![]() |
|
|
#22126 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Memo druze, nemoj da se ljutis, ali svaki put kad procitam tvoje ime setim se top liste nadrealiste i padam od smeha, neznam kolki si star i kolko ih se secas, ali ono radili neku skrivenu kameru i kao pljacakaju golfa a Memo cuva strazu, i uvek zajebe, pa Nele pocne da mu vice, pa se seti kamere, pa kaze, Al dobar je Memo, dobar je.
Izvini druze ali me stvarno podsecas toga.
|
|
|
|
#22127 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
pun povreda, ali treba misliti i na to da ja mnogo grublji fudbal u Engleskoj... bilo kako bilo samo da dowedu nekog.. od tih tri igraca agger,vidic,astori...
|
|
|
|
|
#22128 | |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#22129 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
i ja se slazem za Cissoko.nego nashoj uprawi su smetali zubi a zubi su mu zdrawi ![]()
|
|
|
|
|
#22130 |
|
Registered User
![]() |
Milan: Evo vam i Huntelaara za Vidića
Ko ponudi više njemu - Nemanja Vidić! Real Madrid, Barcelona, Milan čekaju u redu za kupovinu srpskog štopera, a poslednja ponuda glasi: novac plus Klaas Jan Huntelaar. Naravno, ona stiže iz prestonice mode sa adrese italijanskog giganta, koji, eto, na ovaj način pokušava da uđe u ravnopravnu trku sa španskim velikanima koji uveliko "jure" potpis prvoklasnog srpskog štopera, otkrivaju The Sun i Telegraph. Nemanja će, izvesno je, na leto otići sa "Old Trafforda " posle četiri više nego berićetne godine sa "đavolima". Ovo je isto tako poslednja prilika da Sir Alex Ferguson, menadžer Junajteda, za veliki novac proda stamenog Užičanina, kome je već pronašao zamenu u liku dojučerašnjeg defanzivca Fulhama, mladog Chrisa Smallinga, mada na raspolaganju ima još nekoliko opcija na toj poziciji. Međutim, sem Wayne Rooneya, Ferguson na "lageru" nema nijednog klasičnog špica (izuzimajući Owena koji je van forme), pa ponuda Rossonera koja podrazumeva dolazak Huntelaara u zamenu za Vidića, deluje prihvatljivo, gledajući naravno, iz sadašnje perspektive. Sada su na potezu Barca i Real.
|
|
|
|
#22131 |
|
Registered User
![]() |
Inter kaznio Balotellija, on hoće u Milan
Novo poglavlje sukoba Mourinha i nestašnog napadača. Naime, klub mu oduzeo jednomesečnu platu, a priča se da Balotelli traži da pređe u Milan, za koji navija. Mario Baloteli je kažnjen sa 20 000 evra, što je praktično njegova mesečna stipendija, zbog sukoba sa Mourinhom, koji ga je zamenio na utakmici protiv Fiorentine u kupu. Nezadovoljni napadač je bacio rukavice, gestikulirao i otišao pravo u svlačionicu. Ovo će samo pojačati probleme koje klub ima sa ćudljivim napadačem. Priča se da bi mogao da traži transfer u Milan, za koji navija, a jedna od opcija je i Manchester City. Iako Moratti nije želeo da ga proda, smučili su mu se ispadi tamnoputog napadača, pa bi za oko 30 miliona evra, Super Mario mogao da promeni sredinu hahahaha kolko novine mlate ![]()
|
|
|
|
#22132 |
|
Registered User
![]() |
Još jedan Brazilac na "San Siru"?
Fudbaler Villareala Nilmar nalazi se na meti Milana, pišu italijanski mediji. Kako je sve izvesnije da će reprezentativac Srbije Milan Jovanović preći u redove Liverpoola, Rossoneri su krenuli u potragu za novim napadačem. Italijanski mediji navode da čelnici kluba sa "San Sira" prate Nilmara, 25-godišnjeg igrača koji je za Villareal ugovorom vezan do 2014. godine. Karijeru je započeo u Internacionalu, a pre nego što se preselio u Španiju, Nilmar je branio boje francuskog Lyona i Corinthiansa. Za reprezentaciju Brazila odigrao je 9 utakmica i postigao 8 golova. zanimljiv igrac...
|
|
|
|
#22133 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Quote:
Malo šale, nemoj se ljutiti.
|
|
|
|
|
#22134 |
|
Registered User
![]() |
Galliani: "Nismo Realu 'uvalili' povređenog Kaku"
Adriano Galliani kaže da ne veruje da Kaka ima hronične probleme sa kilom i da će pokazati svoju vrednost. Demantuje da je Milan znao za povredu. Adriano Galliani je danas demantovao da je Milan Realu prodao „mačku u džaku“ i da su znali za Kakin problem sa kilom. „Prvo, ne verujem da ima hronični problem sa kilom, a drugo nije istina da smo ga zbog toga prodali. Siguran sam da će pokazati svoju pravu vrednost“, rekao je Galliani. On je dodao da Kaki treba vremena, ali da se radi o čoveku koji je bio najbolji igrač sveta i koji je prirastao za srce navijačima Milana. „Morali smo iz ekonomskih razloga da ga se odreknemo“, dodao je Galliani.
|
|
|
|
#22135 |
|
Registered User
![]() |
Novi sponzor Milana umesto Berlusconija?
Milan je sa Fly Emiratesom sklopio ugovor o sponzorstvu koji može da dovede do promene u vrhu kluba. Ekipa Milana je potpisala ugovor o sponzorstvu na četiri godine, u vrednosti od 60 miliona evra, sa avio kompanijom Fly Emiratesom, čiji je vlasnik Šeik Ahmed bin Saeed Al Maktoum, što je izazvalo špekulacije da bi upravo on, uz primamljivu ponudu, mogao da postane novi vlasnik Rossonera. Prema ugovoru, da bi postao glavni sponzor ekipe, Al Maktoum je u obavezi da plaća klubu 15 miliona evra na godišnjem nivou, plus bonuse koji zavise od uspeha tima u Ligi Šampiona. Iz ovog poteza su proizašle priče da bi Šeik na ovaj način, daljim investiranjem, mogao da postane vlasnik 40% akcija Milana, koje trenutno poseduje Berlusconijeva kompanija Fininvest. U Milanu demantuju ove glasine, ali to nije dovoljno da se cela priča zaustavi. Što se tiče sponzorstva, prvih 15 miliona evra biće usmereno na dovođenje Edina Džeka u redove tima.
|
|
|
|
#22136 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Quote:
Tako, da sad kako stvari stoje, Milan ostaje 100% u posjedu FiniInvesta, Maktoum ulazi kao glavni sponzor, dat ce dodatnu spricu para za transfere u klub ovog ljeta i slijedeceg (pored obecani 15.mil.€ po ugovoru), ali imat ce u svojim rukama klauzulu da kupi dionice kluba jednog dana. edit: Samo jos da dodam, ono sto se spominjalo o terminima za utakmice, u Italiji zapocinje vec od slijedece sedmice. Tako ce Milan svoju utakmicu sa Udinesem odigrat u petak (ch. liga u utorak). Last edited by ensar7; 05-02-2010 at 09:46. |
|
|
|
|
|
|
#22137 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
Memo druze, nemoj da se ljutis, ali svaki put kad procitam tvoje ime setim se top liste nadrealiste i padam od smeha, neznam kolki si star i kolko ih se secas, ali ono radili neku skrivenu kameru i kao pljacakaju golfa a Memo cuva strazu, i uvek zajebe, pa Nele pocne da mu vice, pa se seti kamere, pa kaze, Al dobar je Memo, dobar je.
Izvini druze ali me stvarno podsecas toga.---------- imam 25god.da,toga se i ja sjetim.dobar je memo, dobar je.hahaha.zato sam i uzeo nick.stalno mi to bilo na pameti,memo memo memo.....hehe.a ko ne bi znao memu,memo legenda. hehehe. |
|
|
|
|
|
#22138 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Super brate, hahaha, kad sam pre par meseca bio u Sarajevu i seo na kevape i dogje konobar i pocne da prica ko Djura i djurine kucne carolije, pa pocnem da se smejem nemogu da se smirim, i tako sam doso do zakljucka da posle Skopje mogo bi bez problema da zivim u Sarajevu.
Nazad sad na temu Milan. Silvio nema sanse prodati Milan, ovo je samp sponzorski dogovor, ponudili vise od Bwina i to je to. A Galeani laze, ja bas mislim da smo i utrapili povregjenog Kaku.
|
|
|
|
#22139 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
A Galeani laze, ja bas mislim da smo i utrapili povregjenog Kaku.-----
tko zna sta je u pitanju i kakve su tu mucke.al jedno je sigurno.kaka u zadnje vrijeme nije bio onaj pravi a i sad je ozlijedjen i to mozda do kraja karijere s tim bruhom.kad bolje razmislim,neka nama tih 65miliona. |
|
|
|
|
|
#22140 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
evo jedno kolektivno mišljenje, ovaj forum mi se gadi u zadnje vrijeme...došli novi ljudi i odmah se tu prepiru ? :S jebo vas ovo....
stara ekipa , vraćajtee se.....muka mi je ovo da čitam ! ![]() FORZA MILAN
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|