![]() |
|
|
#22201 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
moze li se ikako napraviti system restore na datum tjedan dana prije intera?
|
|
|
#22202 |
|
Registered User
Fave Players: Zidane
![]() |
A ne mogu ga uvalit ni pod slucajno
![]()
|
|
|
#22203 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#22204 |
|
Registered User
Fave Players: Thiago Silva,Pato,Nesta,
![]() |
|
|
|
|
|
|
#22205 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
zbogom je bilo davno
kako je Milan los Prilo Seedorf Gatto, Ambro, Pippo, Favali , Dida, Beks, OUT svi igracu su dali svoje fudbalu u Milanu daj nove igrace, pa ovo je sramota najgluplja i najdosadnija tekma cek sam i 20 minuta prespavao koliko je dosadna bila, a to se nikada nije deslio... |
|
|
|
|
|
#22206 |
|
Registered User
![]() |
Da li je Mancinija skautirao Leonardo, ili mu ga je doveo Galiani ili cak mozda Anceloti???
|
|
|
|
|
|
#22207 |
|
Registered User
![]() |
Ovo je bila sramota,odo gledat chelsea-arsenal,gdje se vidi šta je nogomet jer ovo što sam sad gledao jednostavno dođe čovjeku da se zamisli
|
|
|
|
|
|
#22208 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Svaku sljedecu utakmicu kada Huntelar udje u igru ja gasim TV....On nemoze svoju mater predriblat,a kamoli zabit go...
Abate odlican,Bonera solidan..Svi ostali KURAC veliki....
|
|
|
#22209 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Jebem ti vise fudbal...ne znam sta je gore sto se oni brane sa 10 igraca ili sto smo mi spori ko baje...oni kad nesto i pokusaju i ostane ih manje nazad mi nemamo igraca koji ce povuc loptu i brzo je prebacit u napad...Seedorf kuci kad dodje nek se ljuti, on zna igrat fudbala to je neupitno ali onaj fudbal se igro davno davno zadnji ga je prakticiro Efenberg...sve nesto kompikuju Mancini i Ronaldinho vise stojali unutra nego vani sve se nesto guzvaju sami sebi smetaju...Nismo postenu akciju napravili samo ona sansa Huntellara mozda i te dvije precke jebg...Abate u napadu dobar ali opet ono njihovo bekovsko zaljetanje pa se odma ne vrate pa onda brze bolje trce da sprjece kontru...Antonini nista preko ljeve strane...Ronaldinho los ali on je igrac poteza nije ga smjeo vaditi a ostaviti Manchinija...nema sanse da ovaj odigra poslije sto god 90 min u pravom tempu...Borriello opet trci ali danas je vise trco u prazno i propustio par poluprilika...Hunt profulao dobru sansu ali zbog onog udaranja ce biti kaznjen...Pirlo opet meljavi onu loptu sto godina nije uopste konkretan a i zaboravio je sutat...Steta sto ne udje ona na kraju Ambrosiniju...Thiago nije imao nekog posla isto ko na rekreaciji ... Super Bonera
konacno samo ovako da nastavi da konacno imamo 3 stopera...Becks kad je usao nekoliko pravih poteza i konkretnih ...Sve u svemu sljedi zestoka borba za 2 mjesto i mjesto u CL... A Leo i ekipa ocigledno je da ne znaju vise psihicki pripremit ekipu pa bolje bi bilo da angazuju kakve psihologe...novine malo napisu nesto o Dinhu odma njegova utakmica katastrofa, Marco ne dobije na pocetku neke lopte odma nesto odmahuje ljuti se.... Ali nikako mi nije jasan potez Lea da Mancini koji nije igrao kako treba poluvrjeme u Interu odigra 90 min...jer ova su nam tri boda bila presudna...Scudetto je sad fkt cao i da je bilo neke nade sad je ugasena jedino jos ako nam Inter pomogne losim igrama...al djaba kad mi protiv Livorna promasimo sve zive sanse a danas ne mozemo Bologni postenu priliku napravit vec sve neke poluprilike nesto nazor da se udje s loptom u go...
