AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 04-02-2010, 17:19   #22096

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
meskalin is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Efekat leptira View Post
Da su ponudili 8 miliona oraha, mnogo je za takvu propalicu.. Ali ako su zaista toliki slepci i narkomani da ne vide da je gruzijac greška fudbala, i ako imaju ozbiljnu nameru da iskeširaju toliki novac.. onda im treba dati za te pare i gratis klošara favalija i ogromnu zahvalnicu što su rešili klub takvog škarta.. a za te pare kupiti kvalitetnog levog beka (luković/kolarov.. nije što su moji, u pitanju je suvi kvalitet već dokazanih igrača u kalču)
toliko toga kritikujes i onda sve sjebes s lukovicem ili kolarovim, izvini, ali oni nisu klasa za milana nije sto nisu moji Kahaber je svojevremeno bio odlican igrac, kasnije je postao sklon greskama, ali momak je dosao kao bek u Milano i Carlo ga po potrebi gurao u half liniju da bi na kraju postao half i ako mu to nije prirodna pozicija... nemoj sada reci u modernom fudbalu se moraju bekovi prilagoditi da igraju halfove, neki jednostavno to ne mogu....
meskalin is offline   Reply With Quote
Old 04-02-2010, 17:25   #22097

Senahid1

Registered User

Senahid1's Avatar

Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
Senahid1 is on a distinguished road
čovjek što nas je jebao u zadnje vrijeme....nije niko...zadnjih par derbija je on jebo
al ipak imam neki respekt prema njemu, šta ja znam, a ono što je sigurno, on je za neki manji klub...da dovrši luksuznu karijeru..nama trebaju trkački ljudi....mi smo klasa ipak

Senahid1 is offline   Reply With Quote
Old 04-02-2010, 17:51   #22098

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Fave Players: SFRJ Reprezentativci
pece4ever is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by meskalin View Post
toliko toga kritikujes i onda sve sjebes s lukovicem ili kolarovim, izvini, ali oni nisu klasa za milana nije sto nisu moji Kahaber je svojevremeno bio odlican igrac, kasnije je postao sklon greskama, ali momak je dosao kao bek u Milano i Carlo ga po potrebi gurao u half liniju da bi na kraju postao half i ako mu to nije prirodna pozicija... nemoj sada reci u modernom fudbalu se moraju bekovi prilagoditi da igraju halfove, neki jednostavno to ne mogu....
Pneznam zaLukovica, ali Kolarov je izmisljen za Antoninija pa i za Jankulovskog, a i dobro se snalazi u calciu, i ne bi reko da je los, a kad vidis i dosta ga klubova traze.
Za Kaldzea sam reko pre, da ga ispratimo tako sto cemo da mu pamtimo one dane kad je igrao brilijantno, posto nije uvek bio tako los, cak mislim da i sada nije tolko los kolko sto ga pcujemo, ali njegove igre govore suprotno od ono sto ja mislim.

FOREVER
pece4ever is offline   Reply With Quote
Old 04-02-2010, 17:57   #22099

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
Ma jestel to sad poceli branit i Kaladzea? haha ma vi majke mi niste sasvim. Eto sad trebamo i Kaladze sacuvat jer je nekada davno, prije par godina bio strasan bek. A onda se nadjete lupat po efektu sto brani Seedorfa. Pa nije ni cudo sto je Milan ovakav kakav jest, kad vi pojedini navijaci nedate tim starudijama da idu, jer su to nekada bili veliki igraci, i ne mogu otic besplatno. Cijelo vrijeme se zalite da je on nula, da je odbrana sa njim suplja, a sada nemoj da bi neko dirnuo Kakhu. Ma dajte stvarno...
Ma mene da se pita, nek Kaladze ide besplatno samo da mu ne placam ugovor. Jest on BIO al NIJE vise. Zato arrivederci.
@leptir, ne znam tog prvog, al Kolarov je STRASAN igrac, i ja bi volio da igra kod nas. Ali problem je sto ga Inter hoce. A Lotito ga neda tek tako. Morali bi iskesirat oko 22mil.€ (Interu ga nudio za 25mil.) dabi dobili tog SJAJNOG beka. Eh kad bi njega dovukli... al ne brini te, necemo. Mi trazimo ove "low cost", tj. nije bitno kakav je i dali nam treba, vazno je da nista ne kosta.
A ovo za Mancinia, ja ne kontam onog Silvia, pa koga to mi imamo kao zamjenu za Dinha ili Pata? Beckham? Silvio, majke ti pusti se fudbala, izgleda da moja djevojka bolje konta fudbal od tebe. Eto on se zali sto nismo doveli jos jednog napadaca. PA KOJI CE NAM K.... JOS JEDAN NAPADAC kad imamo 3 a citavu sezonu koristimo samo 1. A Leonardo ne zna i ne zeli igrat sa dva napadaca. Znaci moroncino predsjednicka, pusti se fudbalske politike, idi ganjaj maloljetnice. E koje mi idiote imamo u klubu Boze dragi, pa nije ni cudo sto nam je klub propao

Last edited by ensar7; 04-02-2010 at 18:00.
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 04-02-2010, 18:07   #22100

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
Efekat leptira is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by rinogattuso View Post
Cuj mnogo,vidis kako si objektivan i fokusiras se na jedno! Barbarin je u "svoje" vrijeme bio jako dobar igrac i koristan ali spletom okolnosti postao je to sto jeste u Milanu.

Kao sportas i covjek je jako cjenjen u zemljama isticnog bloka,ima Kakha Fondation,Tv kuce itd pa je eksponiran za bilo koji od tig klubova bi kupovina njega bio jako dobar potez..a ja kazem uvjek postoji ona mogucnost da proigra!
U "svoje" vreme je i taj sa slike koju ponosno nosiš bio strateg za poštovanje dok ga nije ceo svet pročitao sa njegovom jelka formacijom.. a i taj čije si ime uzeo za profil je kidao svojevremeno.. dok je danas on samo predmet kidanja..

"svoje" vreme je druže moj utopijska kategorija i himna slabića koji ne mogu da se pomire sa činjenicom da je na njihovo mesto došao bolji.. šanse gruzijsca da "proigra" kako ti kažeš su ekvivalentne šansama crvene zvezde da naredne godine osvoji ligu šampiona.. pre će moj komšija, teški alkoholičar u poznim 40tim proigrati nego ova spodoba koja je skupila svega 14 utakmica u 2 godine.. a sad mu je punih 32..

a takođe ne treba zaboraviti da je bio "stub" odbrane u sezoni 2007/08 kada je u 32 njegova nastupa Milan osvojio bodova dovoljno za peto jebeno mesto , zbog kojeg i dalje ispaštamo.. kako finansijski tako i igrački

ps. Kolarov nije klasa za Milan ? da tražim argument ili da pogledam odakle si pa da mi sve bude jasno ? bek čija je tržišna vrednost 10 miliona , koji ima 24 godine, top u nozi, brz, stabilan.. koga inter traži.. nije klasa za Milan?? Abate jeste?

ja ne kažem da je on savršen.. ali 4 najbolja beka na svetu su zauzeta (dani alveš, majkon, evra i ešli kol).. dovoditi nekoga iz nemačke ni pod razno, možda nekog francuza ali kojeg? opet je najbolje uzeti za takvu poziciju igrača koji je u kalču dokazan
Efekat leptira is offline   Reply With Quote
Old 04-02-2010, 18:16   #22101

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Joj ja lijepog odgovora od ovog jednog sa gazzette, na moj post:
zasto se doveo Becks i postavio da igra desno krilo? ZAr se nije mogao dovest na posudbu neki desni bek, i pustit Abate na to krilo, na mjesto koje je igrao cijelu proslu sezonu u Torinu. Ili ako smo vec morali dovuci to krilo, sto onda nismo dovukli Cassana? On je pravi vanjski napadac i moze mijenjat i Pata ili Dinha.
Odgovor je bio: Zato sto je Becks dobar, ima kontrolu i koristan je, a Cassano je sve drugo od toga. A najbitnije je to sto Becks dovlaci MILIONE REKLAMA...
Pa da, to je nama vazno, reklame. Jebes teren, vazno je da Becks proseta u Armani odijelu i eto ti odma miliona. cccccccc
Nisam kupio dres Milana ove sezone, pa sad ga necu sigurno. Cekat cu sezonu 2010/11
Jebale ih reklame.
Old 04-02-2010, 18:22   #22102

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
rinogattuso is an unknown quantity at this point
Quote:
Originally Posted by Efekat leptira View Post
U "svoje" vreme je i taj sa slike koju ponosno nosiš bio strateg za poštovanje dok ga nije ceo svet pročitao sa njegovom jelka formacijom.. a i taj čije si ime uzeo za profil je kidao svojevremeno.. dok je danas on samo predmet kidanja..

