AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 12-02-2010, 08:35   #22306

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
ne mogu vise docekat da krene pato igrat.ajde viseeee!
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 12-02-2010, 08:49   #22307

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
Bonera je na klupi, igraju Abate i Antonini. Sredina je: Ambro-Pirlo-Ringhio, a pomoc Klaasu ce biti Mancini i Dinho. Becks i Pato na klupi, ulazak u drugom poluvremenu.
Danas je zvanicno potpisan ugovor sa Emiratesom. I izmedju redova je Galliani, otvorio mogucnost da ce Emirates mozda izgradit novi stadion za Milan. Jer ime San Siro se ne dire, jedini nacin da se stadion zove Emirates je da seik izgradi novi.

edit: pardon, evo i ja citam da su i zambro i antonini povrijedjeni. Pa moglo bi to funkcionisat s Bonerom. On je cisti desni bek, mozda moze odigrat i lijevo
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 12-02-2010, 09:16   #22308

Milan<3pato

Registered User

Milan<3pato's Avatar

Milan<3pato is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by alberto View Post
Eto prilike Huntelaru da se dokaze....Veceras..PA da vidimo tog IGRACINU...
ako se on dokaze ja cu se obesim... 15miliona smo bacili za dzabe boze boze.. pre bi doweo aleksica iz vojvodine nego njega shto doweli..
Old 12-02-2010, 09:29   #22309

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
Efekat leptira is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by ensar7 View Post
Bonera je na klupi, igraju Abate i Antonini. Sredina je: Ambro-Pirlo-Ringhio, a pomoc Klaasu ce biti Mancini i Dinho. Becks i Pato na klupi, ulazak u drugom poluvremenu.
Danas je zvanicno potpisan ugovor sa Emiratesom. I izmedju redova je Galliani, otvorio mogucnost da ce Emirates mozda izgradit novi stadion za Milan. Jer ime San Siro se ne dire, jedini nacin da se stadion zove Emirates je da seik izgradi novi.

edit: pardon, evo i ja citam da su i zambro i antonini povrijedjeni. Pa moglo bi to funkcionisat s Bonerom. On je cisti desni bek, mozda moze odigrat i lijevo
Ako leonardo zaista večeras izađe sa dva DM, a pogotovo ako jedan od njih bude onaj bezumni buldog, koji više ne zna ni gde ni koga udara.. ja ću najiskrenije navijati da izgubimo 8 0 i da jednom zauvek ova gnjida napusti klupu Milana..

Javno jebem mater leonardu i onom ko ga je postavio da od Milana pravi defanzivno-liverpulsko-pedersku formaciju i tim koji će kući protiv udinezea igrati sa dva defanzivna vezna igrača.. pa pičko jedna ako već nemaš sedorfa u kombinaciji stavi bekama, za šta je koji kurac potpisivao, jel da igra krilnog napadača?? Vratio si se ideologiji "0-0".. ako već ne možemo da damo gol više (a možemo) ajde bar da ga ne primimo.. sram te bilo.. inter ti je sa šakom jada od tima ugurao 6 komada za 2 meča a sve zbog taktičke, formacijske i mentalne slabosti.. šta da očekujem u utorak.. verovatno vezni red flamini-buldog-pirlo-ambrosini, kad protiv udinesea, livorna i sličnih timova gledaš da prvo ne primiš gol.. a od ronaldinja očekuješ da sam pređe osmoricu..

Sram te bilo leonardo, pola sezone si igrao sa 3 DM, posle kad ti je iz dupeta došlo u glavu kakvu ofanzivnu liniju imamo počeo si sa formacijom koja je odavno trebala Milanu i čim su stigli rezultati proradio anćeloti sindrom.. usrao si se ko pička, umesto da si završio sezonu sa onim što nam je donelo rezultat ti si se vratio imbecilnim potezima stavljajući gatuza, abatea na beka, bekama na krilo, favalija na štopera pored živog bonere.. što nisi probao sa ronaldinjom na štoperu, idiote jedan usrani, bedni.. nakazo.. srami se svog porekla..

Nema sreće sa čovekom koji je podložan nabijanju kompleksa.. mentalni slabić koji je u stanju samo da uradi nešto kad niko ne očekuje.. čim se stvori mali pritisak na tim, on se usere ko grlica

Ali dobro, leonardo bednik je samo posledica samoubilačke politike kluba.. dok se to iz temelja ne promeni i dok ne dobijemo ofanzivnog stručnjaka tipa del neri, ektor kuper, pa i spaleti.. neće biti sreće za ovaj klub.. žao mi je samo ronaldinja i pata.. zaslužili su da budu na tronu.. ali sve dok im gatuzo i abate pokrivaju leđa i dok štakor sa klupe diriguje neće biti prilike da vidimo srećnog zubu..

Last edited by Efekat leptira; 12-02-2010 at 09:48.
Efekat leptira is offline   Reply With Quote
Old 12-02-2010, 11:46   #22310

Senahid1

Registered User

Senahid1's Avatar

Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
Senahid1 is on a distinguished road
Forza Leonardo :d

Senahid1 is offline   Reply With Quote
Old 12-02-2010, 12:00   #22311

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Ova veza danas je katastrofa, morao je igrati Beckham da...

Mislim da mu je Favalli igrao prije Bonere jer Bonera nije bio fit, isto tako ne vidim koga ce igrati na beku osim Abatea kad nema nikoga, svi su ozlijeđeni ( Zambro, Oddo ). Malo si zalutao sa svrijeđanjem, ali postujem to kada je netko ljut na trenera

JEbiga, dok uprava ne odlući posloziti stvari nece niti drugi dijelovi funkcionirati, tako da se ja ne zivciram vise.

Ajmo Klaas danas!!!!
Old 12-02-2010, 12:18   #22312

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Quote:
Originally Posted by mrki View Post
Ova veza danas je katastrofa, morao je igrati Beckham da...

Mislim da mu je Favalli igrao prije Bonere jer Bonera nije bio fit, isto tako ne vidim koga ce igrati na beku osim Abatea kad nema nikoga, svi su ozlijeđeni ( Zambro, Oddo ). Malo si zalutao sa svrijeđanjem, ali postujem to kada je netko ljut na trenera

JEbiga, dok uprava ne odlući posloziti stvari nece niti drugi dijelovi funkcionirati, tako da se ja ne zivciram vise.

Ajmo Klaas danas!!!!
Druže, nije problem pogrešiti.. i najveći greše.. problem je kad ne vidiš svoju grešku.. ili još gore nećeš da je priznaš

Abate je u prvom meču na toj poziciji zaradio crveni karton, i posle toga je nastavio sa kiksevima, i svi vide koliko je očajan u defanzivi i on ponovo igra.. I nije tačno da je on bio primoran na sve ovo.. istina bilo je povreda.. ali nisu sve te povrede bile u istom trenutku i intervalu.. bilo je tu milion kombinacija da se napravi stabilna odbrana (rotirati antoninija koji je i igrao desno, pokušati i sa jankulovskim privremeno na levom, bonera takođe bar do povrede je morao biti prva opcija, a on ga se seti sad protiv bolonje gde je igrao za svaku pohvalu ali izgleda da to nije bilo dovoljno da uveri leonarda da može i protiv udinezea)

Gatuzo ove godine nije odigrao nijedan meč za prelaznu ocenu, Bekam u životu nije igrao krilnog napdača, a odluku da stavi favalija u startnih 11 u ključnoj utakmici zaista ne vredi komentarisati (jeste i kaladze nesrećnik božiji ali je u svakom slučaju bio 300 puta bolja opcija)

I to je samo jedan aspekt priče.. pored odabira igrača, ipak ključni problem jeste ta taktika i formacija s kojom je naš uvaženi strateg na "Vi".. čovek sa svemirskim kombinacijama koji bi i najveća imena logike, fudbalske kombinatorike i strategije bacio u duboko razmišljanje sa pitanjem "šta ovaj čovek koji kurac pokušava?"

DA li se sećate meča Milan Palermo.. 0 2.. to kolo je inter prosuo bodove u atalanti, a mi da smo dobili došli bi na -2.. zna li iko od vas da je tada master leo izašao u formaciji 4 4 2 sa Patom na klupi? Posle serije od 13 jebenih mečeva bez poraza, idiot se pravi pametan i menja kompletnu postavku igre?!

I niko od vas na forumu nije rekao jednu reč protiv ove nakaze?! već je sedorf kriv što smo na minus 8.. i ronaldinjo što orgija.. a leo je super s obzirom na to "kakav" tim ima.. pre će biti da ste vi zalutali sa hvalospevima nego ja sa vređanjem..

Last edited by Efekat leptira; 12-02-2010 at 12:25.
Old 12-02-2010, 12:47   #22313

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Odgovorit cu detaljnije kasnije, sada ne stignem. Pogledajmo danas utakmicu, bitna je. Valjda ce Pato i Nesta odraditi ok 90 minuta, a volio bih vidjeti i Odda danas tako da se mogu nadati da ce on igrati beka protiv Uniteda. Na scudetto ne racunam, samo bih volio da se ne počnemo boriti za prva 3 mjesta kao prošlih godina.

Leo nije neki trener, to svi znaju. On je izvrstan scout i to je to. A Milan dok ima Dinha ne moze igrati nista osim 4-3-3 s njim lijevo. Sto se tice ostalih rotacija igraca koje su bile krive tu se slazem.

Forza Milan veceras!
Old 12-02-2010, 13:18   #22314

Milan<3pato

Registered User

Milan<3pato's Avatar

Milan<3pato is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Efekat leptira View Post
Druže, nije problem pogrešiti.. i najveći greše.. problem je kad ne vidiš svoju grešku.. ili još gore nećeš da je priznaš

Abate je u prvom meču na toj poziciji zaradio crveni karton, i posle toga je nastavio sa kiksevima, i svi vide koliko je očajan u defanzivi i on ponovo igra.. I nije tačno da je on bio primoran na sve ovo.. istina bilo je povreda.. ali nisu sve te povrede bile u istom trenutku i intervalu.. bilo je tu milion kombinacija da se napravi stabilna odbrana (rotirati antoninija koji je i igrao desno, pokušati i sa jankulovskim privremeno na levom, bonera takođe bar do povrede je morao biti prva opcija, a on ga se seti sad protiv bolonje gde je igrao za svaku pohvalu ali izgleda da to nije bilo dovoljno da uveri leonarda da može i protiv udinezea)

Gatuzo ove godine nije odigrao nijedan meč za prelaznu ocenu, Bekam u životu nije igrao krilnog napdača, a odluku da stavi favalija u startnih 11 u ključnoj utakmici zaista ne vredi komentarisati (jeste i kaladze nesrećnik božiji ali je u svakom slučaju bio 300 puta bolja opcija)

I to je samo jedan aspekt priče.. pored odabira igrača, ipak ključni problem jeste ta taktika i formacija s kojom je naš uvaženi strateg na "Vi".. čovek sa svemirskim kombinacijama koji bi i najveća imena logike, fudbalske kombinatorike i strategije bacio u duboko razmišljanje sa pitanjem "šta ovaj čovek koji kurac pokušava?"

DA li se sećate meča Milan Palermo.. 0 2.. to kolo je inter prosuo bodove u atalanti, a mi da smo dobili došli bi na -2.. zna li iko od vas da je tada master leo izašao u formaciji 4 4 2 sa Patom na klupi? Posle serije od 13 jebenih mečeva bez poraza, idiot se pravi pametan i menja kompletnu postavku igre?!

I niko od vas na forumu nije rekao jednu reč protiv ove nakaze?! već je sedorf kriv što smo na minus 8.. i ronaldinjo što orgija.. a leo je super s obzirom na to "kakav" tim ima.. pre će biti da ste vi zalutali sa hvalospevima nego ja sa vređanjem..
u prawu si... stwarno nije normalan.. tim bi izgledao sjano owako za weceras..
DIDA, BONERA,T.SILVA,NESTA,ANTONINI,PIRLO,AMBROSINI,BEKAM,RONALDINHO,PATO,MANCINI...
Old 12-02-2010, 14:01   #22315

mugello

Registered User

mugello is on a distinguished road
Quote:

Kralju i meni je počeo leo na kurac ić,jednostavno mi nije jasan nikako.Koji će mu kurac gatuso kad ima beckhama da mu igra u vezi na krilu jer beckham ne može po meni nikako igrat onu poziciju koju je igrao do sad.Zna se gdje je i na kojim pozicijama pružao najbolje igre,a gatuso je ove sezone katastrofa pa ako hoćete i prošle.Kamo sreće da su ga prodali kad su mogli.Leo se počeo totalno gubit u utakmicama a i ne može ništa drugo igrat osim 4-3-3 kad mu igra ronaldinho jer mu ta igračina to zahtjeva odnosno on se mora dinhu prilagodit jer je ovaj mrtav kad ga stavi u sredinu,mada je zadnjih par tekmi mrtav i na ovoj poziciji.Zna se šta je bilo u ancelottia kad je ovaj igrao sa dva špica,dinho je više sjedio na klupi nego igrao.Žalosno ali je tako čim nam igra ovisi o jednom igraču
mugello is offline   Reply With Quote
Old 12-02-2010, 14:22   #22316

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
kalla1899 is on a distinguished road
Milan: Dida; Abate, Nesta, Thiago Silva, Favalli; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Mancini, Huntelaar, Ronaldinho

ocekujem brutalno silovanje nasih bekova(abatea i favallija) od strane di natalea(pogotovo njega) i alexisa sancheza........

dakle primit cemo gol-dva sigurno(da nije neste mozda i vise)

abate ce dobiti zuti karton a vjerojatno i crveni za favallija ista stvar

e sad koliko cemo dati pitanje je.......0-0 ne moze biti
kalla1899 is offline   Reply With Quote
Old 12-02-2010, 14:27   #22317

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Fave Players: SFRJ Reprezentativci
pece4ever is on a distinguished road
2-1 za nas, jedan primamo, a dva dajemo cisto radi Huntelara koi danas na moje cudo jer sam ocekivao Pipa igra u prvih jedanaest.
Krivo mi je samo, to sto je pre Leptir rekao, zasto sa dva pitbulla, mogli smo mesto Gatussa da igramo sa Beckhama i bilo bi po moje mslenje bolje.

FOREVER
pece4ever is offline   Reply With Quote
Old 12-02-2010, 14:31   #22318

DUCO

Registered User

DUCO's Avatar

Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
DUCO is on a distinguished road
Abate i Rino Yes ko je to Beckam

GAME OVER
DUCO is offline   Reply With Quote
Old 12-02-2010, 14:36   #22319

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Quote:
Originally Posted by kalla1899 View Post
Milan: Dida; Abate, Nesta, Thiago Silva, Favalli; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Mancini, Huntelaar, Ronaldinho

ocekujem brutalno silovanje nasih bekova(abatea i favallija) od strane di natalea(pogotovo njega) i alexisa sancheza........

dakle primit cemo gol-dva sigurno(da nije neste mozda i vise)

abate ce dobiti zuti karton a vjerojatno i crveni za favallija ista stvar

e sad koliko cemo dati pitanje je.......0-0 ne moze biti
Sunce ti krvavo jebem, pa naš trener je kompletna budala i izgleda težak narkoman.. Nesta molim te, spasi tim i moj tiket.. uradi nemoguće, čuvaj i krila i napadače, šutni u glavu favalija i abatea a malom brazilcu zapreti da se ne zaleće ko avion
Old 12-02-2010, 14:42   #22320

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
kalla1899 is on a distinguished road
Quote:
Sunce ti krvavo jebem, pa naš trener je kompletna budala i izgleda težak narkoman.. Nesta molim te, spasi tim i moj tiket.. uradi nemoguće, čuvaj i krila i napadače, šutni u glavu favalija i abatea a malom brazilcu zapreti da se ne zaleće ko avion
vidim da smo ja i efekat na istoj valnoj duljini......

mozda ambro i rino budu vise pomagali bekovima ili nas ceka nova katastrofa........
kalla1899 is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules