![]() |
|
|
#21961 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
kako mi obore 2 listica majku im jebem svima a najvise seedorfu.....jebenog livorna ne mogu dobiti.....kako seedorf razjebe ekipu....bez njega davali svima po 5 komada.....a s njim katastrofaaaaaaaaa
|
|
|
#21962 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Huntelar.................Karina od igraca....KAd treba da se rjesi utakmica on masi 3 -4 100% sanse...I poslije ga naravno nema ni u mudima.....Jebo mater ko ga dovede u MILAN.....
|
|
|
#21963 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
ma loši smo drama, sve nešto kružimo oko gola, ništa konkretno....daje se lopta Ronieu na stranu, i on mora preći 5 ljudi da bi napravio nešto....a i kad prođe, gore jedan čovjek , nesposoban za primit' loptu, a kamo li šta više....
by by scudetooo ![]()
|
|
|
|
#21964 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
E jel vam sad jasno zasto je Pirlo u prvi 11. Jel sad vidite koja je razlika sa Pirlom i bez njega? Jel shvatate da nam je sredina puno puno kreativnija kad igra Andrea. Eto, zadnji 15 minuta je igrala ta vasa sredina: Becks-Ambro-Seedorf-Dinho, trazili ste je, dobili ste je. Sta smo napravili u ti zadnji 15 minuta? Mislim da poslije ovog danas vise nemoj te nikad dovest u pitanje zasto Pirlo igra.
Za gol je kriv Thiago. On je htio da napravi offside zamku, a upravo je on drzao svog igraca u igri. Znaci, greska u izvedbi, tj. zaspao u tom trenutku i dopustio Lucarelliu da se nadje u sjajnoj prilici. Abbiatti je odlican. Ono je bio penal kod sanse za Inzaghia. Ne moze mi niko objasnit sta radi u sesnestercu lakat u visini ramena. Znaci ne znam ni jedno fizicko objasnjenje da se moze rec da je ono nenamjerno. Dignut lakat koji zaustavlja loptu, to nije slucajno, vec namjerno, znaci penal. Sta je on vidio kod one akcije od Rinaldinha u petercu? I to ne mogu da shvatim. 4 igraca Livorna protiv Ronaldinha, i on vidi faul Dinha? Maestralno. Dobro je sudijo, al imao je ta 2-3 ispada. |
|
|
|
|
|
#21965 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
arrivederci calcio! bilo je fino dok je trajalo. ostaje nam jos samo liga prvaka.ako nas ozljede zaobidju,imamo se cemu nadati.ako fali samo jedan iz udarne postave,samo jedan,mi smo gotovi.
|
|
|
|
|
|
#21966 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
na kraju mi krivo što livornezi neuzeše sva 3 boda...
|
|
|
#21967 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
jos malo pa cemo dostici juventus.....koja smijurija
|
|
|
#21968 |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
Tuga, jad i čemer..
Ipak se potvrdilo ono čega smo se svi bojali, a to je izuzetno slaba mentalna snaga celokupnog tima.. pobednički mentalitet se lako dobija ali još lakše gubi.. za to je najviše kriv neiskusni trener koji je očigledno slab motivator Što se tiče meča, nema mnogo šta da se analizira.. loša igra ronaldinja znači loš Milan.. ali i sa tako siromašnim repertoarom smo mogli uzeti 3 boda da imamo bar jednog kvalitetnog odbrambenog igrača.. silva jadnik će još mnogo pasulja morati pojesti ne bi li postao deseti deo Neste.. favali klošar nije u stanju da ispuca loptu ko pravi bek , dok se silva pravi pametan i pokušava da pravi ofsajd zamke.. Sredina bezidejna, ne zato što nema pirla već zato što je flamini 10 puta gora opcija od njega.. izaći protiv livorna sa 2 DM je potez koji zaslužuje električnu stolicu.. bekovi neprimetni, neupotrebljivi, neuspeli, jadni bedni i tužni.. pogotovo ovaj desni.. napadači bez dovoljno dobrih lopti.. nedovoljno dobra igra ronaldinja i sedorfa povlači za sobom manje šansi za napadače.. a i ono što su dobili su upropastili.. sad nek huntelaru bude jasno što dobija 5 do 10 minuta.. kad bude ono zabijao, možda će igrati i više Skudeto je otplovio.. što je jako tužno i žalosno.. a još tužnija je činjenica da će ga inter uzeti po 3. put zaredom.. Politika kluba odavno ide u pogrešnom smeru, i Milan je na fantastičnom putu da za par godina postane klub u rangu rome, sevilje, arsenala, verder bremena.. kojem će uspeh biti izboreno 3. mesto i plasman u CL |
|
|
|
|
|
#21969 |
|
Registered User
![]() |
Huntelar je meni kralj....Boli njega kurac ba,on mlati pare a ko jebe MILAN....
|
|
|
#21970 | |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#21971 | |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
Quote:
I ja nisam rekao da nikada više neće biti prvak, ali da sa ovakvom politikom , ovakvim igračima, trenerom, taktikom.. sigurno neće ni za par desetina godina, a ti očigledno nisi gledao dešavanja na san siru danas u 15h jer je Milan predstavio svu nemoć ovog sveta.. jadan je i bedan tim čija odbrana zavisi od jednog igrača.. daj bože da se alesandro i zambrota i oddo vrate.. inače će nas fergusonova mašina poniziti u sred Milana Last edited by Efekat leptira; 31-01-2010 at 12:24. |
|
|
|
|
|
|
#21972 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
bla bla bla----------------------
|
|
|
|
|
|
#21973 | |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#21974 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
:Pp A sta kazete neki dan kad smo ispali iz kupa? To je nizerazredno takmicenje? Jel to za nas i liga postala nizerazredno takmicenje? :P Ma ja ba sta ces se bezze umarat bolje nek Inter pokupi sve trofeje u tim "nizerazrednim" takmicenjima, a mi cemo osvojit trofej Berluskonija :Pp Za ekipu koja ima 20 dobrih igraca nijedno takmicenje nije i ne smije bit nizerazredno, al dok u Milanu bude ova politika kreditiranja penzionera, bojim se da ce nas trofeji redovno zaobilazit. Daj Boze da nisam u pravu...
![]() |
|
|
|
|
|
#21975 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Koji ti je kurac,samo unosis negativan naboj na forum....
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|