![]() |
|
|
#22051 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
jebiga, vi mu se svi zajedno pustiste, covek dao svoje mislenje, ja 85% sve sto je Efekat rekao podrzavam ga. Da su Abate i Antonini guzice od igraca, i da je Seedorf jedan dragulj, i da nam je puno od koristi, kako proteklih tako i ove sezone.
Za Silvi necu da komentiram, rano je, po meni on nije tako los, imao je nekoliko gresaka na pocetku, sada se malo smirio, ali ipak, kad nije u paru sa Nestom onda i brilira bas bas, sa merdom i on i Favali zajedno ni su mogli cuvati jednog prosecnog Milita, za Pandeva i da ne govorim. I najvise od svega, Efekat je u pravu, kad uporedis koje igrace ima merda, a koje igrace imamo mi, onda stvarno treba staviti prs na celu i razmisliti, ko je prvi, a ko je osam bodova u zaostatku. Kako i da je, necu da pocinjem svdju, samo nije u redu, ako covek daje svoje mislenje, da se odam navregjuje, omalovazava njegovo mislenje i sve ostalo. Citam i pisem ovde vec dugo i mislim da je bas lepo sto smo dobili i ovakvog forumasa, sa malo razlicnog mislenja od sve ivde na forumu, ali sa istom zeljom i ljubavi prema klubu Milan.
|
|
|
|
#22052 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Ma cekaj pace4, kakve to ima igrace Inter a kakve mi? Imaju kao prvo rijesene bokove. Maicon je trenutno najbolji desni bek svijeta, pricaj ti sta hoces, on je za mene 2x bolji od onog Dani Alvesa. Na lijevoj strani Santon ili Chivu. U sredini imaju Lucia i Waltera. Tu jesmo bolji. Sredinu im cini Zanetti (kapitano, igra kao i nas Pirlo, samo sto kod njih nikom nije palo na pamet da kaze A protiv Zanettia) Cambiasso kao Ambro, i naprijed dodje Sneijeder za kojeg je smijesno poredit ga sa Seedorfom, a on NE MORA kao nas Dinho da samo agira jednom stranom. I onda napas koji cine Ballotelli (bolji je Pato), Pandev (ne znam skim da ga poredim), Milito (opravdava da je golgeter uvijek golgeter, al mozda bi i nas Marco bio, kada bi Ronaldinho postao malo manje sebican i zeljan dokazivanja svojih akrobacija sa loptom), i ko mi jos fali... a da Eto'o hmmmm skim da njega poredim. Zna li neko nekog igraca naseg da ga poredim sa Eto'om?
E pa majke ti, kako mozes napisat tako nesto: kako mi imamo jaci sastav od Intera a oni nam bjeze 8 bodova. PA sine zato, sto ovi gore rade, a nasima je vazno kolko ko dobiva. Eto Dinhu je vaznije da potrefi tonove u onim salsa clubovima i da impresionira raju na stadionu kakve on sve driblinge radi. Marco jadnik NEMA lopte koje mu trebaju, vec mora nesto izvuc. Pato nazalost povrijedjen i on je nova ikona. Sredina je: "momci hocemol malo igrat danas, ko ce nazad?" Bekovi su nam... njih cu ostavit. Antonini se barem trudi, a i Abate, al nisu za Milana. Al draze mi je da vidim nekog da se trudi, vec jednog 33 kojeg igrac uzme na glupi skolski fol. Al opet bi volio da gledam Odda i Zambru na bokovima protiv Manche, a ovu dvoicu nek se trude. A da da ne zaboravimo mi imamo Bekchama, to je cudo od igraca, njega svi pomno prate.... hallo, zamjenili ste teren sa modnom pistom. Da, na modnoj bazi ga svi prate i zele biti kao on. Sa fudbalom je on daleko od stare slave, al opet nam moze biti od koristi. I onda suma sumarum, kad sve stavim na vagu, ja se ne mjerim sa Interom, jer mi je to glupo. Al se mogu mjerit sa ovim ostalim supackim ekipama u Serie A, koji su nevjerovatno losi. Terry, Vidic, pa to su odbrambeni velesile. Terry je capetan, i samo cu vam reci da dosta puta se decko povrijedi