![]() |
|
|
#22246 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
jebes i benzemu i robinha. koji ce nam kurac? da griju klupu i sire nezadovoljstvo. nista od tog,hvala.
|
|
|
|
|
|
#22247 |
|
Registered User
![]() |
neznam shta da kazem o robinhu.. nego nije i on u nekoj formi swe se unishtili.. treba nam neko mlad koji je u formi koji ce trcat i dawati golowe kao nekad kaka a ne owo owo je swe bezweze...
|
|
|
|
#22248 |
|
Registered User
![]() |
Karim Benzema:Lyon(2004-2009)-112ut.(43)gola
Real madrid(2009/10)-19ut.(7)golova Edin Džeko:Teplice(2006-2007)-43ut.(17)golova Wolfsburg:2007-2009/10)-81(43)gola,i reprezentacija bih-18(12) Džeko je samo u dvije godine u wolfsburgu u 81 utakmici zabio 43 gola,dok je Benzemi trebalo 5 godina za 43 gola.I po čemu je Benzema bolji igrač od Džeke i još je Džeko mlađi godinu dana od Benzeme.Po meni je bolji igrač Džeko i po statistici i po svemu,e sad cijena od 40mil,ruku na srce je previsoka pa bi zato možda pala odluka na Benzemu,ali ja se ipak nadam nekom dogovoru oko Džeke.Jer pustimo mi novine i njihove priče,to je sve propuh,danas ovako sutra onako pišu sve zbog porasta tiraža.Čitam za Nestu jučer kažu nije se još oporavio i upitan za udinese,kad za 2 sata čitam odradio puni trening sa igračima.Ma pustite novine ja u to ništa ne vjerujem samo nas obmanjuju ta moraju nešto pisat inače bi svi od reda propali.Što to ko bit će nam Benzema bolji od Huntelara ahaaaa jes,pa benzema nije da valja odigrao utakmice u realu.Po meni bit će to još jedan promašaj,bolje je da se izbore za Torresa ako će odustat od Džeke a možda se onaj majmun silvio predomisli pa proda udio kluba šeiku pa da ovaj dovede neke naše "galactikose" |
|
|
|
|
|
#22249 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
niko tu ne jebe da Džeko navija za Milan ? :S
Robinjo bi igrao svaku drugu, govno crveni vazda dobije, brz je a mrsko mu trčat.... --------------Dzeko--------------- Robinho----Ronaldinho----Pato----- ------Pirlo-----------Ambro-------- Antonini---Vidić----Nesta-----Abate --------------Dida----------------- ovo sam probo na sokeru, nije loše....a u stvarnosti----daj Bože.... ![]()
|
|
|
|
#22250 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Dinho ne moze, ne zna i ne umije igrat u sredini. Pokusali smo hiljadu puta, zna samo igrat lijevo.
|
|
|
|
|
|
#22251 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
kakav Robinho hahaaha pa momak je posudjen u Santosu, a Brazilu je u intersu da se vrati u formu da igra na mundialu, pa momak daje golove petom iz ofsida... tesko bi se on uklopio u Seri A, koliko znam da je govorio da nebi ni lud otisao u Juve...
|
|
|
|
|
|
#22252 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Ma ljudi,fale nam bokovi koji trče,Abate i Antonini krpaju rupe i više ih volim vidjet nego Zambrottu,Odda i Jankulovskog,ali oni nisu kalibar za nas,u stvari Antonin i je dobra zamjena,a Abate je ionako vezni i dobar je ko vezni za nas,od njega očekujem ako ga budu pravilno usmjeravali da bude novi Gattuso ili Ambrosini! Ali bokovi su nam problem od vremena Serginha i Cafua,bokovi koji trče bez prestanka naprijed-nazad!!Neća nam Džeko sam pomoći da odjednom proigramo drugačije i bolje dok god nam bokovi ne ponavljaju i veza stoji ko stative!
|
|
|
|
|
|
#22253 | |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
Quote:
u pravu si , od kada znam za sebe znam da je veliku ulogu u Milanovoj igri vodili bekovi........ jednostavno oni su ti koji prave razliku u igri i visak prostora u igri i omoguciju veznim igracima da naprave nesto vise u igri....... |
|
|
|
|
|
|
#22254 |
|
Registered User
![]() |
ja otkad znam za sebe milan nije imao losije bekove.
)) |
|
|
|
|
|
#22255 | |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
#22256 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
evo moi sastav za narednu sezonu
-------====Abiati Abate ----Nesta----Silva----Kolarov or Glyshy-----Gatusso--Pirlo---Ambro --------===-Hernanes ( Rossi )========pato ---Huntelar or borielo Ronaldinjo ce mo prodati na man siti on ne odlazi na svetsko tako da ja sam digao ruke od njega mislim da ce se srusiti nakon sta ga e Dunga otpisao |
|
|
|
|
|
#22257 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Quote:
a kurac će moj udvojit dinja na sredini, kad su na bokovima robinjo i pato , evo im ga NA .....to sam stavio samo u slučaju zdravog Pata, i eventualno Robinja... ![]()
|
|
|
|
|
#22258 |
|
Registered User
![]() |
09-02-2010, 18:39
niko tu ne jebe da Džeko navija za Milan ? :S Robinjo bi igrao svaku drugu, govno crveni vazda dobije, brz je a mrsko mu trčat.... --------------Dzeko--------------- Robinho----Ronaldinho----Pato----- ------Pirlo-----------Ambro-------- Antonini---Vidić----Nesta-----Abate --------------Dida----------------- ako vec nema mjesta za silvu na stoperskim pozicijama,onda ga mozemo probat na boku.mozda bi on to mogao.ima brzinu,tehniku,snagu,dobar pregled igre.mozd je covjek rodjen za tu poziciju.hm,tko zna. |
|
|
|
|
|
#22259 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Quote:
A ovo za Vidica hmmm.... zar smo spremni opet bacit 7mil.€ ugovor na jednog igraca? Dobro, svaka cast Vidicu, a zar je nama stvarno potreban bas taj centralni odbrambeni? Onienwu, Bonera, Astori, mislim 3 igraca koja mogu zamjenit Nestu. Pazi, ne kazem ja da ne treba dovest Vidica, naprotiv, on je sjajan odbrambeni, al stvar je u tome sto ja probleme nalazim u drugim pozicijama: bokovi, sredina, napad. Zar se nebi to prvo trebalo rijesit? Ko sto neko rece, pa nece nam Dzeko rijesit problem u odbrani. Istina. Al nece nam ni Vidic rijesit da nismo u stanju da napravimo cistu sansu u napadu. |
|
|
|
|
|
|
#22260 |
|
Registered User
![]() |
Slažem se sa Enasar7,ja bi jako volio da kupimo Krasića i imamo desnog veznog a ne ovog jebivjetra Bekama ljevo neka ostane Dinho zadnji vezni Pirlo i s njim u paru možemo birat koga oćemo Flamini,Ambro,Gattuso.Dvije špice Borielo i Pato,stopere imamo Nesta,Silva ja bi zadržo zasad Zambrotu u ekipi jer može igrat i lijevo i desno i znaći naći još jedan bok!
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|