AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 05-02-2010, 08:46   #22126

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Fave Players: SFRJ Reprezentativci
pece4ever is on a distinguished road
Memo druze, nemoj da se ljutis, ali svaki put kad procitam tvoje ime setim se top liste nadrealiste i padam od smeha, neznam kolki si star i kolko ih se secas, ali ono radili neku skrivenu kameru i kao pljacakaju golfa a Memo cuva strazu, i uvek zajebe, pa Nele pocne da mu vice, pa se seti kamere, pa kaze, Al dobar je Memo, dobar je.
Izvini druze ali me stvarno podsecas toga.

FOREVER
pece4ever is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2010, 08:47   #22127

Milan<3pato

Registered User

Milan<3pato's Avatar

Milan<3pato is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by pece4ever View Post
Ager je mlad, sjajan i pun povreda, ja ne bih igrao na tu kartu, pre bih Astorija, i on je mlad i mislim da obecava, ove sezone je dobar, mogli bi ga ostaviti tamo jos sezonu i posle nazad u prvih 11.

pun povreda, ali treba misliti i na to da ja mnogo grublji fudbal u Engleskoj... bilo kako bilo samo da dowedu nekog.. od tih tri igraca agger,vidic,astori...
Old 05-02-2010, 08:49   #22128

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
meskalin is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Efekat leptira View Post
U "svoje" vreme je i taj sa slike koju ponosno nosiš bio strateg za poštovanje dok ga nije ceo svet pročitao sa njegovom jelka formacijom.. a i taj čije si ime uzeo za profil je kidao svojevremeno.. dok je danas on samo predmet kidanja..

"svoje" vreme je druže moj utopijska kategorija i himna slabića koji ne mogu da se pomire sa činjenicom da je na njihovo mesto došao bolji.. šanse gruzijsca da "proigra" kako ti kažeš su ekvivalentne šansama crvene zvezde da naredne godine osvoji ligu šampiona.. pre će moj komšija, teški alkoholičar u poznim 40tim proigrati nego ova spodoba koja je skupila svega 14 utakmica u 2 godine.. a sad mu je punih 32..

a takođe ne treba zaboraviti da je bio "stub" odbrane u sezoni 2007/08 kada je u 32 njegova nastupa Milan osvojio bodova dovoljno za peto jebeno mesto , zbog kojeg i dalje ispaštamo.. kako finansijski tako i igrački

ps. Kolarov nije klasa za Milan ? da tražim argument ili da pogledam odakle si pa da mi sve bude jasno ? bek čija je tržišna vrednost 10 miliona , koji ima 24 godine, top u nozi, brz, stabilan.. koga inter traži.. nije klasa za Milan?? Abate jeste?

ja ne kažem da je on savršen.. ali 4 najbolja beka na svetu su zauzeta (dani alveš, majkon, evra i ešli kol).. dovoditi nekoga iz nemačke ni pod razno, možda nekog francuza ali kojeg? opet je najbolje uzeti za takvu poziciju igrača koji je u kalču dokazan
Cissoko je idelana igrac za Milana, ali ga nismo uspejli dovesti, po meni najbolje bi bilo Cissinha iz Rome dovesti jer je momak odlican igrac, a i ne igra u Romi nikako, a Kolarov nikako mozda u Firenzi ili Laziu da, ali u Milanu nikako...... a onoga srbina necu ni komentirati...
meskalin is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2010, 08:55   #22129

Milan<3pato

Registered User

Milan<3pato's Avatar

Quote:
Originally Posted by meskalin View Post
Cissoko je idelana igrac za Milana, ali ga nismo uspejli dovesti, po meni najbolje bi bilo Cissinha iz Rome dovesti jer je momak odlican igrac, a i ne igra u Romi nikako, a Kolarov nikako mozda u Firenzi ili Laziu da, ali u Milanu nikako...... a onoga srbina necu ni komentirati...

i ja se slazem za Cissoko.nego nashoj uprawi su smetali zubi a zubi su mu zdrawi
Old 05-02-2010, 08:56   #22130

Milan<3pato

Registered User

Milan<3pato's Avatar

Milan: Evo vam i Huntelaara za Vidića

Ko ponudi više njemu - Nemanja Vidić! Real Madrid, Barcelona, Milan čekaju u redu za
kupovinu srpskog štopera, a poslednja ponuda glasi: novac plus Klaas Jan Huntelaar.
Naravno, ona stiže iz prestonice mode sa adrese italijanskog giganta, koji, eto, na ovaj
način pokušava da uđe u ravnopravnu trku sa španskim velikanima koji uveliko "jure" potpis prvoklasnog srpskog štopera, otkrivaju The Sun i Telegraph.

Nemanja će, izvesno je, na leto otići sa "Old Trafforda " posle četiri više nego berićetne
godine sa "đavolima". Ovo je isto tako poslednja prilika da Sir Alex Ferguson, menadžer
Junajteda, za veliki novac proda stamenog Užičanina, kome je već pronašao zamenu u liku dojučerašnjeg defanzivca Fulhama, mladog Chrisa Smallinga, mada na raspolaganju ima još nekoliko opcija na toj poziciji.