na terenu, stane sa strane, i onom fisioterapeutu govori spricaj mi zglob da ga ne osjetim, vidis da me trebaju a ja tu moram stobom razglabat o mom zdravlju. E to je ratnik, to je covjek koji se bori. I ima taktiku u malom mozgu. Nesta mu je slican. Nema tog govora da ovu dvoicu uzmes na neku glupost. Vidic jos nije u godinama da bude najbolji, a vec je najbolji. Ima brzinu i NE PAMETUJE, vec jednostavno skoci izbij srusi. Nema tu razmisljanja, vec zaustavi napadaca, a kad ti iskusniji Ferdinand kaze izlazi, ti trcis. E pa, Thiago je na putu ka tome. Njemu fali Nesta da mu objasni kad treba izac. Ostalo vec zna. Kaladze je los, tako da mora Favalli biti kraj Thiaga i pomagat mu. Ljudi, dobar odbrambeni postajes od 27-28. Do tada si samo odlican branic, ali nemas jos onog feelinga kad treba izac, a kad treba ostat na svom mjestu i zatvorit prostor. |
|
|
|
|
|
#22053 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
[quote=ensar7;560438]Ma cekaj pace4, kakve to ima igrace Inter a kakve mi? Imaju kao prvo rijesene bokove. Maicon je trenutno najbolji desni bek svijeta, pricaj ti sta hoces, on je za mene 2x bolji od onog Dani Alvesa. Na lijevoj strani Santon ili Chivu. U sredini imaju Lucia i Waltera. Tu jesmo bolji. Sredinu im cini Zanetti (kapitano, igra kao i nas Pirlo, samo sto kod njih nikom nije palo na pamet da kaze A protiv Zanettia) Cambiasso kao Ambro, i naprijed dodje Sneijeder za kojeg je smijesno poredit ga sa Seedorfom, a on NE MORA kao nas Dinho da samo agira jednom stranom. I onda napas koji cine Ballotelli (bolji je Pato), Pandev (ne znam skim da ga poredim), Milito (opravdava da je golgeter uvijek golgeter, al mozda bi i nas Marco bio, kada bi Ronaldinho postao malo manje sebican i zeljan dokazivanja svojih akrobacija sa loptom), i ko mi jos fali... a da Eto'o hmmmm skim da njega poredim. Zna li neko nekog igraca naseg da ga poredim sa Eto'om?QUOTE]
Mogu se sloziti stobom samo za Maicona. Odbranu ne diram posti si sam reko da smo bolji, sredina Zanetti hej, Zanetti, to je isto ako se secas kad je Carlo gurao Cafua da igra sredinu, on je najbolji bek, bolji i od Maicona ako pitas mene, ali sredina, pa nemoze on da organiziruje nista, ama bas nista, inter nas dobio, zato sto je stavio i Maicona i Zanettija da cuvaju Dinha, posto jadan na jedan bilo ko od njih dvoje nemaju nikakve sanse sa Dinhom. Idemo dalje, Cambiaso uporegjujes sa Ambrosinijem, ok u to se slazem, posto i obojcu mnogo ne volim, ali Snajder, tacno bolji od Seedorfa, ali u ulozi poluspica, a to kod nas igra Dinho, a sa njega ne bi uporegjuvao nikog ps svakog dana neka ide i neka igra salsu i neka pije. Znaci oni nemaju igraca Pirla, nemaju organizatora igre, a mi imamo profesora Pirla koji nece da igra, toplo ladno kako mu odgovara, ali ipak imamo Pirla, i to je to, oni nemaju. Baloteli bolji od Pata, neznam kako si dosao do ovog, mali Baloteli je samo arogantan kao i svoj trener, progje samo jednom, a i svi znamo ko daje vise golova i asistencija tako da smesno je da kazes da je Baloteli bolji. E dobro da, imaju Etoa, bolji od svih nasih napadaca, ma da i nasi daju golove, sad za sad. U ostatku tvoga posta u pravu si i slazem se sa osatalom, ali nikako da imaju bolji sastav od naseg.
|
|
|
|
#22054 |
|
Registered User
Fave Players: MALDINI,Kaka,Sheva,Boban,Savicevic
![]() |
Ja bi to ovako rekao....Sastav nije prvih 11, sastav je sve cime ekipa raspolaze. E to je to u cemu je njihova prednost. Imaju siru klupu!
|
|
|
|
|
|
#22055 |
|
Registered User
![]() |
Ma kakav Balotelli, rekao sam u zagradi da je bolji Pato
hehe, pa Ballotelli moze da uci od Pata. Kazem ti da je Patkica nasa nova ikona i vjerujem da ce biti STRASAN napadac. Samo mu treba NEDAT slobodu vec mu dat najbolju poziciju za njega. Jer on je jos mlad da zna sta je za njega najbolje, a trener je taj koji ce ga ucinit ubicom. Sad, da li Leo to zna, vidjet cemo. Al koliko sam vidio, dobro igra vanjskog.A to za Dinha, sorry, al ne slazem se. MOzes ti biti i CR9 ako hoces, al ima da postujes profesionalni zivot sportiste. Pa izvini kako ce se drugi osjecat? Sta on smije da se zajebaje po kafanama i opija se pred tekmu, a mi da se jebemo na treninzima. E pa ne moze decko. Eno ti Brazil pa se tamo opijaj do milje volje, tj. do pocetka tekme. U klubu mora vladat disciplina. |
|
|
|
|
|
#22056 |
|
Registered User
![]() |
Zavrsen je januarski transfer-window. Sad ostaju igraci kojima ugovor istice u junu, znaci za slijedecu sezonu su slobodni. Od nasi je to Pippo. Milan mu hoce produzit ugovor na godinu ali za platu od 1,2mil. po sezoni i da preda broj "9" (znate vec kome ga zele urucit
). Ako ne pristane, zanimaju ga samo klubovi koji ce igrat u UEFA-i slijedece godine, jer decko sanja da srusi rekord Gerd Müllera 69golova, a Pippo ima 68. Kao destinacija se spominje Parma, a tome i govori to da bi dali novac da vratimo PAloschia i Pippa kao izvinjenje.Dida sigurno odlazi. Milan je izjavio da nema nista od novog ugovora. Vani postoje Marouane Chamakh, 26 godina, napadac Bordouxa, vec je izjavio da nema nista od novog ugovora, zeli u Italiju ili Englesku, iako mislim da ce zavrsit u Liverpool jer bi onda Liver prodao Torresa. I naravno Joe Cole, al on je skup. Trazi ogroman ugovor, i ja ga ne zelim u Milanu. |
|
|
|
|
|
#22057 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Br. 9 ćemo uručiti onda Torresu
ao mi je Pippa, ali ako on hoce igrati UEFU onda je najbolje da ode negdje gdje ce imati priliku sruiti taj rekord! A to nece biti Parma pobogu!!Odlaze navodno: Marek, Kaladze, Favalli, Dida, Roma, Huntelaar i mozda Pippo. Tako pise tuttomercatoweb. Ja mislim da Paloschi nije spreman za Milan i ne zelim ga jos ovdje, on mora jos napredovati. A biti treci napadač u Milanu mu i nije bas nesto. Cafu kaze kako je Mancini savrsen za novog beka, jao ![]()
|
|
|
|
#22058 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
jer decko sanja da srusi rekord Gerd Müllera 69golova, a Pippo ima 68.
pippo ga je vec prestigao.sory sto te ispravljam al pippo je prvi.ima 68,gerd 66.stoga,kad je vec oborio rekord,moze u mirovinu.hehehe.s tim da raul ima isto kao i on ili pogodak manje.al svejedno,najbolji je strijelac svih vremena u europskim natjecanjima zajedno s raulom. |
|
|
|
|
|
#22059 |
|
Registered User
![]() |
nije. Nazalost nije. Evo opet sam nasao i o tome clanak. Pippo je sa svoja dva gola protiv Marseilla zabio za 67. i 68. Fali mu jos jedan gol, i onda je stigao Gerd-a.
http://www.fussball.de/europas-torja...19976476/index edit: pardon, jeste u Ch. Ligi, al on hoce da ga prestigne u continentalnom takmicenju. Znaci svi postignuti golovi u evropskim i kontinentalnim takmicenjima. Jer onda je stvarno prvi Last edited by ensar7; 03-02-2010 at 12:45. |
|
|
|
|
|
#22060 |
|
Registered User
![]() |
ma to su glupi nijemci,nemos njima vjerovati.wikipedija kaze drugacije.heheh.evo prvi put cujem sad da je gerd ispred njega.a toliko sam puta cuo da je pippo prvi.pa cak i od komentatora na televiziji.ma tko zna tko je u pravu.najbolje je da pippo dodje do brojke 70 i onda je sigurno prvi.hehe.
|
|
|
|
|
|
#22061 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#22062 |
|
Registered User
![]() |
Pa ja mislim da bi mozda i bilo dobro da on udje sa klupe protiv Manche. Jer ipak napaljen je da s Milanom dodje do tog gola. Dok Hunte... ne znam majke mi. A toliko ga branim
|
|
|
|
|
|
#22063 |
|
Registered User
![]() |
Dok Hunte... ne znam majke mi. A toliko ga branim--------------
hm ensaru jel to moguce da ti gubis strpljenje s klasom? i bas to,toliko ga branis. ![]() |
|
|
|
|
|
#22064 |
|
Registered User
![]() |
kaze se ensare hehe
![]() Ma sta ja znam. DObar je on. Al bojim se da nece biti toliko zeljan gola protiv Manche kao sto bi to mogao biti Pippo. To naravno mislim za sad. Slijedece tekme ce to najbolje pokazat. Ja sam da pobijedimo, ne znam kako, al samo da pobijedimo. |
|
|
|
|
|
#22065 |
|
Registered User
![]() |
poz swima owde sam nowi....
|
|