![]() |
|
|
#22216 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Bonera, to je to, ja drugo dobro u celu utakmicu nisam video. Naljutilo me to, sto momci zele da ugju sa loptom u gol, pa nije Bologna Vardar ili neka ekipa iz Tonge ili Ekvatorijalne Gvineje pa da im to radis, znase, pravis akciju, ulazis u sesnaesterac i sutiras, zasto je potrebno driblati i praviti pasa vise.
Necu da komentiram nikog, samo cu ponovite, BONERA, to sam ja danas video.
|
|
|
|
#22217 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
ljudi pa sta vam je? zar vas cudi ovakva igra i rezultati nasih pulena??? ljudi prvenstvo je izgubljeno,to su i igraci sebi utuvili u glavu,i njima je sad svaka prvenstvena utakmica samo rekreacija.za njih je to prakticni gubljenje vremena.njih sad zanima samo manchester,nista vise.samo im je to u glavi.sve se ponavlja kao i prethodne dvije godine.iako,ruku na srce,ovo je najbolja sezona od zadnje tri.itekako najbolja.bar smo imali tri mjeseca idile i gazili smo sve pred sobom.sad je tome dosao kraj i nama samo preostaje liga prvaka.samo nek se nesta i pato vrate,i ja mislim da mi mozemo doci bar do polufinala.al sta rec za manchester,kako smo mi gazili donedavno,oni odnedavno gaze,melju sve pred sobom.mislim da ce to biti spektakularna utakmica.jedva cekam.nisam danas gledao tekmu al vidim po vasim vidjenjima da su par igraca zadovoljili,ostali nista.upravo to,svi su nabrijani na ligu prvaka.i ocekujem da protiv manchestera pojedinci eksplodiraju poput ronhija i sedorfa.i da pato ozdravi i pruzi partije kao protiv reala.
al evo,vec nekoliko sezona se slepamo s ekipom,ako nagodinu uprava ne odluci uloziti u tim onda nek ide sve u picku maternu.navijat cu i dalje,al nema sanse da se ovoliko nerviram i da ko lud iscekujem tekme milana.jebe mi se.necu vise.ne mogu ja sebi organizirati smjene na poslu i zivot kod kuce po utakmicama milana,a vjerujem da i neki od vas to rade.to nema smisle ako se i dalji bude pravila sprdacina od kluba.jebe mu mater dosta smo trpili,ja sam cak branio upravu,pogotovo u zadnje vrijeme,al kriza je prosla,italija je stala na noge,silvio mora s onim silnim milijardama nesta napraviti.ako ne, nek ide u picku maternu i dabogda ga opet neko mazne u glavu kao onaj.bas sam neki puko danas.dosta je sramote.ocemo igrace svjetske klase,a ne geliptere s poluprofesionalnim sposobnostima. |
|
|
|
|
|
#22218 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Ma treba nijih sve potherat van iz kluba pa nek se zajebavaju u Ajaxu, Santosu itd.!! Dinho Seedorf prjie svih! Mogu podnijeti da netko nije kvalitetan ali se trudi. Jebiga, mozas koliko mozes. Antonini, Abate, Borriello itd nisu igraci za Milan. Mancini ocajan, spor. Huntelaar kao da nije taj igrač vise... Thiago i Bonera odlicni i to je to.
Otjerajte ih sve i uzmite 4,5 dobrih igrača i to je to. Kakva 4-3-3, pa nije to Milan!! Da se nas 11 skupilo obranili bi se danas, jer ovakvu sporost ja dugo nisam gledao!! Bila je analiza na tom programo gdje sam ja gledao tekmu, o tome kako nasi igraci ne trce u prazan prostor: Mancini, Dinho, Seedorf i Borriello. Tocno nacrtano gdje moraju trcati i gdje oni stoje. komicno! Uglavnom, nek se nose u...
|
|
|
|
#22219 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
po meni bi Milan bio jedno 49 puta opasniji da igra formaciju 4-4-2 ali sa 2 prava spica, ta koda onog panja Boriela moze malo Lovac rasteretiti, ko fol mi igram oformaciju 4-3-3 2 nas krila nisu krenula nikako 1 na 1 ni Dinho ni Mancini....
