![]() |
|
|
#21901 | |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
Quote:
1. da smo primali i previše lakih golova ove sezone (3 od kaljarija, 2 od palerma, 2 od đenove, 6 od intera - sve na san siru) u svim tim mečevima je silva igrao.. ne znači da je kriv za sve ili za bilo koji, ali je sigurno da nije briljirao kako ti kažeš 2. da je protiv rome poklonio loptu za 0 1 3. da ne igra dovoljno dobro zonsku odbranu, on jeste jak 1 na 1 i dobro markira ali loše pokriva prostor.. videlo se to odlično protiv intera kad je njihov dvojac par puta izbegao ofsajd zamku (da pandev nije pogodio stativu to bi bio silvin gol) nazvati ga jednim od najboljih, pa čak i boljom investicijom od pata (plaćen 10m što je previše za brazilskog odbrambenog).. ipak je previše, bez obzira što si ostrašćen.. ova polusezona će biti zapamćena po povratku ronaldinja, sve boljoj ofanzivnoj liniji i kiksevima u odbrani.. što znači da u prvi plan ipak dolaze rone, pato, marco, sedorf pa i ambrosini.. ali smatram da je silva zadovoljio i zaslužio prelaznu ocenu i verujem da će opravdati mesto drugog štopera do kraja sezone.. za sada je na dobrom putu ps. tačno da je bio i veoma koristan u napadu, što je jako pozitivno.. i on i nesta su par puta zatresli mrežu Last edited by Efekat leptira; 28-01-2010 at 11:54. |
|
|
|
|
|
|
#21902 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
ovo je vec bolje receno.ali ipak,silvi je ovo prva sezona,a vidi kako je se nametnuo.za godinu dvije ce to biti najbolji stoper na svijetu.totalno se uzdam u tog igraca.totalno!
|
|
|
|
|
|
#21903 |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
Voleo bih da imam poverenja u njega bar upola koliko i ti.. ali nzm.. imam neki animozitet prema južnoameričkim štoperima.. nadam se da će me demantovati i postati prava zamena za legendarnog Paola.
|
|
|
|
|
|
#21904 |
|
Registered User
![]() |
da,shvacam te.al ja mogu rec da sam ekstra nabrijan na njega.fascinira me njegova brzina i lucidnost,markiranje mu ja savrseno,ima jos par stvari koje moze popraviti,al s vremenom ce biti BUM!,i eto nama novog maldinija,ili neste.daj Boze!
|
|
|
|
|
|
#21905 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
e ako nam nesta treba protiv livorna onda treba ugasit klub.........
|
|
|
#21906 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#21907 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
pušiona pa hajd
![]()
|
|
|
|
#21908 |
|
Registered User
![]() |
da da,od lazija,u pravu si.stalno mijenjam ta dva kluba.u produzetku popusili,jel.isti kurac,ispali smo,a nekako sam se nadao da cemo osvojiti kup.
|
|
|
|
|
|
#21909 |
|
Registered User
![]() |
ma kakav kup.....nizerazredno natjecanje....
|
|
|
#21910 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
|
|
|
|
|
|
#21911 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Ja ...KAkav kup...Bitnaa je3 utakmica protiv Mutd-a,.-.....Ili scdeto..
Ali gledam intera,<aPa kako mogu imati srece svaku tekmu...GOVNA sugava...Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..
|
|
|
#21912 | |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#21913 | |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Quote:
Potpisujem ovo,dosta više Zambrotte,Odda i Jankulovskog,Zambro je ionako došao na kraju svoje velike karijere,najbolje dane je dao JUventusu ,a ne nama i zato još više smatram da ga se ne treba trpit,a Jankulovski mi nikad nije bio kalibar za MIlan,a Odddo tek,jaoooooo,jaoooo,pa to je totalni promašaj!!!! Najveća prevara u zadnjih 10 godina,od 10 centaršuta 1 je upotrebljiv,ok,u defanzivi je dobar,ali bočni mora imat centaršut i gotovo!Antonini i Abate ga imaju i to jako dobar!S druge strane kako očekujete od Antoninija i Abatea da steknu potrebno iskustvo ako ih se posjedne na klupu??Pa oni se jedino osvježenje uz Silvu ove sezone,da nije njih sastav bi bio praktički isti ko i posljednjih par godina?? Slažem se da Abateu tu nije mjesto,ali je bolji i od Zambre i od Odda,stalno vičemo dosta tih staraca,a sad nakon 2 loše tekme odmah vrati starce,ne ide tako!Sa mladim igračima treba strpljenja jer ako nastavimo sa starcima dalje slij. sezone će biti još gore! Nije idealna situacija,ali je puno bolja nego prošlih sezona,još smo u igri za scudetto(teško,ali jesmo),i u CL smo i dalje,ima tih par osvježenja,Leonardo se sve bolje snalazi,ima grešaka,ali jbga,strpljenja nam treba!Proteklih godina je bilo svega i svačega,svakakvih čudnih odluka Ancelottija i Galianija,starci su dominirali(tj. nisu ništa ili su slabo igrali),ipak je neki pomak ove sezone,mislim da će se svi složit s time! Sad mi se malo slegao dojam s derbya pa rekao da napišem nešto,atmosfera čini mi se nikad bolja u derby-u,a bio sam na njih 7-8 sigurno!Puno mi je draže kad je Inter domaćin jer se osjećam veća faca kad sam u manjini od ovih luzera!Naša Curva jako glasna i složna(poprilično neuobičajeno u zadnje vrijeme),njihova besprijekorna i kao i uvijek odlična koreografija!Tekma kao što ste svi vidjeli loše,po meni čista Leonardova izgubljena tekma,ne zamjeram mu ako je naučio nešto iz ta dva poraza od Intera,slij. sezone ovako ne smije i tad ću mu zamjerit!!Ne poraz nego pristup igrača,Printer je krenuo ko ludi PitBull,a mi ko balerine i tu je odmah nastao problem i strah!Da se izdržao taj početni pritisak od 20 min uvjeren sam da bi mi stali na loptu i da bi to sve drugačije završilo,a ovako sev na njihov mlin pa čak i to isključenje Sneijdera!Da je on ostao sudac ne bi bio tako izgubljen u tekmi i imao bi drugačiji kriterij koji bi mislim nama više odgovarao.Od igrača jedini me zadovoljio Borriello koji se lavovski tukao s Interovom obranom.Sredine nigdje,Pirlo,Becks i Dinho kao da nisu bili na tekmi!Ja koji tučem po Seedorfu već 2 godine moram priznat da je unio povezanosti i mirnoću u igru i da je uz Borriella jedini me još donekle zadovoljio!To samo dokazuje moju tezu da je Seedorf igrač s klupe koji u određenim tekmama može dobro poslužit,ali za prvi sastav više nije jer usporava igru i ne trči osim kad je napaljen na velike tekme!Prvi gol čisto Abateovo neiskustvo,šikni ju brate mili pun gas na tribinu,ali on nije obrambeni nego vezni i to mu jednostavno nije u krvi tako da razumijem to neiskustvo!Drugi gol.po meni čisti od Dide,nejaka lopta više prema sredini gola nego kutu,a on se praktički ne pomakne!Svaka mu čast obranio je dvije lopte iz blizine,ali ne mogu preko tih njegovih kikseva proći,Abbiati je puno sigurniji i konstantniji i trebao bi imat prednost! I zadnje i najbitnije,mi sa Nestom i Patom bi izgledali barem 50 % bolje,čak i ne iz razloga što su oni brutalno dobri igrači(što jesu) nego čisto što je momčad puno sigurnija u sebe kad iza ima Nest(a ne Favalij ili Kaladzea) i napred Pata koji uvijek na individualnu kvalitetu može riješit tekmu! Zadnje,kao sto sam već napomenu greške od Leonarda su po meni: 1.Već sam napisao,pristup i priprema igrača,nije ih napalio kako je trebao jer smo ušli ko pičke u tekmu 2.Obavezno je umjesto Neste trebao igrat Bonera,a ne Favalli,neoprostivo,Bonera je mlađi,brži,okretniji,sposobnij,uglavnom sve sto Favalli nije 3.Na poluvremenu je već trebao stavit 2 napadača,a zadnjih 15 min i 3 budući da veze nigdje nije bilo 4.Zasto čekanje za ubacivanje napadača kad gubiš 2-0???Nikako jasno!! Opet naglašavam,ne zamjeram mu,to je neiskustvo koje dolazi s ovim tekmama,puno dobrog je donio u ekipu Leo i vidi se da ima štofa za biti dobar trener pa je zaslužio ovu sezonu da ga se istrpi ,ali slij. sezonu hoću neki trofej pa bio to i kup!Opet ću tupit ono što i prošlih par godina,fale nam bočni igrači,Abate to nije(trenutno je najbolja opcija na toj strani),a Antonini koliko god ga treba istrpit treba zdravu konkurenciju(Jankulovski ili Zambro to po meni nisu)!MUka mi je od toga sto će se sad počet Zambrotta gurat u sastav samo zbog Svjetskog prvenstva,a ne razumijem da je on u tal. repki uopće! Eto,malo odužio,ali eto!Malo mi je puna kapa San Sira(2 puta u 20 dana),ali svjedno čekam Manchester ko napeta puška! I sad da naglasim da MilanClub Rijeka-Fiume organizira busom odlazak na tekmu Milan-Lazio 28.3. pa ako ima zainteresiranih neka mi se jave na pm ili na facebook stranici Milan Club Rijeka! Put i karta će biti između 70 i 90 E sve skupa ovisno o tome koliko nas ima! Pozzzz |
|
|
|
|
|
|
#21914 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Zacc novi trener Juventusa
![]()
|
|
|
#21915 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Quote:
Forza Milan....
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|