Međutim, sem Wayne Rooneya, Ferguson na "lageru" nema nijednog klasičnog špica
(izuzimajući Owena koji je van forme), pa ponuda Rossonera koja podrazumeva dolazak
Huntelaara u zamenu za Vidića, deluje prihvatljivo, gledajući naravno, iz sadašnje
perspektive. Sada su na potezu Barca i Real.
Old 05-02-2010, 08:58   #22131

Milan<3pato

Registered User

Milan<3pato's Avatar

Inter kaznio Balotellija, on hoće u Milan

Novo poglavlje sukoba Mourinha i nestašnog napadača. Naime, klub mu oduzeo jednomesečnu platu, a priča se da Balotelli traži da pređe u Milan, za koji navija.

Mario Baloteli je kažnjen sa 20 000 evra, što je praktično njegova mesečna stipendija,
zbog sukoba sa Mourinhom, koji ga je zamenio na utakmici protiv Fiorentine u kupu.

Nezadovoljni napadač je bacio rukavice, gestikulirao i otišao pravo u svlačionicu.

Ovo će samo pojačati probleme koje klub ima sa ćudljivim napadačem.

Priča se da bi mogao da traži transfer u Milan, za koji navija, a jedna od opcija je i
Manchester City. Iako Moratti nije želeo da ga proda, smučili su mu se ispadi tamnoputog napadača, pa bi za oko 30 miliona evra, Super Mario mogao da promeni sredinu

hahahaha kolko novine mlate
Old 05-02-2010, 08:59   #22132

Milan<3pato

Registered User

Milan<3pato's Avatar

Još jedan Brazilac na "San Siru"?

Fudbaler Villareala Nilmar nalazi se na meti Milana, pišu italijanski mediji. Kako je sve
izvesnije da će reprezentativac Srbije Milan Jovanović preći u redove Liverpoola,
Rossoneri su krenuli u potragu za novim napadačem.

Italijanski mediji navode da čelnici kluba sa "San Sira" prate Nilmara, 25-godišnjeg
igrača koji je za Villareal ugovorom vezan do 2014. godine. Karijeru je započeo u
Internacionalu, a pre nego što se preselio u Španiju, Nilmar je branio boje francuskog
Lyona i Corinthiansa. Za reprezentaciju Brazila odigrao je 9 utakmica i postigao 8 golova.

zanimljiv igrac...
Old 05-02-2010, 08:59   #22133

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Efekat leptira View Post
U pravu si, nije gruzijac bi očajan, imao je on par pristojnih sezona, ali me jako nervira kada igrači ne mogu da prepoznaju svoj limit.. neće da se pomire sa činjenicom da su izgubili na brzini, oštrini, da su došli bolji, brži i jači.. već na silu trpaju još par sezona i par miliona i onda ti se prosto zgade sa svojom sujetom..
Kao Clarence Malo šale, nemoj se ljutiti.
Old 05-02-2010, 09:00   #22134

Milan<3pato

Registered User

Milan<3pato's Avatar

Galliani: "Nismo Realu 'uvalili' povređenog Kaku"

Adriano Galliani kaže da ne veruje da Kaka ima hronične probleme sa kilom i da će pokazati svoju vrednost. Demantuje da je Milan znao za povredu.

Adriano Galliani je danas demantovao da je Milan Realu prodao „mačku u džaku“ i da su
znali za Kakin problem sa kilom.

„Prvo, ne verujem da ima hronični problem sa kilom, a drugo nije istina da smo ga zbog
toga prodali. Siguran sam da će pokazati svoju pravu vrednost“, rekao je Galliani.

On je dodao da Kaki treba vremena, ali da se radi o čoveku koji je bio najbolji igrač
sveta i koji je prirastao za srce navijačima Milana.

„Morali smo iz ekonomskih razloga da ga se odreknemo“, dodao je Galliani.
Old 05-02-2010, 09:01   #22135

Milan<3pato

Registered User

Milan<3pato's Avatar

Novi sponzor Milana umesto Berlusconija?

Milan je sa Fly Emiratesom sklopio ugovor o sponzorstvu koji može da dovede do promene u vrhu kluba.

Ekipa Milana je potpisala ugovor o sponzorstvu na četiri godine, u vrednosti od 60 miliona evra, sa avio kompanijom Fly Emiratesom, čiji je vlasnik Šeik Ahmed bin Saeed Al Maktoum, što je izazvalo špekulacije da bi upravo on, uz primamljivu ponudu, mogao da postane novi
vlasnik Rossonera.

Prema ugovoru, da bi postao glavni sponzor ekipe, Al Maktoum je u obavezi da plaća klubu 15 miliona evra na godišnjem nivou, plus bonuse koji zavise od uspeha tima u Ligi Šampiona.

Iz ovog poteza su proizašle priče da bi Šeik na ovaj način, daljim investiranjem, mogao da
postane vlasnik 40% akcija Milana, koje trenutno poseduje Berlusconijeva kompanija
Fininvest.

U Milanu demantuju ove glasine, ali to nije dovoljno da se cela priča zaustavi. Što se
tiče sponzorstva, prvih 15 miliona evra biće usmereno na dovođenje Edina Džeka u redove tima.
Old 05-02-2010, 09:36   #22136

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Milan<3pato View Post
Novi sponzor Milana umesto Berlusconija?

Milan je sa Fly Emiratesom sklopio ugovor o sponzorstvu koji može da dovede do promene u vrhu kluba.

Ekipa Milana je potpisala ugovor o sponzorstvu na četiri godine, u vrednosti od 60 miliona evra, sa avio kompanijom Fly Emiratesom, čiji je vlasnik Šeik Ahmed bin Saeed Al Maktoum, što je izazvalo špekulacije da bi upravo on, uz primamljivu ponudu, mogao da postane novi
vlasnik Rossonera.

Prema ugovoru, da bi postao glavni sponzor ekipe, Al Maktoum je u obavezi da plaća klubu 15 miliona evra na godišnjem nivou, plus bonuse koji zavise od uspeha tima u Ligi Šampiona.

Iz ovog poteza su proizašle priče da bi Šeik na ovaj način, daljim investiranjem, mogao da
postane vlasnik 40% akcija Milana, koje trenutno poseduje Berlusconijeva kompanija
Fininvest.

U Milanu demantuju ove glasine, ali to nije dovoljno da se cela priča zaustavi. Što se
tiče sponzorstva, prvih 15 miliona evra biće usmereno na dovođenje Edina Džeka u redove tima.
To je se spominjalo vec proslog ljeta, tj. Maktoum je dao ponudu od 400 mil.€ za 40% AC Milana, i naravno ulozio bi ogromnu svotu novca za transfer. Plus, dodatno je trazio od celnika iz via Turati da mu se dozvoli gradnja novog stadiona koji je trebao pogledat svijetlo dana na ljeto 2011 (tada je bila 2009). Ugovor bi i sadrzavao klauzulu da poslije par godina odkupi i preostali 60% AC Milana za vrijednost od 600 mil.€. FiniInvest je to odbila.
Tako, da sad kako stvari stoje, Milan ostaje 100% u posjedu FiniInvesta, Maktoum ulazi kao glavni sponzor, dat ce dodatnu spricu para za transfere u klub ovog ljeta i slijedeceg (pored obecani 15.mil.€ po ugovoru), ali imat ce u svojim rukama klauzulu da kupi dionice kluba jednog dana.

edit: Samo jos da dodam, ono sto se spominjalo o terminima za utakmice, u Italiji zapocinje vec od slijedece sedmice. Tako ce Milan svoju utakmicu sa Udinesem odigrat u petak (ch. liga u utorak).

Last edited by ensar7; 05-02-2010 at 09:46.
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2010, 09:52   #22137

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
Memo druze, nemoj da se ljutis, ali svaki put kad procitam tvoje ime setim se top liste nadrealiste i padam od smeha, neznam kolki si star i kolko ih se secas, ali ono radili neku skrivenu kameru i kao pljacakaju golfa a Memo cuva strazu, i uvek zajebe, pa Nele pocne da mu vice, pa se seti kamere, pa kaze, Al dobar je Memo, dobar je.
Izvini druze ali me stvarno podsecas toga.----------

imam 25god.da,toga se i ja sjetim.dobar je memo, dobar je.hahaha.zato sam i uzeo nick.stalno mi to bilo na pameti,memo memo memo.....hehe.a ko ne bi znao memu,memo legenda. hehehe.
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2010, 10:35   #22138

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Fave Players: SFRJ Reprezentativci
pece4ever is on a distinguished road
Super brate, hahaha, kad sam pre par meseca bio u Sarajevu i seo na kevape i dogje konobar i pocne da prica ko Djura i djurine kucne carolije, pa pocnem da se smejem nemogu da se smirim, i tako sam doso do zakljucka da posle Skopje mogo bi bez problema da zivim u Sarajevu.

Nazad sad na temu Milan. Silvio nema sanse prodati Milan, ovo je samp sponzorski dogovor, ponudili vise od Bwina i to je to.
A Galeani laze, ja bas mislim da smo i utrapili povregjenog Kaku.

FOREVER
pece4ever is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2010, 12:07   #22139

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
A Galeani laze, ja bas mislim da smo i utrapili povregjenog Kaku.-----

tko zna sta je u pitanju i kakve su tu mucke.al jedno je sigurno.kaka u zadnje vrijeme nije bio onaj pravi a i sad je ozlijedjen i to mozda do kraja karijere s tim bruhom.kad bolje razmislim,neka nama tih 65miliona.
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2010, 12:07   #22140

Senahid1

Registered User

Senahid1's Avatar

Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
Senahid1 is on a distinguished road
evo jedno kolektivno mišljenje, ovaj forum mi se gadi u zadnje vrijeme...došli novi ljudi i odmah se tu prepiru ? :S jebo vas ovo....
stara ekipa , vraćajtee se.....muka mi je ovo da čitam !

FORZA MILAN

Senahid1 is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules