AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 27-01-2010, 14:40   #21886

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Fave Players: SFRJ Reprezentativci
pece4ever is on a distinguished road
Kad pogledam zadnji red koji mi imamo danas protiv Udenezea, dodje mi da se pitam, jel mi vise zelimo Coppu ili Scudetto.
Da smo izasli sa ova zadnji red protiv intera samo mesto Antoninija u toj liniji da je bio Silva, mi bi im razbili njihove napadace, Zambrota, Bonera, Silva, Kaladze, pa to je 1000000% puta bolja linija nego Abate, Silva, Favalli, Antonini. Neznam ali pada mi smesno, kad vidim sta imamo a sa sta igramo.

FOREVER
pece4ever is offline   Reply With Quote
Old 27-01-2010, 14:46   #21887

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
rinogattuso is an unknown quantity at this point
Quote:
Originally Posted by mrki View Post
Pozdrav ljudi!! Nisam imao volje uopće paliti forum nakon debakla u nedjelju, ali drago mi je što se napokon vode smislene rasprave. A neki se bune što su postovi predugački... hahahahaha!!!!

O svemu cu pisati veceras nakon utakmice jer sada nemam vremena, pa da i ja kazem nesto o temama Borriello-Huntelaar, Seedorf, Pirlo, Leo itd.

Pato je teze ozlijeden? Milanlab nastavlja sa fantasticnim riješenjima kod povreda mišića!!
Pato sutra u posljedpodnevnim satima dolazi u Milanelo tacnije stize u Italiju iz Brazila i sutra ce se def. znati sta snjim i kako!!
Old 27-01-2010, 15:55   #21888

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Krivo mi je, sto, od Huntelaara se trazi u ovakvim utakmicama da se dokaze, a sredina koja ga prati ne uspeva da mu doda i ne samo njemu nego i Inzagiju, obadvojca se vracaju cak na sredini terena za da mogu osetiti loptu, da malo trce snjom haha, treba mu se dati sansa iz prve u prvi jedanaest, verujem da kad se i on raspuca, ubacis ih zajedno sza Borielom i rasturas.
Idemo drugo poluvreme, nadam se da je VErdi na klupi i da ce uci mesto ocajnog Di Gennaroa.

FOREVER
Old 27-01-2010, 17:01   #21889

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
Cup Ciao ! ! !

Gledo sam sve dok nije izveo Huntelara za dalje nisam imao zivaca, fakat...
Najmanje trojica su bila friska da se izvedu prije Hunta (Jankulovski,Gattuso,Di Gennaro)...
Pa ja ne mogu da vjerujem da niko od njih na klupi nije vidio da napadaci nemaju lopti da i Pippo i Hunt moraju doci po loptu...ni ne znam kako su odigrali u drugom jer fkt sam iskljucio TV...ali prvo poluvrjeme ziva katastrofa da nije bilo Abbiatia svasta bi moglo biti Bonera-Kaladze nevjerovatno losi bolje bi odigrali stoperi nekog tima iz seria B...A Janku to je posebna prica ja se kladim da bi bilo ko od nas na forumu bolje odigrao 45 min jos na njegovoj pozicij ljevog veznog ...
Man Utd izbaci Man City i polako se dizu i vracaju a mi u 4 dana dobra dva niska udarca smo primili...samo da sad ne padnu...Plus da zlo nikad samo ne dolazi izgleda da Nesta nece se oporavit ni za Livorna u ned...