|
|
|
#22210 |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
Svaki komentar je suvišan, ono što sam napisao posle meča sa livornom mogu slobodno kopirati
Na stranu to što nam fali kompletna odbrana i Pato.. ovo što Milan prikazuje u poslednja tri meča uopšte ne ohrabruje pred kolosalni dvomeč sa odvratnim englezima Sedorf i Ronaldinjo bi morali malo da se saberu i shvate da dok oni razmišljaju o scudettu koji je otplovio pre 3 nedelje.. nama se ljulja mesto koje vodi u ligu šampiona naredne sezone.. Kao što ste videli, odbrana je delovala sasvim korektno, mali Bonera je odigrao za pohvalu, Silva se dozvao pameti i ostavio ofsajd zamke da pravi neko drugi, i bio sasvim solidan u svom markiranju.. bekovi kao i protiv livorna.. neupotrebljivi i neuspeli, s tim da je sad ovaj levi bio za nijansu gori od desnog.. Ambrosini je odigrao na nivou (ponovo mogao biti strelac, ali prečka prokleta), dok je Pirlo posle Bonere bio najsvetlija tačka jer je imao 3 upotrebljive dubinske lopte koje naši očajni napadači nisu bili u stanju da pospreme u mrežu.. time sam i rekao sve o Marcu i Huntelaru, koji je definitivno potvrdio da je igrač za klupu i da je njegovo vreme za ulazak u igru 80-85 minut.. novopridošlica osim ovog poslednjeg centaršuta za Masima nije uradila ništa i pravo je čudo da je ostao svih 90 minuta na terenu Dakle, zaključak.. loš Sedorf i nedovoljno dobar Rone.. znače očajan Milan.. to takođe implicira da su to naši glavni igrači jer upravo od njih najviše zavisi kakav ćemo rezultat postići.. i bez obzira na njihovo slabo-očajno izdanje, nejasno mi je da se obojica vade iz igre.. ok sedorf, ali zar Mancini ima više kredita od našeg najboljeg igrača ove sezone?? zaista za mene neshvatljiva odluka leonarda.. dodao bih još samo da je Bekam takođe odradio svoju rolu na nivou.. Ponavljam, nisam razočaran.. ovo sam i očekivao.. drago mi je da bar ova krnja odbrana deluje stabilno, protiv Mančestera će nam trebati sve ovo ali i raspoloženi Klarens i Rone.. u suprotnom ni 3 Pirla, ni 6 Ambrosinija, ni 9 ovakvih odbrana nam neće pomoći da prođemo dalje |
|
|
|
|
|
#22211 |
|
Registered User
![]() |
Možemo mi srat kolko hoćemo ali činjenica je da se treba mijenjat 80% ekipe i kraj priče,a mi o tome non-stop pametujemo ali ništa se ne dešava,prema tome nemožeš se ni nadat da ćemo nešto postić sa ovakvom ekipom jer i ptice više znaju gdje škripi ali džaba.A je nas bila spucala euforija prije par kola,kao najbolji smo i tako to a sad vidimo šta je na stvari,nismo se trebali onoliko dizat u visine,sad polako padamo na zemlju,lijepo je bilo dok je trajalo.Dao bog da se nešto riješi po pitanju onog šeika što će nam dat 60 miliona za reklamu pa da padne neki dogovor po pitanju dionica,pa da uloži u igrače jer ovako ne ide nema šanse nikakve,to je više nego evidentno i kraj priče.Ljudi pišem ovo i gledam chelsea,e ovo je reć nogomet sve šansa do šanse i s jedne i druge strane,pa nije džaba engleska liga najbolja na svijetu.Clichy prolazi ko brzi voz po lijevoj strani e to nama treba
|
|
|
|
|
|
#22212 | |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
Quote:
Tačno je da ima u ovom timu škart igrača, i to ne mali broj.. ali ponavljam, Milan je pokazao da može i da uđe u seriju odličnih partija i rezultata, i da dobija najjače (real, marsej, juve u gostima) ali ja bih u prvi plan istakao slabu mentalnu snagu i jednostavno nedovoljno dobrog (iskusnog) trenera koji nije u stanju da digne ekipu posle loše partije i jednostavno te crne rupe i serije će nas koštati borbe za titulu, u stvari već jesu.. |
|
|
|
|
|
|
#22213 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
ako protiv manče bude favaki umjesto bonere, il janku umjesto antoninija, jebaću mater leonardu....
sedorf mora da igra u LP...inače odosmo na iskustvo.... lijep pozdrav P.S. Forza Italija ![]()
|
|
|
|
#22214 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#22215 |
|
Registered User
![]() |
Bekam je dobro odradio posao kada je usao...po meni trebao je on od pocetka...jako sporo ide ta lopta, abate pokusava nesto, ali nije to to...Antonini ofanzivno katastrofa...
Milanu bi trebao jedan igrac na sredini tipa iniesta, koji ce da uzme loptu, predribla, krene ka golu, da sjajan pas...tesko je naci takvog ali po meni to nam vise treba i od napadaca i od beka. Huntelar promasuje zicere, danas se ne moze reci da je imao prelake situacije, kao u predhodnim utakmicama, ali makar dolazi u situaciju da postigne gol...jer u pocetku se kretao kao muva bez glave. Nadam se da ce Pato krenuti sa dobrom formom jer trenutno smo psihicki pali, a mislim da leonardo nece moci tu da uradi bilo sta |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|