinho primao loptu sem Maicona tu se odma lepio i Zanetti, to ja bila taktika Murinha, igrao je na tu poziciju sa dva beka, a levi pokraj Bekama i Abatea bi i ja i ti igrali. Tako da, slazem se ja puno toga sa tobom, ali ne vredi pljuvati, ostajemo optimisti, ima jos 17 kola, trebamo samo drzati formu, ima vremena, dve smo bitke izgubili, sada mam je ostal ona najveca, najvaznija, da skupimo sve snage i napadnemo scudetto, nema cetvrto.
|
|
|
|
#21845 |
|
Registered User
![]() |
Ja bih samo napomenuo da u pravom, grande milanu kakvog svi prizeljkujemo, mjesta u prvih 11 od sinocnjih igraca imaju tek pirlo,ambro i t.silva. Dok se to ne promjerni, ovako ce nas sprdati polovni inter ( pandev i milito, dva prosjecna igraca se igraju s cijelom nasom obranom kako hoce ), a njegovu 'snagu' cemo vidjet za par tjedana kad ih chelsea pregazi.
|
|
|
|
|
|
#21846 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Po meni je to i najveći problem u klubu.. ogromno kreditiranje pojedinih igrača pa i trenera. Milan je i suviše velik za bilo kojeg pojedinca, da bi trpeo bilo čiju slabiju formu tj rezulatate.. Zato moje mišljenje i savet leonardu je da pokuša sa dejvidom i sedorfom u sredini, masimo ostaje DM i guraj loptu.. dobiće se na jačini, hitrini, brzini.. pa ćemo da vidimo |
|
|
|
|
|
|
#21847 |
|
Registered User
![]() |
Samo bih jos htio napomenut da je huntelaar za dvije minute na terenu napravio vise opasnosti po gol no boriello u cijeloj utakmici!
|
|
|
|
|
|
#21848 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Kakav murinho,kakav je on to znalac pa ide mu voda na mlin. Katastrofalno vodjena tekma od Leonarda,uzasna zadnja linija,statican napad,"njezna sredina" itd. Inter je samo psiholoski veoma jak,vidjecete u kakvu ce bananu upasti kad ih Chelsea raznese za 3-4 sedmice.
Nesta je nama 30% ekipe,Seedorf je nula od igraca,ne znam koji K je on usao ikako sinoc.Neka ga Leo za Udine cuva jebo mu ja mater..Pa sljepom covjeku je bilo ocigledno da Abate i Becks nisu uigrani i dosta su usporavali ritam. Izbacis jednog od njih ubacis Lovca igras 3-3-4 do zadnjih 7-8 minuta i napravis totalnu ofanzivu! Utucen sam maksimalno,nadam se samo da je Berlusconi gledao utakmicu i da je popizdio na onu Materazzievu provokaciju i da nam kupi vec jednom 2-3 klasna igraca!
|
|
|
#21849 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
I sto je najgore Inter i Murinjo stalno ponavljaju nekakve urote protiv njih. Toboze, cijela se liga urotila samo da oni ne bi bili prvaci, pa evo opet pozivaju na neregularnost takmicenja. Imam osjecaj da ce vuc kredit zbog calciopolia narednih 50 godina. Cini se da je najbolji opis italijanske lige trenutno dao Moggi, kad je reko da je "Inter najmanje slabi klub ove uzasne lige" :Ppp
|
|
|
|
|
|
#21850 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Ali zašto seedorf 0? čovek je imao povredu, ušao i posle 5 min imao šansu glavom koju je cesar slučajno izvadio.. nije da sam presrećan njegovim partijama u poslednje 2 sezone ali pirlo i taj što si ga stavio za nick trenutno igraju na nivou fk palilulca.. glavni kočničari u našem timu koji sa njima u startnoj postavi može samo da sanja skudeto ps. molim te mi objasni još nešto.. kako možeš držati sliku čoveka koji je sa kakom, patom, ronaldom završio 5. u raspalom kalču?? koji nas je unakazio i unazadio da i dalje osećamo posledice njegovog dirigovanja |
|
|
|
|
|
|
#21851 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Efekat drug, evo tebi protu pitanje: navedi mi utakmicu (imas cijelu polu-sezonu, ukljucujuci i Ch. Ligu) gdje je Seedorf odlicno odigrao? Znaci imas 19 tekmi + 6 ch. liga, i navedi mi u kojoj smo mi to utakmici odigrali brzi kontranapad koji je zapocet preko Seedorfa?
Seedorf je trom, i to i ptice na grani vec znaju. Njegovo je uvijek isto, a i sinoc se vidilo, uzmi loptu, okreni se, sacekaj da ti protivnik pridje, pa ga okreni, jer on drugacije ne zna driblat - tj. nema brzine. Jucer je upropastio taktiku sa svojim ponasanjem po sredini. Izvinit ces me, ali da nam nema Pirla, kojeg napadas, pa mi 8 utakmica i nebi dobili. Jer je upravo on taj koji je vadio ekipu iz govana u koje ih je Seedorf znao stavljat. Covjek dobije loptu, toliko spor da se cijela ekipa protivnika uspije vratit na svoja mjesta, i onda jos izgubi loptu, a nasi vec svi u trku. I sta dalje? Pa naravno mora Pirlo da se vraca nazad po tu loptu. Znaci decko je igrao i defanzivu i ofanzivu, a kad igra sa Seedorfom onda mora da pazi i na defanzivu kad ide u napad. Jer ovaj holandjanin je presmotan. Znaci uz puno postovanje, meni je Pirlo nosioc ekipe u sredini sa novim capitanom. I Ambro ima puno pravo da odigra lose, a eto ono kako je sinoc odigrao i nije toliko lose, koliko je to Seedorf ponavljao u svakoj partiji. Ne znam odakle vam sad napadi na Ringhia? Pa ja koliko sam vidio covjek nije mogao naprijed krenut koliko ga je puta srusio Muntari. Znaci da je valjao. A drugo, pogresna taktika Leonarda, je dovela do toga da se njih troica nisu mogli snaci u Interovoj sredini od 5 igraca. Jer jedini smijer gdje poslat loptu je bio Ronaldinho, koji je bio cuvan od Maicona i pomcnog Zanettia. Sorry, ali ni CR7 se nebi snasao izmedju najjaceg desnog beka na svijetu (kakav ba Dani Alves) i legende danasnjeg Intera koji je sinoc pretrcao preko 11 km. I drago mi je da se svi slazete da smo jucer trebali gurnuti odma na poluvremenu konjicu u napad. Imao je 15 minuta da im objasni novu taktiku, ostavi Seedorfa zadnji 15 minuta, izvadi kad vec mora Ringhia (vjerovatno mu onaj idiot crni pokidao tetive) i stavit Klaasa i Boriella u spic. Pa tada vec 2 interovi zadnji otpadaju na flastere. Al kako, kad protiv Siene on i dalje gura svoju taktiku. To je znaci bila greska, koju smo u derbiju skupo naplatili. Al eto, idemo dalje. Nadam se da smo naucili od onog sinoc, i sad u srijedu, odma novu taktiku: 4-1-2(desno becks)-1(dinho lijevo)-2 i opleti. Pa stimaj tu taktiku cijelu tekmu. Ako izgubimo, izgubimo. Sta fali. Al smo barem naucili jednu novu taktiku koja ce nam mozda trebat protiv Manche. |
|
|
|
|
|
#21852 | |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Quote:
Druga stvar! Pitao si me sto Seedorf pa bas za to jer je nespreman jer i kada je spreman on jako malo doprinosi pogotovo Milanu koji ganja rezultat i koji treba da stisce da trci da gura prakticki ugura zydnju liniju protivnicke ekipe u gol. On to jednostavo ne moze da radi i to je ocigledno. Pirlo je skroz druga prica i jednostavno on pokriva 4 puta veci dio terena od njega se ocekuje da dodje na 20-30 metara od gola po loptu,krene snjom izigra pas,doda,ocekuje se da korigira vezni red u defanzivnim zadatcima kao i to da duplira..To ti je danasnja uloga Pirla koji je jedan od najizrbljivanijih nogometasa danasnjice. Dalje,spominjes Ringihna covjeka koji je u 16 mjeseci rpetrpio 2 monstruozne ozljeda koljena kriznog i medijalnog ligamenta (nemam sad vremena da ti nabrajam nogometase kojima su te ozljede unistile karijere)! protiv Catanie je odigrao tekmu sa puknutim ligamentom i bio medicinski fenomen.Srce Milana,Idol mnogih navijaca Crveno Crnih! Buldog Rino je u pitanju,a ne neki poluamaterski nogometas tipa Seedorf kojem je jedina okupacija posljednjih godina vodjenje Kineskih restorana po Milanu i sudski procesi oko priznavanja djece po sudovima sjeverne Italije i Amsterdama. Ti mozda jesi Milan ali nisi upucen i ne gledas ocima kakvog gleda relan navijac i navijac kome je statistika jedan od pokazatelja. Imas vremena bices upucen,na greskama se uci..
|
|
|
|
#21853 |
|
Registered User
![]() |
Ali kakve veze ima što sam ja novi na forumu? jel to znači da ja manje pratim acm od tebe/vas?? Ovo je forum, može se pokrenuti zdrava rasprava.. koja ne bi trebala da odluta, slažem se
Dalje, možeš mi reći bilo šta ali ne i da sam neupućen.. možeš mi reći i da sedorf po tebi nije neko ko je za startnih 11.. jer o tome se da raspravljati.. on nije nosilac igre i neko ko briljira , slažem se.. ali ako se pogleda šta on radi a šta gospodin buldog onda se dođe do jasnog zaključka.. to što je on imao povrede.. pa možeš misliti.. mene to ne kači i ne zanima.. ono što je uradio na prvom derbiju je zaista no comment a o ostalim mečevima u kojima je slabo igrao, nije bio vredan pomena. Dakle ne možeš me ubediti da je gatuso neko ko mora da ima prednost u odnosu na sedorfa i da je za startnih 11.. a što se tiče pirla.. o izrabljivanju.. pa druže, slaba ti ta statistika.. njegovo jeste da trči.. on to slabo radi.. a njegovo jeste i da veže igru.. zato se valjda zove central midfielder.. ili paker.. ako to ne može, molim lepo.. bilo je mečeva u kojima je bio na nivou ali to nije to.. pogledaj ti tu svoju statistiku, pogledaj malo zvanični forum i videćeš mnogo oštrije napada na andreu a što se tiče karla.. pa jel ga neko terao da drži favalija i kalaća.. imao je on i gurkufa, i isti ovaj vezni red kao i leonardo.. i 5. u kalču?? pa to ni bog ne može da mu opravda.. posle sramoćenje u cupu uefa.. nikad mu neću zaboraviti 2 UCL ali neću ni post od 5 godina u kalču @ensar7 nzm šta da ti kažem, tvoj post ne zaslužuje repliku.. ti si previše ostrašćen, vidim i iz prethodnih postova i prosto ne želiš da sagledaš stvari kakve jesu.. seti se sedorfa u madridu.. pas za 3. gol.. ceo meč kako je odigrao.. povlačenje kontri? gol bolonji na san siru.. egzaktan primer.. on može i mora bolje, ali njegove partije su za top11.. ne zato što su na vrhunskom nivou.. već zato što nemamo alternativu. Last edited by Efekat leptira; 25-01-2010 at 18:47. |
|
|
|
|
|
#21854 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
mislim da su ove svagje bezvezne, nepotrebne, do juce smo bili radosni, sve je bilo ok, i sada jedno nas derbi sjebalo, i Leonardo je reko, izgubili smo, ali psihicki ostajemo gore, tako treba i mi, jedna losa utakmica, prva ove godina, nadam se da cemo jos dugo cekati za ovakvu losu, idemo sada na Livorno, Barija, Atalantu i to sve redom moramo dobiti, ajmo bit ce jos lepih dana za nas.
Ipak osecam da cemo mi uzeti to prokkleto scudeto ove godine.
|
|
|
|
#21855 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
Efekat najprvo dobro dosao na forum
a kao drugo pa kao mozes da pricas o rino tako pa on je prica za sebe u MIlan on ti e institucija pa sve dok igra Rino i da gubimo ne bi mi precilo sve dok igra Rino jedini on je srce milana i ce ostati zato sumnjam da ce nekog ce ga zameniti.Forza Rino![]() |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|