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 27-01-2010, 17:04   #21890

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
Dobra nam ona odbrana hehe, da nije bilo Abiattia u prvi 30' minuta, mogli smo vec tad gubit. Kaladze je zadnja rupa na sviralu. Stvarno je los. Di Gennaro nema sta trazit u prvoj postavi i klupi. Jos truda. Verdi takodjer. 3 puta je imao Pippa i Boriella da im ubaci loptu u trk, ili da odigra sa Boriellom dupli pas, al on ide na sut i posalje loptu negdje oko 23m desno od gola... blizu nema sta.
4-3-1-2 sa ovakvim igracima ne ide. Eh, veceras je falio Seedorf mjesto Di Gennara. I vjerujem, da je veceras igrao na onoj poziciji, pokazao bi se u predivnom svijetlu. Jer nema puno hodanja tamo, a pozicija je stvorena za njegovo gradjenje i da uposli napadace. Pippo i Klaas? Nisam ih vidio. Sve je nekako bilo na silu. I oni par sansi... al ko sto 4ever kaze, nemaju sredinu da im daju lopte. Pirlo je stabilizirao sredinu sa svojim ulaskom, al to je vec bilo kasno.
Puno znacimo od Dinha. Ne do nam Bog da se on povrijedi. Jadni smo.
Kako god, i ovo je daleko gdje smo dosli. Ja vec 5 godina i nista ni ne ocekujem u kupu. Jednostavno ne igra nam se. Zalosno. Jer pored ove tekme, gledao sam i Manchu. Prvi sastav, bore se svim silama za pobijedu, i u 92' Rooney pogodi za 3:1. Bit ce nam tesko sa njima, al jedva cekam tekmu.
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 27-01-2010, 17:04   #21891

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Quote:
Originally Posted by _MaJi_tz View Post
Cup Ciao ! ! !

Gledo sam sve dok nije izveo Huntelara za dalje nisam imao zivaca, fakat...
Najmanje trojica su bila friska da se izvedu prije Hunta (Jankulovski,Gattuso,Di Gennaro)...
Pa ja ne mogu da vjerujem da niko od njih na klupi nije vidio da napadaci nemaju lopti da i Pippo i Hunt moraju doci po loptu...ni ne znam kako su odigrali u drugom jer fkt sam iskljucio TV...ali prvo poluvrjeme ziva katastrofa da nije bilo Abbiatia svasta bi moglo biti Bonera-Kaladze nevjerovatno losi bolje bi odigrali stoperi nekog tima iz seria B...A Janku to je posebna prica ja se kladim da bi bilo ko od nas na forumu bolje odigrao 45 min jos na njegovoj pozicij ljevog veznog ...
Man Utd izbaci Man City i polako se dizu i vracaju a mi u 4 dana dobra dva niska udarca smo primili...samo da sad ne padnu...Plus da zlo nikad samo ne dolazi izgleda da Nesta nece se oporavit ni za Livorna u ned...
isto i ja brate, kad sam video taj poteg ugasio Tv i pustio si NHL i gledao malo hokeja, nemogu da gledam Pipa vise kako se muci,a i da ne govorim za Antoninija, kako sto uvek kazem, Antonini i Abate ni su za ovaj sastav, mora se Jankulovski vratit levi bek, Zambro desni, i vise sanse Huntalra pa i mladog Verdija.
Verdi zasluzuje vise da igra u prvi sastav nego 40% ekipa koja igra.

FOREVER
Old 27-01-2010, 17:07   #21892

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Ovi nasi igraci sa klupe,(Kaladze,Bonera,Flamini,Huntelar itd)nemaju mjesta ni na klupi a kamoli u prvih 11...KAtastrofa....PA bolji je bio taj decko Verdi 10 puta od Flaminia,koji trci kao kokos bez glave i samo udara igrace...
Huntelara posudit bilo kome,a i Flaminia pod hitno,djaba platu primaju...
Old 27-01-2010, 17:11   #21893

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Alberto, Huntelar do sada nije dobio ni jednu jedinu sansu da dokaze koi je, pa je si video danas Boriella sa ovaj sastav, pa bio je ocajan isto kako i Huntelar, opet kazem, u nedelju ako starta Huntelar zajedno za Dinhom I Bekamom videces razliku.
A Flaminija bi i ja pod hitno, dok jos vredi para. I navijam da Leonardo lup[i glavu malo u zid i pocna da igra sa dva napadaca, a ta dva da budu Boriello i Huntelar, a ne PIpo, njegovo vreme je odavno proslo, danas bi prica sigurno bila razlicita da je ostao Hunti a izasao Pipo.

