![]() |
|
|
#22231 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
Milan-Fly Emirates is a marriage that "one has to do." La compagnia aerea, che dalla prossima stagione sarà main sponsor dei rossoneri, verserà nelle casse milaniste un totale di circa cento milioni di euro, diluito in cinque stagioni. The airline, which next season will be the main sponsor of the Rossoneri, pay into the coffers milanista a total of about one hundred million euros, diluted in five seasons. Le nuove liquidità potranno confluire, nel mercato estivo, in due acquisti importanti: Edin Dzeko (23) e Milos Krasic (24). The new liquidity will converge in the summer market in two important acquisitions: Edin Dzeko (23) and Milos Krasic (24). Il primo, bosniaco del Wolfsburg, costerebbe circa 30 milioni di euro, prezzo tuttavia "trattabile" con l'inserimento di qualche contropartita tecnica. The first, the Bosnian Wolfsburg, would cost about 30 million euros, but money "negotiable" with the inclusion of some compensation technique. Il secondo, esplosiva ala del Cska, viene valutato circa 15 milioni, ma il suo contratto, in scadenza a dicembre 2010, potrebbe farne abbassare il costo. The second, explosive winger CSKA is estimated around 15 million, but his contract, which expires in December 2010, it could lower the cost. Fly Emirates, compagnia dello sceicco Al Maktoom, potrebbe dunque "aiutare" il Milan nell'acquisto di questi due grandi giocatori. Fly Emirates, Sheikh Al Maktoom company could then "help" AC Milan in the purchase of these two great....
koji bi ovo bio odlican merkato, ja mislim da se za dve vrhunska igraca isplati dati 50 milja, jos pogotovo ako momci imaju 23 i 24 godine.... ima li bi onda atomski napad, ali po meni takodjer treba i osvjezenje u veznom redu..... |
|
|
|
|
|
#22232 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
Milan-Fly Emirates is a marriage that "one has to do." La compagnia aerea, che dalla prossima stagione sarà main sponsor dei rossoneri, verserà nelle casse milaniste un totale di circa cento milioni di euro, diluito in cinque stagioni. The airline, which next season will be the main sponsor of the Rossoneri, pay into the coffers milanista a total of about one hundred million euros, diluted in five seasons. Le nuove liquidità potranno confluire, nel mercato estivo, in due acquisti importanti: Edin Dzeko (23) e Milos Krasic (24). The new liquidity will converge in the summer market in two important acquisitions: Edin Dzeko (23) and Milos Krasic (24). Il primo, bosniaco del Wolfsburg, costerebbe circa 30 milioni di euro, prezzo tuttavia "trattabile" con l'inserimento di qualche contropartita tecnica. The first, the Bosnian Wolfsburg, would cost about 30 million euros, but money "negotiable" with the inclusion of some compensation technique. Il secondo, esplosiva ala del Cska, viene valutato circa 15 milioni, ma il suo contratto, in scadenza a dicembre 2010, potrebbe farne abbassare il costo. The second, explosive winger CSKA is estimated around 15 million, but his contract, which expires in December 2010, it could lower the cost. Fly Emirates, compagnia dello sceicco Al Maktoom, potrebbe dunque "aiutare" il Milan nell'acquisto di questi due grandi giocatori. Fly Emirates, Sheikh Al Maktoom company could then "help" AC Milan in the purchase of these two great....
koji bi ovo bio odlican merkato, ja mislim da se za dve vrhunska igraca isplati dati 50 milja, jos pogotovo ako momci imaju 23 i 24 godine.... ima li bi onda atomski napad, ali po meni takodjer treba i osvjezenje u veznom redu.....ali i promjeniti ovu filozofiju glupu s tri spica, bolje bi bilo da igra klasicnu 4-4-2 s Patom i Dzekom u napadu, a Krasic moze igrati desnu polutku..... -------------Prilo-------- ----Krasic--Amborzini---Ronaldinho (Seedorf) --------Pato ---Dzeko----------- |
|
|
|
|
|
#22233 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
drago mi za Nestu....imamo šanse da se odbranimo u utorak...a Pato bi morao za uzvrat, da ih rastrese malo na Trafordu
![]()
|
|
|
|
#22234 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Jos malo pa bitka za San Siro,uhhh..Milan u Ligi prvaka je nesto posebno!!
Svi dizemo buku oko Pata sto Nece igrati protiv MUFC-a! I da se oporavi tesko je tu sta vjerovatdi da moze Patkica puno sta doprinjeti,Nesta je oporavljen ali to se moglo i ocekivati,on je posebna institucija u timu Milana i to je prio Primarni cilj,oporaviti Sandra. Njemu treba minutaza protiv Udina i trebalo bi sve biti ok! Drugi faktor koji je po meni jako bitan,a i to je da ce 99,9% nasi bocni igraci biti Antonini+Abate,po zaslugama i jesu najbolji ali za ove tekme ne..Zambrott,Oddo ozljede,a Marekov status vec svi znamo. Kako ce A.A podnijeti pritisak tako velike utakmice,a ujedno i ulog.Jedino sto znam bice nabrijani da izgore na terenu. Odlicno su izgledali sad za vikend ali kad su imali brze stopere i koncentrirane,sad ce imati komadanta Nestu. Vezni red ce biti Ambrosini-Pirlo-Seedorf,nebi lose bilo gledati desno Seedorfa da pokusa kombinirati sa krilom (najvjerovatnije Becks).Leo nema alternative,jednostavno mora igrati 4-3-3! Ostalo se vec zna,a to je da od Ronaldinha zavisi pun K toga,a snjim je sve toplo hladno tako da ce jedini teret igre htjeti preuzeti Seedorf(samo stoka mora pokrenuti one misice) i jedan je od najmocnijih u kontroli lopte i pregledu igre. Motiv.to je kljuc kod Seedorfa,Dinha i recu Beckama koji se uvjek trudi ali ja mislim da bi oni mogli bitni kljucni igraci za nas u ofanzivi! Manchesteru je njihova desna strana slabija Brown igra na beku i mislim da ce Dinho tu moci nesto izvuci sa Antoniniem. Kroz sredinu nemamo sta puno traziti Fletcher,Carik da ne spominjem njihovu centralnu odbranu.
|
|
|
#22235 |
|
Registered User
![]() |
Rooney je nedavno izjavio da je najbolji igrač protiv koga je ikad igrao upravo seedorf.Daj bože da nam to i prezentira u utorak.Zar da će bit na nivou ovu utakmicu jer ipak ovo su njihove utakmice oni se posebno inspirišu na ovo.Samo ako bude trkački raspoložen ja se ne bojim,i dinho naravno,jer nisu ništa bolji od nas samo što imaju više trke u nogama.Rooneya da ne spominjem on igra sezonu karijere od kako je ronaldo otišao,strogo će ga morat dvojica pazit i čim ga zatvore oni su gotovi,nešto slično kao u nas dinha.Ako nesta bude na nivou ja se sekunde ne bojim mada sam se ova 2-3 tjedna zapitao,jer smo totalno pali a manchester briljira,melju sve pred sobom.
|
|
|
|
|
|
#22236 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Seedorf ucestvuje na nekom turniru od Ghadafia, kao ambasador, tako da ce doci na trening tek u cetvrtak. Zato ne vjerujem da ce biti u sastavu za Udinese. I ja bi volio da budemo mentalno na nivou protiv Manche, a najbolji recept za to je jednostavan: odlicna igra i sigurna pobijeda protiv Udinesea. To bi nam dalo morala, i spremnost da docekamo Manchu.
Al ima jos 7 dana do "Big Day" |
|
|
|
|
|
#22237 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Neznam kolko je istina, ali prica se, da ako Woflsburg ne spusti cenu za Dzeku do 25 miliona, Milan se okrece prema Benzemi koji je danas ponugjen Milanu za 25 miliona. Opet cu reci, neznam koliko je istina.
E ako je, onda pitanje je Dzeko ili Benzema? Benzema je Benzema, ali nekako mislim da bi se Dzeko bolje uklopio, valjda to mislim zasto vise volim balkance od framcuze , ali bar jedan od ova dvoje da dogje bi cu presrecan.
|
|
|
|
#22238 |
|
Registered User
![]() |
Sedorf i Huntelar u Man Sity a Robinho u Ac Milan.. owo bi moglo biti ostwareno wec za neku nedelju ali tek na kraju sezone se sele igraci... Dali je robinho igrac za nas???
![]()
|
|
|
|
#22239 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Dje to nadje???
|
|
|
#22240 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Tuttomercatoweb: Milan sve dalje od Džeke, Chelsea sve bliže
Prema pisanju talijanskoga internetskog portala namijenjenog nogometnim transferima, Milan je definitivno digao ruke od dovođenja Edina Džeke dolazećeg ljeta... Tuttomercatoweb.it piše, pozivajući se na web-stranicu Milannews.it, da su Milanezi sve dalje od željenog centarfora jer ne uspijevaju spustiti njegovu cijenu od 40 milijuna eura, koliko za njega traže u Wolfsburgu. Dodatno ih je na odustajanje potaknuo njihov bivši trener Carlo Ancelotti. Navodno su Milanezi saznali da je talijanski trener Chelseaja od svog gazde Romana Abramoviča zatražio da mu omogući traženih 40 milijuna eura da dovede Džeku. Dodaje se da sudbina Džeke neće biti rješavana u lipnju, već da će ime novog kluba 24-godišnji Bosanac (kojem ugovor s Wolfsburgom vrijedi do ljeta 2013.) saznati već u travnju
|
|
|
#22241 |
|
Registered User
![]() |
Ma daj sta je previše previše je,nisu normalni traže 40 miliona pa za te novce kupimo Krasića,Benzemu nametnemo još malo i imamo Vidića!
|
|
|
|
|
|
#22242 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
jos jedan koji ne trce super bi nam dosao......
|
|
|
#22243 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
kako sto rekoh, real nam nudi Benzemu za 25 miliona, tako pise njihiv vesnik AS
|
|
|
|
#22244 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Ma kako ce trazit 40 mil.€? Nemaju pravo na to. Jer ne ide ih u ligi, zato moraju spustit i cijenu. Pa ne mozes zajebavat igraca. Vidi sta se desilo sa Pandevom i Ledesmom. Otisli na sud, i Pandev od suda dobije raskid ugovora, a ovaj drugi nije imao srece. Al zato ne mora nista potpisat do kraja sezone, jer tad napusta tim. Za Dzeku ce cijena biti oko 25, maximum 30 miliona. Ja bi vise volio njega nego Benzemu, ipak je ovaj ogroman i snazan.
To za Robinha ne vjerujem. Zasto? Pa da je to bila neka opcija, bilo bi vec sprovedeno u ovom januarskom roku. Jer Robinho nije bio prijavljen ni za jedno UEFA takmicenje, znaci mogao je igrat u Ch. Ligi. A mi smo trazili da se otarasimo Huntelaara. Znaci, to je se vec sad moglo odradit zamjena, al Robinho je otisao u San Paolo, a nigdje u italijanskim novinama nisam procitao zanimanje Milana za Robinhom. Tako da to spada pod temu: dizanje tiraza novina. |
|
|
|
|
|
#22245 |
|
Registered User
![]() |
ma koji robinho, došao bi on zbog partijanja s ronaldinhom
![]() al ne može se reć da nije dobro počeo u Santosu: http://www.youtube.com/watch?v=aUL7S5XdNso ![]() valjda će bit nešto para od šeika, jedva čekam da maknemo više ovaj bwin s dresa ![]()
|
| Tags |
| balkan |
|
|