"svoje" vreme je druže moj utopijska kategorija i himna slabića koji ne mogu da se pomire sa činjenicom da je na njihovo mesto došao bolji.. šanse gruzijsca da "proigra" kako ti kažeš su ekvivalentne šansama crvene zvezde da naredne godine osvoji ligu šampiona.. pre će moj komšija, teški alkoholičar u poznim 40tim proigrati nego ova spodoba koja je skupila svega 14 utakmica u 2 godine.. a sad mu je punih 32..

a takođe ne treba zaboraviti da je bio "stub" odbrane u sezoni 2007/08 kada je u 32 njegova nastupa Milan osvojio bodova dovoljno za peto jebeno mesto , zbog kojeg i dalje ispaštamo.. kako finansijski tako i igrački

ps. Kolarov nije klasa za Milan ? da tražim argument ili da pogledam odakle si pa da mi sve bude jasno ? bek čija je tržišna vrednost 10 miliona , koji ima 24 godine, top u nozi, brz, stabilan.. koga inter traži.. nije klasa za Milan?? Abate jeste?

ja ne kažem da je on savršen.. ali 4 najbolja beka na svetu su zauzeta (dani alveš, majkon, evra i ešli kol).. dovoditi nekoga iz nemačke ni pod razno, možda nekog francuza ali kojeg? opet je najbolje uzeti za takvu poziciju igrača koji je u kalču dokazan
Sta ti imas protiv moga nicka! Rino je nenadjebiv radije nosim njegov nick nego furam neki alter ego isfrustrirane i nametljive pedercine!

Iz inata nosim sliku Ancelottia da se sa mnom zamaraju frikovi poput tebe jbt..
Old 04-02-2010, 18:24   #22103

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

To Kolarov ne valja kao bek? Ma dajte molim vas. Pa iskreno receno, ja bi bio naaaaaaaaaajzadovoljniji kad bi na bekovima imali: lijevo Kolarov, desno Srna. Ma bili bi ubitacni. Jer onaj Srna... je srna. 28 godina, a mogao bi igrat do 32-ge sigurno.
Problem: prvi 22mil.€ a Shaktar za Srnu trazi samo pisljivi 30mil.€
Znaci 50mil.€ za bekove, 15mil.€ Dzeko (plus pare od Klaasovog transfera), i sta cemo za sredinu? Ostat na nasim Ambro, Pirlo, Ringhio, Seedorf, oni su dokazana klasa. Jedino nas Flamini izvlaci.

Malo sale jbg. kazem, ja bi volio kad bi uzeli i Kolarova i Srnu, jer bi nam bekovi bili mirni, a Abate i Antonini zamjena. Al preskupi su. Zato mislim da cemo trazit nesto jeftino, ono ko u prodavnicu kad udjes pa trazis sta je na akciji, ili nadjes nesto 1+1 gratis ili 50% snizeno, pa jednostavno uzmes a i ne razmisljas da li to tebi uopce treba. Jer ipak, upola cijene ili jos bolje gratis, to je bitno
Old 04-02-2010, 18:29   #22104

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Quote:
Originally Posted by rinogattuso View Post
Sta ti imas protiv moga nicka! Rino je nenadjebiv radije nosim njegov nick nego furam neki alter ego isfrustrirane i nametljive pedercine!

Iz inata nosim sliku Ancelottia da se sa mnom zamaraju frikovi poput tebe jbt..
Ringhio drug moj, daj smirite strasti molim vas. Pa fino mi je kad imamo JAKE diskusije, al ne moramo se odma vrijedjat i jedan drugom nabadat. Znam sta ti je rekao, al pusti drugsi. Daj ba od kako je dosao Efekat, od kako sam ja napao forumase poslije pobijede nad Sienom, ovaj forumu izgleda ljepse. Napokon ima zivosti. Majke mi, evo Google Chrome, kad kliknem new tab, prva stranica mi odma forum hehe, znaci svaki dan dosta puta navratim ne bi li procitao nesto interesantno.
Samo cool drug, znas da te ja cijenim. Rekao sam ti to u augustu kad smo diskutovali Carletta.
Old 04-02-2010, 18:32   #22105

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

@efekat

kralju, nas dvoica jesmo na ratnoj nozi rad Seedorfa i Pirla hehe
Al vjeruj mi, falio si zadnji dana. Jer drago mi je citat ti postove, i kontrirat ti kad se u necemu ne slazem ili slazem.
Al mojne kritikovat nekog rad slike ili nicka. Sta fali? Njegova stvar.
Samo easy, i pisi postove. Jer kao sto sam reko u prijasnjem postu, gotiva mi je citat
Old 04-02-2010, 18:47   #22106

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
Efekat leptira is on a distinguished road
Šta vam je? Pa nisam ga kritikovao ni za avatar ni za ime koje je uzeo.. Njegova stvar kako će se potpisivati i šta će pisati.. rekao sam i ponoviću.. ovo je forum, ne očekujem da se svi slože sa mnom a isto tako ne treba očekivati da ja prihvatim nečiji stav

Nemam ništa protiv čoveka, pitao sam ga još u početku da mi samo kaže zbog čega ta sličica, rekao je da se već rasprava o tome završila i kraj priče.. to što sam samo uzeo za primer carla.. pa kakav je to problem.. pa valjdaa mogu da ne volim čoveka koga on drži za avatar? ili ne mogu?

Nemam nameru nikoga da vredjam.. došao sam ovde da branim svoja mišljenja i napadam ona s kojima se ne slažem ali u jednom zdravom formatu bez hvatanja za gušu.. Nije mi cilj da nekome naguram svoje mišljenje na nos, samo da ga podelim i to je sve..

Baš zbog ovakvih situacija gde se pogrešno interpretiraju moje reči i postovi, pa je tako ispalo da sam dečka nazvao lažovom, da sam prozvao nekoga koga uopšte nisam, da sam sad vređao nekoga zbog slike.. i upravo zato sam odlučio da ne ulazim u dublje rasprave.. jedan komentar, moje vidjenje situacije i jedna replika je sasvim dovoljna..

Još jednom, svima koji su se našli uvređeni se izvinjavam, nisam imao nameru.. Nadam se da ćemo se ujediniti do 16februara.. jer imamo zajednički interes, koji bi trebao biti na 1. mestu
Efekat leptira is offline   Reply With Quote
Old 04-02-2010, 19:03   #22107

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Forza Milan...Jebes rasprave...
Old 04-02-2010, 21:45   #22108

Milan<3pato

Registered User

Milan<3pato's Avatar

Milan<3pato is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by prle View Post
Goal.com pise kako je Rubin Kazan ponudio 8 miliona eura za strasnog Kahku Kaladzea,ako je istina nek ide ODMA
Kaladze se seli na istok?

Prema navodima MilanNews.it, Rubin iz Kazanja želi da u svojim redovima ima defanzivca Milana, Kakhabera Kaladzea. Navodno, šampion Rusije spreman je za 31-godišnjeg Gruzijca koji je do sada igrao u Dinamima iz Tbilisija i Kijeva, ponudi između šest i osam miliona evra. A sve to kako bi se pojačao za nastavak sezone u Ligi Evrope. Prvi rival u ovom takmičenju, ekipi Rubina biće Hapoel iz Tel Aviva.

Zbog činjenice da je u drugom planu, odnosno da prednost imaju Alessandro Nesta i Thiago Silva, moguće je da Kaladze napusti "San Siro", na koji je došao 2001. godine. Od tada je imao nešto više od 270 nastupa, u svim takmičenjima.
Old 04-02-2010, 21:46   #22109

Milan<3pato

Registered User

Milan<3pato's Avatar

Quote:
Originally Posted by pece4ever View Post
khalid buloruz hahahahaah, gde se seti njega hahahah, auu to je bio promasaj stoleca, dobro Chelsea zna da povuce takve poteze, a imali smo i mi dosta takvih potezaa, secas li se Dorasoa, uf kakav je to promasaj bio ili Umit Davala hahaha.

da wam pomenem josh jedan promashaj godine... bratislav gresko shto igrao za inter
Old 04-02-2010, 21:48   #22110

Milan<3pato

Registered User

Milan<3pato's Avatar

Nilmar zanimljiv Milanu

Kako prenose mediji u Španjolskoj i Italiji, Milan, talijanski gigant iz istoimenog grada,
pomno prati događanja oko Brazilskog napadača Nilmara, koji igra u redovima Španjolskog
Villareala.

Talijanski mediji sada navode kako čelnici Rossonera traže rjješenje za napad, pošto je
sve očiglednije da će njihova nedavna meta Milan Jovanović potpisati za Liverpool.

Tags
balkan

Posting Rules