FOREVER
Old 27-01-2010, 17:21   #21894

huss

Registered User

huss's Avatar

Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
huss is on a distinguished road
Ma ja ne razumijem ovu nasu politiku ne igranja kupa, tj. igranja sa rezervnim sastavom. Pa to je najlaksi nacin da dodjes do trofeja i Evrope. I za sta oni cuvaju ove nase "zvijezde", zar se jos nadaju scudetu nakon one sramote protiv Intera??ehheh A od ovih veceras sto su igrali samo 2-3 igraca treba zadrzat ostalo sve prodat, pa nit vise mogu trcat nit koji vrag. Dobro je neko reko skoro, skupo cemo platit ovo kreditiranje pojedinih igraca do kasnih 30tih godina. Da smo veceras igrali s momcima iz primavere, pa da covjek kaze ajd makar su mladi nesto ce naucit. Ali sta vise ocekivat od Jankulovskog, Kaladze, Gatusa, pa i Pirla...
huss is offline   Reply With Quote
Old 27-01-2010, 17:36   #21895

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
Efekat leptira is on a distinguished road
Opušteno, previše smo mi utakmica izgubili u poslednje 3 godine da bi se o ovoj previše mislilo i analiziralo.. Jednostavno ove kreature što su postavljene u poslednju liniju su sve samo ne odbrambeni igrači.. favali i kaladze su igrači za fk podujevo i uvek kad ih vidim na terenu automatski trčim u wc i 3 dana imam proliv.. Nego da se mi okrenemo možda ključnom meču, protiv šreka runija i kompanije.. važnije je mnogo imamo li nestu i pata i šta se leonardu mota po glavi, koja formacija i koji tim..

Pošto vidim da ovde post ne može da prođe a da se ne spomenu huntelar i marco , i kao po nekom nepisanom pravilu svako ima drugačije razmišljanje.. ljudi, shvatite.. ne mogu igrati obojica.. igra se ova formacija koja nas je izvukla iz kanala, i samo ponekad se vrše minimalne korekcije (recimo protiv intera je moglo nešto tako da se zamisli)

jel vi shvatate da onda mesto gubi ili ronaldinjo ili sedorf.. kako da igramo sa 2 špica ajde nacrtajte

becks............pirlo.........ambrosini..........r80

...................marco........huntelar...............

pa ne može ovo ljudi, ovo je formacija koju se igra u eng jer se tamo forsira fudbal sa jakim, napucanim veznim igračima koji podjednako dobro igraju i u odbrani.. bekam bi i nekako prošao.. ali kako ronaldinjo.. a ako stavimo sedorfa, šta će rone, da gleda sa klupe?? gde je tu pato?? ne može , ukapirajte.. i ne treba nam ovako nešto

dakle.. 1dm ambrosini slažemo se svi verujem.. dva cm po meni bekam i sedorf, po vama pirlo i sedorf al nebitno.. i napred pato i rone obavezno i marco ima prednost.. i kraj priče.. kad borielo veže 2,3 meča bez pogotka, izvoli huntelar.. ja bih opet koristio i usluge velikog pipa, pogotovo u CL.. naravno u završnicama..

oko odbrane mislim da ne bi trebalo da bude previše rasprave

zambrota...........nesta...........silva.........antonini

nažalost odo se tek sad vraća, biće koristan za mečeve u CL.. a abijati je definitivno moj izbor na golu..
Efekat leptira is offline   Reply With Quote
Old 27-01-2010, 21:25   #21896

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
Efekat leptira is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by pece4ever View Post
Kad pogledam zadnji red koji mi imamo danas protiv Udenezea, dodje mi da se pitam, jel mi vise zelimo Coppu ili Scudetto.
Da smo izasli sa ova zadnji red protiv intera samo mesto Antoninija u toj liniji da je bio Silva, mi bi im razbili njihove napadace, Zambrota, Bonera, Silva, Kaladze, pa to je 1000000% puta bolja linija nego Abate, Silva, Favalli, Antonini. Neznam ali pada mi smesno, kad vidim sta imamo a sa sta igramo.
Složio bih se i sa ovim.. i takođe smatram da bi posebnu pažnju kako leonardo i stručni štab, tako i mi u našim raspravama mogli posvetiti defanzivnoj liniji.. mali antonini se počeo gubiti.. isključivi krivac za primljen gol u kupu.. a ako se sećate protiv palerma je ispao na neverovatno smešan i naivan način na san siru, kad ga je mikoli prošao za akciju kod 0 2.. a s obzirom da je ovo rookey sezona za njega.. ja se jako plašim njegovih igara u CL

zato bi bilo jako dobro da se Oddo što pre vrati i ustali u odbrani, Zambrota levo i to bi moglo uz Nestu i Silvu da deluje jako pristojno. Abate je po vokaciji vezni igrač, i zaista je teško zamisliti da i dalje deluje kao desni bek.

Inače, kad već govorim o odbrani, ne mogu a da ne spomenem nigerijca, naturalizovanog amerikanca, Ogučija Onjevua.. meni je i dalje filigranski precizno urezana u sećanju , utakmica koju je odigrao protiv španije na kupu konfederacija.. onako nešto nisam video pa moram priznati dugo dugo vremena.. on je valjda pokidao ligamente i nema ga do aprila, u prevodu izgubljena sezona.. i jako mi je krivo što ga nismo mogli videti u paru sa Nestom.. Onjevu čvrst ko stena, dominantan u skoku, a Nesta hitar, besprekoran u markiranju.. jednom rečju savršen.. možda će nam to na kraju i faliti.. uz dužno poštovanje prema brazilcu Silvi, koji je imao sezonu koja se može oceniti progresivnom.. kiksevi kao onaj protiv rome, atalante i kaljarija su nedopustivi

Još jedna stvar je totalno neshvatljiva za mene.. taj Bonera, pa on je bio najtraženiji mladi štoper.. nagoveštavao mnogo.. imao neke prilike , nije ih iskoristio dovoljno ali ne slažem se nikako da je zaslužio da bude poslednje rešenje i da dobija šansu samo u 1.4 finalu kupa.. ok, Nesta Silva Onjevu.. ali zar iko od vas smatra kaladzea i favalija pogodnijim rešenjem od Danijela? Ja mislim da su ova dvojica odavno već zaslužila klupsku ispisnicu. Jer ovo što rade zaista nema smisla.. I ono malo što su dali ovom klubu će biti zaboravljeno s obzirom da se njihove igre u poslednje 2 godine, kojih istina nije bilo mnogo, mogu nazvati jednim imenom: Cirkus.

ps. zaboravih spomenuti golmane.. tj da pitam za vaše mišljenje.. ja sam već rekao da biram Kristijana jer je fenomenalan bio u prethodnoj i zaista je manje sklon kiksevima (gotovo da ih uopšte ne pravi), a Dida iako ponekad napravi neku svemirsku intervenciju (protiv kijeva, marseja fenomenalan) ipak sklon žutim minutama koje nas mogu koštati preskupo.

Last edited by Efekat leptira; 27-01-2010 at 21:51.
Efekat leptira is offline   Reply With Quote
Old 28-01-2010, 06:53   #21897

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
Leptir, slazem se sa oba tvoja posta. Potpuno si upravu. Pa da krenemo redom.
Taktika imas pravo. Kako odigrat taktiku sa 2 spica. Tesko, jer koliko sam vidio u srijedu, Leonardo se i ne snalazi bas u tome. Pa mi je tesko ocekivat, da bi uspijo u komponirat u sredini: Beckham, Pirlo, Ambro, Dinho i Klaas i Boriello u spicu. Tu trebas vec biti strateg a i ova dvoica u sredini moraju biti brzi, jaki u duelu, i spretni s pasovima. Zato nam preostaje samo stara taktika. Ne krivim Lea za kup, jbg. vazno mi je da je cijelu tekmu igrao 4-3-1-2, barem nesto novo. Tvrdim da je onaj ofanzivni vezni trebao biti Seedorf, a ne Gennaro.
Oddo je trenutno za nas najbolje rjesenje za desni bok. A Zambro za lijevi. Abate i Antonini, mladi, brzi, al nemaju konstantnost. Taman ih nagradim da ce biti sjajni, oni odma useru tekmu. Pa sine ne moze tako. Odbrana je 100% Nesta i Thiago. Koliko sam saznao, Onienwu bi mogao biti spreman sredinom marta, tako da bi od kraja marta mogao krenut igrat. Trenutno prva zamjena za ovu dvoicu. Bonera je brzi, pametniji i sigurniji od ove dvoice klocova: Kaladze i Favalli. Tako da se slazem da ako nam vec treba zamjena za Nestu, nek to bude Bonera, a ne Favalli koji je tako glupo ispao protiv Milita i Pandeva.
Al haj, vidjet cemo u subotu. Ja bi volio kad bi izveli opet 4-3-1-2 i to sa Seedorfom na "1" a Dinha.... eh da, gdje ces s Dinhom tad
I ja sam za Abbiatia. duplo je brzi na niske lopte. Sjajno bacanje, a naravno 4 godine mladji od Dide. Al moram reci da mi je drago da imamo 2 dobra golmana u sastavu Napokon ne moram zavisit samo od jednog. Protiv Livorna, Abbiati na gol i nema price.

Last edited by ensar7; 28-01-2010 at 06:58.
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 28-01-2010, 08:05   #21898

mugello

Registered User

mugello is on a distinguished road
Evo malo ohrabrujućih vijesti:

Milan Striker Alexandre Pato Ready For Manchester United Comeback

Milan striker Alexandre Pato is planning for his return to action to be against Manchester United in the Champions League.

He is back from Brazil after heading there to cure a recent injury. With that behind him, Pato reassured fans that he is working hard to be at the San Siro on February 16 for the first leg of the last 16 clash against the Red Devils.

"I am well and I will be there against Manchester United in the Champions League for sure," he told 7 Gold as he touched down at Milan Malpensa airport.

Despite his stay in Brazil, Pato was able to witness the 2-0 loss to Inter in the derby. However, he has roused the fans to keep the faith, claiming the Scudetto fight is still on.

"I saw the derby on TV, and yes we lost, but the title race is not over. There are still many games to play," he concluded.
mugello is offline   Reply With Quote
Old 28-01-2010, 09:59   #21899

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
uz dužno poštovanje prema brazilcu Silvi, koji je imao sezonu koja se može oceniti progresivnom.. kiksevi kao onaj protiv rome, atalante i kaljarija su nedopustivi.....

uz duzno postovanje prema tebi leptiru,slazem se s tobom u svemu,al u ovom ipak ne.ovo je mozda i najveca glupost koju sam cuo.zar je moguce da neko ovdje blati silvu?to je igracina kakvu bi svako pozelio,i mislim da je to nasa najbolja kupovina,bolja cak i od pata.ja vec vidim u njemu stoperske predispozicije kakve je imao i maldini i nesta u najboljim danima,on je stroj.zadivljen sam njegovim obrambenim sposobnostima,i ne samo to,zna otici i u napad,ima sut do jaja.i nemoj se ljutiti leptiru,al kad neko pocne pljuvati naseg ponajboljeg igraca u zadnje vrijeme,nisam bas pri svom.samo da podsjetim,silva je bio nas najbolji igrac u nedjelju.i nedam protiv njega. tko je oguchu ognjewi? )) znam tko je al samo kazem.
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 28-01-2010, 10:04   #21900

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
i da,jebemti krvavo udinese.i prosle godine su nas izbacili iz kupa ako se ne varam,mi jos vodili pogotkom sheve,i onda preokret.al slazem se ovdje s mnogima,koji kurac taj kup shvacamo tako olako,treba i tu dat maksimalno,i jebat ga,ici na trofej i nadat se da nece biti ozljeda.prije to nije igralo ulogu,kad se sjetim prije,kup,calcio,liga prvaka,na sve se islo.ocito da je danas totalno drukcije.steta.
MEMO is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules