![]() |
|
|
#2191 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Да да, потврдена информација, ќе мора позатворено да играме првата, за да не пимиме гол дома, а за возвратната кај нив ќе го имаме Пато, па ќе можеме да идеме на гол.
Ма да мислам дека ме и без Пато за нијанса подобри од нив, едиствено што ме плаши е страшната форма на Руни, кој сезонава е број 1 фудбалер у светов, страшно сум импресиониран од него. Руни да се задржи, а да се направи простор Роналдињо да замавне и не би требало да имаме проблем. Сепак ова е дерби и тука мали нешта одлучуваат.
|
|
|
|
#2192 |
|
Registered User
Fave Players: Pirlo,Bierhoff,Maldini,Nesta,Kaka..
![]() |
Abe edna fraza so Dare so ja koristime u sekojdneven govor
![]() Ja samo stravuvam ako ne igra Pato , ke igrame so eden napagjac t.e. so onoj paceron Borielo so nemoze da dae gol so Livorno i Bologna i ke go jademe na veliko.
|
|
|
|
#2193 |
|
Registered User
![]() |
А знаете што значи?
|
|
|
|
#2194 | |
|
Registered User
Fave Players: Pato, Inzaghi, Gattuso, Flamini, Ambrosini,Abiatti
![]() |
Quote:
Како и да е, ФОРЦА МИЛАН! |
|
|
|
|
|
|
#2195 |
|
Registered User
![]() |
Абе за Руни сезонава нема конкуренција, нумеро уно е, а за ова напаѓач, еве се збори многу за Бензема, ја сум сепак за Џеко, сеа како даваме изјави многу 40 милиони, рака на срце, премногу за тим кој следната сезона нема да излага у европа, што значи ни откупната клаузула од 25 милиона нема да вреди на лето, така да мислам дека ќе го лапнеме за помалку од 25 милиона.
А да, Бориело да се задржи како алтернатива на клупа е и повеќе од одлично решение. Едно ме плаши сеа, денеска е соопштено дека Роналдињо нема да игра на светско, е сеа, како тоа ќе делува врз него, ако падне морално пак ќе сездебели и ќе изгубиме се што сме граделе сезонава, или пак ќе почне да дава и повеќе од максимум за да го фати последниот воз за светско, ова ме плаши највеќе, кое од овие две ќе се случи.
|
|
|
|
#2196 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
da pece ova deneska so Ronaldino i mene me plase
Dunga mu kaza jasno deka uste sega treba da si rezervira nekoj ekslusiven hotel za odmor ova leto bidejki Roce dragi moi nazalost ne odi na svetsko,e sega roce ke se srusi kako staklo i psihicki i fizicki i na leto mislam deka treba da go sitneme na Man Siti i posle da smene me formacija da gi dovedeme Rossi kako poluspic,Hernanes,Astori,Dzeko ne treba ja sum za so dva spica tie dva ke bidat Pato i borielo ili Hunti i najbitnoto bekovi a koi bekovi ? |
|
|
|
|
|
#2197 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#2198 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
За лев бек може да се проба Герет Бејл. |
|
|
|
|
|
|
#2199 |
|
Registered User
Fave Players: Totti,Menez,Vucinic,De Rossi....
![]() |
MILASNITI oficialno imate zagarantirano separe vo IRISH PUB!
p.s se vraka forumov vo zivot!
|
|
|
|
#2200 |
|
Registered User
Fave Players: Pirlo,Bierhoff,Maldini,Nesta,Kaka..
![]() |
Da da samo nemoj da urocis pa od utre nikoj da ne pocne da pisue.
Procitav sea na net deka Real bi ni go dale Benzema za 25 milioni zatoa sto sme u prijatelski odnosi i + im go dadovme Kaka.
|
|
|
|
#2201 |
|
Registered User
![]() |
Герет Бејл, не бе тој цепендура е, има тука по Палермо по Наполи добри бекчиња кои можат да ни завршат работа, башка ни треба само еден за со Замброта да играат по страна. Сигурно снимаат некое типче, лани замалце утка ќе направевме, среќа у 5 за 12 измислија проблем со забите на оноа црнчено и не потпишавме, тоа ќе ни беше утка на столетието, 15 милиони вредеше, толку фрли и Лион, играше на почетокот неколку утакмици, а сеа неможе првтоимски статус да обезбеди, клупа грее.
Ја би го земал Коларов, силен, стабилен, добар центар шут, и ненормално силен удар, плус игра у Италија и е навикнат на овој стил на игра. Замброта -- Неста -- Т.Силва -- Коларов Замена за Неста и Замброта ќе ги имаме Бонера и Абате, за Силва и Коларов, ги имаш Ониеву и Антонини И ете ти, веќе имаш два одбрамбени тима, а си купил само еден добар лев бек, ништо повеќе не ни треба у одбраната.
|
|
|
|
#2202 | |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
Quote:
![]() ![]() abe za bekovi neznam dali moze uste da se veruva na zambrota za mene e tesko drvo so znam. Ja bi gi donesel i Kolarov i Lahm ( moze da igra i levo i desno ama sega malku skapicok ke bide ama e najboli pored mene) |
|
|
|
|
|
|
#2204 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#2205 |
|
Registered User
![]() |
На Замброта и тоа како може да му се верува, има у него многу искуство, а за бек тоа е најважно, како што реков, само лев бек да земеме ама добар, и сме завршиле работа во одбраната.
Ќе треба офанзивата доста да ја освежуваме, еден добар напаѓач и како што кажа Мацедониан Бориело да се задржи и да биде режерва, да влега од клупа, и тој што ќе го земеме да игра у двоец со Пато. Лево ќе си остане Роналдинњо, а десно ја би Красиќ, другиот дел од средината би го задржал со Пирло и Амбросини. Ама ќе ни требаат и играчи кои ќе седат не клупа и ќе чекаат шанса, тие играчи се многу важни, а тоа ние го немаме во моментот.
|
|