![]() |
|
|
#21916 |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
@dejo i @deejaysale
dokle više ta priča o godinama, matorim konjima, mladim snagama i slično? Ako neko ima 33 god jel to automatski znači da ne sme da ima prednost u odnosu na onog što ima 23? jel abate bolji od odda i zambrote zato što je kriv za 50% golova primljenih u ovoj sezoni?? što je napravio crveni protiv napolija, uništio poslednji derbi, što nas njegovi bezidejni i neuspešni izleti u napadu koštaju opasnih kontra napada?? ajde kad već idete na san siro, malo obratite pažnju na ono što se dešava na terenu a ne samo na koreografije.. ili ako već smatrate da je abate bolji od pomenute dvojice.. pa dajte argument neki, a ne "gladan je uspeha".. vauu.. možeš misliti, pa i di đenaro je gladan uspeha i ceo omladinski pogon pa koga boli lakat.. dečko je noj, zabija glavu i trči, ne razmišlja.. može eventualno da igra DM i to da bude 4. opcija na toj poziciji jer je i flamini za njega doktor nauka što se tiče malog antoninija, tu je priča nešto drugačija.. on za razliku od abatea jeste po samoj vokaciji bek koji je koristan u napadu, slabiji nešto u odbrani ali bi njegovo prisustvo u timu moglo da se prihvati s obzirom da je oddo već duže povređen takodje, nepotrebno je spominjati jankulovskog u tom kontekstu, to je igrač koji više nikada neće biti bek na bilo kojoj utakmici posle onoga što je uradio na prvom derbiju, a to je samo kap koja je prelila čašu.. i sad je u kupu bio u veznom redu, za njega je defanziva strogo zabranjena tako da je totalno nebitan u toj priči.. dalje, ako već pričate da je neko loš.. recite zašto.. zbog čega zambrota ne treba da igra, ponovo godine? pa jel cafu sa 35 delovao po desnoj strani kao brzi voz.. njegova defanziva je skoro besprekorna , nađite mi da je kriv i za jedan primljen gol u sezoni.. u napadu je takođe koristan (penal na san siru protiv reala je on izborio) oddo jeste imao problema u ovoj sezoni (i sa povredama i sa igrama) ali je on mnogo sigurniji i pouzdaniji od bilo koje opcije za RB.. ok, ne mora da igra.. nek zambrota bude RB a antonini LB, koji može da izgura sezonu do kraja ali ponavljam da je tad rizik ogroman ali reći za njega da je najveći promašaj.. i da u 10god nije imao 10centarušteva.. nzm koji epitet zaslužuje ta izjava.. to je igrač koji je 2007. sa Milanom došao do trona evrope kao startni RB u svim utakmicama i koji je u tom trenutku bio među 5 najboljih bekova planete.. zaboravio si ti njegove prodore i besprekornu defanzivu, očigledno dakle zambrota-antonini ili zambrota-oddo su za sad kombinacije koje su prihvatljive.. vreme će pokazati koja je kvalitetnija ps. sale molim te da pogledaš linkove koje sam okačio na prethodnoj strani pa onda pričaj nešto o klarensu.. a izjava da je to igrač koji treba da deluje sa klupe ne zaslužuje repliku.. verovatno gatuzo, flamini i pirlo igraju bolje.. strašno inače, za sve ostalo se slažemo.. abbiati, pato, nesta.. sve to stoji, to su igrači koji su nam neophodni ukoliko se želi doći do uspešnog rezultata , da ne kažem trofeja , u ovoj sezoni Last edited by Efekat leptira; 29-01-2010 at 08:18. |
|
|
|
|
|
#21917 | |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Quote:
Nadju zamenu za Zambru i Janka, koi po meni imaju i vise iskustva i vise znanja od ova dva i odbrana je vise stabilnija snjim. Za Abate i da ne govorim, mene strah svake utakmice kad vidim da je on tu, on trci, trci, trci, trci, Ibrahim Ba motor u dupe i nista vise, pa setite se Cosmina Contre sta je ro bila igracina, Cafua i Helvega i da ne sponinjem uopste. E kada nagjes takve zamene MLADE za Jankulovskog i Zambrottu onda ku te podrzati u mladim snagama, a do data, iskusni dvojac je najbolja opcija.