Abate-- Bonera--Silva--Antonini -----------Prilo---------------- --Beks----------Amborzini -------Ronaldinho--------- ----Borriello----Lovac---- ja mislim da smo ovako danas krenuli od pocetka da bi sigurno dobili Bolognu sto vi mislite???Last edited by meskalin; 07-02-2010 at 15:34. |
|
|
|
|
|
#22220 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#22221 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
hehe mrki. ti bas ne volis borriella. al ja mislim kao i vecina da je on zasluzio mjesto u milanu.stvarno je.mora i on nekad odigrat lose.on treba imat u spici napada isto dobrog napadaca i onda je to to.vidjeli ste danas chelsea.drogba i anelka u paru su nezaustavljivi.jos kad imas onakvu veznu liniju,lako je tak igrati.jedva cekam da se pato vrati pa cemo vidjeti ako ce on i marko zajedno igrati.ocekujem njih dvojicu zajedno protiv manchestera.
|
|
|
|
|
|
#22222 |
|
Registered User
![]() |
Nisam gledao tekmu, ali ne mogu vjerovat da su, sudeci prema komentarima, seedorf, ronaldinho i boriello odigrali lose, jednostavno ne mogu vjerovat.Takvi igraci, eh....
Mislim, kad nam je bonera igrac utakmice, o cemo uopce pricamo?! |
|
|
|
|
|
#22223 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
cao milanisti i cao skudeto ima li uste nekoj optimisti.....
Go procitav predot na leo i mislam stvarno NO KOMENT leo osvesti se ne se baguj se uste si mlad te svakam ali takov pres.... a so mu fale na BONERA zakon e potpisuem.... da ne bea ozledite ke igrase za repka. |
|
|
|
|
|
#22224 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Roma odnosi i veceras 3 boda sa nevjerovatnom srecom...Fiorentina je bila bar za klasu bolja
...Sad uz utakmicu manje Roma nam bjezi 2 boda, a Napoliu bjezimo 4 boda....sljedeca tekma je protiv Udinesa koji dobise danas taj Napoli Di Natale je imao izvarednu utakmicu, a ono sto je specijalno za ovu utakmicu je da se igra u petak...Mislim da je to prva utakmica u redovnom kolu da se igra petkom u Seriji A...
|
|
|
#22225 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
sad ćemo da "odmaramo" igrače protiv Udinesea...i tu će da fulimo opet....
moja su sva očekivanja sad okrenuta ka ligi prvaka...to nam je ostalo ![]() ono što mi je danas bilo lijepo, neki će se složit' , većina ne,ali grmila je Curva Sud danas...naježio sam se , respekt navijači ![]()
|
|
|
|
#22226 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Tekma sa Udinese se igra u petak, zato sto je Lega di Serie A prihvatila novi sistem prenosa utakmica. Svi timovi koji budu igrali Ch. Ligu u utorak, svoje utakmice ce odigrat u petak, a u subotu oni koji igraju u srijedu. Vise prenosa utakmica, znaci i vise para od TV prenosa. Od slijedece godine utakmice ce biti rasporedjene od petka do ponedeljka: petak 20:30. Subota 15:00?, 18:00 i 20:30. Nedelja 15:00, 18:00?, 20:30. Ponedeljak 20:30
Tekma ko tekma, Los napad. Odbrana je bila dobra. Dosta puta smo ih hvatali na offside zamku, da je igrao Favalli to bi bile ogromne sanse, al posto su obojica bili brzi i Bonera dirigovao izlaz, to je vodilo da Dida ima samo 2 odbrane pozitivno.Igra se prebacila na desnu stranu u drugom poluvremenu sto je isto tako pozitivno, jer smo do sada uvijek isli po lijevoj strani da Dinho dribla. Seedorf los, Dinho los, Mancini ne znam, nisam ga nesto vidio. Boriello ne moze vise sam, to se pokazalo u 60' Tek kad je Klaas usao, vidjelo se koliko nam znace dva spica. Zadnji 30 minuta smo imali vise sansi nego cijeli prvi sat. Ne zelim da komentarisem Klaasa i Boriella, zato sto nemamo drugo. Tako da mi ne vrijedi govorit ovaj je los, ovaj je dobar, ovog treba otjerat... Imamo samo njih troicu Marco, Klaas i Pippo, i ne testiranog Adija. Ona gore formacija je dobra, Ambro iza ispred Becks i Pirlo, svidja mi se, ali Dinho ne zna igrat sredinu (nazalost), al opet se to moze iskombinirat da Becks ode desno, Pirlo u sredinu sa Ambrom i Dinho lijevo krilo. Al opet kazem, necu da pametujem o taktici, nije to moj posao, to prepustam Leonardu i "hall of Fame" strucnjacima sa foruma. Bod u Bologni? Kontrolisali smo sredinu, to je pozitivno, vratili Boneru, koji je sada postao zamjena broj 1. za Nestu i Thiaga, u napadu jos puno moramo radit. Jer sam prosle sedmice rekao, da napadate nasu odbranu, a niko ne spominje napad. I opet se pokazalo ono sto sam rekao, mi negubimo utakmice radi odbrane, vec NE POBIJEDJUJEMO utakmice radi napada. Ne zelim govorit da nam fali Pato, jer ispada da zavisimo od jednog igraca. Ali moramo pod hitno nesto uradit u napadu. Nadam se da je shvatio da nam najbolje ide s 2 napadaca. Jbg. izgubili smo 2 boda u Bologni, al sezona je jos duga. Ja i dalje ostajem pri svom cilju: Kvalifikacije za Ch. Ligu. Nisam nikad spomenuo u ovoj sezoni scudetto, niti ga namjeravam spomenut. Ja bi bio najsretniji kad bi bili 3. ali ni 4. nije lose. Trenutno smo 3., 2 boda nam bjezi Roma a imamo tekmu manje. Jos uvijek je dobro, al moramo se trznut ako zelimo to 2. ili 3. mjesto Last edited by ensar7; 08-02-2010 at 06:00. |
|
|
|
|
|
#22227 |
|
Registered User
![]() |
Leonardo: Pato i Nesta upitni za Manchester United
Osim što mu glavobolje mora zadati loš rezultatski niz njegove momčadi, Milanovog trenera Leonarda brine i činjenica da oporavaci Alessandra Neste i Alexandra Pata ne idu željenom brzinom... Gledano kroz sva natjecanja "rossoneri" nisu upisali pobjedu u posljednje četiri utakmice, a već 16. veljače očekuje ih domaći susret protiv Mancheseter Uniteda u osmini finala Lige prvaka. Nesta se, podsjetimo, oporavlja od ozljede zadnje lože, dok Pato ima problema s mišićima. Predugo se to već razvlači, morat ćemo provjeriti kakva je njihova situacija kroz nekoliko dana. U svakom će slučaju za ulazak u utakmicu trebati sakupiti nekoliko kontinuiranih treninga kroz koje ćemo procijeniti njihovo stanje. Nije upitno samo njihovo zdravlje, već su po srijedi i neka tehnička pitanja - kaže Leonardo i zaključuje: - Nisam siguran hoće li biti spremni za susret protiv Udinesea u petak, kao niti za onaj u utorak protiv Manchester Uniteda. Mogu se samo nadati njihovom povratku, a istovremno prostudirati i koje su mi druge opcije |
|
|
|
|
|
#22228 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Znaci nema vjerovatno ni njih e jebiga...
|
|
|
#22229 |
|
Registered User
![]() |
Ma ti naši doktori su hrpa govana!
|
|
|
|
|
|
#22230 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Alessandro Nesta Recovers & Returns To Full Training For Milan
Nesta has made a full recovery... By Salvatore Landolina Feb 8, 2010 12:13:00 PM Alessandro Nesta will be available for Milan's clash against Udinese on Friday night after making a full recovery. Nesta has been out since January, when he suffered an adductor strain. He recovered from that and was in line for a return against Bologna, but was struck down by flu. Milan's official website reports the Italian took part in full training on Monday, and there is optimism he could return to match action soon. Nesta worked with the rest of the squad, performing ball work and various exercises. The session ended with a mini six-a-side game. Players who featured in the 0-0 draw against Bologna on Sunday trained in the gym in a warm-down session. Other recent casualties Gianluca Zambrotta and Alexandre Pato are on the mend and worked in the gym
|
| Tags |
| balkan |
|
|