![]() |
|
|
#22261 |
|
Registered User
![]() |
--------dzeko--------
c.ronaldo--kaka---messi -----rino-----modric pranjic----vida---lovren---corluka Ja bi volio ovaka milan, sta mislite jel moguce ?I Bilicu bi bilo lakse uigrat obranu, treba nam da idemo na sljedece europsko prvenstvo.. |
|
|
|
|
|
#22262 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
hahahahaha
![]() |
|
|
|
|
|
#22263 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
slažem se u potpunosti ovo za Silvu, treba ga probati na desnom beku,malo lijevo do njega da bude Bonera, a Nesta se može prilagoditi exMaldini-ovoj poziciji, a lijevi bek antonini, gdje bi mu nesta mogao ispravljati eventualne greške.....
otprilike ovako : --------------Dida------------- Silva---Bonera--Nesta---Antonini sredina terena : Pirlo je Defanzivac čisti, i obično šalje duge lopte, pozicionira dakle ispred odbrane i prenosi igru za napad..... ispred lijevo mora ići Ambro...koji je predobar na toj poziciji.....desno sredina je Abate (ili Beckham)....al bi ja dao šansu Abateu , jer je mlađi i može da napreduje dosta.......... dakle : -----------Pirlo-------------- Abate___________Ambrosini-- ofanziva i napad : nema puno izbora , dakle, Ronie lijevo, desno bi ja zveknuo Mancinija.....a u vrhu Pato, iz jednog razloga, kojeg god napadača da dovedemo, treba nam po ovoj formaciji brzina i okretljivost, naravno uz solidno građenje, a to svakako ima Pato, (borielo nema brzinu, kao ni pipo, oni bi za mene bili Jokeri )dakle : Mancini_____Ronaldinho ----....Pato....-------- tako ja mislim da bi ličili na nešto....
|
|
|
|
#22264 |
|
Registered User
![]() |
PS....
geof legendo daj napiši neki solidan post, kako smo i navikli od tebe( bar ja )....nema te sto godina..... welcome bro ![]()
|
|
|
|
#22265 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#22266 |
|
Registered User
![]() |
ma da malo uozbiljimo forum...da se kalkuliše....da imamo neku normu nešto....ozbiljne postove itd...
![]() ![]() a za tvoj sastav, treba nam jedno 150 miliona € hehe
|
|
|
|
#22267 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
150 mil.€ za Messia, a kako cemo za CR9 i Kaku?
Pa ako bi se Silvio odlucio bacit koju miliardu €, onda je onaj sastav moguc ![]() |
|
|
|
|
|
#22268 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
cr9 ce doci za djabe kad mu berlusconi pokaze svoj harem maloljetnica,a kaka nema srca da opet uzima onolike pare od nas pa ce i on za djabe.stoga,ostaje samo platiti mesiju
) |
|
|
|
|
|
#22269 |
|
Registered User
![]() |
Milan odustao od Dzeka?? el to tachno?? a krasic ce sa jovanovicem u Liverpool??
![]()
|
|
|
|
#22270 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Jovanovic jeste potpisao za Liverpool, a za Krasica ovo sad od tebe prvi put cujem da ga uopste traze, pratim vesti za njega, i to za Liverpool nema nigde, njegov ugovor treaje do decembra 2010 tako da ga CSKA mora na leto prodati, a mi smo u pol pozicii.
|
|
|
|
#22271 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
|
#22272 |
|
Registered User
![]() |
Jovetić takođe predobar igrač, perspektivan do bola, a i sada nije loš.....
a Krasić, jebga, on je svakako za boljeg tima ,nego što je CSKA, volio bi da to bude Milan....:-)
|
|
|
|
#22273 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#22274 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Ma kakav Modric, idemo na Xavija i Runija
![]()
|
|
|
|
#22275 |
|
Registered User
Fave Players: messi,ronaldinho,pato,pirlo
![]() |
treba malo pomladit ekipu... i dovest dva dobra igraca za obranu.
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|