|
|
|
|
|
#21918 |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
EFEKAT LEPTIRA :-)
odmah da napomenem ja nisam jedan od onih koji smatraju da godine unazađuju igracevu tehniku ali unazađuju kondiciju i motivaciju (svaka cast maldiniju taj ima motiva ali i njega su pravili smjesnim pred kraj karijere) sto se tice cafua taj primjer je boban jedanput izvrsno opisao "cafu je specifican jer kad je odmoran igra i obranu i napad a kad se umori igra samo napad" zasto je abate bolji od zambrotte?ili odda? pa upravo zbog tih izleta u napad...slazem se da je jako pogrijesio u derbiju ali imaj na umu da mu je ovo prva sezona kao rb do sada je igrao u vezi samo da nauci defanzivne zadace i on ce biti jako dobar...gledaj po potencijalu,istrpi ga godinu dana i vratit ce ti 5 godina uspjeha...
|
|
|
#21919 |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
EFEKAT LEPTIRA :-)
odmah da napomenem ja nisam jedan od onih koji smatraju da godine unazađuju igracevu tehniku ali unazađuju kondiciju i motivaciju (svaka cast maldiniju taj ima motiva ali i njega su pravili smjesnim pred kraj karijere) sto se tice cafua taj primjer je boban jedanput izvrsno opisao "cafu je specifican jer kad je odmoran igra i obranu i napad a kad se umori igra samo napad" zasto je abate bolji od zambrotte?ili odda? pa upravo zbog tih izleta u napad...slazem se da je jako pogrijesio u derbiju ali imaj na umu da mu je ovo prva sezona kao rb do sada je igrao u vezi samo da nauci defanzivne zadace i on ce biti jako dobar...gledaj po potencijalu,istrpi ga godinu dana i vratit ce ti 5 godina uspjeha...
|
|
|
#21920 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Iskreno, ja ne vidim nikakav potencijal u Abateu, mozda kako sto ti kazes Dejo da mu je ovo prva sezona, ali ipak mi se cini da nije igrac za veliki tim, pogotovo ne Milan, i stojim iza tome da Zambrotta nam je najbolji bek koji imamo, necu da prepricavam greske igraca, posto svako ih ima, i tako cemo do beskraja pricati.
Hocu reci, zelimo li da Zambro, Oddo i ostlali ne igraju, onda da nabavimo solidna dva beka, i dizem palceve.
|
|
|
|
#21921 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
stvar je u tome sto se nasi ne mogu napaliti na utakmice u ligi protiv slabijih klubova.......a da o kup utakmicama ne govorim.......prosle godine kup osvojio lazio.........strasna ekipa.....
|
|
|
#21922 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
eee pa sta se pricate ja bi gledao Abate pa makar kiksao celu sezonu on je nas igrac napravicemo od nega nesto ovu sezona nek kiksa narednu podobar a za dve sezoni bice sver...
ma nek se oddinjo i favalinjoo i zambrota drvoto nose u kurac to nisu vise igrace za milana i jos nesto sto se ponosim mi u derbito imavme nad 7 italani u sastav sta me pravi dosta ponosan od tih 7 abate,borielo,antonii,ambrozini su od nasu primavera.... |
|
|
|
|
|
#21923 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
abate? tko je to?
)) |
|
|
|
|
|
#21924 | |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#21925 |
|
Registered User
![]() |
Ljudi, mi nemamo više ni nedelju a kamo li sezonu da trpimo nekoga i da čekamo da proradi! Dve sezone smo svetlosnim godinama udaljeni od trofeja, poslednji scudetto osvojen 2004. Jel treba da nas inter pobeđuje u narednih 5 godina i osvoji 10 titula zaredom dok abate i antonini ne postanu bekovi.. i ko garantuje da hoće i posle 5 sezona
Jel treba sad da prodamo sve što je 30+.. pa onda ajde da se rešimo i Neste i Pirla i Sedorfa i evo sad će i Rone da udje u 4. deceniju.. Jel treba da preuzmemo neuspešnu arsenalovu politiku dovodjenja "super" mladih talenata pa da ih trpimo, od kojih se pola nikada i ne dokaže, a pola njih završi u drugim klubovima baš kad se afirmišu kao igrači.. Jel treba ko oni 5 godina da budemo bez bilo kakvog trofeja? Kakve veze ima što Milan daje toliko reprezentativaca.. pa videćeš kako će proći italija na svetskom.. da nemaju onu smejuriju od grupe, ni 2. rundu ne bi videli Ne kažem ja da su oddo i zambrota savršeni, daleko od toga.. niti da je sedorf u super formi.. ali ako pogledate (objektivno, bez emocija, samo činjenice) njihove potencijalne zamene.. zaključak je vrlo jednostavan Ljudi, shvatite.. ovo može biti prelomna sezona.. ne smemo dozvoliti da se vašljivi inter osili i povampiri.. kreirali su kalčopoli, uzeli 2 titule na najprljaviji mogući način, nakon toga iskoristili idiotluke anćelotijevog upravljanja i sad imaju "četiri" u nizu.. u ukupnom zbiru je 17 17.. igrači a pogtovo stručni štab treba smrtno ozbiljno da shvate svaku od 18 sledećih utakmica.. i bukvalno od 54 moguća boda da osvojimo 50/52 ( da prospemo 2 u rimu i eventualno još negde) i da dođemo do trona.. mi ne možemo to sa abeteom na RB! shvatite.. niti sa didom na golu! niti sa preksinoćnim antoninijem.. oni igraju po sistemu toplo-hladno.. a mi smo već zaleđeni na -9.. sa zambrotom i odom bi dobili jaku i čvrstu odbranu koja ne može da zasere koliko napad može da uradi.. naša ofanzivna linija je odlična, i uvek su u stanju da daju gol više.. ali ne mogu baš da isprate svaki kiks gore pomenutog trojca |
|
|
|
|
|
#21926 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Oddo kad je dosao je bio najbolji desni bek u italiji. Ipak, 10 mil. € nije malo za jednog beka. Bio je jak u odbrani a znao je pametno i brzo otici u napad. Ch. Ligu je igrao cijelu. Poslije toga je otisao u Bayern (kao izvinjenje Bayernu sto je propao transfer Gattusa) i kad se vratio los, uzasno los. Al sredinom jeseni se poceo vracat u staru formu, i zadnje dvije-tri tekme me pravo odusevijo. Opet sigurica u odbrani, dobro nema vise onog tacnog crossanja, ali desna strana nam je puno sigurnija. Stojim iza toga da bi on trebao igrati desnog beka protiv Manche, ako to ne preuzme Zambro u slucaju da se Antonini poboljsa. Abate mora ucit, jos puno ucit. Desni bek nije za njega, al ga dobro odradjuje. Antonini je 27 godina, (rodjen 5 dana prije mene
) i koliko god govorili da je mlad i da treba da se ukorijeni u ekipu, ja cu samo rec: decko, 27 godina, pa sta cekas? Mislim, u 27 godini ili si genij ili si obicni igrac. E sad ne vidim put da Antonini postane neki genij. Zato ispravno ima sansu ove sezone, a od slijedece sezone klupa i novi lijevi bek. A oddo, Janku, Zambro od ljeta mogu ici. Za te pare sto ces dobiti, ili neces dobit, al je sigurno da ces ustedit na ugovorima, dovedes si 2 nova beka i rijesen ti tim. A Abate i Antonini klupa. I ja ih volim jer su Milanovi igraci, ali Antonini star, a Abate mlad al nije me nesto uvjerio. Al eto, imaju ovu sezonu.Nemam ja nista protiv staraca, al iznad 33 godine nije za Milan. Mislim mozes igrat, al sa klupe. Pa daj necu te ja cijelu deceniju trpit, i vadit se na to "sta si nekad radio". Zato sam da ovako ostane do ljeta, a onda Zambro(3,5 mil.€), Oddo(3), Janku(2,5), Kaladze(3), Seedorf(5), (Flaminia(6) prodat ako vec ne ide, iako ja mislim da moze posluzit), Ringhio(2) zavrsi karieru, Pirlo(4) ostani na klupi, Pippo(4) okaci kopacke jer dosta je tvog stizanja Evropskog rekorda golova (pa samo zato i igra, da bi dostigao onog magicnog Müllera, mislim po golovima), Dida hvala na svemu. E kad bi se ovoga svega rijesio, saberes brojeve u zagradi i shvatis koliko ces ustedit slijedece godine. Pa ja mislim da se za te pare moze dovest 2 beka, jedan vezni, i Dzekson. |
|
|
|
|
|
#21927 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Mislim @efekat leptira,sto se tiče Odda i Seedorfa,neću ulazit sta ti gledaš i sta su tvoje procjene,ali San Siro nije slijep,to je jedina publika možda na svijetu koja trpi svoje igrače i kad im ne ide jako dugo,a oni su s ta dva igrača izgubili strpljenje??Ne pričam ti sad o Curvi koju si već poderao o prijašnjim postovima nego o cijelom San Siru!!Opet kažem možda to na tv izgleda drugačije nego na tribini,ali mislim da sto se tiče trčanja i truda tribina je kompetentnija jer imaš cijelo vrijeme uvid u trud igrača!
A sto se tiče godina,nisam vidio da sam spomenuo Nestu negdje osim u pohvalama,a Zambrota kod nas je sve skupa odigrao možda 5-10 tekmi u kojima bi mogao reći bravo,ok,nije Abate možda bolji(ja smatram da je) ali je u najmanju ruku istog učinka pa samim time radije ću trpit nekoga ko još može naučit nešto nego nekog ko će nas slij. godine napustit,a s ničim nas nije zadužio!A mislim da stavljanje Cafu-a i Odda u istu rečenicu zahtijeva liječnički pregled,taj Cafu je u 37. trčao kako Oddo,Zambro,Jankulovski,Seedorf nikad nisu i nikad neće i to je iznimka koja potvrđuje pravilo! Seedorf je meni BIO genijalan igrač i danas ga smatram jednim od najboljih na svijetu u čuvanju lopte,ali on jednostavno nije motiviran više i NEĆE da trči osim kad ustane na lijevu nogu,samim time nas usporava i svaku loptu ocarini! I nemoj me uvlačit u priču oko Pirla i Dinha jer njih nisam niti stavio u tu priču staraca!Igrač koji zadovoljava potrebe našeg kluba,a ima 37 godina meni ne smeta,ali hoću da vidim da se bori ko lav za ono što ja gubim grlo na tribini! I DA,uvijek ću više cijeniti Gattusa,Pippa i Ambrosinija koji igraju isto borbeno i sad i kad su imali 20 godina nego Seedorfa koji zadnje dvije godine trči kad mu se sprdne(OPET JA)! Dalje uopće neznam zasto bi uspoređivao poziciju Seedorfa sa pozicijom Ambra i Gattusa,Seedorf se može uspoređivat sa Dinhom,Pirlom,Becksom i možda Flaminijem prema tome zasto ih ti stavljas u tu poziciju! Što se tiče 5 klipova koji si postavio,samo da ti kažem da smo ove godine odigrali 30-tak tekmi,da li ti stvarno misliš da je to u redu za jedan takav klub da igrač odlično odigra 5 od 30 tekmi??Ja mislim da nije! Što se tiče čekanja i strpljenja,čekamo scudetto od 2004,istina,ali pomak je ove sezone ja bih čak rekao i ogroman i normalno da treba strpljenja,pa nismo kupili praktički ništa,prodali smo najboljeg igrača,a ti bi sad odmah trofeje,pa nije to baš tako!JA sam super sretan sto vidim pomak jer ga nije bilo zadnjih 3-4 godine velikom zaslugom mog ''omiljenog trenera'' i sad treba korak po korak! Toliko,kome krivo,kome pravo! |
|
|
|
|
|
#21928 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
a kad ti meni postaviš bar jedan klip ili navedeš jedan meč na kome je abate odigrao ne odlično, već pristojno na poziciji desnog beka, ja ću svoja govna pojesti.. a ovaj poslednji pasus u stvari najbolje odslikava tvoju zaluđenost i shvatanje cele priče.. jer je tebi uspeh da ovakav tim Milana bude iza kluba u kome je jedini lucidan igrač vesli snajder, tima koji 5 godina ne može da prođe 1.8 finala CL.. ok, prodali smo kaku, otišao trener (što je u stvari više plus nego minus) ali u timu su igrači poput neste, pirla, ronaldinja, pata.. šta misliš, jesu li oni tu da bi se zadovoljavali drugim, trećim mestom u kalču i sa prolaskom 1. runde u CL.. ako ti misliš ići "korak po korak" i to sa ignacijom abateom u timu.. blago tebi onda.. @ensar složio bih se sa ovom rasprodajom na kraju sezone, nekima je trebalo još odavno zahvaliti.. mislim da bi ipak pirlo mogao ostati uz ambrosinija, on ima 30 okruglo, treba samo probuditi želju u njemu, nije on zaboravio da igra.. ali ne bih se složio da je svako ko je preko 33 za ispisnicu.. u redu za bekove.. tu se ipak traži sveža krv, ali recimo nesta, abijati, ambrosini.. svi su oni prešli tu granicu ali složićeš se da pružaju partije dostojne dresa Milana Last edited by Efekat leptira; 29-01-2010 at 14:31. |
|
|
|
|
|
|
#21929 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
vec neko vrijeme sanjam ovakav moj Milan!!!
![]() abbiati srna nesta silva clichy pirlo ambrosini pato ronaldinho borriello hulk aaaaaaaaaaa,gazili bi!!! |
|
|
|
|
|
#21930 |
|
Registered User
![]() |
Moguće da ste ovo znali, ali ja prvi put čujem i čitam
http://www.guardian.co.uk/world/2008.../italy.acmilan ko bi rekao, a uvek sam ga gotivio.. sad ga gledam drugim očima |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|