AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 04-02-2010, 21:49   #22111

Milan<3pato

Registered User

Milan<3pato's Avatar

Milan<3pato is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by MEMO View Post
shto da me pregazi?? el mu radim neshto??? -------

ma ja se zajebavam malo,a i nisi shvatio salu.hehe.skuzit ces jednom.

hahahaha bash super imate salu neku...
Old 04-02-2010, 21:51   #22112

Milan<3pato

Registered User

Milan<3pato's Avatar

Quote:
Originally Posted by DUCO View Post
http://www.viareggiocup.it/torneo.html?task=tabellini
evo link oficialen za viaregio nasi mlade razvaljaju 10-0 gol razlika pobedili smo 4-0 Bareta postigao 3 gola,danas smo dobili 6-0 prvu utaknicu smo dobili bez merkel,verdi,zigoni,straser za ovu drugu neznam......
sigurni smo na prvo mesto

super.... neka samo cepaju i napreduju
Old 05-02-2010, 04:09   #22113

Stam

Registered User

Stam is on a distinguished road
Ha,ha,ha,di se sjeti GREŠKA jebote stvarno su nekad imali takve izljeve sa igračima da je to smiješno komentirat,koji je to lik bio!
Stam is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2010, 04:09   #22114

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
Ma kakva meta? Eto, ja koliko znam i sta sam procitao, i sta italijanske novine analiziraju, taj Jovanovic i Krasic iz CSKA, nisu NIKAD bili meta Milana. Razlog su godine - cijena - NON-EU mjesto.
To sto su neke novine napravile pricu kako je Milan zainteresovan za Jovanovica, kako je Milan sve dogovorio sa Jovanovicem, kako je Milan isao u Moskvu da trazi Krasica, jednostavno objasnjenje: dizanje tiraza novina.
Milanov cilj ovog ljeta je jasan: Dzeko. To je primarni cilj, koji izgleda da je vec sredjen. Drugi cilj je povratak Astoria, treci je rjesavanje bekova, i naravno prodaja Jankulovskog (odbio Inter, jer hoce da ide u istocne drzave Ceska, Ukrajina,...), Kaladze, Dida, Pippo. Favalli koliko mi je poznato produzio je sa nama ugovor do 2011. Prodaja Klaasa je povezana sa Dzekom. A Flamini se dovodi u kontekst, da ako ne bude pokazao rezultata, bit ce prodat i za te pare bi trebao biti kupljen Hernanes.
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2010, 06:18   #22115

vladomilan

Registered User

vladomilan is on a distinguished road
Vidic najvjerovatnije ide iz mancestera...Steta sto berlu ne zeli da ulozi malo, imali bi najbolju odbranu na planeti... tiago desno vidic nesta zambro.. vidic oko 25 miliona, 15 dobijaju od sponzora + hunte za dzeka i jos tih 25 milioncia...bilo bi idealno... znam da nam treba i sredina, ali ovako imamo makar neke stvari rijesene

trebali bi kontaktirat joe cola, po meni je on idealan, ako je besplatan, neka smute neki ugovor od 6 miliona i super...
vladomilan is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2010, 06:34   #22116

DUCO

Registered User

DUCO's Avatar

Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
DUCO is on a distinguished road
http://www.goal.com/en/news/9/englan...h-1-billion-tv
madnes !!!!!!!!!!

GAME OVER
DUCO is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2010, 06:38   #22117

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

http://www.corrieredellosport.it/Not...lari+sul+Milan

od slijedece sezone, tj. od 2010 do 2014, novi sponzor Milana ce biti Fly Emirates, gosp. Seik ce nam donijeti 4 uplatnice svaka po 15mil.€ po sezoni.
Stim bi se trebao finansirati nas glavni cilj: Edin Dzeko
Do sad smo imali ugovor sa BWIN-om od 10mil. po sezoni, a novi je 15mil.€
Al to su samo ulazna vrata, za ono sto ce slijedit, a to je ogroman "adrenalin" za nas klub od strane seika. Tj. za ocekivat je da potpisivanjem ovog ugovora, seik Maktum je spreman da doda jos koji xx.xxx.xxx € da se Milan osposobi da bude vele sila u fudbalu.
Old 05-02-2010, 06:42   #22118

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Quote:
Originally Posted by DUCO View Post
e to su i spanci shvatili, pa se od 19.02.2010 Spanska liga igra od petka do ponedeljka. Tj. u raznim TV terminima radi Azije.
Ali ne brini DUCO, i nasi su to skontali, pa smo pri pregovorima da i kod nas se promjene termini od 19.02.2010. Blizu smo tog ostvarenja. Jer od slijedece sezone smo Lega di Serie A, odvojeni od Lega di Serie B, i sami sebi pravimo TV termine. vise utakmica, vise prenosa, vise para, a to znaci vece premije klubovima.
Old 05-02-2010, 06:57   #22119

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Fave Players: SFRJ Reprezentativci
pece4ever is on a distinguished road
I u Makedoniji ce sada poceti da se igra fudbal od ponedeljka do petka, posto su stadioni prazni pa igraci zele da imaju slobodan vikend

FOREVER
pece4ever is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2010, 07:37   #22120

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Nisam siguran hoce li Sheik platiti Milanu za mercato, ali to da ce Milan platiti za Dzeku, Hernanesa, beka i stopera meni sada izgleda kao bajka!!!

Jedino ako Arapi daju 80mln pa kazu Gallianiu: " evo ga, kupi par igrača..." Ali u to sumnjam... Mi smo u odnosu na Inter po kvaliteti nazadni, i po starosti napredni, i trebat ce nam vise novca od njih. No Oriali je vec bio u L'poolu na pregovorima sa Gerrardom navodno.

Gledao sam Dzeku protiv HSV-a. Odigrao je sjajno. Nije bit u golu nego u tome koliko je trcao, pokrivao, igrao obranu u svojim 16m itd.
Old 05-02-2010, 08:17   #22121

Milan<3pato

Registered User

Milan<3pato's Avatar

Quote:
Originally Posted by mrki View Post
Nisam siguran hoce li Sheik platiti Milanu za mercato, ali to da ce Milan platiti za Dzeku, Hernanesa, beka i stopera meni sada izgleda kao bajka!!!

Jedino ako Arapi daju 80mln pa kazu Gallianiu: " evo ga, kupi par igrača..." Ali u to sumnjam... Mi smo u odnosu na Inter po kvaliteti nazadni, i po starosti napredni, i trebat ce nam vise novca od njih. No Oriali je vec bio u L'poolu na pregovorima sa Gerrardom navodno.

Gledao sam Dzeku protiv HSV-a. Odigrao je sjajno. Nije bit u golu nego u tome koliko je trcao, pokrivao, igrao obranu u svojim 16m itd.
ma on je odlichan Dzeko bio bi odlichan za nas. On je i sam priznao nekoliko puta da mu je san od malena da zaigra u NAJACI TIM NA SWETU AC MILAN i siguran sam da bi dao swe... on je fantastichan momak ja ga obozawam..
Old 05-02-2010, 08:19   #22122

Milan<3pato

Registered User

Milan<3pato's Avatar

Quote:
Originally Posted by Stam View Post
Ha,ha,ha,di se sjeti GREŠKA jebote stvarno su nekad imali takve izljeve sa igračima da je to smiješno komentirat,koji je to lik bio!

kako da se ne setim kad je promashaj godine kolko unishtio inter protiv lazia pre hahahaha kolko se moj brat nerwirao moj brat nawija za inter.. swaki derbi se bijemo
Old 05-02-2010, 08:19   #22123

Stam

Registered User

Stam is on a distinguished road
E kad bi bar kaljari uzo bod na San siru,da im Matri spraši!Gledo sam i ja tekmu dao je prelijep gol!
Stam is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2010, 08:22   #22124

Milan<3pato

Registered User

Milan<3pato's Avatar

e a shta bilo oko transfera Agger iz Liverpool??? i on je mlad i sjajan igrac.. nego pitanje kako bi se snasao u italiji tj Milanu...
Old 05-02-2010, 08:37   #22125

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Fave Players: SFRJ Reprezentativci
pece4ever is on a distinguished road
Ager je mlad, sjajan i pun povreda, ja ne bih igrao na tu kartu, pre bih Astorija, i on je mlad i mislim da obecava, ove sezone je dobar, mogli bi ga ostaviti tamo jos sezonu i posle nazad u prvih 11.

FOREVER
pece4ever is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules